upp och ner

ja det har hänt en del sens jag skrev sist hmm kan ju börja med att i fredags så va vi och fiskade vid nått vatten där det går stora båtar. det va trevligt men vägen dit går genom en kohage så man får hoppa mellan koskit och och inte koskit och sen blev det träskmark så då fick man hoppa mellan dom starka tovorna och sen blev det lera så då fick man försöka och gå där maninte skönk ner till knäna sen gav jag typ upp och bara traskade på. och så fick man hoppa över tagtråd och sånt men det va värt det när man väl kom fram. då kunde jonte fiska medans jag läste min bok och satt och stekte i mina solglasögon. det va super mysigt sen så rörde vi oss tillbaka.över träskmark och koskit och lera. sen så åkte vi hem till mej och då redan på kvällen så kände jag mej dålig jag kände mej febrig och hade ont i huvudet och kände mej stel i lederna. så jag kunde typ inte sova nånting den natten för jag måde så dåligt. ja och så skulle man ju upp och tävla på lördag morgon. så det va bara och gö som min gamle far brukar gö. man tar två alvedon och en ipren så mår man lite bättre. och jag typ gick runt och svettades och måde piss. alla gick typ runt i jacka utom jag som gick runt i typ t-shirt för att jag va sååå varm. hehe typ ända gången. men det gick bra i alla fall. jag vann det är väll ändå det som är huvudsaken. som man oxå har lärt sig det viktigaste är inte att delta utom att vinna. men det va kul att det gick bra. och haha tro det eller ej alfons gick till och med på tygeln. så det va ju skönt att man såg nått.

sen så åkte jag hem till syrran och så åkte vi till bolaget och köpte öl och vin till henne och tommy sen så hem till mej där jonte väntade så va det bara och duscha och göra sig i rodning för vi skulle hem till ösmo sen igen och äta middag där och dricka gott. ja eller så blev det ju inte direkt för mej. jag tog en till ipren sen så åkte vi till icamaxi och handlade. jag gick mest runt i pensionärs tempo ochhade ont i knäna och lederna och i huvudet. och jag hade inte ätit nånting nästan för jag fick bara i mej typ flytande föda. så jag ville ha fil till middag. men det tyckte inte dom. men jag sa att jag VILL HA FIL. tillslut så fick jag min fil då va jag tyst och glad. så skulle syrran ha klippt mej oxå men det blev inte så för hon höll på med maten och sånt sen så orkade jag inte. så åt vi mat och jag åt lite kött men jag orkade inte tugga tills djävulen löste av en. så jag åt lite pommes och sen så en tomat och sen drack jag min älskade fil. sen så drack jag typ en öl och jonte hade köpt rom så jag tog typ ett glas. sen kollade vi på robonson sen satt jag med typ tre tröjer och ett täcke och frös. sen gav jag upp och gick och la mej. men kunde inte sova frös och svettades om vartannat. sen så somnade jag till slut vid typ 5

på söndagen så åkte vi till farmor och farfar och då va det oxå två alvedon och en ipren som gällde hehe min lever mår kalas förövrigt. hehe typ jag och min farfar är på samma nivå när det kommer till våra kroppar. böjervi oss ner så kommer vi inte upp, vi får kramp i knäna efter ett tag och måste röra på oss men inte för mycket för då gör det oxå ont. där va det mat som stod högst upp på listan. först fika med princesstårta och allt sånt kakor och godis. jag åt lite godis och fick i mej tårta. sen så va det middag med kinesiskt och sen efterätt som va äppelkaka. sen så kunde jag inte äta nånting mer på typ hela dan. och jag klarade inte av och äta så mycket eller. sen så åkte vi hem och jag typ la jag mej i soffan och sen flyttade mej till sängen.

på måndagen så gick vi till siba för att köpe mej en ny fön men den fanns inte så vi gick gå till ica maxi och köpa den där. så nu hr jag en ny fön så det va skönt. så åt vi på mc donalds eller jag åt bara en glass för jag kunde inte äta mer. se när vi kom hem så va jag så trött att jag somnade på soffan och sen så flyttade jag mej till sängen. tills jonte väkte mej vid åtta tiden för att kolla på tv och sen så gick jag och la mej igen.

på tidgaden så funderade jag på och stanna hemma. men nej uch det är jag för snål för. nej det är bara och ta trå alvedon och en iren och sen två till vid lunch så kan man nog klara av dagen och det gjorde jag. men jag satt typ bara i två timmar på en stol och tyckte lite små synd om mej själv. men jag va på jobbet hela dagen och det betyder att jag inte för nån sjukdag perfekt.

idag så måde jag väll lite bättre men det va inte bra. men nu har jag i alla fall inte lika ont i mina små leder så det är skönt. bara onte i huvudet och så kan man typ knappt andas. och så hostar jag så mycket att jag har träningsvärk i magen. hmmm funderar på om man kan hosta sig till ett sexpack typ beach 2009.

sen har det inte hänt så mycket mer just nu då har jag gjort lunch för typ minst 6 dagar pasta carbonara jätte gott hehe jag är sååå ekonomisk:)

Kommentarer
Postat av: saraaaaaaaaa

grattis! fan va kul.

jag har anmält mig till hoppkursen nu btw :)

2009-04-17 @ 10:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0