nya skor

jaoo nu har jag köpt nya spring skor och dom va på REA. det tycker vi. dom har kostat 699 men nu fick jag dom för 349 så det kändes mycket bra:). jag provade dom idag och det kändes mycket bra. det gör inte alls ont i vaderna eller nått sånt utom nej det kändes bra. sen så hämtade jag min goose idag oxå så nu är den ren och fin och jag är redo in för vintern :). men det va lite bökigt och få hem den att en jacka kunde va såå tung och att det ska va så mycket folk på alla bussar som man ska åka och att det ska va så bakigt och baxa sig bak med en jacka som man får ha ovanför huvudet typ för att den har ett "skal" av genomskinlig plast som är så lång att håller man den normalt så trampar man på den och ramlar.

men jag kom hem tillslut med den;)

men nu är jag så trött så trött.

men i morgon är det fredag och det ska bli sååå skönt. jag jobbar ju på söndag men det ska nog gå bra.

men ha det så bäst

16 år sen

ja idag är det 16 år sen på dagen estinia katastrofen inträffade. att det va länge sen det viste jag men 16 år sen. det känns helt sjukt. och anledningen för att jag vet att det är idag är för att handduksmannen sa det. och ja det är han som kommer med våra handdukar varannan vecka och han hade koll på det. så gick jag in på google och kollade upp det och han hade rätt. 16 år sen.


rensat avlopp

ja jag har ju börjat och ana oro över mitt avlopp i handfatet. för att när man spolar så har det luktat smukt och det brukar va en pik på att det är dax och rensa avloppet. så idag va det dagen d. på men städ-och-rensa-avlipps-handskarna fram med hind. lättar på ja vad det nu heter den under avloppet och det kommer vatten och ett marsvin av hår. japp jag hade rätt det va dax. sen är det in med fingrarna och gräva och det är mer hår och en massa svart som kommer. ja det är väll skit och en massa annat trevliga saker. sen är det fram med duschslangen på med varmt vatten och spola ner så att man rensar rent. jag kan säga att nu luktar det såå gott så:) avslutar med att säga *STOLT*


hehe

asså jag kan nog bara sammanfatta det men hehehe så typiskt mej och min tur. vad är nu detta jo. jag skulle åka hem och jag är på g hem kommer fram till röljuset i tyresö. anna står längst fram och bilen dör. och ja då menar jag verkligen dööör. som i att vill absolut inte starta igen. jaha säger anna. och det slår om till grönt. anna slår på varningsblinkers och tänker bilarna bakom om inte dom kommer förbi så är inte det mitt problem för nu har jag nog med mina egna problem. jag försöker och få igång bilen drar så att jag tror att nyckeln ska gå av. men inget händer. då som en blixt från klar himmel kommer jag på vad det kan va. jag har ju choken i. drar ur den väntar en liten stund och viks så startar den. anna står och varvar lite så att den ska komma igång. gammal pensioner kollar något skeptiskt på anna som står och varvar. för att sen puttra iväg;).

men ja efter det så gick den som en klocka.

sen i stallet så red jag milan. det gick jätte bra. såå skönt och rida en häst som går av sig själv och man bara behöver konsentrera sig på sin egen ridning i stället för att bara jobba för att få ner hästens huvud och att hålla huvudet där nere. och helst va stadig där oxå. nej jag kunde tänka på att sträcka på mej och tummarna högsta punkt. ja allt sånt. som a-k sa ja jag tänkte att du behövde rida en häst där du kan få glassa runt lite. ja det är så skönt och bara få rida runt och inte bara kämpa runt:)

men nu ska anna snart ta och sova

juste lämnade in min goose idag för tvättning på turktvätten i tyresö. men dom va så trevliga så men man undrar ju om han tvättar sig själv i kemtvätten för han hade sååå håriga armar;)

nej men nu ska jag sova men ha det såå bäst

min helg

ja eller den delen som jag inte redan har berättat:). jag åkte till jonte i lördags för en chill dag med lite vin och en film. han hämtade upp mej i söderhall och så åkte vi raka vägen till hans syrra där leonora fylde år. men efter som anna bantar så blev det inga bullar och kakor för mej;). nej men jag va inte så sugen. tog bara en kopp kaffe. det va gott hehe behövde nått upp piggande. med tanke att jag gick och la mej 03:30 och gick upp vid 08:30 så va kankse lite seg.

sen åkte vi hem till jonte där vi hade myskväll med vin och film. vi kollade på pulp fiction. har inte sett den förut och ja jag vet att det är en kult klassiker men nej anna har inte sett den innan men nu har jag gjort det. och ja den va bra. sen va anna trött och ville sooova.

vaknade dagen efter som en ny människa pigg och glad. vi kollade på en ny film remember me. den va bra. handlade om en kille som blir kär i en tjej (ja det vanliga) alla lever lyckligt i sida dagar(eller nja inte riktigt). nej utom det slutar att han dör. för hans pappa har ett kontor i ett av tornen i wtc och han ska möta son pappa där den 11sept 2001. och ja alla vet ju vad som hände då. så han är en av alla dom som dör i terror attacken. den va ju sorglig men bra.

sen åkte jag hem fick en hjärtattack för att bussen höll på att köra på en älg så han fick lägga på en tvärnit.

sen så har jag och jonte bokat biljetter till stockholms öl mässa. så det ska bli kul att gå på den. man får ett glas:).

men nu så kollar jag på tv och har gjort i ordning mat för nästa vecka. jag kom oxå på att jag måste ta och tvätta min jacka innan det blir kallt för den ser för jävlig ut. den är så skittig så att det är skabbigt.

men ha det såå bäst

chilll

ja idag blir det till att chillla. jag ska snart ta och åka till jonte ska bara kolla hur och när bussarna går. sen ska vi kolla på film och chilla. ska bli skönt och ta det lugnt.

jag hade ju på mej den glittriga klänningen och fick jätte mycket beröm för den det va flera som tyckte att den va snygg. så det är alltid kul. den är ju lite speciel. det är ingen klänning som man kan göma sig i nej utom man syns väldigt mycket.

min outfit idag är enkel hehe chill outfiten är på;)

en klänning från H&M den tjocka är oxå från H&M
sen skorna är Björn Borg






utgång

ja igår så va det utgång som stod på annas schema. hehe det va kul. det är alltid sån härlig stämning när man hoppar på tåget och möts av 9 st fettt tagggade party tjejer. redan där känner man att detta det kommer och bli en lyckad kväll. vi drog först till nype men kön där va lika lång som jag va bred så då drog vi till gt. det va kul. mycket folk och humöret var på topp:). vi dansade och pratade och hade bara såå kul.

vaknade idag klockan 08:00 men drog mej till typ 08:30. hehe jag va så pigg så nu har jag städat lite. lär ju blir trött sen. men jag kan tycka att det är sådär ibland att när man har vart ute och kommer hem sent så vaknar man på tok för tidigt och inte kan somna om. eller så är det att man inte vaknar alls.

men ja det kommer såklart lita kort oxå tog inte så många det blir lixom inte att man gör det.

och för dom som undrar så blev det den glittriga efter som jag trodde att vi skulle till nype:). men så blev det inte. men jag glittrade i alla fall som en egen disco kula.

carlsson på G



sara och madde



sara madde och jag



sara jag och lisa



sara jag och lisa


vaad

jag säger vad fan ska man ha på sig i morgon. vi ska ju ut och ska till nype. hehe ska bli kul förra gången jag va där så hade jag assa kul. eller så va man inte så dykter och då blev det kul;). hehe nej jag hade kul:). men ja jag har ju lite alternativ som jag funderar emellan. men det är bara det att man känner att man har haft alla kläder typ 10 gånger så man får väll försöka och ta den som man har haft minst.

jag funderar på en svart klänning som är väldigt enkel men snygg



eller en glitter klänning som man ser ut som en disco kula i:)



eller en rosa prickig klänning



eller om man ska ta jeans och linne?



men det lutar åt den glittriga för den har jag inte haft riktigt lika många gånger;)

zaba

i måndags så va det ridning. men först så va jag hemma och hämtade min bil och jävlar vad bra den går. den va pigg och glad och kommer dra betydligt mycket mindre bensin. skönt jag räknade nämligen ut att den drog ca 1,6 liter milen. hehe mindre kul men nu ska den dra mindre skönt. sen åkte jag till stallet och att jag skulle rida en häst som heter zaba. eeee jaha sa anna. såg precis A-K och frågade vem det va. detva ylvas 5 åriga häst som står här för att det va häst blist och hon va sjuk så heidi och zaba har vi här. ja det va an utmaning och rida henne. men gud vad kul det va. en jätte fin häst och kommer och bli det oxå. det är alltid kul och rida hästar som man inte har ridit för och känna hur man ska göra. det tog ett tag innan både hon och jag kom på vad vi skulle göra;). men sen gick det bra.

jätte härlig och skönta i boxen oxå. hehe bara heidi va breve så va hon glad.

idag så har jag jobbat och vart på en sälj kurs i tyresö centrum. den va rolig tycker jag. fick en läxa hem oxå som jag ska ta och börja med. det va att man skulle ta tre saker somkunde gö vår butik bättre. eller vad vi behövde bli bättre på kankse det va.

jag tog tre saker som jag kan göra och alla andra oxå.

* bli bättre på vårt VIP system (som typ inte enns finns)
* skylta bättre (använda fönster bättre och ändra om oftare)
* ha månadens märke (vilket vi har diskuterat ett tag)

jag tog tre saker som inte va allt för svåra men ändå nånting. för service tycker jag att vi redan är bra på:) om jag får säga det själv vilket jag gör oxå.

nej nu ska jag ta och kolla på biggest loser. hehe det är lite kul och se dom tjocka människorna klaga och svettas;)

hemma

ja nu är jag hemma. vi hade jätte kul gud vad man känner att man behöver hitta på såna här saker lite oftare. bara träffa kompisarna och dra ut på bio och prata och skratta jättte mycket. för det har jag gjort. när vi ses är det som att alla år vi inte har sets så ofta är som borta. vi kan prata om allt och skrattat har vi gjort. sen så va vi och åt på pizza hut det va gott. anna åt sallad en grekisk tonfisk sallad utan tonfisk. så det blev en grekisk sallad som det ska va:). den va jätte god. sen så kollade vi på bio det blev en film som hette salt. den va faxist bra. den va lite eller ganksa så mycket överdriven men annars så va den bra.

men på fredag så ska vi ut så det ska bli kul. vi ska bara komma på vart vi ska man vill ju gå på nått kul ställe;) men först så är det en veckas jobb som väntar. men det ska nog gå bra. jag ska på centrum möta på tisdag. det påminner mej om att jag ska leta upp ett anteckningsblock så att jag kan skriva ner vad dom säger. jag vet att jag ska ha ett... måste bara hitta det.

men ja juste kollar på valvakan just nu och än så länge tycker jag att det ser mycket bra ut. kan ju avslöja att jag röstade på moderaterna så jag är ju nöjd;).

mot heron

ja snart så ska jag till heron blir upp plockad av madde och bea. vi ska ta och äta inne i heron så får se vad man kan hitta för gott där inne:)

i morgorn ska jag hem och hämta min bil ååå ska bli skönt och ha den igen och kunna se den varge gång jag går till bussen:). nej men mest så ska det blir skönt att få komma hem tidigare än när jag tar tåget.



nej nu ska jag bara fixa det sista


bio

idag ska charlies angel träffas (som vi kallades i skolan). det är jag madde och bea som ska ses. det ska bli jätte kul för det va ju jätte långe sen jag träffade bea. och det va ännu längre sen vi sågs alla tre och hittade på nått. vi ska åka till heron och kolla på bio perfekt för oss gamlingar;). vi ska se nån som hete typ salt eller nått sånt. jag hoppas att den är bra. madde skulle komma och hämta upp mej vid statoil tänkte att jag skulle skona dom från all betong:).

sen har en annan rolig sak hänt oxå. jag skrev ju förut att jag hade gamla kompisar som flyttat och som man inte har sett igen. jag har hittat en. jaana heter hon. det va en tjej som jag lekte med mycket när jag va liten men som flyttade. hehe jag hittade henne på fb så det va jätte kul:). hon la ut en massa kort på sina gamla klasser och så blev hon och jag taggad på ett kort så då va det inte så svårt och hitta henne men det va kul.


spring i benen

hehe ja eller spring i benen hade man kankse när man va liten. nu för tiden får man snarare tvinga sig ut och springa. men idag så sprang jag min runda i skogen. det kändes bra. det är verkligen annorlunda och springa dom två rundorna det är mycket jobbigare och springa på asfalt för benen men jag blir mycket mer svettig av att springa i skogen för det går mer upp och ner. men det känns inte lika mycket i benen eller det gör ont men bara när jag tar i när det är uppförsbacke. men inte som på när jag springer på asfalt och det stramar i vaderna. men aja jag är nog bara ovan. det går nog över.

det känns i alla fall bra att jag fortsätter och springa så att jag inte blir lat och läger av för det va så jobbigt i våras och få upp kondisen.


åååå

jag glömde ju bort att skriva om en rätte bra och rolig sak. min bil har hopp om ett fortsatt lyckligt och levande liv. jag säger bara vem behöver mekonomen när man har en pappa som kan trolla. jag berättade ju innan om min bil som har en för hög co halt. han har försökt och försökt och sen hittade han felet. men ja det är ju inte helt lätt och laga allt när man har en bil från 1982 men som sakt va han kan ju trolla. men han la ut en sökning på blocket om att få hem en sak och sen kom den hem. jag körde förbi en måndag och han dubbel kollade alla sakr om det va möjligt och laga och det sätt väldigt hoppfult. så jag lämnade in bilen i måndags och nu så är den som ny:)

ja hehe som han sa om den går igenom nu så ska vi först be en bön till gud och sen dansa i en ring:)

men ja vad ska man säga vad skulle jag göra utan min far. hehe åka buss kankse:)

men ja den har ju inte gått igenom än så vi ska inte roppa hej fören vi ser ån.

men nu finns det i alla fall en större chans att den kommer och gö det:)


annas dag

ja idag har det vart en typisk dag i annas liv. jag haar jobbat mellan 9:00-18:00 sen åkte jag hem och va ute och sprang 7km. det känns lite konstigt när jag är ute och springer. i alla fall kankse dom två eller den sista kilometern. jag får ont i höger höft vänster vad och höger vad och ibland i höger fot. vad kan då detta bero på??? fel skor kankse jag har ju inte bra spring skor. eller att jag är otränad. är ju inte van med att springa 7km sprang 5km innan på grus. men nu är det 7km på bara asfalt. man jag ska ta och köpa mej bra spring skor för det kan va bra och ha.

sen så på jobbet så har vi kollat runt lite på maxab och har hittat lite söta saker.


den här jätttte söta broschen vill ju anna bara ha. den skulle ju va hur söt som helst att ha på kavajen:)


sen har vi ju dessa jätte söta lins koppar:) dom har vi redan 45:- kostar dom(lite reklam)

det är en grön groda
en rosa gris
en brun björn
en gul elefant
en lila fisk
och en blå fisk




men ha det såå bäst

mmm

ååå idag va thomas hellberg på besök från luxottica. och ja han hade ju mycket snyggt och man vet ju att man kommer och sälja det man köper av honom. men innan vi kunde börja och shoppa så behövdes vi ju mutas och han vet hur man ska gö det på rätt sätt. men oss gotte grisar så gäller bara nått med mycket socker och kalorier:). så det blev inte bara en utom två längder från coops bageri. ååå det va såå gott. men som om inte det räckte så köpte ju bertil jätte mycket godis i går som stod på verkstaden så man gick ju och plockade lite då och då.

så idag så va jag ute och sprang 7km efter jobbet. det kändes bra men såklart jobbigt. det kändes ju mest i benen i alla fall den sista kilometern.

men nu ska jag ta och kolla lite på tv

men ha det såå bäst

jobba

ja idag så har jag jobbat med elena. ååååå jag säger bara gud vad skönt det va. vi båda städade och stod i. elena tog ett kk-test och två drop in. så vi sålde ett par glasögon. sen så åt vi upp den sista biten ut av kladkakan mmmm mumms. hehe det va inga problem med att få ner dom bitarna:)

sen så igår så va jag så trött så vaknade lite senare än vad jag hade tänkt men jag hade inget specielt för mej under dagen. så jag tog på mej spring skorna och va ute och sprang på min slinga i skogen. det va ganksa jobbigt för jag har inte sprungit där på ett tag men det är bara och bita i hopp och springa på. sen så åkte jag in till haninge och beställde en ny mobil. en htc men jag kunde inte få den i lördags utom jag fick åka hem utan telefon. men jag skulle få ett sms när den har kommit hoppas att den kommer snart. hehe man vill ju ha den.

men i morgon så är det måndag och jag ska rida. men jag ska lämna in bilen i morgon till pappa för han ska fixa med den. han vill nog gö det innan han ska opereras.

ja så är jonte tillbaka hem. han hade haft en infektion i luftstrupen (eller nått sånt) så det är skönt att det inteva nått värre. han hade troligtvis fått det från en förkylning. inte utan att man själv blir lite rädd med tanke på att jag inte brukar ta det lugnt när jag är dålig.

men ja nu ska jag ta och fixa lunch för nästa vecka:)

lång dag

ja idag så har det vart en låång dag. först så va det möta klockan 08:00 ja jag vet inte om vi fick så mycket sakt. men möte hade vi i alla fall. men vi pratade mycket vi skulle behöva ett riktigt möte där vi kan prata och komma fram till saker. men vi samlades i alla fall och åt frukost och moa skrev.

sen så har jag jobbat hela dagen. klockan 18:00 så slutade jag och så åkte jag med mamma hem till ösmo för jag skulle ha diamant. han stod och väntade på att jag skulle komma. han fick hamna i uppställnings spiltorna. sen så skulle jag mocka. och ni vet när man kommer in i boxen och det är sån konstig stämning i boxen. det ser ut som att det skulle kunna va mockat (och man vet att det inte är det). men man ser bara halm som är tillplattat som om nån precis har mockat och han bra har gått runt och plattat till det. men så lyfter man lite på halmen och pofff där låg det 3000kilo bajs. japp han har bara lekt kurragömma. så det va bara och leta fram allt:)

sen när jag va klar så åkte hem och fick beröm av busschaffören för att jag stod och viftade som en galen jude med min lampa som jag har på mobilen för att han skulle se mej. han blev jätte glad och tackade mej. ja men det är ju mörkt och vill man med så får man ju visa sig annars så susar dom förbi och man får springa till tåget.

sen så när jag kom hem så fick jag reda på att jonte låg på sjukhus. han har haft ont i några dar typ när han andas så det har inte gått över så idag åkte han in och blir kvar över natten. ja det va ju inte så kul men han är i goda händer. så jag hoppas att han får komma hem snart och att han mår bättre snart.

ja sen har det inte hänt så mycket mer. ska jobba på söndag med elena så det ska bli skönt:)

sprang

ja jag kom hem och funderade på när jag va ute och sprang senast. för jag tänkte att jag skulle försöka och hålla igång flåset lite under höst/vinter. så att det inte blir såå jävla jobbigt när man ska komma igång till våren. jag skriver upp det i min kalender och den 22 augusti sprang jag 5km senast. inte jätte länge sen men tyckte ändå att det va dax. men jag tog inte skogsturen hehe hinner typ bli mörkt innan jag är hemma och det finns inga lampor där. så jag sprang till sågen och sen till maxi och sen hem. när jag kom fram till brandiz industriområde så gick jag sista biten för det är så mycket rödljus och får att det är skönt och gå den sista biten.

jag undrade ju så klart hur långt jag hade sprungit. så när jag kom hem så kollade jag upp det och jag sprang 7km. inte konsigt att jag tyckte att det va lite jobbigt emot slutet. det va inte så jobbigt i andningen för det är inga branta backar utom snarare i höften och att benen kändes stumma för jag sprang på bara asfalt.

men som sakt va jag ska försöka och springa lite oftare nu så att man håller igång flåset.

i morgon ska jag va på jobbet 08:00 för vi ska ha frukost möte jätte kul. sen ska jag till stallet och fixa med diamant sen får man komma hem. juste jag måste kolla om det är buss eller tåg som gäller när man ska komma hem och hur ofta(sällan) dom går.

men ha det såå bra

slottet

ja nu har jag precis kommit hem från en utsökt måltid på slottet. jag säger bara guud så gott det va. vi skulle ut och äta med vårt jobb och tog oss till tyresö slott. jag åt lamm med kantareller, potatiskaka och rödvins sås. det va jättte gott. hehe ville typ aldrig att det skulle ta slut. sen åt jag en lakris pannacotta med hallon glass tror jag att det va supper god den oxå och så ett gott glas vin till allt som pricken över det lilla i:et.

innan så satt vi och tog en öl mycket trevligt:)

men nu är jag hemma och ska ta och sova. man blir ganska så trött när man väl kommer hem men det kan va för att vi skrattar och pratar så sjukt mycket, man behöver verkligen komma bort lite från allt jobb och få gö nått annat.

hehe en kul sak va ju att det låg ett brev när jag kom hem från socialdemokraterna där det stod:
Socialdemokraterna i haninge var i dag och knackade på hemma hos dig, men du var inte hemma.... nej men va konstigt jag har ju faxist ett jobb och sköta.. hehe det va det första jag kom och tänka på när jag läste dom raderna:)

sen stod det ju så klart en massa mer oxå. men det hade ju samtidigt vart lite kul om man hade vart hemma när dom kom. bara tanken på att få säge nej men du tyvär jag har redan röstat och du har inte fått min röst(eller det hade jag nog inte sakt) men jag hade nog sakt att jag redan hade röstat:)

nej om man kankse ska ta och sova snart då

men ha det såå bäst

ny mobil

ja nu är anna i en ny mobil tankar. jag har ju haft mitt ett tag kankse två eller nått sånt. hehe den har typ tappat hälften av den färgen som den ska ha och jag tycker att man får trycka såå hårt för att få fram dom bokstäver man vill. så jag har vart inne på lunchen idag och kollat för jag ska ju förlänga mitt abonemang då och på så sätte få en ny mobil. jag vill ju inte betala mer för en mobil. jag betalar idag 199kr i mån och det är lagom. så jag har hittat en HTC Wildfire som verkar bra. jag vill ha nån lite mer modern men dom jag ändå fortfarande kankse kan förstå mej på(hehe eller det finns det nog inte längre). men ändå. så jag ska kolla lite mer på den i morgon så får jag fråga om får. för han va upptagen hela tiden.

sen så i morgon ska vi ut och äta med jobbet wiii ååå det ska bli såå gott ja jag vet ju redan nu vad jag ska äta.

sen har jag fått mina nya bågar oxå jag tycker att dom är coola vist dom r lite stora men dom ska ju va det nu för tiden och det är inte mitt fel att jag är vanskapt så att jag måste ha typ barnbågar. men nej jag är nöjd:)


laura

idag så är det måndag(igen) gud dom kommer så ofta. men i alla fall måndag=ridning. men innan jag åkte till stallet så åkte jag hem så att pappa kunde kolla på min bil. han ska kolla hur han kan gö för att rädda den. han har fixat några delar så nu så ska den snart gå som på räls. sen så ändrade han tomgången (igen) hehe den vill inte riktigt gå som pappa vill att den ska gå. men jag är ju som sakt va nöjd så länge den startar och puttar på.

men nog klart skivet om min bil. jag va i stallet idag och fick rida laura. jag tycker ju om och rida henne. det gick bra idag. det är ju bara när man ska bryta av från galopp till trav som det blir lite panik men annars så gick det bara bra. ändå tills vi skulle trava av och vi gick på volterna(inget konstig med det). sen så gick vi i olika varv så att vi kunde byta om volt när vi kände för det. eller ja trava av i både varven på två volter. detta tycker inte laura om för då gör inte alla samma sak hela tiden utom helt plötsligt så kommer en en häst på utsidan eller insidan eller att man bytervarv men inte den innan. eller den hästen byter varv men det ska inte hon göra. och när hon får lite panik så vet hon inte vem hon är, vad hon heter, vart hon bor, hon vet inte vad hon ska göra, hon blir helt enkelt förvirrad. och då kan hon inte koncentrara sig få vad man ber henne om utom hon börjar bara och springa och tar upp och ner huvudet och lyssnar på vad jag vill. men så fort jag gick själv på en volt så gick det mycket bättre då blev hon jätte lugn och kunde vila lite mer på stegen. men wipps så kommer det nån skenandes på utsidanoch hon får panik igen och vet inte vart hon ska ta ivägen.

men det kändes inte såm att det va hela vägene efter som vi bara skulle trava av. men man skulle ju önska att hon kunde trava av avslappnat och inte stressa upp sig för saker som hon inte behöver. men det är ju så hon är lite.

men nu ska anna ta och lägga sig på min spikmatta snart:)

igår

ja kul hade vi men det hade kunnat vart roligare. det va inte nått specielt som hände men vi sprang mest runt och försökte komma på vart vi skulle gå. det började med att jag åkte till hammarbyhöjden så va vi där och förkröka lite och dom gjorde sig i ordning. sen så skulle vi till blue moon bar. hehe men vi hittade inte dom så då fick vi tänka vart vi då skulle gå. så då kom vi på chaplings. nej dom hade stängt lika så kickis så då gick vi in på karlssons. hehe ja jag tyckte att vakten och han i garderoben kollade konstigt på oss. hehe vi fattade varför när vi kom in vi va yngst. hehe dom flästa va typ i 40 års åldern. så vi gick därifrån efter ett tag.

men då va frågan vart vi nu skulle dra. så vi gick till the bridge det vet vi har öppet. så där va vi tills dom stängde. sen åkte vi hem.

så det va kul men det hade kunnat vart roligare:) men vi får försöka igen sen.


....

det finns alltid två sidor att se på saken ett skämt eller en osanning....

utgång

ja idag ska anna och dom tre musketörerna ut och svänga på sina lurviga:) jag har en klänning på mej så jag ser ut som en discoboll. hehe ja jag hoppas att jag inte blir utskrattad. det ska bli kul för förra gången så gick det ju inte som vi hade tänkt oss. så den här gången hoppas jag på kul.

jag har ju såklart oxå jobbat idag och det gick bra det är det vanliga. men jag kommer inte på nån som va jobbig idag. jag hade en som jennie hade pratat med i telefon och hon hade börjat och gråta för att moa inte kunde inte gå en synis på henne för hon va sjuk men hon fick ju komma om hon kunde tänka sig nån annan. men hon började och gråt för det händer alltid nått fel vad hon än gör. sen så hjälpte jag henne och beställa glas och då va jag extra snäll och det visade sig att hon hade opererat sina knän och bytt ut en massa saker och kände sig nere för det.

hehe då kommer peppar anna fam. och sa till henne att hon måste tänka posetivt det är det viktigaste och ja allt sånt. så hon va i alla fall glad när hon gick (hur länge det varade vet jag inte)

men ja nog snackat om mitt jobb;)

men här kommer lite bilder på min outfit













jag säger bara helt sjukt

asså jag säger bara den här dagen va hellllt sjuk. ja vi va bara 4st men det va inget problem. nej för först så kommer det in en kund som har den här lite stöddiga tonen och som typ stinker bolag och typ inte kan gå rakt jag ba ååå så trevligt. så har han tidigare vart i haninge och det står romaner och jag skriver och skriver och det va en massa problem typ inte betalat och en massa sånt och så toriska linser som han inte har hämtat ut och ja en massa sånt. så har han inte gjort en undersökning eller.

så jag säger till honom vänligt men bestämmt att han måste gö en undersökning först efter som han inte har nått giltigt recept. och att nej han kaninte få några linser och nej vi har inget hemma. utom det är bara och boka en tid och nej vi har inga tider idag (och helst så ska du va nykter då). men han tycker inte att det är nån bra idé. utom han börjar och ba men kom igen nu anna nu måste du ju hjälpa mej anna och jag tycker inte om när folk som jag inte känner (och inte tycker om) börjar och anna mej. jag har lust och bara nej du och jag är inte anna med varan. men han kommer i morgon bitti typ första tiden i hopp om att han är nykter då.

sen nästa kund som kom tog typ bara synisen 1 timme (brukar ta en halvtimme) sen så fattade jag varför. jag visade bågar för henne i 1 timme och 40minuter sen gav jag upp och hon fick kolla själv. för hon lyssnade ändå inte på mej. när jag sa att bågen satt jätte dåligt på hennes näsa så sa hon att den kändes bra. och ena sekunden så ville hon inte ha en bred skalm för hennes förra gjorde ont. då försökte jag förklara att det är inte skalmens fel utom att den är för liten men hon lyssnade inte. sen så kollade hon på bågar med breda skalmar.jag ba åå men gud. alla bågar jag tog fram va det fel på. hon provade dom inte ens utom sa bara att nej den är ont. men sen provade hon själv bågar som såg ut som dom som jag tog fram. så då gav jag upp.

sen nästa som kom in pratade på (vet inte riktigt vad han ville) sen så frågade han om han va i bollmora centrum eller tyresö centrum. då försökte jag och förklara att det va samma sak. han fattade inte så försökte jag förklara att förut för typ 20 år sen så hette det bollmora centrum men heter nu mer tyresö centrum. typ som haninge och handen. och jag tror att han fattade.

sen så va det nog inte så mycket mer men jag tyckte att det räckte så.

men nu är jag hemma och ska ta och vila upp mej för en ny arbetar dag i morgon

men ha det såå bäst

ny bok

ja idag så har jag lyssnat klart på min bok blodläge och har börjat på emma misa dotter. jag tyckte att blodläge va bra. men det är klart att det finns bättre böcker. men man vill ju höra tillslutet samtidigt som man inte vill att den ska ta slut eller det gör inte så mycket utom det är nog mer att man saknar dom när dom är slut. hehe helt sjukt. men nu har jag börjat på en ny bok och jag har ju lyssnat på odm andra så det ska bli spännan de. såg oxå på adlibris att karin alfredsson och karin alvtagen har släppt en ny bok så den får jag lyssna på sen.

sen så har jag ju jobbat idag oxå. detgick bra vi va 4 stycken så vi har pratat och jobbat lite såklart oxå;) men dte gick bra det blev lite inte stressigt men rörigt. typ ingrid stod med en kund och lotta och elena va i rummen och då va det bara jag kvar med typ fyra kunder som väntar på sin tur. men det är ju bara och ta en i taget och inte känna sig stressad man kan inte göra mer än att ta en i taget. och det är ju väldigt sällan som kunderna blir griniga för att dom måste vänta utom dom ser ju att jag tar en i taget och gör så gott jag kan.

sen så gick jag till sågen i morse skönt tycker jag att gå på morgonen kan man vakna till liv lite. sen när jag satt på bussen så ser jag en röd CKL komma rullandes nej men där är ju mamma med company. dom skulle till mässan och köpa in bågar. det är mässa idag och i morgon.

i morgon ska jag oxå gå till sågen hade jag tänkt mej och så får vi se vad som händer på jobbet men jag tror att det går bra:)


RSS 2.0