Jobbet

Idag har jag jobbat. Min tanke från början va att ge mig ut och springa en runda på morgonen innan jobbet. Haha ja tanken va ju god. Men den stannade just bara vid den där tanken oxå. För när klockan ringde så va jag bara sååå sjukt jävla trött. Så nej jag sträckte mig bara efter mobilen och ställde om alarmet och somnade sen glatt om igen. När klockan ringde sen va det bara att gå upp och göra i ordning frukost och sen åka till jobbet och kriga. 

Jag tänkte innan idag att det kommer nog att blir sådär sjukt galet mycket att göra. Det blev det men lite mer tvärtom. Det va galet sjukt tråkigt lugnt. Tiden kröp fram men på sätt och vis så va det oxå skönt för då han jag med och göra sånt som jag inte har hunnit mer under veckan. Som att plocka upp läsglssögonen som har kommit och att skylta om till lite mer julskyltning. Men ska fortsätta med det på måndag oxå. Våran fina julgran med glasögon i ska få komma upp. Och lite allt möjligt. 

Jag jobbade med Ingrid och Helena idag och det är alltid lika kul och träffa Helena igen :). Se så att hon lever och höra hur hon mår och får prata lite eller ganska mycket träning med henne ;). Men tillslut så blev klockan 17.00 och vi fick gå hem. Jag va så trött att jag höll på att somna både en och två gånger på bussen hem. Tanken att jag skulle ge mig ut och springa kändes inte just då som att den skulle bli av. Men på nått mirakulöst viss så lyckades jag tagga till mig själv ta mig samman byta om och bli lite piggare. Jag vet ju att bara jag kommer ut och börjar springa så blir jag pigg. 

Och så rätt jag hade. Jag kände mig pigg och glad så fort jag kom ut i kylan. Jag sprang en asfalts runda som jag inte har sprungit tidigare. Eller halva har jag ju sprungit förut men jag gjorde om den lite. Jag sprang från mig och ner till sågen sen ner till vendelsö villorna och runt där och den upp till gudöbroleden igen och sen hem. Det slutade med att jag sprang 1mil och det kändes helt valet bra. Jag hade inte en enda kramp varken i benen, vaderna, höfterna eller i knäna. Det kändes jätte bra. Men jag kommer nog att få träningsvärk till i morgon. Haha jag känner redan hur det kommer krypandes. Men det känns så jäkla bra att jag bara man ge mig ut och springa en mil. Typ som att man går ner till Ica och hyr en film ;)

Sen blev det att äta lax sallad till middag och bara chilla lite 

Men nu ska jag snart ta och sova men ha det såå bäst. 



Bio

Igår började jag min morgon sådär obehagligt tidigt. Och den började till och med ännu tidigare än vad den behövde. Jag vaknade nämligen 05:03 av att jag fick ett mejl. Seriöst vem fan vaknar av att man för ett mejl på mobilen mitt i natten som dessutom är på ljudlöst. Jo tydligen jag. Och klockan skulle ringa 05:15 och det va helt omöjligt att bara somna om dom där tio minuterar som va kvar av min sömn. Men jag pallade inte gå upp tidigare så låg bara och blundade tills klockan ringde. 

Jag åkte in till sats Odenplan och körde ett hårt och extremt roligt Grit strength pass. Gud jag verkligen bara älskar den nya releasen. Det är enkla men extremt tuffa övningar som man gör på en bestämd tid och inte efter ett visst mönster eller efter rytmen i musiken. Utom bara så många och så snabbt man kan göra. 

Efter passet blev det att åka till jobbet och kriga sig igenom en lång fredag. Den blev verkligen lång och väldigt lugn och man jämför med dom andra dagarna. Vi hade ett event i centrum igår som blev riktigt lyckat för oss. Så det va super kul. Och Bertil gick och köpte godis och det fanns alldeles för mycket kvar. Inte bra. Haha jag har typ frossat i godis =) det va som att all typ av självdisciplin bara försvann och ersattes emot ren och skär frosseri. 

Men när jag hade jobbat klart så åkte jag in till stan och mötte upp Sara och hennes bror Jonathan. Vi skulle gå på bio och kolla på the hunger games: chatching fire. Jag har ju läst alla tre böcker och sett första filmen och jag tyckte att första filmen och första boken va bra. Men jag tyckte inte att andra boken va lika bra. Men den andra filmen tyckte jag va grymt bra. Så har du inte sett den gör det. 

Men efter filmen åkte jag hem och dö va det raka vägen ner i sängen. Då va jag trött och sov som en stock hela natten =)

Massa godis =)
fika innan bio Sara tog kaffe jag tog en super god smoothie 



NTC

Det va med stor sorg i litet hjärta som jag idag körde mitt sista NTC pass. Dom ska nämligen ta bort klassen från sats. Så det är inte bara att den ska ta liten jul ledigt. Nej utom dom ska ta bort det helt från alla sats. Det är för att ge plats till andra pass. Men jag tyckte ju om det passet så mycket :(. Det som va roligt med just det här passet är att det är så otroligt varierande. Instruktören väljer helt själv hur passet ska läggas upp och vilka övningar som ska va med. Man får själv va med och påverka passet. Vad man själv villö att man ska lägga mer eller mindre fokus på. Kanske mer mage eller mer kondition. Jennifer lägger upp passet på ett mycket bra sätt med otroligt mycket varierande övningar blandat både styrka och kondition. 

Jag har vart helt slut när passet är slut och det har vart jätte kul. Jag kommer verkligen att sakna det passet. Dagens pass va inget undantag det va om möjligt ännu jobbigare och ännu mer krävande och övningarna blandades. Jag va helt död när passet va klart. 

Men förutom att träna så har jag ont i min höft och det kan bero på gårdagens träning. För ja jag har ont i andra kroppsdelar oxå som jag har träningsvärk i. Eller så beror just denna höft smärta på min ofrivilliga spagat, slit som jag gjorde i badkaret igår. Jag skulle sträcka mig efter balsamet och halkade jag till och benen åkte åt två olika håll överkroppen åt ett annat och jag försökte desperat att få tag på nått så att jag inte skulle ramla ut ur badkaret oxå. Jag kunde riktigt känna hur min stela och ivriga kropp typ gick av på mitten som när man knäcker en pinne. 

Vad har jag då tagit för lärdom av detta mer än att jag absolut inte kan gå ner i spagat, split. Jo att jag måste skaffa mig sånna där pensionärs/barn gummi pluttar som jag kan ha i botten av hela badkaret så att jag slipper uppleva detta igen. 

Förutom att ha ont i min höft så har jag även jobbat idag. Det va fullt upp vi sålde bra och det är alltid kul. Sen har vi förberett för shopping night som vi har haft i centrum idag. Vi har fixat bord med duk. All skyltning och allt annat som skulle ordnat. Sen har vi kört en  massa godis som vi skulle bjuda på. Jag åt typ mer än en godis bit. Haha jag fick typ tvinga mig själv att sluta äta när jag kände att om jag inte slutar och äta typ nu så ko mer vi inte att ha nått kvar att bjuda våra kunder på ;). 

Men ja nu blir det att ta det lugnt kolla lite på tv och sen sova.

Men ha det såå bäst :). 




Trött

Jag känner mig just nu lite sådär smått halvt död. Jag började ju min morgon sådär obehagligt tidigt med att klockan ringde 05:15. På nått mirakulöst vis sån lyckades jag ta mig upp och ut ur lägenheten för att gå till bussen. Åkte in till sats spårvagnshallarna för att köra ett Grit cardio. Men jag började med att springa en 5 min på bandet inna jag gick in i salen och det är för att värma upp både kroppen och pulsen lite. För ja den fick sig en omgång sen det kan jag lova. Den där obehagliga känslan den när man andas, flåsar och frustar men det känns ändå inte som att man får nån luft. 

Ja den känslan kom som vanligt. När det va dax för burpees med armhävnings och spurt låten. Den är typ värst ut av alla övningar som jag gör just nu på alla dom olika passen som jag gör på. 

Men efter cardion blev det att åka till jobbet och kriga. Vi va tre tappra krigare på plats och massa kunder. Det va fullt upp hela dagen. Jag fick visa en massa bågar, sälja en massa glasögon, hjälpa en massa kunder och dagen gick så fort att jag knappt han med. Helt plötsligt så va det bara dax för att gå hem och jag hade knappt hunnit med hälften som jag hade tänkt att jag skulle göra. 

Efter jobbet blev det att åka till sats Medis för att köra ett Grit strength. Men inna det så sprang jag en 10 min på bandet och utmanade mig själv igenom att öka på tempot på bandet varannan minut. Sen blev det att gå in i salen och köra gärnet. Och jävlar va jobbigt det va. Precis som det ska vara. 

Men nu är jag hemma har duschat, ätit, dör i soffan och sen sova
Men ha det såå bäst =) 

Tisdags träning

Ja igår fick vi ännu en sådär hemsk måndag slängd i ansiktet och den va inte nådig inte. Nej den kom som en blöt trasa som man fick slängs i ansiktet. Men som tur va så tog den slut tillslut. Och jag fick åka nej till sallet. På min lektion fick jag rida pg. Jag tycker ju att han är en mycket trevlig häst att rida. För även om han ser ut som en dromedar. För ja han verkligen som en puckel mitt på ryggen så känns han inte som en dromedar att rida. Inte för att jag har ridit på en sån. Men det finns ju hästar som inte har en puckel mitt på ryggen men ändå känns som en dromedar att rida ;). 

Men det va kallt. Så jävla kallt. Jag tänker som jag tänker varge år när det börjar och bli kallt. Hur ska jag överleva det här. Men på nått mirakulöst vis så gör man ju det. Fast även om det inte känns som att jag kommer och göra det just nu. Men ja det va kallt och rått. Händerna frös till is och tårna tinade inte fören jag kom hem och ställde mig i duschen. Och smärtan som uppstår när man skuttar in i duschen och fötterna och tårna börjar och tina ja den är obeskrivlig. Bara den som upplever det vet hur det känns. 

Men idag har vi ju då tisdag och det va dax för mig att gå upp sådär obehagligt tidigt 05:15 ringde klockan och det va mer än -5 grader ute. Jag va ju inte sådär super duper taggad på att gå upp och ut kan jag ju erkänna. Men jag kom både upp och ut. Kunde köra gärnet på cyklingen och sen körde jag lite ben och sen mag och core övningar. En bra träningsdag helt enkelt =). Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Vi va tre tappra krigare på plats och det av och göra. Jag såg knappt Sofia inna lunch. Men än när hon kom in och ut ur rummet och jag tog över för att hon skulle gå in med nästa. Men ja dagen gick ju fort i alla fall. 

Jag vet inte om det är nått fel på mig eller min familj. Men jag brukar prata med mamma ca en gång i veckan och vi pratades vid i söndags och gick igenom veckan och om hur det va med allt och alla. Inget mer med det. Idag när jag hade lunch så såg jag att jag hade ett missat samtal från mamma. Min första tanke är inte att vad trevligt hon vill nog bara prata lite, höra hur jag mår och berättandet kul. Nej nej. Min första tanke är att det har hänt nått. Och inte som att pappas motorcykel från det tidiga 80-talet har gått igenom besiktningen. Nej utom jag tänker att du har det hänt nått allvarligt som i att farfar är jätte dålig och vi måste åka till sjukhuset typ nu. Eller som att pappa har fått ett jätte dåligt besked från nån doktor och att det inte är långt kvar. Men det va som tur va inget ut av det. Det handlade om pappa men det va bara bra besked. Så det kändes jätte bra. Det va som en tyngd som lämnade mina axlar och jag kunde andas betydligt lättare än innan. 

Jag kanske inte alltid ska tro att det har hänt nått dåligt så fort folk ringer till mig. 

Men aja nu blir det att sova så att man orkar upp imorgon och kriga på. Först träning och sen är vi tre tappra krigare på jobbet 

ost

asså jag har vart så sjukt jävla sugen på ost dom senaste dagarna. och nu snackar vi inte om nån svettig liten hushållsost bit. nej nej nu snackar vi om riktigt goda ostar som är runda, fyrkantiga, trekantiga, mjuka, hårda, mögliga, omögliga, bie ostar ni vet sånna ostar och det till vill jag ju såklart ha olika kex till dom digestive kex, salta kex, osaltade kex. ja hela köret. vi snackar om sjukt mycket kalorier på en och samma gång vi snackar om lika mycket kalorier som en hårt byggarbetare ska äta på en hel vecka. vi snackar om att både kolesterol och fett mängd som skulle få en läkare att höja ett stort varnande finger och höja på både en och två ögonbryn. ja just det är jag sååå sjukt sugen på. jag kunde nästan inte sova igår för att jag va så sjukt galet sugen på det. det va ju nästan så att jag till och med drömde om att jag åt det. jag ville ha, min kropp skrek att den ville ha. jag blir sugen på ost och kex igen bara av att skriva det här. men det blev det inget av. 
 
men förutom att gå runt och va så sjukt sugen på ost och kex så har jag idag gått upp sådär obegligt tidigt för att vara en söndag. klockan ringde 05:45. några timmar innan det klassa som en god morgon. för en god morgon är det efter kl:10:00 innan det är det bara morgon. men jag slänge ett öga på termometern och det va väl tur det för det va minusgrader och det betyde att goosen fick åka på och det va tur det. för det va inte nån värmeböja ute. nej usch det drog mycket kalla och elaka vindar. men jag kom ner till stallet och jag kom hem från stallet. 
 
väl hemma igen blev det att försöka och bli varm vilket gick sådär. det va som att minusgraderna och isvindarna hade flyttat ini min lägehet för det va såå sjukt kallt. och när jag säger att det är kallt så va det 23 grader i lägenheten. men jag åt lite och kurrde i hop mig lite under en filt i hopp om att bli varm. samtidigt som jag försökte övertala mig själv om att jag borde ta mig ut och springa min runda innan det är försent. på nått magiskt vis så tog jag mig upp. det va både med lyftkran och det måste ha vart nån som gav mig en stor fet skarp i baken. för ja jag kom upp och ut. men jag va trött. eller jag va kankse inte så trött men benen kändes både trötta och sega. det va som att jag sprang i uppförsbacke i sirap. det va som att jag inte kom fram. pulsen och flåset va med men benen nej dom va det som att jag hade lämnat kvar hemma. men jag tog mig runt på nått vis. 
 
väl hemma blev det att duscha och sen äta lunch tog det sen lite lungt gick ner till ica och sen blev det att ladda om tränings batterierna. gå ner till sats haninge för att köra ett hårt och roligt cross training pass. det va samma kille som förra gången och jag tycker att han är bra och kör på och passet är hårt. det tycker vi om :). vi började med ca 10-15 min uppvärmning som bestod ut av rörlighets övningar med bara stång. att det kan va så tungt att jobba med bara stången. den vägen knappt nånting men det blir ändå sjukt jobbigt efter ett tag. men när dom övningarna va klara så va det dax att köra igång. och nu gick pulsen från 0-100 på en gång och så kör vi på tills det är över och man får gå hem. vi gjorde en övning som är helt galet sjukt jobbig. man ska stå i armhävnings position hoppa in med fötterna emot mitten sen hoppa ut åt vänster och sen åt höger och sen till mitten igen.
 
att denna hopp övning kan va så galet jobbigt är helt sjukt . jag kan ju säga att jag är inte eller ensam om att tycka att den är galet jobbig. sen skulle vi dela upp oss i två lag. lag 1 skulle ha två plattor på händerna och sen hoppa med benen och glida med händerna övergolvet till andra sidan och sen vända och hoppa tillbaka. medans lag2 skulle göra burpees i väntan på att dom skulle bli klara. sen skulle vi byta så att lag2 skulle glida över golvet och lag1 burpees. när vi skulle glida över första gången så va jag i alla fall inte sist och när vi skulle glida över för andra gången och då två vändor fram och tillbaka. ja då va jag den som va klar först. då börjar jag och fundera på om jag verkligen har förstått övningen helt rätt eller om jag helt enkelt kankse har blivit lite mer vältränad och uthållig på dom här måndagerna som jag har tränat :)
 
sen när vi skulle göra 20 burpees ja då va jag oxå klar bland dom första och det känns ju jätte kul och ja jag lovar jag gjorde 20 st och fuskade inte. men ja efter detta mördar pass så gick jag hem och när jag kommer fram till min lägenhet ja då står det en bil och i bilen sitter malin kullenberg. det blev ju en rolig överraskning. så stod lite och prata med henne innan hon åkte vidare. då blev det att gå upp duscha och göra i ordning min lunch till nästa vecka. men nu blir det att bara ta det lugnt i soffan och kolla på bron =). jag tror att det är sista avsnittet idag. spännande.
 
men ha det sååå bäst

morgongymnastik

haha om det är nån som undrar vad jag gör på morgonen när det är dax för morgongymnastik så är det detta ;) hahahahaha
 
        
 
 
 
 

dubbelpass

idag blev det att köra dubblepass på sats älsvjö. det blev först ett rykande färskt bodypump releas nummer 88. det va lite blandade övningar med mycket party musik. kul tycker jag. och jag kan säga att vi kommer och få bort lite av gäddhänget och  få sjukt biffiga axlar dom senaste tre måndagerna. den andra benlåten är fortfarande en mördar ben låt med va 4 min bara utfall. bröstlåten där va första tanken att OMG vad tungt detta komer och bli sen vips så skulle stången av och upp med hantlarna och där va den värsta känslan över och när dte va klart så va känslan lite att jaha va det inte mer. rygglåten ja den kändes exakt överallt men kan bero på gårdagens gri pass där det är mycket liknande vändningar och dom övningarna tog död på mig då. den första benlåten va ganska så lik den andra och kändes typ som den oxå. nej nya mördar låtarna denna omgång är triceps, benlåt nr.2 och axlarna.
 
efter ett svettigt bodypump va det dax för en ännu svettigare och om det går ännu lite jobbigare grit cardio där tredje låten helt enkelt tar dör på en på alla sätt och vis. men det börjar med uppvärmning och då får man ett smakprov hur det kommer och bli sen. och därifrån blir det bara jobbigare och värre för varge låt som går., men låt nummer tre är absolut värst det är där pulsen ligger på en sån där obehaglig jobbighets känsla. det bästa är när allt är över och att man bara får lägga sg ner i sin egen svett pöl och bara döööö.
 
efter dom passen så blev det att åka hem men innan jag åkte hela vägen hem så gick jag upp till haninge centrum och se om det fanns nått kul att köpa. det fanns det inte men utom kom bara hem med ett par strumpor....
det är ett par sånna där super-duper-höga-knäfotbolls strumpor. haha det är inte bara för att jag ska se så nördig ut som möjligt som jag har köpt dom. nej utom jag har mörkt hur jäkla skönt det är att springa med ett ordentligt stöd för vaden. så ja jag kommer nog att springa med dom när lite nu i vinster men till våren och sommaren så åker dom av ;). jag försökte och hitta det chockigaste rosa med röd nike text på men hittade inget sånt utom fick bli ett par tråkiga blå.
 
sen när jag kom hem så ville jag ju naturligtvis testa mina nya strumpor. så bara att byta om äta en banan och sen ge sig ut. men brrr vad kallt det va ute. tur att jag hade klätt på mig bra. hade både linne, långärmad tröja och en lite tjockare tröja ovan på det och så klart mina spring byxor och mina nya super-duper-höga-fotbolls strumpor och mina bästa nike skor. ja om det beror på att jag hade dom där super-duper braiga strumporna eller att solen och gud stod på rätt sida om branbergens alla höghus det vet jag inte för fasten jag hade kört ett dubbelpass och fasten mina ben kändes allt annat än pigga den första biten så kändes dom pigga när jag kom in i skogen och började springa på mitt spår. det va som att dom fick ny kraft. jag kunde springa på i ett bra tempo och kom i mål på en bra tid. 26 min tog det att springa min runda på 5km det tycker jag känns bra med tanke på att det går upp och ner hela tiden. så låg i snitt på 5min och 20sek per kilometer och det är ju kankse inte så bra om man springer på ett löpband men är det ute i skogen så tycker i alla fall jag att det inte är helt fel :).
 
sen efter min runda så gick jag hem. det va ganska så friskt i luften och det märktes att det hade höll på och frysa på för det va frost på viss ställen på gräset. senblev dett att hoppa in i duschen gå ner till ica och sen äta mellanmål. som bestod ut av naturell kvarg, sharon, lite olika bär och goija bär. mums. men nu blir det att bara ta det lite lugnt kolla på tv och sen äta middag =)
 
 
 

Frukost

Sitter just nu och äter frukost, kollar på Nyhetsmorgon och laddar upp batterierna för att börja dagen med träning. Ska åka till sats Älvsjö för att köra dubbelpass med först bodypump och sen Grit cardio =). 

Men först en sån där dunder byggarbetsfrukost =)

Gröt med ett ägg i, mosad banan, hallon, kanel och sen en klick kokosolja =)




Fredagsfys till fredagsmys

Jag kan ju säga att jag sov gott i natt. Eller ja som den prinsessan på fläsket som jag är ;). Jag vaknade upp allt annat än pigg och kände bara nej det kan inte redan vara morgon. Jag va tröttare än trötter i Snövit och dom där sju dvärgarna. Men det va bara att kliva upp 05:15 för att va exakt när mobilen ringde klockradion och igång och lampan tändes. Bara att åka in till sats Odenplan och köra ett Grit strength pass. Idag va det release nummer 7. Ååååå det va var hat kärlek från första stunden. Den är bara så härligt tung. Med bara tunga och bra övningar som man gör i sitt eget tempo. Jag verkligen älskar den här och ser fram emot att köra det dom kommande fredagara fram över. Jag säger hej till träningsverken redan idag =). 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det av en rolig dag som gick mycket fort. Det rullade på och till fikat så blev det ostkaka. Och lite som det är i min familj så kan vi inte komma överens om vad vi ska ha till ostkakan. Bertil som köpte ostkakan redan på morgonen köpte med glass till den. Jag ville inte ha glas utom gick och köpte färska hallon att ha till. Ninna ville ha hjortron så det köpte hon och Sofia ville ha grädde. Haha som sagt va lite som det är i min familj. För när vi skulle äta middag hos Lena i somras så skulle vi äta kött. Mamma och pappa hade tänkt att vi skulle ha potatissallad till. Det ville inte Lena ha utom hon ville ha potatis och jag ville varken ha potatissallad eller potatis nej utom jag ville ha sallad. 

Men tillbaka till ostkakan haha det va i alla fall super gott att äta ostkaka med hallon. Jag njöt av varenda tugga och hade absolut inget dåligt samvete utom kände bara ren matnjutning =)

Men när klockan slog 18:00 fick jag äntligen åka hem. När jag sen kom hem blev det att ge sig ut och springa en runda. Men för att utmana min runda lite och inte bara springa på som jag så oftast bara gör. Så körde jag lite intervaller och sen backträning för att sen gå tillbaka till intervallerna igen. Det va jobbigt och härligt på en och samma gång. Kände att ja detta behöver jag göra fler gånger. Emot slutet så va jag så trött och jag flåsade som en astmatisk stor rökare som hade gett sig ut på sin första spring runda. Men jag gjorde så att jag först värmde upp lite med att springa i ett vanligt tempo. Sen gjorde jag så att jag spörtade två lyktstolpar och sprang sen vanligt två för att sen spörta igen. Haha det gjorde jag tills jag höll på och dö. Sen sprang jag upp och gick ner för en ganska brant backe 6 gånger inna jag vände och fortsatte med intervallerna tills jag höll på och dö igen. Och sen joggade jag bara hem =) ett bra, härligt och jobbigt pass. 

Sen har det blivit fredagsmys med bananpannkakor och till det hade jag hallon och kvarg. Mums. Men nu blir det att bara ta det lugnt och kolla på tv =)



Blåmärke

Jag såg i morse när jag vaknade att jag hade fått ett blåmärke på höften efter gårdagens bodybalance pass. Tror att jag fick det när vi körde rygg övningarna där man ska ligga på mage och höger hand ska hugga tag i höger ben och vänster hand ska hugga tag i vänster ben och så ska man dra och släppa upp benen och låren från golvet så att man ser ut som ett U. Är det ett tecken på att man är stel eller har väldigt lätt för att få blåmärken ;)

I morse blev det sovmorgon och sen åkte jag till jobbet och krigade. Haha det av en del galningar men oxå en massa härliga och goa människor.  Vi va fyra idag på plats så det känns ju lite lyxigt. Få äta som vanligt. Så jag han med en hel del som jag inte har hunnit med innan som att beställa en massa läsglasögon. För det är ju så att sen M-L slutade så har jag inte bara mina egna ansvarsområden utom jag har även fått ta över hennes. Hehe så ja jag har i alla fall fullt upp om dagarna ;). 

Efter jobbet blev det att åka in till sats Medis och köra ett NTC pass. Men innan det så sprang jag ca 12min på bandet. Jag brukar göra så att jag börjar på 11 an och sen varannan min så höjer jag 0,5 steg så efter 2 min så springer jag på 11,5 och efter 2 min till springer jag på 12 och så håller jag på så tills jag kommer upp till 13,5 då springer jag på i det tempot tills jag stannar bandet hoppar av och går in i salen. Det brukar jobbigt och svettigt emot slutet och jag har fått upp pulsen rejält och är redo att köra igång med passet. 

Idag så hade Jennifer kommit på en ny övning som vi körde mycket och den va sjukt jobbig. Man skulle hålla i två hantlar så i armhävnings position göra 5 armhävningar på tå helst såklart. Sen ta i hopp händerna och bredda lite på benen. Göra va 8 rod med hantlarna sen hoppa upp med benen emot händerna så att man ser ut som en groda. Lufta upp hantlarna ovanför huvudet ställa sig upp. Ha hantlarna ovanför huvudet och sen göra 8 utfalls steg. Och ja det här va en övning och den gjorde vi ganska så många gånger så det blev sjukt jobbigt. 

Men nu är jag hemma har ätit middag och ska snart gå och lägga mig. 






Sova

Nu har jag kommit hem och ätit lite middag inna det blir och sova. Jag är sjukt trött. Jag började min morgon sådär obehagligt alldeles för tidigt. Det känns som att det bara är jag och andra galningar som är uppe. Jag åkte in till sats spårvagnshallarna och började dagen med ett Grit cardio. Att köra ett Grit cardio på morgonen är lite som att vakna av att man ramlar ner från sängen och upp på ett löpband som går på en alldeles för hög hastighet. Den känslorna man känner när man kör ett Grit cardio pass är obeskrivlig. Det gör typ ont för att man flåsar så mycket att det känns som att man inte ska få nån luft. Men känslan när det är över det är värt det. 

Efter det drog jag till jobbet och vi va tre tappra krigare idag igen. Men dagen gick fort i alla fall. Sen jobbade jag till 19:00 idag igen. Mindre kul men nu är det klart i alla fall.

Efter jobbet blev det att åka till sats Haninge och körde ett bodybalance pass. Jag tycker bara mer och mer om det passet. Jag känner att det bara blir bättre och bättre ju mer jag kör det hör passet och jag tycker att det är riktigt kul att gå på det passet nu. Jag känner att min kropp behöver det oxå. Nu när jag bröar och kunna övningarna och i vilken ordning dom kommer i så kan jag ta ur rörelserna mer både i stretchen och i dom rörliga rörelserna. Så det känns kalas kul :)

Men nu blir det att sova och ladda om till i morgon. Ny dag nya galningar ;). 

Tisdags cykling

Ja igår hade vi ju då måndag. Det är som att det är dubbelt så många måndagar som det är fredagar. Och även denna måndag kom slängd i ansiktet som en stor äcklig blöt trasa. Jag kom till jobbet och fick reda på att Sofia va ledig för att hon hade fått jobba lördag i stället för Ingrid som va sjuk och som fortfarande va sjuk. Så jaha då va vi tre tappra krigare kvar. Dagen gick fort. Den gör ju alltid det när vi bara är tre på plats. 

Efter jobbet åkte jag till stallet och träffade på Sara. Alltid lika kul och se henne och få prata lite med henne innan hon skulle åka med bussen hem. På min lektion fick jag rida pg och det va hoppning. Haha jag vet när det börjar och närma sig hoppning för då får jag alltid rida pg =). Men det gick så jäkla bra. Det va bästa gången hittills. För nu kunde jag galoppera på i ett har tempo och hålla upp huvudet utan att han bara drar i väg. Utom det va håll i och håll om. Som gällde och inte bara hålla i ;). Vi kom lite knasigt på ett hinder och jag hamnade lite ur balans men han bara galopperade på så det kändes jätte bra. För när jag hade hittat mig själv igen så va det bara att samla i hop oss och styra på nästa hinder. Så nej jag va super duper nöjd med pg igår. Han har ju blivit såå mycket bättre och jag har ju hoppat några gånger honom nu. Så jag har hoppat in mig lite på honom oxå. 

Men idag så började jag morgonen med att cykla jätte fort på ett och samma ställe i 45 min. Instruktören började med att glatt berätta att det är 6v kvar till jul. Inte utan att man blir lite stressad. Men passet gick kalas bra. Jag krigade på och utmanade mig själv bra. Kunde ta i och lägga på. Så det kändes jätte kul :) efter det gick jag en 5 min på bandet innan gick på och köra lite ben övningar och sen mina mag och core övningar. Sen hittade jag en ketterbells och kunde göra lite övningar med den. Ja inte för att jag inte vet vart dom är. Men det stod en perfekt i själva avdelningen där jag va. 

Efter ett bra eget pass efter cyklingen så blev det att duscha och sen åka till jobbet. Idag när jag kom till jobbet så va stackars Sofia sjuk. Det är värsta sjukstugan på jobbet just nu. Men jag känner mig oroväckande frisk och pigg. Peppar peppar ta i trä. Så ja vi va bara tre idag oxå. Men det av dubbelbokat både en och tre gånger så ja bara att börja morgonen med att boka om en massa kunder. Men dagen gick bra och även denna dag gick jätte fort. Det enda spm gick segt va sista timmen som typ kröp fram. 

Jag köpte mig även en sån där skyddsplats till min iPad air. Teknikmagasinet hade precis fått in ett hade jag lyckats mig googla till. Så jag skuttade in dit på lunchen och frågade om dom hade det. Hon gick in på lagret med en min som att det tror jag tyvärr inte att vi har. Men så kom hon glatt ut med ett och sa att vi har precis fått in det och du är den första som jag säljer det till. Jajamensan det är för att jag är försiktig om mina grejer :). 

Men nu blir det att kolla på fotbollen och ta det lugnt innan jag ska sova. Eller jag kommer väl att kolla tills vi ligger under med alldeles för många mål. 




ipad air

jag kan även mycket glatt meddela att jag har köpt mig en sån här padda. ja alltså inte djuret padda utom en sån här ipad air. jag är än så länge super duper nöjd =). men jag började ju med att först köpa den och sen åkte jag till tre i haninge och fixade ett mobilt bredband till den och hade innan kollat ut ett som jag tyckte verkade bra. jag kommer in och säger att hej jag har köpt mig en sån här ipad air och skulle nu behöva ett bredband till den. han frågar vad ska du ha den till. eee jag känner nu att det inte riktigt är läga för att säga ett. jag köpte den mest bara för att jag tänkte att den kan va bra och ha och för att den va vit och fin. eller två nja för att kolla lite facebook och för att jag vill kunna se bilderna på instargam mycket bättre och större. så jag svara lite undvikande att jag ska ha den till lite allt möjligt och att jag redan har kollat ut ett som jag tycker verklar bra. 
 
han går igenom dom olika alternativen och jag bestämmer mig för det som jag redan hade valt innan jag kom in i butiken. han frågar mig om jag har hunnit använda den nått. nej det har jag ju inte riktigt gjort. han berättar glatt att han är super nöjd med sig och berättar glatt om dom olika finesserna och hur grafiken skilljer sig från dom andra. jaha säger jag och tänker att omg vad har jag gett mig in på. jag vill ju bara kunna kolla på facebook lite smidigare än att slå på datorn för det och för att kolla på bilderna på instragram lite större och lite bättre.
 
men jag går mycket nöjd där i från med ett mobiltbredband rikare :) och än så länge så är jag som sakt va jätte nöjd. ååå bilderna är så stora och fina =).
 
men vad har jag mer gjort idag då är att krampa mig igenom ett yoga pass. jo efter yogan så gick jag hem och tänkte att gud det är ju ett guld väder ute. jag vill ut och springa. om det beror på yogan innan eller ej ja det vet jag inte. men jag kände mig pigg och glad benen kändes pigga och starka. jag sprang min runda på en bra tid och det kändes kanon. känslorna va bara goda. det va som sakt va ett kanon väder och det va fler än jag som tyckte det. det va massa folk både i skogen och på slingan. 
 
efter min runda blev det att duscha, äta lunch och sen gå ner till ica. köpa lunch till nästa vecka och sen ladda om batterierna för att göra mig redo för att gå ner till sats haninge och köra ett cross training pass. det va samma kille som förra gången och vi började som förra gången med lite lättare övningar och dynamiska stretch övningar med "bara" stången. jag tänkte att men gud jag måste ju va mjuk som en spagetti efter mitt yoga pass i morse. men jag kan meddela att det va jag inte. jag va lika stel som jag brukar vara. och hur det kan va så tungt att jobba med "bara" stången ja det förstår jag inte. men det va som att nån hade smygit på en massa vikter på den utan att jag hade sett det. men när jag kollade i speglen så hade jag bara stången där att jobba med. efter lite uppvärmnings jobb i kankse 15 min så va det sen dax att börja och jobba. och jobba fick vi göra. jäklar pulsen åkte bergodalbana upp och ner eller mest upp. det va mycket blanande övningar både med och utan stång med tunga vikter. det va en övning som verkligen va mördande jobbig och den låter inte så jobbig. men man skulle stå som att man skulle göra en armhävning och sen hoppa in med fötterna, sen hoppa dom åt höger sida och sen åt vänster och sen till mitten och sen ut. sen göra om allt så fort som möjligt. det va så sjukt jobbigt. 
 
sen skulle vi dela upp oss i två lag på båda sidorna och köra i par. den ena skulle göra 10 burpees och sen springa fram och tillbaka och medans den gjorde det skulle den andra stå i superplankan. när den som gjorde burpeesarna va klar skulle den andra göra 10 burpees och sen springa fram och tillbaka medans den första stod i superplankan. ja det va galet jobbigt. men ville lixom inte att den andra skulle bli klar med burpeesarna för det betyde att jag skulle behöva göra 10 burpees. men samtididgt så va den där plankan så sjukt jobbig att jag bara ville han hon skulle bli klar nån gång. när passet va klart så va jag helt slut.
 
men nu har jag ätit middag och ska bara ta det lugnt och kolla på tv :)
 
 

Yoga

ja jag började ju då min morgon med att köra ett yoga pass på sats haninge. tänkte att jag skulle skriva lite om det passet och hur jag upplevde det.

ja det börjar ju såklart med att jag glömer låset hemma får smyga ut till receptionen och be om att få låna ett och det är inte alltid att det finns. men tack gode gud så hade hon ett kvar. så bara att tassa in och låsa det skåp som jag hade valt. sen så kommer jag in i salen och väljer en sån där säker längst-bak-i-hörnet-plats. sätter mig till rätta och väntar på att passet ska börja. känner igen några av dom trogna bodybalancearna. ni vet dom som kan stå i en och sata ställning hur länge som hälst utan att röra en min. men japp klockan slår 10:15 och passet kör igång. eller vi börjar med att bara sitta ner på mattan. på rumpan och med benen i kors och bara fokusera på att andas. och nu ska man andas långsammt. andas in och andas ut. det där med andningen kan jag ju säga inte riktigt är min starka sida. jag andas ju mer som ett skräckslaget rätt får som hyperventilerar. så när hon är på andas in andra gången så har jag redan andas in och ut minst fyra gånger. 
 
men ja vi skulle då allstå börja med att bara sitta på rumpan med benen i kors och bara fokusera på att just andas. den första minuten gick bra. när det hade gått två muniter så började jag få lite lätt kramp i ena benet och det började och bli lite lätt obekvämt. men det ska fortsättas att andas in och andas ut. efter kankse tre minuter så hade jag kramp i benen, ena foten hade domnat bort och det smärtade i skinkorna. men det ska fortsättas att andas in och andas ut och fokusera på olika muskler i magen som ska spännas och slappnas av. jag har fullt sjå med att fokusera på min kramp. vi ska ju oxå blunda men jag sneglade runt lite direkt i salen och alla såg ut att sita så bekvämt. fan är det bara jag som sitter så att det smärtar i hela kroppen. jag börjar och fundera på om dom har hittat några extra mjuka mattor och jag fick tag på en såndär stenhård matta. men dom ser lika tunna ut som in. men alla bara sitter som super-duper avslappnade alladinar med benen i kors och händerna lugnt avslappnade på knäna. nu hade jag sån kramp att jag höll på att döö. men det kändes inte som att det riktigt va läge att resa sig upp avbryta andnings övningen för att fråga hur länge ska vi sitta kvar såhär. för i det här läget så va det kramp i benen, min fot hade domnat bort helt, mina skinkor smärtade lixom alla övriga muskler i hela kroppen. efter vad som kändes som en evighet så fick vi ta oss ur denna position. ja om vi nu lyckades. jag försökte få igång blodcirkulationen i benet igen.
 
sen började själva yoga övningarna. det gick bättre än den första andnings övningen. även om jag går lite kramp då och då. jag står och flaxar med armarna och det där med att hitta den inre styrkan och balansen känns ungefär som att hitta den där nålen i den där jävla höstacken. eller när man ska stå i hundens position ja det är när man ska stå med arslet i vädret med händer och fötter i golvet. då ska hela foten helst va i golvet även hälen. men det är som att baksidan av mina ben är för korta. det går bara inte. som att framsidan är mycket längre än baksidan. och där skulle man stå i säkert fyra jätte långa andetag. jag hinner ju då ta betydligt fler. sen ska man böja in ena knät lite och komma upp på tå (vilket jag redan gör) och sen dra ut det ena benet lite extra och strcka ut vaderna lite extra och så ska man stå sådär och vagga lite från ben till ben. jag fick kramp i axeln. 
 
men förutom alla krampen och allt sånt så tror jag ändå att det här är bra för min kropp. att den kan behöva komma ner i varv lite och bara få ha lite mjukare träning där det inte handlar om att göra 10 burpees på snabbast tid eller att springa snabbast eller att hela tiden tävla emot nån eller emot sig själv. utom att få bara vara, att försöka att fokusera på att andas. sen att få sträcka ut och töja ut musklerna och jobba på en annan typ av stykra. jag känner ju hur jag har blivit mycket bättre på dom olika övningarna och att jag mer balanse och kan utmana lite mer och att det går bättre än första gången som jag gav mig på detta. jag kommer nog inte att gå på detta pass varje söndag men jag ska försöka och gå på nått typ av sånt här pass när jag kan för jag tycker ju att det är kul. fast inte lika roligt som alla dom andra passen som jag går på ;)
 
 
 

Nyhetsmorgon

Sitter just nu och kollar på Nyhetsmorgon äter frukost och har målat mina tånaglar. Varför just detta kan man fråga sig?? Laddar jag kanske för ett super-duper mördar pass på sats i högklackat med öppen tå???? Nix jag ska gå på yoga. Haha japp du läste helt rätt jag plankan, Quasimodos mormor ska då ge sig på att försöka och yoga. Ojojoj hur ska detta gå. Jag brukar ju gå på bodybalance och bara det tycker jag är svårt ( om inte helt omöjligt ) det är lite som om att jag har för långa ben med en för kort överdel. Men ja det ska bli spännande. Haha jag får väll ta min flax plats längst bak. Den plasten där man strör som absolut minst. 

Men som samt va innan det en skål gröt till frukost =)




Bodypump+Grit cardio

Ja idag blev det att börja dagen med att köra ett dubbel pass på sats Älvsjö. Det blev att köra först Bodypump och sen Grit cardio. Det va precis då sådär sjukt gris jobbigt som det ska vara. Svetten forsade, mjölksyra skrek i alla muskler och tanken vad gör jag här och varför utsätter jag mig för det här for igenom huvudet både en och fyra gånger. Men man gör det för känslan efter när det är klart. När man bara för lägga sig ner på golvet och bara död. 

Men det är så grymt kul att köra för Elin för hon är en sån otroligt peppande människa. Hon får en verkligen att ge allt och lite till. Det gör så mycket att hon kommer fram och säger dom där peppande orden för att man ska ta i lite till. 

Sen efter detta mördar dubbel pass så blev det att åka ner till Ösmo och till stallet. Där blev det att mocka och fixa och sen åka hem. Nu va jag så trött att jag höll på att somna på tåget. 

Väl hemma blev det att äta min otroligt goda middag. Det blev samma som igår. Min lax med sallad och min egne hemma gjorda cashewnöttskräm. Den är så sjukt god att man får passa sig så att man inte äter upp allt på en och samma gång ;).

Nu blir det att inta soffläget kolla på tv och bara ta det lugnt :). 

Min middag :) mums
Inta soffläget ;)



fredagsfys och fredagsmys

ledig fredag så härligt =). efter gårdagens NTC pass osm för övrigt tog död på mig så sov jag som en stock hela natten och vaknade innan 8 och kände mg pigg glad och utvilad. så blev att gå upp äta frukost i lugn och ro för att sen börja med fredagsfys. jag började med att köra ett cykelpass på 45 min för aidin han är ju bara så rolig och härlig. det är mycket uppförsbackar och nåde den som lättar på motståndet när han säger att man inte får göra det. då hoppar han av cykeln och går fram till en och skruvar på det igen. jag kan tycka att sånt är lite roligt för han gör ju det när han ser att man har så mycket mer att ge men att man håller igen. 
 
efter cykligen så blev det att springa in till nästa sal och köra ett absolution pass. det jobbiga med att gå direkt från ett cykelpass in till nästa pass det är att pulsen och svett attackerna redan är på max. haha vi kom in med salen som några böta och flåsande varelser fårn yttre rymden. instruktören kollar glatt upp och ja här kommer ju cykel gänget in vad härligt då kan vi köra igång :). det va bara att hitta en plats lite fort, byta skor och sen köra igång.
det här passet är ett som det låter ett magpass. det är 30 min av tunga och svettiga övningar för magen. vilket inte är helt lätt när man är lika ovig och en planka och har magmuskler som en daggmask. det vill säga inga alls ;)
 
sen gick jag hem kände mig pigg och glad eller ja så pigg och glad man kan känna sig efter att först ha kört cykel i 45 min med typ bara uppförsbackar och sen försökt och träna lite mage. men jag tänkte att hmm det regnar inte. hmm jag är ledig och hmm det är inte mörkt som i en liksäck än. vad göra??? jo ut och springa. för folk som inte tränar låter det här som en helt galen idé. men för sån här träningsnarkoman som jag har insett att jag har gått ch blivit så låter det här som en alldeles utmärkt idé. även som en riktigt härlig idé. bara att få komma ut i naturen och bara få springa i skogen. det gäller ju lixom att passa på att springa i skogen dom få gånger som jag kan göra det nu för tiden när vi går in i dom mörka tiderna.
 
så japp jag kom hem åt en banan. bytte om och gav mig ut. ibland när jag springer så springer jag på tid. då försöker jag och pressa mig själv till att springa snabbare och för att få en bra tid. iblans så springer jag bara för känslan. så springer jag bara för att jag kan, för att det är härligt och för att jag älskar det. idag va det en sån dag. jag sprang bara för känslan. men kollar ändå alltid hur lång tid rundan tog. fick en bra tid med tanke på att jag inte pressade mig själv allt för hårt. men det är ju omöjligt att inte ta i lite extra ibland ;). det va härligt att komma ut i skogen och springa på den mjuka stigen och bara få njuta av naturen. benen kändes helt förvånandsvärt okej med tanke på cykligen innan.
 
sen blev det att gå hem hoppa in i duschen gå ner till ica. äta lunch och sen bar ata det lite lugnt för ett tag. ja för att sen gå ner till gymmet igen. nu börjar du nog tänka att är hon helt jävla galen. och ja jag tror det. och vad går människan på igentligen och ja på det så tror jag att jag går på nån typ av kukelimuk-super-duper-hyper-energiska örter ;). haha men jag kan ju säga som så att jag sover gott om nätterna. men ja nu skulle jag då ner och köra ett grit strength pass. det är ett sånt där mördar pass som är sjukt tungt, äckligt jobbigt och som tur va bara håller på i 30 min. det va en tjej som va ny som jag guidade lite igenom dom olika vikterna som hon kunde ha på stången i dom olika övningarna. men hon såg sjukt stark ut när vi gjorde alla dessa armhävnngar. passet gick bra. det va precis så där gris jobbigt som det ska vara. så att man typ kryper hem och bara vill gå och döö. ja om man nu kommer upp ur fosterställningen och sen ut ur salen ;)
 
jag kom både upp, ut och hem från salen. nu har jag ätit min middag som blev en sån där super duper god middag. som bestod ut av lax, sallad och min egen hemgjorda cashewnöttskräm. mmmm det va som himmelriket för mina smaklökar. 
 
men nu blir det att inta soffläget i soffan och bara ta det lugnt.
 
men ha det såå bäst
 
tränings bilder från i sommras :)
 
 
 

trött

ordet trött beskriver min känsla ganska så bra just nu. jag känner mig helt slut. det va mycket och göra idag på jobbet och det va mycket och göra och det va mycket konstiga människor. eller det va en hel del galningar inne idag. så man blir helt matt. det va som att dom hade släppt ut alla jävla galningar och skickat dom till oss. 
 
så ja just nu så känner jag  mig helt slut. höll på att somna på bussen hem både en och två gånger. men nu är jag i alla fall hemma har ätit och ska snart inta soffläget. haha lär ju somna ganska så snart jag lägger mig ner i soffan ;).
 
men ja annars så har jag vart och kört ett cykelpass på 45 min på sats medis. för min vanliga instruktör är i sköna thailand med familjen och hon ska va där i typ 2 mån. så tänkte att då kan jag passa på och prova att köra för instruktören som kör på sats medis. hon va bra tyckte jag. ett roligt pass med mycket intervaller och varvat att sitta och att stå upp. det tycker jag om :). 
 
efter passet gick jag en stund och sen körde jag lite olika mag, rygg, core och ben övningar innan jag gick till duscharna och åkte sen till jobbet för att kriga med alla galningar. men hade jag vetat då att det bara skulle komma in galningar så hade jag nog ringt och sakt att jag har fått akut nageltrång så jag kan tyvärr inte komma idag ;). inte för att det skulle hända för jag är aldrig sjuk inte ens när jag är sjuk så är jag sjuk. för att va sjuk det finns inte i mitt liv. nej för det har vi inte tid med.
 
men nu ska jag insa soffläget och bara ta det lugnt. eller nej jag ska packa först och sen insa soffläget.
 
men ha det sååå bäst

ledig dag

ja så va det då dax för min enda lediga dag för den här veckan. efter att ha jobbat 6 dar i rad så va det skönt att ta en sovmorgon. eller nej vänta det va ju precis det jag inte fick. nej för jag skulle ju upp till stallet direkt på morgonen. när mobilen ringde så va första tanken döda min nån snälla. min andra va bara 5 min till och min tredje va det kan inte va sant ha sant är det redan morgon. men jag gick ju precis och la min. men inte om man kollade på siffrorna som stod på mobilen för då hade det gått en hel natt.
 
så ja bara att tvinga sig upp och åka ner till stallet. där va det tävlingar och madde skulle starta på rolle. så bara att sätta lite fart om jag skulle hinna kolla och det ville jag ju göra. så jag släppte ut dom hästar som skulle ut. mockade fixade och hade hela tiden koll på klockan så att jag inte skulle missa maddes start. när klockan började och närma sig så gick jag emot ridhuset och där va hela ligan på plats redo för att heja och stötta. och det gick kalas bra, jämnt, fint och bra. dom va så duktiga så båda två. det va även kul att domaren hade samma åsikter som vi. hon fick hela 70% och slutade på en kanon bra andra plats. helst sjukt bra jobbat =).
 
sen när jag va klar så åkte jag hem. åt lite lätt och lite snabbt och böt sen om till spring kläder och gav mig ut. benen kändes bra. dom va pigga och glada. det va så härligt att få spring i skogen igen. det va lite lerigt och kladdigt men det gjorde ingenting. jag kände mig nästan lite äventyrlig när jag sprang i leran och vattenpölar =). rundan kändes jätte bra och det va så härligt.
 
sen blev det att gå hem prata lite med mamma och sen äta och gå ner till ica för att köpa mat till nästa vecka. det blir min vegetarska lasagne. mums. sen blev det att ladda om batterierna och gå ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. idag va det en annan kille som jag inte kommer ihåg vad han heter. men jag tyckte att han va jätte bra. det va sjukt jobbigt och det är precis så jag vill ha det. mycket tabata intervaller. man hade sin egen plats och så gjorde man dom olika övningarna på sin plats.
 
men nu är jag hemma. har ätit min middag och gjort alla lunch lådor till nästa vecka. nu blir det solsidan sen bron och sen läggdax. men ha det sååå bäst

Jobba jobba

 jobba jobba japp det är bara att jobba på. men jag började min lördag med att klockan ringde inte riktigt sådär obehagligt tididgt men ändå för tididgt för att vara lördag. 06:00 slog allt igång och det va bara att stiga upp. jag hade nämligen tänkt att jag skulle va sådär över seriös och ge mig ut och gå en promenix på morgonen. så japp bara att dressa på sig ordentligt med både underställ, mössa och vantar och ge sig ut. jag lyssnade på sommarpratarna mednas jag promenixade på. blev en skönt uppfriskande promenad på 6km. härligt.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. det va jag helena och kurt som va på plats. och ååå det va så kul att träffa helena igen. haha vi har så kul ihop och hon är verkligen en frisk fläkt =). början va ganska så lugn men sen så rasslade det till och det va som att hela tyresö kom in. det va lixom ingen panik alla på en och samma gång. alla skulle kolla på bågar, låna hem, hämta glasögon, kolla på mer bågar, köpa bågar och ja det va allt. alla ville ha hjälp och alla som hade bokat en tid ja dom kom + en extra. haha det är så kul när det kommer in folk som känner mej och typ räknar med att jag känner dom. men det gör jag ju inte alltid. speciellt inte när dom inte presenterar sig utom bara kommer in och ska först prata med kurt. jaha ja har du bokat en tid. nej inte det inte. nej för han har en som väntar på honom. haha han bara jaha vad heter han. eee nej det är en hon. och jaha du skulle bara dyka upp sådär som gubben i lådan när vi har en fullbokad dag.. okej. jaja. sätt dig ner och vänta då. och så säger han är det du som är anna. japp det är jag och japp det går att läsa på min namnbricka som jag har på mig. och så säger han är det du som är marres dotter. Marre innan jag kopplade det till Marie-Louise ja det tog både 1...10..20 och säkert 30sek innan det plingade till och jag förstod att Marre stod för M-L och han undrade om jag va hennes dotter. eeeee ja svarade jag lite tveksamt på det. haha nej men då visar det ju sig att denna människa är ju skogsbergs pappa. hahah men åååå säg det då från början.
 
men ja det va fullt ös hela dagen och jag skickade iväg helena till ica för att köa mat och sen fick kurre börja och äta. men sen blev han jätte dålig. han blev verkligen dålig. han hade ont i magen och mådde illa. så han fick lägga sig inne i fika rummet släcka ner alla lampor och bara lägga sig ner. han bådde så dåligt att han inte ens kunde åka hem. så det va bara att boka om dom kunderna som va kvar av dagen och så fick han ligga där inne. jag och helena skötte butiken och ja det va fullt upp. jag skickade iväg helena för att ta nått och äta vid 14:15. när det hade lugnat ner sig lite. så hon gick in och kunde fixa mat och ta med ut till butken för att äta och sen gjorde jag samma sak. jag hade ätit klart vid 15:00. det brukar ju dö helt efter 15:00. det gjorde det inte men det lugnade ju ner sig men vi hade lite kunder som kom in och den sista kunden gick 16:58 då gick jag med dom till dörren och låste efter dom ;). 
 
det va skönt att få sluta bara sätta sig på bussen och bara att få ta det lugnt. men ååå jag har ju oxå anmällt mig. och inte till nån spännande bergklättring i falun. nej nej. jag har ju sprungit lidingöloppet förra året och ligger därför med i ett register för folk som tycker om och springa. så jag hade fått ett mejl för ett tag sen om att det ska gå ett lopp i norra länken när den ska öppna. dom hade nått liknande i nån annan länk förut tror jag. men nu ska dom ha ett i norra länken. så innan biltrafiken drar igång så ska dom ha ett lopp på 1 mil där det ska va underhållning blinkande lampor och ja lite allt möjligt på vägen. det låter ju jätte kul och som en mycket spännande löpning. så det tänkte jag att det där vill ju jag springa. så nämnde helena det för mig och jag ba jaaa jag har sett det och vips så hade vi bestämmt oss för att i alla fall vi två skulle spring så japp nu har jag anmällt mig och jag är redan sååå taggad =).
 
och bara för att jag va så taggad av anmällan så när jag kom hem så böt jag om från vardags kläder till spring kläder. så trots det mindre mysiga och regniga vädret så gav jag mig ut. men jag tackar gud för att han kom på kepsen. det är räddningen när man får för sig att springa när det regnar. så japp det va både keps och reflexväst på ;)
 
men ja nu blir det tv och bara chill =)
                             haha så mycket jag, sofia och helena =) när jag läste denna så tänke jag direkt på oss tre det är bara så vi.      jag är inte negativ jag är realistisk och nej jag klagar inte jag konstaterar ;)


 

freeedag

wiiii idag har vi fredag ja i alla fall ett litet tag till =). men ja vad har jag då gjort idag. ja jag vaknade ju sådär obehagligt tidigtav att alla klockor och lampor lös och ringde och förde så mycket oväsen att det va helt omöjligt att ignorera och sova kvar. så nej bara att stiga upp. ta med frukosten och åka in till sats odenplan för att träna. kommer in i lokane och tar fram mina vikter som känns dådär oroväckande tunga alldeles för tididgt på morgonen. det är fler ärn jag som kommer in i salen och tar fram alla vikter med stora gäspningar, håret på ändan eller i en boll mitt på huvudet och med krus i ögonen. 
 
fröken kommer in i salen och säger att idag tänkte jag att vi skulle köra en annan releas än vad vi brukar göra. jaha eee okej vilken då hinner jag tänka. så va bara att ta fram en steplåda och efter att ha fått lite info så kommer jag fram till att okej det är första vi ska köra. det är lugnt tänkte jag. för jag brukar ju köra den när jag är i haninge. men oj vad det är mycket jobbigare att träna på morgonen än vad det är att köra det passet på eftermiddagen när man har vart vaken och laddat upp rejält med mat. idag hade jag ätit en kiwi och lite yoghurt som uppladdning. det är som att kroppen ligger på minus redan från början. 
 
men det va bara och kriga på. jag kan ju i vilken ordning allt kommer i och hur mycket vikt jag brukar ha på vilken låt beroende vilken kropps del det är fokus på. men jag vet även att jag har börjat och utmana mig själv på låt nummer tre och lassat på lite extra. hahah det åkte lika snabbt av det där lilla extre. för det va sjukt helvetes tungt redan som det va. assså att jag ens orkade det jag gjorde kändes som ett under för mig. för när vi gjorde dom där hoppa armhävningarna så hoppade jag nog mindre än vad jag gjort på länge när jag kör detta pass i haninge på mina lediga fredagar. men det gick bara inte. 
 
men ja det va som en fet käftsmäll direkt på morgonen. sen va det bara att åka till jobbet och kriga vidare. men först frukost nr.2. ååå vad jag älskar mina frukostar på jobbet med mitt kaffe =). dagen gick kalas bra och fort gick den oxå. swish sa det så va det lunch och sen fika och sen så gick alla hem. ja utom jag som jobbade till 19. jag hade en timme till att kriga. men det va så lugnt så den sista timmen. kom några kunder men annars så va det så lugnt så lugnt.
 
sen åkte jag hem och kände att hmm kankse ska ta och ge mig ut och springa. så japp det vara bara att dressa om. på med spring kläderna och reflex västen och ge sig ut. det va ett härligt väder. det är lagom friskt i luften så att man kan klä på sig utan att behöva varken frysa eller över svettas. jag har börjat och springa en annan runda som är både på asfalt och på grus. dock så måste jag springa sammaväg fram och tillbaka för att få till det. ja om jag inte vill springa på dalarövägen vilket jag dock verkligen inte vill. så nej blir att springa, vända och sen springa samma väg tillbaka. men rundan kändes bra och det va skönt att få komma ut och springa lite.
 
men nu blir det att bara ta det lugnt kolla lite på tv och sen sova. för att sen upp och jobba i morgon.
 

Bakelse

Ja idag har vi tydligen en sån här flaggdag det är Gustav Adolfs dagen och det betyder tydligen att man ska äta en sån där Napoleon bakelse. Fråga mig inte hur dom ser ut. Men japp det hade Sofia och Bertil spanat in på jobbet redan igår. Och ja försökte redan igår att nej det ska vi inte ha. Jo sa dom och jag envisades med att nej det ska vi inte ha. Haha då sa dom att ja men vi kan ju köpa en morot till dig. 
 
 
Så kom då denna dag. Denna Napoleon bakelsedag. Både Bertil, Sofia och Eva tyckte att vi skulle köpa en bakelse eller nått gått till fikat bara för att oktober månad har vart eb mycket bra månad för oss. Haha NEJ sa jag vi ska inte ha några bakelser. Jo sa dom i kör och sa att men vi kan ju köpa en morot till dig som du kan sitta och knappar på. Så när Bertil gick och skulle handla så frågade han vad jag ville ha. Men jag sa att jag inte ville ha nått. Han försökte övertala mig att jag vist skulle ha nått. Men jag sa att nej jag vill inte ha nått. 
 
Det är lite blandade känslor om varför jag inte vill ha nån bakelse. För det första så är jag inte över förtjust i bakelser. Och sen så har det vart lite för mycket gott på sistone. Lovisa hade med sig en äppelpaj som va helt gudomligt god i fredag och jag tog både en och två portioner. Men så känner jag oxå att jag får bara sån ångest över att äta en massa onyttiga saker och det är så jobbigt så då känns det bättre att avstå. Då känner jag mig duktig och stark. Inte onyttiga och svag. Sen tycket jag oxå att jag tränar så pass mycket som jag ändå gör. Och då känner jag att om jag ska hålla på och äta en massa onyttigheter och bakelser hela tiden så kan jag lika gärna skita i att träna och äta typ chips till frukost i stället. Sen är det ju så att om jag ska och träna efter jobbet som jag då skulle göra idag så brukar jag äta mellis som består ut av kvarg och hallon. Och om jag då ska äta bakelse så kan jag ju inte äta kvargen och hallonen oxå. Så då går mitt blodsocker upp och ner. Och jag kan säga att ner går det speciellt när jag kommer till gymmet och ska ge gärnet. Då ligger blodsockret på minus men kalorimängden är på stort plus. Jag får inte ut det jag vill av passet och träningen. Jag känner mig både hungrig och yr. Och då kan jag inte ta i som jag vill och brukar. Bara för att jag skulle äta den där bakelsen eller tårtbiten eller vad det nu kan vara. Nej då känna det bättre att hoppa över den för den här gången. Äta min kvarg med hallon. Slippa ångesten och kunna prestera bra på gymmet =). 
 
Men det gör ju oxå att dom på jobbet tycker att jag är ju bara såååå tråkig. Och måste du alltid va sådär nyttig hela tiden. Och du måste ju kunna unna dig nått gott ibland. Du som ändå tränar så mycket. Säg inte att du ska gå och bli en sån där levnads människa. 
 
Haha av en händelse så pratar dom om övervikt just nu på TV4 nyheterna. Övervikten har ökat sen 80-talet svensken har gått upp igenomsnitt 5 kilo på 20 år. Haha ja det är dom där bakelsernas fel ;). 
 
Ja förutom att vara en sån där tråkig människa så har jag tränat =). Började morgonen med Grit Cardio och avslutade dagen med Grit Strength. Härligt svettigt mjölksyra jobbigt. I lööööv it 
 
 

bitter nej vadå???

haha ja dom rubriken talar om så har jag idag vart en sån där typisk bitter f*tta ;). haha och det va inte i måndags som man kan tro. nej utom min måndag gick ändå rätt smärtfritt. det va okej väder ända tills det började och regna. det va bara att kriga på på jobbet och sen åka ner till stallet. där nere fick jag rida på smokey. åå det va såå skönt att rida en häst som gjorde det man bad om och inte bara stretade emot. så jag va mycket nöjd när passet va klart :) jag tycker att han är en trevlig kossa mu att rida på :)
 
men så om jag ska komma till min lite mer bittra sida så va den idag. det började ju med att jag va sådär sjukt galet trött när klockan ringde 05:00. det va som att nån hade slagit mig med en hammare i sömnen sååå trött va jag. jag kände bara snälla döda mig nån för jag orkar verkligen inte att gå upp. regnet piskade emot fönstret och det gjorde det ju inte eklare att kliva upp. sen kollade jag på klockan och tänkte att ja går jag inte upp typ nu så kommer jag aldrig att hinna. så det va ju bara att stiga upp och åka in till sats zenit för att cykla jätte fort i 45 min på ett och samma ställe.
 
men när jag väl kom upp och på bussen och in på sats så kände jag mig pigg. kankse inte över drivet glad men pigg. jag tog min vanliga cykel som jag alltid tar för jag vet hur jag ska ha motståndet på den och kan verkligen utmana min på den cykeln. haha ja jag vet att det är lite fånig men ja sån är jag en vanne människa. det är samma sak som att jag tar nästan alltid samma plats på sats medis och på sats älvsjö och på sats odenplan. jag har lixom min favo plats. perfekt för att kunna se och höra fröken men ändå inte längst fram eller längst bak, eller mitt i smeten utan att för den delen vara helt utanför gruppen. bara en såndär lagom anna plats. det är min cykel oxå länst bak på kortsidan så att jag ser fröken perfekt men har inte alltid ögonkontakt bara för att man kollar upp. men ändå inte så att man inte ser vad fröken gör därframme om hon står, sitter, tar i extra eller kör intervaller. ja bara en perfekt anna-cykel-plats. 
 
så ja jag va på plats i god tid för att få min cykel. och ställer in allt hoppa upp och börjar och trampa. benen känns nu pigga, glada och på g för att köra ett hårt cykel pass. salen fylls på. det kommer in fler och fler platserna börjar och ta slut. emot slutet kommer det in ett typiskt tutinutit par som håller hand och som jag bara kräks över att se alldeles för tididgt på morgon kvisten. nu är det ju så att dom kommer in ca 1 min innan klassen gör igång och det finns inga platser lediga brevid varandra. som det tutinutiga paret hade hoppats på. men det finns en plats på min högra sida och en på min vänstra sida. dom går emot dom platserna och säger så att åååå nej det finns inga platser brevid varandra. dom hade säkert hoppast på att jag skulle säga men oj vill ni två sitta brevid varandra det är inga problem jag kan hoppa en cykel så att ni kan göra det. men nej den bitter f*ttan som jag är så erbjuder jag mig inte om det. och dom frågar inte eller. nej för så är det att jag tänker då inte flytta på mig bara för att dom två kommer sent och inte kan sära på sig under ett cykel pass. inte mitt problem att dom inte har planerat och kommit i god tid så att man kan välja på lite fler cyklar.
 
så nix pix jag sitter kvar på min cykel och försöker och ignorera när dom kastar kärleksamma blickar emellan varandra med mig sittandes i mitten som en black as hades. men jag tänkte att det kan va nyttigt för dom att va ifrån varandra och fokusera på träningen och inte på varandra. 
 
sen drog klassen igång och det va bara och köra på. det gick kalas bra jag utmanade mig själv och la på extra flera gånger och körde på för fullt i intervallerna och drog på i uppförsbackarna. svetten forsade och mjölksyran skrek i benen. ett sånt där härligt cykel pass helt eneklt =).
 
sen efter passet så gick jag en liten stund på bandet och sen körde jag en massa olika ben övningar. både ett ben i taget och sen båda. för jag tycker att det ibland kan va bra och köra ben för ben och inte bara två samtididgt för det är oftast så att man har ett ben som är starkare än det andra och då blir det lätt att man tar i mer med det benet och inte jämnt. så då brukar jag köra ett ben i taget så att båda för jobba lika mycket =).
 
efter att ha dödat mina ben blev det att åka till jobbet och kriga. det va en bra dag på jobbet. trevliga och glada kunder och ja dagen gick väll rätt bra.
 
men nu blir det att äta mina älskade banan pannkakor och kolla på nån film. men ha det såå bäst =)
 
 

testing testing

idag har jag börjat min söndag med sovmorron. och ja du läser helt korekt (behöver alltså inga nya glasögon). jag tog sovmorgon. eller planen va först att jag skulle gå upp vid sju och ge mig ut och springa innan frukost. men så kommer alltid detta men. jag vaknade upp 07:00 av både mobil och klockradio. kollar ut och det ser ut som att jag befinner mig i ett filmjölkspaket. så dimmigt är det ute. så nej jag ville ju springa i skogen och det känns inte så lockande och göra ner när jag knappt kan se nått utanför mitt fönster. så nej jag ställde om klockan och gick och la mig igen.
 
vid 8 ringde klockan igen nu dax att stiga upp. va jag piggare nej. men jag hade ju ändå trots allt fått lite sovmorgon ;). så blev att äta frukost i lugn och ro. jag verkligen älskar dom mornar som jag kan göra det. bara få njuta av varenda tugga och kolla på nyhetsmorgon samtidigt. få tända några ljus och bara krypa ner under min filt och mysa direkt på morgonen. inte som vissa mornar när man får slänga i sig frukosten. andra tuggan är på ingång innan första äns är färdig tuggad. 
 
jag och pappa hade idag bestämmt att vi skulle ses på hans jobb 10:00. en bra tid. inte för tidigt och man hinner ändå göra annat under dagen. så 10:00 befann jag och bilen i jordbro indusriområde och åkte in på hans jobb. där blev det att byta däcken. prata lite och efter ca 1 timme och 0 svordommar så va vi klara. det va bara att tacka för hjälpen och åka därifrån. det va nog den mest smärtfriaste kvalitetstiden med bilen som vi någonsin har haft ;) annars har det vart det ena och det andra som ska bytas och vi har hållt på i timmar. 
 
men oj vad snabbt och smidigt det gick idag. så när jag kom hem så tänkte jag att om jag ska springa så ska jag göra det nu. innan regnet kommer. så japp bara att byta om och ge mig ut. det va på pigga ben som jag gav mig ut. men jag hade lite för mycket kläder på mig. kände jag ganska så snabbt. jag skulle ha struntat i ett lager men jag tyckte att det va så rått och kallt när jag gick från bilen. men nu fick jag extra svettas i stället ;). så känslorna va blandade. det va mysigt, härligt, lerigt och lite för varmt. jag fick springa lite försiktigt på vissa ställen så att jag inte skulle halka och ramla på arslet för nej det har vi ingen lust med. men jag höll mig på fötterna hela rundan. 
 
sen blev det att duscha. gå ner till ica och köpa lunch och ja nu hade det börjat och regna och sen fixa lunch till nästa vecka och så äta mellis innan jag åkte till sats liljeholmen. varför åkte jag då hela vägen dit. jo för att det va samma tjej som förra veckan som skulle ha crossen här hemma i haninge och efter som hon inte fall fröken carlsson i smaken så bestämmde jag mig för att åka hela vägen in till sats liljehommen för att prova på ett för mig nytt pass närmligen bodycombat och inte för vilken fröken som hälst nej utom för världens starkaste elin som jag brukar köra för på lördagar. 
 
det va med nervösa steg som jag tog mig upp för alla trappor och när elin får syn på mig + lapp i handen så utbrister hon nej men anna vad kul att se dig här idag. jag ler och säger att ja det är första gången som jag går på det här passet så jag är lite nervös. eller jag va ganska så mycket nervös om sanningen skulle fram visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig). och så säger jag det att om hon ser nån som gör helt galet eller skuttar åt helt fel håll så är det bara jag. haha hon skrattar och säger att nej men det här kommer och gå jätte bra =). 
jag tittar ju om vanligt mig omkring och kollar på övriga deltagare som ser sjukt starka och peppade ut. hjälp nu blev jag om det gick ännu mer nervös. alla deltagare går självsäkra in i salen och intar sina platser. jag försöker och smyga mig åt andra hållet ner för trappan och hem innan jag kommer på att nej nu får jag ta och skärpa mig. så vänder och smyger in i salen och intar en plats. sådär säkert långtbak men ändå så att jag kan se vad elin gör där framme. men oj så kul det va. svetten rann och det va knappt så att jag tänkte på att jag tränade. men ja det ska erkännas det va svårt. både efter som det va första gången och för att man absolut inte känner igen några bodycombat ord överhuvudtaget. jag kan ju förstå sidekick. okej spark med ben åt sidan. men vilket ut av dom. haha ja vi förstår. men jag hände på så gott jag kunde och ja träning fick jag i alla fall. 
 
för er som inte vet vad bodycombat är det en blandning av karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai. ja man står alltså och luft slår och sparkar på en osynlig motståndare. och det gäller att inte träffa sina kamrater i huvudet eller nått sånt. men ja det va super duper kul. vet bara inte hur jag ska försöka och lyckas få in detta pass i mitt redan så fulltäcknade träningschema. men aja det är nästa problem. för det är ju så att när man har lärt sig stegen och vad dom olika sakerna heter så kan man ju ta ut rörelserna mer och kan på så sätt ta i mer än att bara kolla på vad instruktören igentligen gör där framme. men svettigt blev det. och jag va lagom mör när det va dax för bodybalance som oxå leds av denna fröken elin. det va en sån skön kompination. först fys och sen mys ;). först svettas och ta i och sen samla ihop sig och sträcka ut sig. balancen gick så bra så. jag märker stor skillnad och det är super kul.
 
jag svajar inte alls lika mycket och kan även här ta ut rörelserna mer och vet vad som kommer här näst och så kan jag gå ner djupare och jobba mer med dom musklerna som ska jobbas och sträck aut dom musklerna mer som ska sträckas ut :). härligt jag måste fortsätta med bodybalance i´m in löööv =). sen att höra elin prata lugnt och harmonisk va bara det en upplevelse jag är ju mest van med att höra henne sprika att kom igen nu då. och det här inne är vi inte för att mesa utom här är vi för att ge allt och lite till. nu stod hon där i trädats position och pratade med en sån mjuk röst att om jag inte viste att det va hon där framme skulle tro att det va nån annan ;).
 
men efter dessa två pass va det skönt att få komma hem. ställa sig i duchen ät min lax röra på till det sallad och min cashewkräm till och kolla på tv. men nu är jag så jävla trött så nu blir det sängen ladda om mina batterier och göra sig redo för en ny lång och plågsam arbetsvecka ;)
 
ha det såå bäst
 
 

massa träning

det har vart en massa träning som sagar som jag inte har skrivit nått. ni få som läser min blogg kankse började och tro att jag ett:hade gått och dött. eller två:blivit uppäten av nått stort och lurvigt djur. men nix pix inget ut av det jag har bara haft fullt upp. kommit hem alldeles för sent och vart alldeles för trött för att orka starta datorn och skriva. det är då jag ska ha i sån där padda. ja asså inte djuret padda utom en ipad. och ja jag kan ju skriva på mobilen men den är ju såå liten så nej jag orkar inte blogga för mycket på den. så nej då böev det inget i stället. men aja.
 
i onsdags blev det Grit Cardio på morgonen och Grit Strength på kvällen och på torsdagen blev det NTC. men innan det så va jag på vårdcentralen på morgonen och svarade ja och ner på rätt frågor och så tog hon mitt blodtryck och sa att ja du har ju ett ganska så lågt blodtryck men jag ser här att det va lågt förra gången oxå. men då hade jag 110/70 nu tyckte jag att hon sa 110/60. om det är bättre eller sämre ja det vet jag inte men det är tydligen bättre att ha lågt än högt. hon frågade om jag tränade nått. jag kollade på henne och sa ja ganska så mycket. hon bara kollade på mig och sa ganska så mycket??. jag ba eee aaaa eller typ normalt mycket. bara lite husmorsträning sådär. hon bara kollade på mig och sa att ja bara det inte går till nån överdrift och blir för mycket träning så är det bara bra med träning. 
 
sen i fredags så va det dax för Grit Strength redan på morgonen. 07:00 på odenplan steg pulsen från vilosäng puls till jag tror att jag dörpuls. idag va det en kille som hette fredrik som hade oss och han va så skön. han började med att slänga på en låt i salen som va nån låt som handlade om förorten. och så började han lassa på vikter på stången att jag trodde att den skulle gå av. han gick igenom lite snabbt om vikten om tekniken och att ha mycket vikt på stången ca 20-30 procent av sin vikt på stången och gärna mer. för det är viktigt att ha mycket vikt på stången för att komma upp så högt i puls som vi ska göra för att få ut max av passet och vad som är tanken med passet. inte mys utom fys. go hard or go home. passet körde igång och jag kände direkt att nej det här känner jag inte igen. men oj det va hat-kärlek från första början. efter uppvärmningen så va det inget som va i takt med musiken utom det va mycket intervaller. det va jobba 30 sek vila i 20 jobba 30 vila i 20 jobba 30 vila i 20 och så höll det på tre eller fyra gånger med olika övningar med stången. när det va klart va det dax för jobb utan stång och då va det mer att man skulle göra tre olika saker det första varvet va 10st djupaknäböj med viktplatta sen 10st armhävningar och sen 10 st hopp och vänd 180 grader runt. det skulle man göra så många varv som möjligt under en viss tid.
 
sen va det varv nummer två, tre och fyra sen höll jag och alla deltagare på och dö. då äntligen fick man lägga sig ner och dööö. eller nej det va dax för magövningar och sen va det klart. åååå säger jag bara jag längtar redan till den här releasen kommer ut. jag frågade såklart vilken det va och det va 7:an. nu är vi på 6:an. det va verkligen hat-kärlek hela passet igenom. 
 
det är livsfarligt att gå på grit det är ju bara såå beroendeframkallande. har du gått på ett vill du gå på alla =).
 
 men ja jag har ju såklart tränat idag oxå. det blev att köra ett lördags dubbelpass med först bodypump och sen Grit Cardio. jag kände mig pigg och glad. redo för att träna. det va fullt med folk i salen dom flesta kände jag igen och kunde heja på innan vi gick in i salen och pratade lite extra med iza som jag har lärt känna som är kompis med elin som håller i passet. som för övrigt är två ut av dom starkaste tjejerna som jag känner. kände mig till och med så stark att jag lassade på lite extra på bröst låten. efter det kände jag mig inte lika stark längre ;). pumpen gick kalas bra och som elin säger är vi här för lördags mys eller lördags fys. svaret är såklart lördags fys. efter pumpen är det Cardio. det är då dom riktiga svett attackerna kommer. det är massa olika övnngar som ska göras så fort som möjligt och så många som möjligt. sen är det snabba byten och mycket av allt. en övning är att man ska först hoppa upp sen ner i en knäböj hoppa ner till en burpees med armhävning upp springa till andra sidan av salen sen tillbaka göra två såna burpees med hopp och sen springa ett varv göra tre buprees och sen springa ett varv. ja ni förstår. och då ska man hinna göra så många som möjligt under en viss tid. den övningen är så äckligt jobbig. den är den värsta övningen ut av alla. pulsen är på väg upp och ut ur halsen.
 
när cardion är slut så är man helt död. jag tog mig sen upp och gick (kröp) till tåget för att åka ner till stallet. träffade madde pratade lite med henne. när jag hade mockat, ridit och fixat så åkte jag hem. när jag kom hem så kände jag mig lite pigg. så det blev att äta en banan och två finn crips och ladda batterierna ja inte bara mina utom mobilens batterier för jag hade bestämmt mig för att ge mig ut och springa. jag skulle inte sprinag för nån kanon tid utom bara för känslan. känslan av att kunna spinga och känsan av att springa. annvände runkeeper och när jag stängde av den så hade jag sprungit 6km på en bra tid. jag va sjukt nöjd. för även om jag bara sprang på känsla och inte på tid så va jag ändå snabb och det känns jätte bra. det visar ju bara att all min övriga träning på gymmet har gett resultat på löpningen och det är ju helt fantastiskt =)
 
men nu blir det inte så mycket mer idag. ska bara ligga i soffan ta det lugnt kolla på tv .i morgon ska jag har kvalitets tid med min kära gamle far. vi ska byta däck på min bil.
 
men ha det såå bäst
 

matkoma

OMG säger jag bara. jag befinner mig just nu i matkoma delux. det blev en sån otroligt god middag och det va så lätt att göra den oxå. det va så mycket goda smaker att det va som ett himmelrike för smaklökarna =). haha och ja jag ska tala om vad jag åt oxå. jag blandade från två olika recept som jag har hittat på nätet och bland dom bloggarna som jag läser.
 
det blev lax i ung med diverse grönsaker och en sån otroligt god cashewkräm.
 
det va som sakt ja sjukt enkelt att göra. laxen är det bara att gå ner till ica och köpa ;) sen hade jag lite soyayoghurt och lite pesto i en burk och blandande runt dom och hade det sen på laxen och in med deni ugnen på 175g i ca 15min. i väntan på att laxen ska bli klar så skar jag upp. körsbärstomater, paprika, rödlök, fetaost gjord på får, avokado, herte kuvert och bladspenat i en bunke och hälde på en halv citron på.  sen gjorde jag min egen hemgjorda cashwekräm gjord på ca 3dl cashew nötter som jag mixade med min sjukt braiga stavmixer till det blir som ett mjöl. när det är klart hade jag i kankse 2 msk olivolja och så lite salt. ja olivolja och salt får man ta efter tycke och smak. 
 
sen när mobilen ringer efter 15 min så är laxen klar och allt det andra är oxå klart och det är dax för att äta =).
 
 
 

RSS 2.0