helgen

ja nu är det ju söndag igen och man får en till måndag slängd i ansiktet. men vad hrr jag då gjort denna helg. i fredags och lördags så va jag ute och sprang. det är skönt och ha det gjort på morgonen. sen på lördag efter min springtur så blev det lite bråttom för vi skulle till tyresö centrum för att kolla på EMD. man måste ju kolla det är ju inte varge dag som dom kommer till tyresö c. efter det så åkte vi in till stan och gick på bio. vi såg på himmlen är oskyldigt blå. den va jätte bra tyckte jag.

men jag tycker ju om svenska filmer så jag tyckte om den:). sen så stannade vi på ett ställe som ligger vid centralen och drack några öl. klockan va ju inte så mycket så det va skönt och komma hem tidigt. man börjar och bli gammal:).

sen så i söndags så va jag i stallet för jag hade diamant och jag brukar ta honom på morgonen så har man det gjort. hittade dom hästar som jag skulle släppa ut och även dom hagarna som dom ska gå i. sen så skrittade jag ut på diamant och sen mockning och fixa allt sånt. sen så stod jag mest och snackade med madde innan jg åkte hem. väl hemma så väntade jonte på mej. jagva ju jättte hungrig för jag hade inte ätit nån frukost eller ja ett päron.  så jag åt mina ölskade plättar. och ååå jag sa till min pappa att jag skulle vilja ha ett plättjärn. häst minne som han har ringde mej när han stod på priskrossaren och frågade om han skulle köpa ett plättjärn till mej ååå ja sa anna. så nu har jag snart ett plättjärn.

sen så har jag även gjort nyttig vegetarisk lasagne enligt anna skipper så jag hoppas att den är god. har inte smakat den än utom hur den smakar återstår och se i morgon. men jag hoppas att den är god eller så är det första och sista gången som jag gör den.

men nu kommer lite bilder från min helg

















en gubbe i guld som jag och jonte såg i stan




jag får bara en impuls av att vilja hoppa i denna lövhög




jag och diamant på äventyr



jag och diamant









idag

ja idag va jag ledig skönt. jag fick sova ut eller jag sov till typ 9 sen vaknade jag och gick upp. jag började med och springa. det är skönt och komma ut det första man gör på morgonen man vaknar till i alla fall då. och så har man det gjort och det är skönt. efter att jag hade sprungit klart och jag va på väg hem så gick jag förbi ett äppelträd. men vafan det låg en massa äpplen på marken och dom vill jag ju inte ha. nej så vad gör man då jo man skakar lite på trädet så vips så kom det ner ett äpple. och åååå det va jätte gott så där måste jag ta fler äpplen:).

sen när jag kom hem så har jag gjort mina nyttiga plättar jättte gott så jag åt lite plättar till frukost och kaffe:). det är så härligt och sitta och äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro. sen så började jag och stor städa med stort S jag har dammsugit och torkat golv gjort rent toa och badkar och ventelationer och sånt. sen så började jag med mitt garderobs problem. för jag har lagt ner en massa häst/vinter kläder som jag nu vill ha upp men som jag inte har plats för. men nu så har jag plats för det. jag har tagit ner så otroligt mycket kläder så det är helt sjukt. sen för att dom inte ska bli förstörda så har jag soppsäckar över dom. och tro det eller ej det blev eorushoppers soppsäckar och det va bara för att icas hade handtag och det behöver jag inte. men nu när dte är klart så är jag så nöjd såå:). det blev såå bra. hehe inte för att jag har så mycket mer plats i mina två garderober men lite mer i alla fall:)

men jag åkte aldrig till port 73 fick inte tid till det och jonte va inte så taggad på att åka dit. men i morgon så vill jag åka till tyresö c bara för att emd ska dit och sjunga:) men först så ska jag ut och springa på morgonen.

hehe och jag såg på idol att det ska va 90-tals tema vadå att man börjar och känna sig gammal.

men ha det så bäst

ledig

ja i morgon är jag ledig och vad ska anna göra då

* ut och springa

* åka till port 73 och kolla

* städa

* fixa i min garderob eller flytta ner min garderob (kankse in på biltema och köpa sig ett lås så att inte kläderna får fötter) eller kanske in på jula och köpa det;)

sen så har jag fått mitt schema för nästa år och jag ska börja jobba va 3:e lördag, söndag mindre kul men ja vad har man för val. men det betyder att jag kommer och va ledig mer i veckan så det är ju oxå skönt. det som är skönt är att jag kommer och va ledig 3/4 måndagar och det gör ju inte så mycket för då rider ju jag och då är jag inte så beroende av min mamma i fall hon vill va ledig nån måndag. ja asså det är ju bara om min bil dör eller om min pappa måste ha den eller nått sånt. för då åker ju jag med henne men om jag är ledig på en måndag så behöver jag inte åka med henne för då kanjag åka tåg. sen så behöver jag inte klara mej från klockan 12-22 med att äta. för jag kan äta innan jag åker eller som normalt folk:).

vad har mer hänt jo jag har smakat nya marabous chocklan ingen hit tycker inte jag. jag tycker om vitchocklad(eller trodde jag) men uch den va inte så god alldeles för söt. men hahaha den gick ner i alla fall:)

uch kollade på rosa bandet galan typ omöjligt och kolla på utan att fälla en tår. jag klarade mej ända tills det klippet kom med hon som fick en dotter och sen fick bröstcanser och set spridde sig så att hon sen dog uch då va det typ omöjligt. det va bara fram med pappersnäsdukar och sitta och snörvla.

jag har även köpt en till julklapp. hehe det gäller och va ute i god tid i alla fall när man bor i ett centrum för hela december brukar va hellt sjukt så jag brukar typ inte gå ut på lunchen veckan innan jul så då gäller det och va klar innan alla galningar kommer till centrum;)

men ha det såå bäst

onsdag

ja idag är det onsdag och jag har jobbat alltid lika roligt. efter jobbet så va jag ute och sprang och ja det gick oxå bra. det va lite äkligt väder men jag slängde på mej en keps så att man slipper få allt i ögonen. jag ska även snart ta tag i mitt garderobs problem men jag ska ta det när jag är ledig som typ på fredag.

hehe jag tog kort på mej med glasögon och mössa asså gud man ser ju ut som värsta rix nörden. men jag älskar både min mössa och mina glasögon:)








jag säger bara vad har du emot mej

ja och denna fråga ställer jag till gud. vafan har gud emot mej ibland. jag tror att han försöker och pika mej om att jag INTE ska ja körkort och absolut INTE bil. efter att han lyckat skrapa bort all is osm satt som sten och baxat mej in i bilen. så ska jag bara åka och tanka inna jag ska dra vidare på jobbet. hahahah ja det trodde jag. ja startade gjorde den i alla fall. men så skulle jag in i bagageluckan för att hämta min blyersättning. så vill den inte riktigt så jag tog i lite (jag tyckte inte att jag tog i så mycket). men nej då går nyckaln av. jaha där står jag på pump 2. hehe och ja för dom som undrar så går samma nyckel till tändningslåset som sitter i låset. där står jag med ena delen av nyckeln i handen och sen andra i låset och jag kommer inte därifrån.

ja och anna är ju en sån här person som lever efter mottot bit i hop eller bryt i hop. först så ringde jag mamma så att hon kunde komma och hjälpa mej. sen satte jag mej i bilen och grät. sen efter en stund så fick jag bita i hop igen och vänta tills mamma kom. sen så försökte vi få tag på pappa som inte svarade. så vi kom fram till att nej vi måste åka hem till ösmo och hämta extra nyckeln. så vi åkte till ösmo. och väl där hemme så kom nästa fråga vart fan har han gömt alla extra nycklar. börja leta, ringa pappa inget svar. sen ringde mamma och sa nej nu måste du svara inget svar. ringde växeln och sa att nu måste vi prata med honom och då fick vi prata med honom. sen hittade vi dom. åkte tillbaka till haninge. starta bilen åka till mekonomen köpa blyersättning för att sen åka till jobbet.

vilken start på dagen.

sen pratade jag med pappa och ba nej du behöver inte säga nätt för jag vet vad du tänker och jag vet vad du tänker säga och du behöver inte säga det. haha jag vet vad jag gjorde för fel och jag vet vad han tänker och nej jag okade inte höra det för det räckte att jag viste:)

sen efter jobbet så åkte jag hem till ösmo och så fick pappa kolla och han fick ut nyckeln. jag säger bara va fan skulle jag gö utan han. han konstaterade att nyckeln va som en spiral typ hehe.

sen åkte jag till stallet och red svarten och det gick bra.

men nu är jag trött och har ont i huvudet så ska ta och sova snart.

men gud det är tur att inte alla dagar är som denna dag. men ja jag ska nog inte ha bil för alltid är det nått.

men ha det såå bäst





får det lov och va

får det lov och va en kopp euroshoppers rävgift????


nej jag tänkte väl det;)


planer

ja nu har anna stoora planen. jag har ju extrem platsbrist i mina två garderober får inte in en enda galge till och inte ett enda linne till. så vad ska då anna gö. jo anna ska göra om mitt föråd till klädkamare. eller inte riktigt men jag ska ordna så jag ska kunna ha lite kläder där nere. jag ska bara fixa lite först sen ska jag köpa plastsäckar så att kläderna inte blir förstörda. så det ska jag ordna när jag är ledig men först så måsta jag köpa fler gagar och soppsäckar.

men vad har jag gjort idag jo jag har jobbat och det va dötttt. jag och elena va det som jobbade vi städade och fixade sen va det kanon döttt. jag fixade med reklamations högen och skickade in allt sånt sen så gjorde jag alla beställningar och sånt. elena tog lite kunder och plockade. men tillslut så va klockan fem och man fick gå hem.

i lördags så va vi nere i ösmo hos mamma och pappa och det va trevigt. jag fick dit mina vinter däck och han fixade lite och än sålänge så ser det mycket lovande ut:). det känns ju bra. vi åt jätte god mat ååå det är såå gott men det är tur att man inte äter sån mat varge dag för gud då skulle man rulla fram. det va potatid klyftor kött och pappas svampsås:). jag skulle typ kunna leva på den där såsen. fick även en matlåda så det blir vi glada för.

men nu ska jag ta och städa och plocka lite här hemma

men ha det såå bäst

snöö

ja som nog ingen har missat så är det lite snö ute:). men den snö så kommer även problemen. när jag skulle åka buss i fredags morse när så började det med att bussen va sen. sen kom den sakta men säkert:). sen så gick det bra igenom alla rondeller och det gick bra ända fram till rödljuset när man svänger in från gudöbroleden till tyresö vägen. så han stod ju såklart längstfram och va tvungen och stanna för att det va rött. sen när det blev grönt så kom vi inte därifrån. hehe jag ba nej jag kommer och få gå härifrån. det blev rött och grönt igen och rött och grönt igen. sen blev det så några gånger och han höll på och kämpade. bilarna bakom körde om och svängde in men bussen han stod där han stod. men för varje försök så kom han typ 1mm så efter typ ett tag så kom han så pass att han fick grep under hjulen så att vi kunde tuffa vidare. hehe sen kom jag till jobbet. men det är lite läskigt när det kommer snö så pass tidigt för det är ju ingen som har vinter däck.

jag ska snart åka till ösmo för att få vinterdäck på min bil. men jag skulle vilja åka till port 73 innan och se hur det ser ut:). det va tydligen kaos i onsdags när dom öppnade det kanjag tänka mej men ändå.

men idag så va jag uppe vid kankse 9:00 och så va jag ute och sprang sen så har jag ätit mina hemgjorda plättar och min hemgjorda sylt:) jättte gott.

vad har mer hänt. ja jag har jobbat och jobbade till sju i morgon mindre kul men det gick bra. hehe när alla har gått hem så är det inte så mycket mer som händer det va helt dött.

hehe sen när jag åkte till jobbet i torsdags så va det en gubbe som satt och drack vodka. uch säger jag bara. det ser så skabbigt ut. hehe och nej inte direkt att man blir sugen när man ser nån som sitter och dricker klockan 08:30 på morgonen man ba skål.

jag har ju köpt ny jacka oxå och den va jätte varm och go. så jag är väldigt nöjd med den. och när det snöade så hade jag den och snön la sig som ett täcke på den så jag blev inte blöt så det va bra.

men nu ska jag ta och sätta lite fart

men ha det så bäst

ny mobil

jaaa nu har jag äntligen fått min nya mobil efter en månads väntertid. men med en ny mobil så betyder det nya problem:). det är alltid så svårt med en ny mobil. eller det är alltid svårt innan man lär sig alla knappar. och nu är det en toutch (stavning??) mobil så det är lite extra svårt.

sen har jag köpt mej en ny jacka. det blev en mörk marin blå jacka som jag kan ha nu när det börjar och bli lite kallt. innan jag kan börja och använda min vinter jacka på heltid.

vad har jag mer gjort. jag har vart ute och sprungit 7km och det kändes bra.

sen så har jag bokat kryssning eller nja inte jag men chiia fyller år så då ska dom åka båt och då vill ju anna och jonte följa med så det ska vi.

nu så kollar jag på tv och äter ett äpple. igår så tvättade jag typ asssa mycket så det hänger kläder och lakan överallt i min lilla lägenhet:)

min nya jacka



jackan igen





haha jag på fest hos elin





men ha det så bäst

ridning

ja idag är det måndag så va det ridning. jag fick svarten och det gick riktigt bra. ja med tanke på att det va bakdelsvändningar som stod på schemat så gick det bra. jag hatar bakdelsvändningar och då är det hata med ett stor H. men för övrigt så gick det bra. jag gick på honom redan från början. det måste man ju typ göra så att han rör på fläsket och kanske svarar för skänkeln. man får ju göra en ala gonzo. och det är att när man ska piska eller fatta galopp. eller ja piska i galoppen(när man vet att han kommer och sparka) så ställer man sig upp i lättsits (för att slippa få bakvalvet i ryggen) och sen är det bara och piska tills han rör på fläsket. ja sen få rman ju upprepa det några gånger men sen går det hur bra som hälst:). jag tycker ju att han är trevlig och rida och han han blivit mycket fin tycker jag.

svarten för typ jätte länge sen.






hehe sen har vi en lite rolig nedräkning oxå


                       


                           

nu så

ja nu är jag hemma och har vart och handlat och fixat mat för nästa vecka eller ja bara för måndag tisdag och onsdag men ändå. ja så nu ska jag lägga upp lite bilder.

här är vildsvinet som dom fick









här är ett av dom 6st stora vinglasen. det är lite större än dom "vanliga"



när jag skulle till ica så tyckte jag att det va lite kallt så jag tog på mej
min älskade vinter jacka:)




men nu ska jag snart ta och kolla på rallybrudar så ha det så bäst


dop avklarat

japp nu är dopet avklarat. det va som vanligt trevligt och gott fika. jag glömde min kavaj hemma så klart så jag fick klara mej utan den. men det gick bra men hade såklart vart bättre med min kavaj. men ja vad ska man säga det är som vanligt prästen står där framme och predikar om guds vilja och att han sent detta guda barn. och att om man jobbar mån-fredag varenda vecka så kan man inte tro på gud eller nått sånt. för att man inte firar påsk och sånt på rätt sätt. men det är kankse lite svårt om man har ett arbete som inte är i kyrkan. sen så va det lite per predikan. hehe och som priken över i:et så svärde prästen i kyrkan. jag typ vaknade till liv när jag hörde det och ba va fan sa han.

sen efter fikat så skulle alla baxas in i olika bilar och vissa fick gå hem. nu är vi hemma hos jonte och jag ska snart ta och åka hem till mej. ska typ fixa mat och lite sånt. sen blir det nog till att kolla på tv.

min outfit på dopet

Linne:H&M
Jeans: Fornarina
Halsbandet är från danmark






men ha det så bäst

anna blir ett med naturen

oj ja nu va det ett tag sen jag skrev men det händer lixom inte så mycket. men nu har det hänt lite mer i alla fall. i fredags efter jobbet så åkte jag till jonte. fick sällskap av härliga elena. vilket va jätte kul gjorde halva resan rolig i alla fall:). sen när jag kom till söderhall så kom jonte och hämtade mej. vi åkte till norrtälje och handlade lite och sen åkte vi till hans mamma och snackade lite. sen åkte vi hem.

på lördag så ringde klockan 06:00. uch hämska tanke. hehe men vi skulle upp och va med på jakt. vi skulle typ gå drev det är när man går i skogen plåser i en nån trumpet och motar fram alla djur som kan finnas i skogen. ja anna hade ju sett framförsig hur man gick i en lummig skogsdunge med solen i ansiktet och vinden i håret och bara bli ett med naturen. så klart planmark eller lite lätt nerför. och öppen planlösning så klart. möjligt viss lite björkar som gungar av blåsten. hehehe ja så va det inte. det gick upp och ner som ett dragspel. det va berg och klipper och fick hoppa ner från klipper och kasta mej upp. det va pinnar och stockar överalt. det va granskog som va så tät så att jag hade barr och grenar innan för kläderna när jag kom hem. det va döda granar som stod så tätt och det va så stort parti med dom så det gick inte och gå runt utom det va bara och kasta sig in och ta händerna för ansiktet och bara gå. en gång gjorde jag inte det då rev jag med på näsan. jag fick hoppa över diken och landa mitt i dom för att hoppet blev för kort. jag fick hoppa över fler diken och hugga tag i gamla grenar för att inte ramla ner igen. det va träskmark, det va allt annat än lummiga skogstigar. hehe nej men oj glömde jag säga att nej här va det inte och följa sigar ner det va och bara traska i en riktning tills man kom ut till en väg som vägrade och komma.

men dom sköt ett vildsvin i alla fall som jag tog kort på men den lägger jag upp när jag kommer hem. vi blev bjudna på mat så det va bra. det fanns brunaböner och grillad korv med bröd. dom som känner mej kan ju gissa vad jag åt;). men det va faxist kul. det va en upplevelse. fasten jag ibland bara hade lust att bränna ner hela jävla skogen och bryta av varenda gren jävel och slänga tut helvettet åt skogen och låta den ruttna där. och typ jonte som ringer när jag är mitt i en stid med en gran och frågar vart jag är. ja vart tror du på stureplan och njuter av ett glas champagne rosé. nej inte direkt. så säger han ja men har du gått över ett berg. ja du det gick typ bara uppför där jag gick sen gick det typ ner i stup för att komma till nästa berg. men jag kom rätt tillslut.

men i det stora hela så va det kul.

men jag har insett att nej anna kommer nog aldrig och bli ett med naturen;)

ja sen så när jag kom i fredags så fick jag min födelsedagspresent av jonte jag fick 6st stora vin glas. så jag bev jätte glad för det va såna jag ville ha:)

men nu ska vi snart på dop så jag måste kankse gö mej i ordning.

men ha det så bäst

onsdag

ja vad har hänt idag.. ja inte så mycket har jobbat. ätit upp kladkackan hehe:). eller det va inte bara jag utom vi på jobbet. sen så har jag funderat på vad jag ska ha på mej på dopet. det är ju dop igen på söndag. hehe jag har aldrig gått på så många dop sen jag träffade jonte. jag börjar och få ont på vita,ljusa kläder. för det känns inte som att man ska komma dit som en svart hades och strycka sig längst väggarna. men jag har köpt ett linne som jag tror blir bra. sen ska jag ha vita byxer och en vit kavaj. så det blir nog bra. sen får jag se vad det blir för skor.

jag är ju lite förkyld oxå så jag vågar inte ut och springa vill ju inte att det ska bli värre. men jag känner att jag skulle vilja men ändå inte. för jag har ju lite ont i halsen men det är näsan som är värst. den rinner och snorar. men nästa vecka då är det nya tag som gäller:). jag vill ju inte bli lat och sluta. för det va så sjukt jävla jobbigt i våras när jag inte hade sprungit på ja typ ett halvår. så jag ska försöka och fortsätta och springa så länge som det går. ja för det är ju inte så kul och springa när det är typ 2meter snö.


tisdag

ja nu ska vi se vart jag ska börja. jag kan ju börja med i måndags åå måndagar är ju alltid så roliga eller inte. men det är bara och härda ut. sen efter jobbet så va det stallet som stod på schemat. det va hoppning alltid roligt:). jag fick faro. anna va lite chockad jag brukar typ alltid få typ neo bubblan eller laura där man mer får bromsa än att driva. men det är alltid kul och få rida nån som man får driva lite på. hehe a-k typ sa anna du behöver inte driva så mycket det behöver inte gå så fort. men hehe jag tyckte typ att jag smög fram och ville bara ha lite tryck i galoppen. men det gick jätte bra. han va så duktig så. han tyckte nog att det va lite kul och få jobba lite och få galoppera på:). han är ju så snäll

jag kan även meddela att kladkakan gick hem den blev kladdig och good. så det får jag gö flera gånger. hehe nu när jag har ingredienserna hemma;).

sen så är jag förkyld oxå mindre kul men det går nog över snart.

sen så har jag jobbat idag som vanligt sen så när jag kom hem så har jag färgat håret. det blev det vanliga skandinaviskt blont så jag kommer och va gul ett tag men sen blir det bättre;). sen så va det dammsugar dax. så min godkända dammuppfödning fick se upp när snabeldraken kom fram.

sen har det nog inte hänt så mycket mer.

men nu ska jag ta det lite lugnt.

men ha det så bäst


ett år äldre

ja uch nu har man blivit ett år äldre 24 år gud säger jag bara ett år kvar sen går det bara utför. som min gamle far brukar säga:). men jag tycker att jag börjar bli så gammal man har typ bara lust att gräva en grop lägga sig där i och be nån fylla på. hehe nej nu är det nog om mitt depp prat.

men jag fick jätte mycket grattis på fb och på sms så det känns jätte kul:). hehe skckade ett grattis sms till kurre(som är min morfar). hehe svaret jag fick va något defust. det stod typ vem är du som glade mej på min födelsedag. jag ba eee ja det är ditt barnbarn anna om du mins mej. men jag tror inte att han lägger in nummer i mobilen utom har en adressbok när man ska ringa nån (får man hoppas). hehe kankse ska presentera mej nästa gånger jag träffar honom.

nästa vecka så är det dop(igen) som står på schemat. det är jontes brorsa som har fått ett till barn. ja hehe den ska heta nått på L som jag inte kommer ihåg. typ leonel eller nått sånt.

i morgon ska jag till stallet och rida. jag har även bakat en kaka. en kladdkaka med chocklad i. jag har inte gjort den förut så jag hoppas på att den blir god. men vi på jobbet är ju inte så kräsna. vi äter typ allt med socker i:). sen ska jag köpa lite grädde så är kakan klar. jag kände att jag va tvungen och baka nått för innan så har kurre och jag delat eller han har get mej pengar och jag har gått och köpt nått men ja han jobbar ju inte i morgon eller nån annan dag den här veckan och jag måste ju bevisa att jag faxist kan. jag är ju ändå trots allt 24 år så jag måste ju kunna baka nått:)

men ha det så bäst

nu är dom mina

japp nu är dom mina och jag menar så klart mina hunter stövlar:) ååå jag är såå nöjd dom är så fina. jag kommer och kunna ha dom när det är kallt och vinter och när det är blåsigt och regnit och ja allt sånt. vi ska på dop nästa vecka och då kan jag ha dom på mej. för då kan det ju va lite blött nånstans;). nej men det känns bra och ha ett par snygga gummistövlar. hehe jag som alltid har sakt att jag är allergisk emot gummistövlar har nu köpt mej ett par. men det är väll så man mognar och inser att nej jag behöver ett par bra gummistövlar:)

så nu har jag ett par. bilder kommer så klart.





sen så är det nån som har tagit stolen från hissen (igen) så nu har nån skrivit en arg lapp och satt upp. sen va det nån annan som skrev tillbaka på den arga lappen.



jag kan nu glatt meddela att stolen är tillbaka:)


anna på g ut till kalas (tog kortet i spegeln i hissen)




anna på g hem samma spegel i hissen


ledig

ja idag är jag ledig och ja det är såå skönt. men man vet ju att det går så fort och att man snart står på jobbet igen. men det är ändå skönt och inte vakna av den där väckarklockan:). nej utom jag vaknade av mej själv åt ett äpple sen va jag ute och sprang 5km. jag sprang min runda i skogen och jag kan säga att det va jobbigt. det är mycket jobbigare och springa 5km i skogen upp och ner än vad det är och springa 7km asfalt där det är planmark. men det är nog nyttigare och springa mycket upp och ner. det måste det va efter som det är jobbigare.
sen gick jag hem och åt frukost såå gott och bara ta det lugnt och äta i lugn och ro inget stress.

men ha det så bäst

springning på schemat

ja nu har jag vart ute och sprungit 7km. det kändes bra men den sista 2km va det ju motvind men det va bara ocj kämpa på. hehe men det är alltid lika kul när man ska ta på sig sin spring outfit. först så är det ett par spring tajts som är som leggins. sen när är det dax för att krångla och baxa sig i sportbhn och sen ett linne över som oxå är sitter ja som ett linne. den är lite längre så att det går ner för rumpan. sen så ställer man sig i profil och kollar i spegeln. och hehe ja det är fortfarande så att magen är det som står ut mest:).

sen så va carro över hos oss idag och fikade åå det va så kul och se henne igen hon är ju lite rolig måste man ju säga. sen så har det inte hänt så mycket mer. jag har bara jobbat och sprungit.

i morgon ska jag jobba men sen på fredag är jag ledig såå det ska bli så skönt

men nu ska jag ta och kolla på tv men ha det så bäst

en tanke

en tanke tagen från sara

Någonstans i världen tränar någon när du väljer att inte göra det.
När du tävlar mot honom så kommer han att vinna.


nu så

japp nu så har jag beställt mina hunter stövlar:) så snart så kommer jag kunna spatsera i mina stövlar som alla andra;). jag beställde även med en socka så att jag kan ha dom på vintern. så jag hoppas på att det blir en kall och snöig vinter som förra så att mina stövlar får sig en ordentlig match.

men går så va jag i stallet och red på milan åååå vad skönt det är och rida en häst där man kan rida och koncentrera sig på sin egen ridning och på att jobba på sig själv och så klart hästen. men det kändes jätte bra. hehe när vi red på vonterna så hade jag svarten bakom mej och hon red som en galen jude. hehe hon typ sparkade och smackade så jag behövde inte driva nånting utom snarare bromsa. inte för att milan är känslig men hon smackade så galet så jag tror ingen behövde driva på min volt. och andledningen varför hon smackade som en galen jude och sparkade så att man hörde hur det ekade va för att hon inte vågade piska och heheh ja det är ju inte rätt häst och sitta på då. jag kan ju säga att han gick inte ett enda steg i onödan. han typ stannade från galopp till skritt på 4sek. nytt rekord typ;).

idag på jobbet så va jag typ själv i butiken från det att jag kom fram till 11:30 för dom andra hade kurs med jesper. men det va rätt lugnt jag klarar mej själva så bra så. ja det va ju inget bokat så det va bara alla kunder som kom in som jag skulle ta han dom. men det va ändå rätt mycket och telefonen ringde men det gick så bra så. det va aldrig så att det blev stressigt precis.

nu tror jag inte att det har hänt så mycket mer.

min pappa har opererats idag jag tror att det gick bra har inte pratat med nån men får fråga mamma i morgon. jag blev oxå otroligt glad när jag tankade i måndags. min bil har gått från att dricka bensin till att tänka på annas plånbok. så från att dra ca 1,6 L/M så drar den nu 1,1L/M. hehe en normal människa med en normal bil skulle tycka att det va fruktansvärt mycket men nu är ju inte min bil normal och så tycker jag att det är jätte bra:)

men ha det såå bäst

dagen

ja idag har jag ju jobbat och det gick bara bra. jag jobbade med jonathan och även det fungerade bra. det va ganska mycket och göra. jag sålde både ett par nike solisar och ett par glasögon och vi kommer och sälja ett par till för jag ska ta hem en guccie 1438 till en kund. det va verkligen bara att det är den bågen hon ska ha. för hon kom in och sa att hej jag skulle vilja ha en ljusbrun transparant fyrkantig plastbåge och det skreck typ gucci 1438:) för hon hade en gucci idag och starka minus så hon skulle inte ha en stor båge. så hon kommer och ta den:).

sen har jag lite funderingar oxå. och vad är nu detta funderande jo om anna ska eller inte ska haka på denna hunter trenden???. asså det är ju bara ett par gummistövlar. men nej anna det är inte vilka gummistövlar som helst nej det är ett par hunter gummistövlar. så ja jag vet inte. jag är ju inne på att köpa nya skor och ett par vinterskor måste jag ju ha. men gummistövlar är ju inte vinterskor tänker du nu. nej jag vet men då kan man köpa ett separat lurv till som man kan ha när det blir kallt:). men ja jag vet inte dom är ju ganska dyra. men samtidigt så kollade jag ju på ett par replay skor och ja dom va betydligt dyrare än dessa hunter stövlar med lurv.



men jag får fundera lite till:). ska även in på tyr och prova dom för odm har dom där. för jag har inte provat och gå i dom. för jag måste ju kunna gå till sågen i dom annars är det helt meningslöst.

men ja vad har jag mer gjort idag. ja pratat lite med jonte han hade haft det bra på kryssning och nu så va han med sin bror och söder och satt och drack öl. så han kommer inte till mej idag. hehe och ja han jobbar inte i morgon.

men nej nu ska jag ta och kolla lite på tv.

men ha det såå bäst


haha

helt sjukt kul det va igår. hehe cillan blev lite chockad över att jag va där för jag hade ju bjudit in mej själv;). så hon viste inte att jag skulle komma så det va lite kul. men hon blev glad och se meji alla fall:). kom hem vid 4 kankse då va det bara direkt i säng och nu så är jag uppe men känner mej ganska så pigg. jag drack inte så mycket igår efter som jag skulle upp och jobba. sen så drack jag vatten dom sista två timmarna. men ja hur ska man försklara kvällen då.

ja först så när jag kom så va det inte så mycket folk. sen kom det fler sen öste det in folk. sen öste det ut folk son va det folk som kom och gick. den va det en som spyde på golvet mindre kul. men gud ja vad hände mej. jag pratade mycket med elli som va där oxå det va kul:). dom garvade glatt åt att jag bjöd in mej själv:).

jag säger bara att jag är glad att det inte va jag som hade festen för det va glas, ölburkar, ciderburkar och allt sånt överalt. och det va kletigt vart man än gick för öl, cider och vin som folk hade spilt ut och inte torkat upp efter sig. gud jag mins bara en fest som jag hade på hösten och jag hade ett helt träd med löv i lägenheten. det va bara upp med soppen och soppa bort allt.

nej men nu ska jag göra mej i ordning för en dag på jobbet:)

ha det såå bäst


ja jag vet

ja jag vet att jag ska jobba i morgon och jag vet vad ni kommer och säga nu när jag säger att jag ska på kalas:)
men jag ska ta det lungt. nej men jag viste att elin en kompis till cillan som jag har träffat några gånger har fyllt år. och så såg jag på fb att det va några som hade skrivit att dom skulle komma till henne på lördag så då tog jag  saken i egna händer och frågade om jag kunde bjuda in mej själv och det gick så bra så. hehe så jag ska åka till henne men ja jag kanju gå dit för hon bor i vendelsö. det är tema roosa så det va ju inte så där jätte svårt och hitta nått. för jag vill ha jeans idag så min outfit är ett par jeans och ett rosa linne.

kort kommer såklart

Linne:BikBok
Linne: under är H&M
Jeans: Miss sixty
Smycken: Pilgrim




men ha det så bäst(för det kommer jag och ha)

lördag

ja idag är det lördag och det blir chill idag bara för att jag ska jobba imorgon. mindre kul men jag är ledig nästa fredag mer kul:). men idag så va jag ute och sprang på morgonen det kändes bra. jag spang min runda i skogen det va ju ett tag sen men kändes ändå bra. det är ju jobbigare och spring när det går upp och ner. men skorna kändes jättte bra. ååå det är såå mysigt när man springer och löven faller ner över en. känns nästan som när man har vinnut nått. hehe anna ser för sin inre syn hur jag står längst fram i en jätte snygg klänning och håller i första priset och konfettin ramlar ner över en. men ja så är det ju inte men det känns som det.

men nu så har jonte åkt för han ska på kryssning. och jag ska ta och städa lite tror jag hehe innan hårret tar över lägenheten;).

men ha det så bra.

RSS 2.0