reflexnörd

hehe jag har typ blivit värsta reflex nörden. i alla fall sens jag fick körkort och började och köra själv när det va mörkt. fan man syns ju inte. fasten det är lampor och allt sånt så syns man ju knappt. och specielt inte när man går över övergångställ. det är svart och man själv är svartklädd. när man inte hade körkort så trodde ju man att man synset men ja nu vet jag att det gör man inte. så nu mera har jag alltid ett reflex i handväskan eller i jackan eller nått sånt. och så kan jag ta fram det när det blir mörkt. eller bäst är såna som man kan spänna runt benet eller armen då är det inte ens jobbigt och ha ett :). hehe det blir som en vanna oxå att alltid ha reflex för hemma i ösmo så finns det inga lampor ute i stallet så om man ska med bussen så får man ha reflex. för annars så ser inte bussen en och då blir han arg om man måste lägga på en tvärnit. så reflex på eller med.

men nog om min reflex morat tantiga stil. och över till min nagel med typ STORA bokstäver. hehe jag gjorde illa min tumme på midsommar och den blev typ lite konstig så sen så gick den sönder. eller det blev typ som en flisa mitt på nageln. hehe inte bra. sen har den vart lös i typ ja nån månad. men nu igår så hade den lossnat på ena halvan så att jag kunde klippa bort där så nu har jag nagel på halva tummen och ingen nagel på den andra. men den jobbar sakta men säkert. och vad har vi lärt oss av detta. jo vad rädd om dej på fyllan;).

sen så idag så har jag jobbat på som vanligt inget nytt där. har ätit min soppa och nu dricker jag upp min mjölk så att det inte ska bli smör. är ju lite för snål för att slänga ut den. så i morgon ska jag till jonte och ska va där över helgen.

å ja juste vi va ju på bio i hmmm söndags och såg flickan som lekte med elden.... den va jätte bra tyckte jag helt klart sevärd. eller typ mer än det. jag har ju läst boken så jag vet ju hur det går men ändå. sen är det alltid kul och kolla på bio reklamen för att se vilka filmer man vill se och jag såg minst två som jag vill se sen:). men nu ser jag fram emot den sista filmen som heter luftslottet som sprängdes. den tror jag blir bra den oxå.

hmmm vad har jag mer gjort. ja inte så mycket mer red fiffi i måndags och det gick bra. och åka hem gick oxå bra nu snart så har jag bil igen:). längtar som fan. ska bli såååå skönt. slippa va hemma klockan 23 på måndags kvällarna. och ja i måndags så började det så klart och spö regna när man ska hem. men jag hade ett paraflax som tur va.

nej men nu har jag typ kramp och fuck jag måste diska om inte blomflugorna ska inta min lägenhet.
men ha det så bäst


öl mässan

japp idag ska vi på öl mässan det ska bli kul:). igår så va vi hemma hos jontes kompis simon. sen så va vi ute på nån lokal pub i märsta sen åkte vi den dryga bussen hem. fy fan det tog typ år och ta sig hem. men idag ska vi bara till nacka så det blir skönt.

ååå jag har kollat runt lite och jag bara älskar den här låten och figuren. den är bara sååååå söt:)

http://www.superlaugh.com/1/cant.htm

men ha det så bäst

matttt

att ett ord kan säga så mycket. det finns ord som kärler, hat, drömmar och ja mycket mer som kan beskriva så otroligt mycket. och dom orden har en stor inverkan på vad vi har att säga. och så finns det mat det är oxå ett sånt ord det kan beskriva en hel mening. det är nog det ordet man bara kan säga utan att säga nått mer och det behöver ingen förklaring. och just nu så håller jag på och lagar mat. det blir nån soppa och så avokado till och ett äpple:). 

idag så har jag jobbat och det va mycket och gö. vi har ju kampanj att vi bjuder på ena glaset så det har vart helt sjukt mycket. folk typ springer benen av sig för att kunna köpa ett par glassögon och få den rabatten.och sen så har jag haft två utlämningar och den ena gick det inte så där jätte bra för. men den andra va jätte duktig. det är kul när det går bra. heheh mindre kul när det går dåligt.

och i morgon är det fredag och LÖNNN. äntligen säger jag bara. jag älskar och få pengar. heheh och sen ska vi hem till simon en kompis till jonte så hjälp jag måste fixa nått som jag kan ha på mej. tänkte ha jeans och nått till. hehe måste bara hitta nått som jag kan ha. sen så på lördag så ska vi antingen till invigning av motorvägen eller så ska vi på mässan. eller ja mässan ska vi gå på i alla fall men vi får se om vi hinenr men invigningen oxå. sen på söndag så ska vi gå på bio. vi ska gå på flickan som lekte men elden. jag tror att den kan va bra.

men nu är min mat klar men ha det såå bäst


inte vår månad

nej denna månad är nog inte min familjs månad. först så dog min bil. och nu så har tommy min syrras kille krockat med sin bil. men han klarade sig. och det är ju huvudsaken. men han körde på essingeleden och sen så va det nån bil com bytte körfält till tommys körfält och bilen innan fick bromsa och tommy han inte bromsa tillräckligt så han körde in i den bilen. suck säger vi bara. och min pappa säger suck den skulle ju åka till besiktningen på onsdagen. men ja så blev et inte. den fick åka till skroten. gick inte och rädda. och pappa som hade svettsat i hopp hela bilen tog honom typ en heldag. men ja mette-marit har fått en kompis som hon känner.

sen har det inte hänt så mycket mer jag gick hem idag från gudö. sen så har jag ätit min soppa och en avokado gottt:). nu så kollar jag på efterlyst. helt sjukt asså om det är han som har dödat hon linda.

idag på jobbet har det vart helt sjukt mycket och jag fick jobba till sju bara för att vi va inte så många. men det va ingen fara efter som jag hade inget annat för mej. men det va mycket mellan sex och sju oxå typ hellt sjukt. man blir så trött i huvudet när det är så mycket. så det va skönt och gå hem och rensa tankarna lite och bara gå. få lite motion och luft är inte helt fel eller.

jag har inge bil än men snart så. hehe så i måndags efter ridningen så fick jag glatt åka buss. lite drygt tycker jag nog men det går bra. kom hem vid 23. då va det bara hoppa in i duschen. och sen sova.  man är såå trött när man kommer hem så sent. så man orkar ju inte gö nått mer.

nej nu ska jag kolla på efterlyst men ha det så bäst


tävling på lewi

japp idag så va det hopptävling hemma på sork. det gick jätte bra. han kändes så fin. det va kul. det är kul när man känner att man ser avstånden och att hästen lyssnar på en. ja och så är det kul när det går bra. och jag vann så det va extra kul. eller hehe vi va tre vinnare. jag, sara och mathilda. det va stilbedömning hehe och ja då gäller det och försöka och rida vackert. kanske inte min bästa sida men men. och rider man inte snyggt så gäller det ju och se bra ut så det är bara fram med kavajen hehe. jag tycker absolut inte det är snyggt när folk rider i typ sin vanliga mjukisdress. och alla dessa reklam munktröjer. nej jag tycker att man ska se bra ut när man tävlar så kavaj är ett måste.+ att den va typ jätte dyr men jag fick ju den i julklapp. hehe den kostade typ 2000 och är en grå cavallo med fyra knappar så att man ska se längre och smalare ut:)

nu kollar jag på top model hehe mitt favo program typ. nästa vecka ska jag och jonte kanske gå på ölmässan i nacka det ska bli kul. hehe hoppas jag i alla fall.

här är lite kort från tävlingen:)

ha det så bäst

 




mode grej i centrum

ja under ca två veckor så har centrum haft mode veckor. och alla affärer i centrum har haft möjlighet att ha ett stånd på torget. och idag va det våran dag. vi visade upp ett smakprov av höstens collektion. det va hugo boss, cheap monday och tiger of sweden. sen hade vi lite tidningar och synsam dumlekola. hehe jättte goda. och jag kan ju lugnt säga att det gick åt mäst. och det va tur för vi hade typ 10kilo. och ja vi har typ en och en halv kartong som vi får äta upp. men man orkar ju inte stå så länge utom man fick stå i typ en halvtimme sen kom nån och böt av en och sen gick man dit igen och stod i en halvtimme. men det kom fram ganska mycket folk och frågade och pratade. provade lite bågar och åt kola hehe. nej jag tyckte att det va lyckat. vi sålde en båge oxå så det va bra:). men han hade kanske köpt ändå men det vet man ju inte.

och så har min kära far kanske fixat en ny bil till mej. våran granne i ödesmo har en gammal saab som han vill bli av med. hehe den är från 83 så den är ganska så gammal+att det är automat jätte läskigt. men i alla fall han vill bli av med den och jag vill ha en bil. men ja som vanligt så finns det alltid ett men. det är inte hans bil utom hans dotters bil och det är inte säkert att hon vill sälja den. fast hon har inte använt den på två år tror jag. för den har i alla fall vart avstäld i två år. men vi får se hur det blir. man ska ju inte ta ut nått i förväg.

vad har jag gjort mer ja inte ås mycket red heidi i måndags det är en ponny hehe. men det gick jätte bra. det va en lite utmaning. för hon är stark och pigg. och kan lätt bli hängig i handen så man måste gö mycket halvhalter så att hon inte hänger i handen. men jag tyckte at det gick bra:) hon är ju såå söt oxå.

nej nu ska jag kolla på tv och sen sova

men ha det så bäst

sorg

idag går dagen i sorgens tecken. och det är en grå och trist dag för mej idag...

allt började med att jag skulle gå till bussen och då brukar jag kolla åt parkeringen så att jag ser att min bil står kvar. men jag såg den inte. jag gick närmare och såg den inte börjar få panik. sen står jag på min parkeringsplast och ja där är ju inte min bil. det ligger glas på golvet. så jag fattade ju att den va snodd. jag åkte till jobbet för jag skulle få massage av lena klockan 9.00. och det va ju jättte skönt. man känner sig som en ny människa:) något groggy bara men skönt. sen ringde jag till pappa och frågade vad jag ska gö. men innan jag han ringa till polisen för att anmälla den stulen så ringde dom från haninge polisen. och sa att min bil hade vart med i en liten olycka. dom hade asså snott min bil sen kört och sen frontalklockat med en annan bil i jordbro. så nu stod den på blockstensvägen i jordbro. jag säger bara jävla invandrar jävlar som snodde min bil. och varför jag vet att det är turkar är för att det bara bor turkar där. fan släng ut dom från detta land eller lär dom vad som är rätt och fel, ditt och mitt. för det verkar dom inte riktigt veta. så min pappa fick åka och kolla hur det såg ut. och ja det va inte så mycket och göra nått åt den. motor huven va helt intryckt rattlåset va trasigt rutorna va trasiga. och det stack upp kablar där dom hade startat den ifrån. så det va bara och ringa bergaren och köra den till hagaskroten för att dö. jag va aldrig och kollade kände att jag inte ville kolla. det räkte med att pappa sa att den såg för jävlig ut och att det bara va sorgligt och se den. och jag kände att jag inte behövde det.

jag känner mest bara ta jag tycker synd om min bil. och ja jag vet att det bara är en sak och att den inte har några känslor. men jag kan nästan se det framför mej hur den krockar i en annan bil och att den blir mosad och förstörd. hur plåten böjer sig och glaset går sönder. hur inredningen blir intryckt och den blir mer mosig för varge sekund som går. hur den stutsar tillbaka av motståndet som blir av krocken och från den andra bilen. hur den rullar sina sista metrar och centrimetrar. innan den står helt stilla för alltid. att den aldrig mer kommer och rulla nå mer. ljudet..ljudet som måste ha blivit när stackars marit och det andra bilen körde in i varan. ljuset av när plåten böjs och glaset krossas. och så tänker jag på hur dom måste ha kört med den innan. säkert kört alldeles för fort och växlat fel och kört för hårt på alla växla innan dom växlade upp. ja allt sånt som man inte ska gö med stackars marit. hur dom krossade rutan slet loss för att kunna starta den. och den som alltid ha startat. startade så snällt så även nu. fan att den inte kunde krångla lite.

det som oxå är tråkigt att pappa har ju tagit hand om den här bilen så bra och den är ju i sånt bra skick för att va från 1985. vist den va lite rostig men inte så farlig. den va vit och fin och gick som en klocka. den startade alltid och den va pefekt för mej.

men ja nu så står den på hagaskroten och väntar på att bli platt. få åka till bilhimmlen och få va men en massa andra bilkompisar. i bilhimmlen så är bensinen grattis och det är alltid bra väder så att det inte behöver komma vatten i bagageluckan. men om det skulle börja och regna så har du en handduk där. och det är vägar utan röljus. bara motorvägar och fina mysiga landsvägar. och där behöver du inte oroa dej för om nått skulle gå sönder för där kommer du och va som ny. som du va när du köptes vit fin bland och ny vaxad. hehe du kommer och få välja själv vad du vill lyssna på men om du vill höra på mamma mia på svenska så satt den i sterion. men nu får mormor tillbaka sin bil. mette-marit va hennes bil en gång i tiden innan min mamma fick den och innan jag fick den. så nu kommer hon och få tillbaka sin bil så dom kan ut och åka på landsvägarna igen. hoppas bara hon tycker om min mamma mia på svenska.

men som pricken över i:et så fick jag en p-bot. ja men det är ju så klart jag betalade ju inte för mig. och då får man ju inte stå där. men att bilen va totalkvaddad och motorhuven stod som ett v det tog dom ingen notis för. nej alla som står på en betalparkering måste betala fö sig oavset skick på bilen eller om den har blivit snodd och sen krockad och sen att polisen har ställt den där för att inte fler ska skadas. kanske polisen kunde ha lagt i en tia så att jag hade fått slippa en p-bot. men nej då. man får väll bara hoppas att dom inte fastnade på nån fartkamera oxå eller varför inte åka igenom skattetullarna. men vi ska ringa och snacka med dom. det kan ju inte va meningen att man ska behöva betala för det. lixom vad är det för samhälle vi lever i.

nej och min enda tröst i hela den här sorgliga historian är att jag bara hoppas att dom som snodde min kära bil och sen krockade med den dog. jag värkligen hoppas att dom antingen dog eller blev regält skadade. minst fick wiplers eller hamnade i rullstol. eller om det inte blev så så får man väl hoppas att dom bröt näsbenet eller nått annat ben. eller åtminstone tappade en tand eller två. men hälst så vill jag att dom ska bli regält skadade. och så ska jag komma med en stor fet buket med tisstlar och brännässlor på begravningen.

nej det känns bara så tungt just nu.

det är bara bit i hop eller bryt i hop

och idag har jag gjort både

R.I.P MIN ÄLSKADE METTE-MARIT

†1985-2009






hoppade

ja idag på ridningen så va det hoppning. jag hade neo och det gick bra. han va pigg och glad men det va en bra övning så jag kunde ställa och forma honom mycket. och det är bra för då kan han inte bara skena sig igenom övningen.

sen så när jag åkte hem så hamnade jag såklart bakom lastbilar som typ kröp fram. och det hade jag verkligen ingen lust för 21:30. nej då vill man bara komma hem duscha och få äta. har inte ätit nått sen lunch vid 12:00 då är man lite hungrig vid den tiden. men det finns ju inte så mycket ställen som man kan göra om på så det gäller och tänka fort när man kan gö det. när det är läge så får jag växla ner till trean sen är det bara gasen i botten som gäller och så får man be till gud att det inte kommer nån bil. för det går inte sådär jätte fort för mej och köra om. heheh det mest bara låter. och så får man ta dom två lastbilarna i två etapper. för det är för riskabelt och ta båda lastbilarna samtidigt.

men nu är jag hemma och har ätit en avokado och nu äter jag ett äpple. har duschat och ska nog gå och lägga mej snart och läsa lite. känner men ganska så trött.

men ha det så bäst

ensam mamma söker

kollar på det nu. dom är så himmla gulliga tycker jag. det är ett program som jag tycker om och är bra att kolla på. vad har jag annars gjort i helgen ja. i lördags så när jag hade vaknat lite så började jag med mitt golv. så jag hämtade stolen från hissen och tog bort allt från hallen och började och sticksåga. måste nämligen gö ett hål där toan ska vara. och fick order av min pappa och börja med toan. och fan hade jag vetat att det va så här jobbigt så skulle jag fan anlita en firma eller nått. heheh nej men det jobbigt är ju och såga och så måste man såga om och slipa och hålla på och tänka jättte mycket så att man inte gör fel. och så blir det så mycket slipdamm och spån överallt och sen så går man i det så det blir sånt där spån överallt. och det är inte tungt men jobbigt. för man måste ju såga på avisidan och där är det en massa plast taggat och sånt. så jag måste ha vantar på mej när jag sågar för att det inte ska gö ont i händerna och för att hålla i trät. och så får man hålla emot för det hoppar till ibland och så får man ta i för att sågen ska komma nån vart. hehe ibland tyckte jag at det gick såååå jävla trögt och jag tog i bara mer och mer. hehe sen visade det sig att jag höll på och såga stolen i två delar;).

sen så fick det va bra med sågandet och jag fick börja gö mej i ordning för att åka till jonte. så det va bara och hoppa runt bland träbitar, dammsugare, skohylla, stövlar och framförallt och undvika och trampa på sticksågen. mendans jag sprang runt och sminkade mej kläde på mej och funderade samtidigt på vafan jag skulle ha på mej och typ rakade benen samtidigt. men det gick bra jag har alla armar och ben kvar och bara lite små sår. sen så åkte jag till jonte och så läste jag lite i min bok och ja den verkar väldigt bra. sen när jag kom hem till jonte så han jag bara in genom dörren som kom han hem och vi åkte till rimboträffen. hehe han åt pizza och jag åt min favo sallad. en räksallad som är jättte god. sen kollade vi på film drack lite vin (och ja jag menar lite vin jag drack bara tre glas) och åt vindruvor. vi kollade på sex and the city filmen. den va bra tyckte jag. sen va det lägdags.

vaknade dagen efter med sån träningsvärk. assa jag vet inte om man kan få träningsvärk av att såga men om man kan få det så har jag fått det. för jag har ont i armarna och i benen av alla ställen helt sjukt. sen så åkte jag hem och kom hem till mitt kaos som jag lämnade det. typ snubblade över hårfönen och han specis flytta på foten för att inte trampa på sågen:). men det va bara och börja med mitt golv igen. så idag har jag hunnit med ganska mycket tycker jag. jag har fortsätt med mitt sågande och tänkande angående mitt golv. sen så får man ta lite pauser i mellan för jag får såå ont i handlederna av allt sågande. sen när jag tyckte att jag hade fixat klart med golvet för idag och klockan började och bli rätt mycket. med tanke på att man måste ju städa oxå. så jag började och städa och skura badrummet så att jag kunde lägga ut som plator som va klara. sen va det bara och förtsätta. sen så fick jag för mej och städa lite och rensa. så det va bra att jag hade en stol så att jag kunde nå upp och se vad för nått jag hade där. så jag hittade massa gräsligt fula dukar som jag har fått av nån så dom slängde jag direkt och lite annat skräp. och så rensade jag bland kläderna oxå så att jag får lite mer plast. för i mina garderober är det sjukt trångt. sen så gick jag och slängde det.

och nu så kollar jag på ensam mamma söker. ska fortsätta min dammsugning när det är klart. sen så måste jag gö mina matlådor oxå. ska gö sallad. räksallad som jag älskar. hehe om räkor skulle bli ett utrotningshotat djur så skulle jag typ dö hehe;)

sen så är det sängen som väntar är typ jätte trött. fan om jag har gjort typ nått hela tiden ändå har jag inte gjort så mycket typ bara bråkat med mitt golv och städat och rensat. men det tar sån tid allt.

nej nu måste jag sätta fart igen för ensam mamma söker är slut:)

men ha det så bäst

P.S jag älskar värkligen min jonathan

vad gör du en fredag kväll???

dagens fråga vad gör du en fredag kväll som denna??? kanske är på bio eller krökar eller ser på en bra film med pojkvännen. trevligt. vad gör jag¿¿. ja jag varken krökar, är på bio inte ens ser på en urdålig film med min kille. nej jag är ensam hemma och tvättar. men gud grattis anna högsta vinsten hela tvättstugan för dej själv. ja så det va bara och slänga in 6 maskiner och tvätta. hehe observera att alla är typ halv fulla. och i en maskin ligger två vita synsam tröjer i en annan ligger min blåmadrumsmatta. och i en så ligger tre svarta synsam tröjer och nått mer svart typ tre linnen och sånt. hehe miljömänniskan själv är det du talar med. men hallå jag vill faxist inte att mina vita synsam tröjer ska va ljusblå. sen dom andra va lakan och handukar och sånt tråkigt. och sen fick jag nått cp ryck som jag brukar få en gång om dag så jag började och soppa hela tvättstugan. men jag lyckades bli mej själv innan jag fick för mej och skura oxå. tur va väll det. och sen så tvättade jag min lampklänning. jag säger bara tur att jag tvättade den för hand och inte i maskin med nått annat fan den tappade så mycket färg att jag trodde att den skulle bli vit och ja den är marinblå.

vad har jag mer lyckts åstakomma. hmmm ja inte så mycket jag gick hem från sågen. och det va nån röd jävla bil som tutade på mej så att jag höll på och få en hjärtattack. jag misstänker starkt att det är nån från jobbet. ska morra lite på måndag. det är som när man cycklade och när nån som kände en tutade på en fan jag höll ju på och jag vet inte hur många gånger som jag typ cycklade ner i diket och blev liggandes där ett tag. innan man lyckades trassla loss benen och ta sig upp. hehehe eller när man mötte pappa i en korsning och typ landade på motorhuven. den va snygg han va mindre glad.

sen så har jag jobbat och slitit som vanligt. ja där har det inte hänt så mycket vi håller på och planerar för nån mode show som är i centrum vi ska stå och visa upp lite bågar en dag. tror att det va på tisdag så det ska bli kul. annar så rullar det mest bara på. jag ska åka till jonte i morgon. så det blir trevligt:).

jag ska ta och sova nu tänkte ut och springa i morgon. måste försöka och röra på fläsket:)

men ha det så bäst


tvätta

eller nej det blev det inte. jag hade släpat ner all min tvätt som skulle tvättas. men nej då fans det ingen tvättmaskinledig:(. så det va bara och släpa upp all tvätt igen. så jag ska ner i morgon utan tvätt och kolla innan om det är ledigt i morgon. och om det är ledigt så blir det tvätt i morgon.

idag så har jag jobbat. det gick bra inga nyheter där inte. jag gick även till sågen i morse det är ca 4 km så jag kände mej lite duktig. sen så efter jobbet så hoppade jag av vid gudö och gick hem och det är ca 5km så jag har nästan gått en mil idag. känner mej rätt så duktig. men kampen emot fetman är sååååå omöjlig. fettet är som en blodigel som bara vägrar och släppa.

sen så har jag hängt upp mina carpe diem bokstäver. äntligen säger jag bara. och nu har jag köpt ett vitband som jag har satt i öglorna och sen spikat upp en krok så nu hänger dom där:). och det blev ganska fint tycker jag. så jag är nöjd.

sen så när jag gick hem idag så gick det bra tills jag hade gått halvavägen. då började det och dugga sen så började det och regna lite mer och sen så började det och regna änu mer. så när jag kom hem så såg jag ut som en jätte blöt katt. men det va bara och hoppa in i duschen och bli varm och ren. det är så skönt och duscha när man är kall. hehe även min handväska såg ut som en blåt katt.

nu sitter jag är äter vindruvor och kollar på lyxfällan. åååå äntligen så är charlie och mattias tillbaka dom är såååå bra. har saknat dom lite. dom andra va inte alls lika bra. så det är skönt att dom är tillbaka.

sen ska jag nog kolla på den där filmen 1408. hehe jag kollade aldrig på den igår bara för att jag kollade på tjockamänniskor som gick ner i vikt. fast dom gjorde en magsäcksförminskning. och ja det skulle jag oxå vilja göra. jag skulle typ kunna äta mej till dötts det är ju sååå gott med allt onyttigt. gjorde ett test på wasabröds hemsida och dom tyckte att mina två hårdamackor med smör på va för lite till frukost. hehe men det räcker tycker jag. jag äter ju lunch efter tre timmar. och då äter jag ju mer. som idag åt jag min pasta carbonara med tomat och en avokado till:).

nej nu ska jag ta och kolla på lyxfällan

men ha det så bäst

efterlyst

kollar på efter lyst just nu. uch det är så mycket hämskt och konstigt som händer.har äver försökt och sätta upp min carpe diem skylt utan resultat. fan det är ju typ omöjligt. har köpt betong spikar nej men då är hängarna för små så det går inte och hänga dom på spikarna. jag säger bara cp. så nu sitter jag och äter avokado och funderar på vad jag ska gö???.

men idag så har jag jobbat sen så va jag nere på ica och köpte mat som jag nu håller på och gö matlåda på. sen va jag ner till bilen för det har ju regnat och det betyder att det regnar in som betyder att jag måste flytta om och byta handduk så att det inte blir en pöl med vatten i typ halva bilen. sen efter det så gick jag ner till icamaxi för att köpa mina krokar till min skylt. bara för att jag har betong så det måste va några speciela. och nu så håller jag på och gör lunch.

sen ska jag kolla på en film som min mamma har sett och hon sa att den va bra. den heter 1408. handlar typ om nått hotelrum och så händer det en massa saker men vi får se hur den är. den värkade bra i alla fall. sen så har jag hyrt en bok idag oxå. eller man kanske säger lånat på bibblan. hehe jag har nämligen ett biblioteks kort i tyresö *STOLT*.

så red jag neo i måndag oxå och det gick bara bra. han har blivit bättre och rida nu när han har slutat och sparka när man ska fatta galopp. fan jag höll ju på och ramla av när han gjorde det . sen så anmälde jag mej till hopptävling oxå på lewi den 20 september då får vi se hur de går.

men nu ska jag bråka lite till med min skylt

men ha det så bäst

RSS 2.0