fredag

det är fredag wiii :). jag älskar fredagar. det va typ väldigt dött och tråkigt på jobbet. men vi pratade oss igenom dagen :) jag gjorde lite terapiarbeten och lite sånt. slutade vid 18:00 vilket va skönt att man inte jobbade till 19:00 i alla fall. sen åkte jag hem och hoppade i spring kläderna. det va kallt ute. brrr man fick springa på bra för att få upp värmen och för att behålla den. men uch jag måste sluta äta så mycket onyttigt godis på jobbet. börjar känna att det blir bara svårare och svårare och knäppa byxerna på jobbet ;). men det är ju sååå mycket gott där just nu. pepparkakor och julgodis som lena har gjort mmmm super gott :). haha det kan man ju inte motstå.
.
i morgon är det jobbigen som står på schemat. jippi. men jobbar bara till 15:00 vilket är jätte skönt. sen ska jag ner till ösmo och gö mej i ordning för att sen fira in det nya året med mina fina älskade flickor. det blir hemma fest nånstans i ösmo eller nynäs :)vi får se vart vi hamnar. men kul ska vi ha i alla fall. jag har köpt tomtebloss så nu jävlar är jag redo ;)
.
har fått mitt simkort idag oxå :) men det måste aktiveras och hur lång tid det kan ta ja det vet bara gudarna. haha nej men jag hoppas att det går ganska fort :)

hatar/älskar

jag bara hatar såna här reklamer. bara för att dom får en att få dåligt samvete. för alla vill ju hellre va en miljö hjälte än en miljöbov. och det är ju alltid om sakersom man vill ha eller tycker om. och jag älskar ju sushi. jag skulle kunna leva på dom där små räkbitarna och laxbitarna. laxen va ju inte med i den här reklamen men det är väl bara en tidsfråga :(

ledig

idag är jag ledig vilket är helt grymt skönt. jag har vart i stallet på moronen och red ut i snålblåsten. fy fan va det blåste. sen åkte jag hem och ja där blåste det inte mindre precis. sen har jag vart ute och sprungit. det som är bra med att springa är att man blir såå pigg. jag höll på att somna på tåget hem. men bara jag kom ut i spring spåret så blev jag pigg. ja för man kan inte både gäspa och flåsa samtidigt.. har jag märkt ;).
.
men jäklar vad det blåste och sen började det och regna oxå. det blåser i motvind och regnar emot en oxå. inte mysigt.. nej så idag ska jag bara ta det lugnt resten ut av dagen. gå till ica måste jag göra och fixa lite här hemma. sen ska jag inte göra så mycket mer än att kolla på det äkliga vädret.. inte tvinga mej ut i det mer än nödvändigt.
.
snart är net nyår och med det nyårs fest med alla dess förväntningar och löften. ja själv då jobbar jag ju till tre. sen ska jag hem till ösmo och gö mej fin och sen får vi se vad vi ska hitta på. jag kommer nog inte och ge några nyårs löften. haha brukar i alla fall ändå inte hålla dom. typ man säger att nu börjar mitt nya sunda nyttigare liv och så vaknar man upp bakis som en gris och börjar det nya året med att släpa sig ner till närmsta pizzeria och vräka i sig en fet pizza. japp det va den braiga början på det nya synda hälsosamma livet. haha. nej men ska väll föröska och leva som jag har levt innan. fortsätta och springa, äta gott, dricka gott och umgås med mina fina vänner :)

hemma

nu är jag hemma efter att ha jobbat och ha vart ute och sprungit. hehe det va typ mot vind halva rundan och specielt emot slutet. men nu regnar det ute så man får väll va glad att det inte regnade när jag va ute och sprang.
jag ärledig i morgon vilket ska bli jätte skönt. ska åka ner till stallet och sen åka hem och föröska och gö lite nytta här hemma :)
jag håller på och lyssnar på boken eldvittnet av lars kepler men är snart klar. den är jätte bra. sen ska jag ge mej på en ny bok :)värsta bokmalen jag har blivit.
.
jag har fortfarande ingen ny mobil eller simkort utom det är fortfarande facebook eller brevduva om man vill ha kontakt med mej;)

ramlat träd

haha liten chock jag fick när jag va ute och sprang och där mitt på min väg så ligger det ett träd. mitt över vägen. men hallå vad gör du där. så jag fick springa runt den. men annars så kändes rundan bara bra. det blåste lite men inte så farligt mycket. sen när jag kom hem va det bara hoppa in i duschen och sen äte lite frukost. tog sen en promenad till sågen som jag brukar göra och då passade jag på att ta kort på det fallande trädet. man ser att det är en del träd som ligger ner både lite här och där.
.
sen har jag jobbat idag och ja det gick bra. det va lugnt och tråkigt. men ja jag kan ju säga som såhär.. jag saknar min mobil. jag vill ha mitt sim kort nuuu... uch det här suger verkligen :(

utgång

japp igår va det utgång. gud vad kul vi hade :). det började med att jag åkte hem till izza sen kom sara dit. vi gjorde i ordning oss. sen satte vi oss ner och lyssnade på musik och började vårt buss åkandet (ett ölspel) fast med vin ;). efter några omgångar av buss åkningar och finns i sjön så va vi alla tre på g. vi åkte in till stan och gick först till abasadeur men det va sån sjukt lång kö och så oorganiserat så att vi drog därifrån. men under den tiden som vi stod där i kön så va det nån som han sno min mobil :(. vilket är jätte tråkigt. uch vad gör man i dagens samhälle utan mobil. jag har aldrig under mina 11åriga mobil ägande blivit av med en mobil. så det sög verkligen. men det va bara och bita i hopp för jag kunde ju inte ställa mej mitt på stureplan och börja gråta för en mobil.
.
det som oxå är helt värdelöst är att man har ju alla nummer på simkortet som är i mobilen som nån har snott.. så nu har jag inte ett enda nummer för det är ju inte så att man har dom uppskrivna nån stans.
.
men vi drog vidare till nype där vi kom in utan problem. för det va nån som izza kände som va inne på nype som kunde fixa in oss. där inne hade vi jätte kul. vi dansade jätte mycket och hade bara såå kul. drack typ 1l vatten för att det är så sjukt varmt och att man blir så törstig. efter mycket dans så böt vi skor från mördarklackskor till ballerina skor. sååå skönt. sen kunde vi fortsätta och dansa loss. sen vid 3 kom ewa och hömtade oss och vi åkte hem. det blåste typ storm ute..
.
i morse så vaknade jagv vid 9 tiden och så kom mamma och hämtade mej vid 10:30. för japp jag har jobbat idag.. såå kul. men det gick bara bra. vi hade lite projekt arbeten som vi skulle göra så tiden gick ganska snabbt. men det är skönt. sen så ringde jag och spärrade mitt kort och har beställt hem ett nytt simkort som ska komma om 2-3 dagar så jag hoppas att det går fort. sen får jag leta reda på min gamla mobil igen. men tur säger jag bara att jag har sparat den.
.
uch jag är så sur för att det är nån som har tagit den. men det är ingen mening att gräva ner dig i det. men det är bara sååå onödigt. och jag märkte ingening. dom hade typ kunnat tagit min plånbok i stället och det hade inte vart så kul för där i har jag min anycklar. nej uch jag fårnog börja tänka om när jag packar i min lilla party västa..
.
nej nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv. i morgon så ska jag jobba men innan det så ska jag ut och springa. det ska bli skönt. tog en vilo dag från det idag efter som jag va ute igår och jobbade idag. så tyckte att jag kunde ta en ;)

utgång

det är bara och ladda om och köra på för fullt :)
men innan det så har jag vart ute och sprungit.skönt att komma ut lite efter att ha ätit så mycket julmat. men det är ju såå sjukt gott så man vill ju bara ha allt och lite till och efter det så får man ändå ålats med lite till om man bara väntar ett litet tag ;).
.
men rundan gick bra känd emej pigg och laddad. så det gick riktigt bra och springa. jag springer ju typ påsamma tid varge gång som jag springer. inte för att jag tar tid utom för att jag lyssnar på musik och vet att när den låten kommer så brukar jag va här. eller när den låten kommer så brukar jag ha sprungit klart. så det är så jag har koll på om jag springer snabbare eller långsammare. men för det mästa så håller jag samma tempo. ett bra och avslappnat tempo så att jag både kan andas och springa på utan att dö efter halva rundan.
.
efter det så hoppade jag in och tog en snabbdusch. för att sen gå ner till ica maxi och handla lite mat. sen hoppade jag in i duschen igen ;). nu för stor tvätten an håret och kroppen :). nu håller jag på och sminkar mej och förösker och få ordning på skattbot(mitt hår).
.
men oj nu ska jag snart dra. har tagit lite kort på min outfit men den får helt enkelt komma upp i morgon  :)
wiiii snart ska jag dra hem till finaste izza där finaste sariih oxå kommer och va och sen ska vi dra ut och ha sååå jävla kul =)

min jul

min jul va jätte kul i år :) det började med att lena och tommy kom och hämtade mej. sen åkte vi ner till ösmo. sen va det daxför att klä granen :). haha lena började styra och ställa såatt inte allt skulle komma upp i granen utom att vi skulle ha nått typ av tema. det blev blått och silver. så allt som va glått och silver ja det gick hamna i granen resten fick packas ner igen. sen när det va klart gick jag och mötte upp sara och bytte julklappar. sen när jag kom hem va det fika dax :). så kollade vi på kalle anka. efter det va det utlottning om vem skulle ha turen att gå ut med hund. på nått mystiskt och mindre otippat vis så va det jag som fick göra det. haha halva familjen vänder som om mot mej och bara anna snälla kan inte du gå ut med hampus. okej då.
.
men dte gör inte så myckte för då får man komma ut lite och få lite friskluft. och ja han går ju inte sådär överdrivet fort vår lilla gamla hund. men han pinnade på bra under vår runda.
.
sen va det mat dax. gud vad jag åt. haha det va så att man trodde att man skulle spricka. men gud det fans ju så mycket gott. både sill och en massa lax, ägg och rörande röror :). till det drack vi öl och snaps. sen gick vi ner och det va present utdelningsdax. jag gick det jag ville ha. vilket va present kort på kicks och på thernlunds :). så jag va mycket nöjd. sen fick jag ett kitt från body shop av lena och tommy som luktade jätte gott :) så himla skönt att ha sånt när man ska ha en ta hand om sig själv dag. sen fick jag oxå mer sånt av sara och en ansiksmask. som bara är såå skönt.
.
sen fick jag det vanliga pengar och allt sånt där annat. sen efter det så hade izza ringet mej så jag ringde upp. så va sara där och dom satt där och hade lite julmys med cider. och det vill man ju inte missa. så jag drog ditt. lena och tommy skulle åka hem så jag åkte med dom ditt. det är ju inte så långt men alltid skönare och åka bil :). sen va jag där ett tag och myste och pratade innan jag åkte sista tåget hem. va hemma vid 1 då va det av med sminket och slänga sig i sängen.
.
haha men gud vad jah älskar min familj ibland. för när vi ses så har vi så kul. vi pratade massor och skrattade lika mycket. haha.
.
men idag blir det mest bara lite chill. ska ut och springa snart. sen blir det bara ta det lugnt. för att sen göra sig fin och dra ner till izza på lite för krök. för sen ska vi in till stan och parta loss =). det kommer och bli sååå kul. haha vi har alltid kul när vi går ut ;)
marschaller :)

God Jul

ja idag är det julafton. känns inte som det. men så är det :). jag ska hem till mina föräldrar i ösmo. lena och tommy ska komma och hämta mej nångång. haha blev lite rädd i morse. bara för att jag när jag kom hem efter min morgonrunda på 7km asfalt så står det en röd renault megane på parkeringsplatsen och ja dom har precis en sån bil. men som tur va så va det inte dom. hehe inte vad jag vet i alla fall ;) för då hade det inte vart så kul. jag ska bara dushca och gö mej i ordning sen är jag klar.. haha då hade anna fått ta tåget till ösmo. men nu så håller jag på och gör mej jul fin i alla fall. så gott det går i alla fall.
.
ska absolut inte ha nått rött överhuvudtaget. jag är hades svart i år igen. men jag har ett vitt linne under min virkade klänning/tunika. så helt hades svart är jag inte ;). sen blir det leggings till den så att man kan växa ordentligt :) men nu ska jag gå och göra mej lite i ordning och sen kankse slänga upp en bild på min outfit :)
.
haha lena önskar sig strumpor i år. mamma frågade mej om jag oxå önskade mej det mitt svar va NEJ. haha :)

gina tricot

ja idag va jag ledig vilket är jätte skönt. gick typ ändå upp tidigare än om jag skulle jobba. för jag va nere i stallet på morgonen och red ut på diamant. det tyckte han va kul. få komma ut ur ridhusets fyra väggar och busa lite. men han tyckte nog mindre om tiden som vi gav oss ut på. sen när vikom tillbaka fick han gå ut i hagen och jag satte fart med mockandet. va klar vid strax efter 10. så gick jag till stationen och åkte till haninge. skulle kolla om jag kunde hitta nått och shoppa;). nej men jag behöver en ny liten party väska. men dte verkar som att det bara är inne med stora väskor nu för tiden. eller om dom är små så har dom kort handtag. jag vill ha en liten väska med ett långthandtag på så att jag kan ha den runt halsen och axeln.
.
men jag hittade en som fick bli bra. en blå på bikbok. helst så hade jag ju velat ha en svart/glittrig men har letta så jävla länge så nu fick den duga. sen gick jag in på gina för jag hade presentkort där. haha jag shoppade loss. köpte två linnen ett par leggins och en tröj/klänning som är genomskinlig eller vad man säger typ som virkad ;) svart så klart så kan man ha ett svart eller vit linne under. snyggt tänkte anna. jag har även kommit fram till att str:M är inte vad den va förut. tycker att den har allt mer med tiden som har gått blivit en Minimalisk storlek och inte en medium storlek. haha fan provade ett linne i str:M trodde aldrig att jag skulle få av mej det och på satt det som ett korvskin. sen legginsarna ska vi inte tala om det är för förudmjukande.... för att ens nämnas...
.
så jag har kommit fram till att
XS=skelett
S=supper small
M=minimaliskat
L=lagom
XL=extra lagom
så nu kan vi alla komma ihår att L står för lagom och ingeting annat ;)
.
men hjälp i morgon är det jul..igen.. jag har inte känt mej stressad iår vilket är jätte skönt:)
är oxå ledig nu i några dagar vilket oxå är jätte skönt. i morgon ska jag ta en sovmorron sen blir det en jogging tur och blir sen upphämtad av lena och tommy. måste kankse höra med dom när dom tänkte komma hit så att man inte står i duschen när dom kommer. skulle ju kankse inte va så där jätte poppis ;)

hmmm

blogg torka.. jag känner att jag har lite smått blogg torka just nu. har inte så mycket att skriva om. livet rullar på i min ständiga uppförsbacke... på taggbuskar och snår.. uch ställde mej på vågen här om dagen och kände bara att jag ville börja gråta. haha nej så farligt är dte inte. men ja inte går det åt rätt hål. och det vet jag ju. jag känner mej bara så hungrig hela tiden och om jag inte är hungrig så är jag bara sugen på nått gott:). och det är ju inte bättre för att det finns en massa sötsaker på jobbet. både godis och tårta. haha jag äter ju som en häst.
.
men jag är ju ute och springer varge dag så då tycker jag att jag kan unna mej att ätadet goda. men det känns som att det har blivit lite för mycket av det goda. och det fortsätter bra. för nu är det jul och nyår som står för dörren :). men jag får ta nya tag sen. för det är inte kul när man tar på sig kläder och ja magen är det som sticker ut mäst.. eller när man tar på sig spring kläderna och ja det är samma sak här.
.
men det är bara och ta nya tag sen efter nyår. men haha igår när jag va på bolaget så innan han frågade om leg så slängde jag det i hans ansikte. han kollar och ger tillbaka leget sen när jag ska betala så ber han att få kolla på leget igen. haha ser jag så olik ut mej på mitt leg som jag gör i detta nu.
.
men aja nu ska jag ta och kolla på tv och tycka litte allmänt synd om mej själv och föröska och inte äta nått...

the help

ja jag började och kolla på den filmen förut men gav upp ganska snabbt för att jag va för trött. men ska ta tag i den filmen i kväll och kolla på den. har vart ute och sprungit idag och det kändes bra. det är ju lite kallare så man får springa på för att få upp värmen. men haha det har blivit alldeles för mycket godsaker på jobbet vilket märks på mina kläder. haha får typ ligga ner för att få på sig byxerna ;).
.
i morgon så är det jobb igen och sen är jag ledig i några dagar och det ska bli sååå skönt. på julafton ska jag va nere i ösmo och fira med mamma, pappa, lena och tomme. det kommer och bli så mysigt och så gott med all julmat :) och så klart lite julöl och kankse lite julvin på det oxå ;)
.
men nu ska jag ta och kolla på filmen :)

jobba

idag är det jobba som står på schemat. jag somnade igår som en gris. haha utan problem. har vart ute och sprungit min vanliga runda i morse. haha det är broddar och reflexväst på. jag är så otroligt snygg när jag är ute och springer eller inte. men uch nu har jag ont i huvudet. inte kul. jag vill inte bli sjuk jag har inte tid och bli sjuk och framför allt så har jag ingen lust att bli sjuk. men va då att jag bara behöver dricka en massa vatten oxå. så får göra det och hoppas att det går över.
.
men det är så drygt och jobbigt och ha ont i huvudet. uch jag vill bara gå och lägga mej igen och hoppas att det går över snart. men nej först så ska vi jobba. och jag jobbar inte bara till 19:00 utom jag jobbar till 20:00. mindre kul. men börjar lite senare i alla fall men inte så mycket. börjar 10:30 så får en halvtimme extra hemma. ååå vad ska jag gö med den halvtimmen :)
.
aja men nu ska jag ta och äta lite frukost. så ha det så bäst

ledig

idag hade jag min lediga måndag. gud vad jag bara älskar mina lediga måndagar. det är helt klart värt att jobba lite helg för att få va ledig på måndagar. det är helt guld. så vad ha jag då gjort på min lediga dag. ja jag började med att ta lite sovmorgon. vilket va jätte skönt. menjag hade lite svårt och somna igår kan ju bero på att jag smälde i mej en halv paradis ask igår innan jag gick och la mej. så blev jätttte pigg. men tillslut så somnade jag. sov kankse till 09:00. sen gick jag upp åt frukost i lugn och ro. hoppade i spring kläderna och gav mej ut på min vanliga 7kms runda. haha och ja broddarna va på. det funderade så bra så. dom glider lite men inte så mycket och det får man nästan räkna med. en jag slipper i alla fall blida runt som bambi på ha is när jag har dom:).
.
sen gick jag ner till ica och köpt lite lunch och mat till nästa vecka. eller snarare till den här veckan. det får bli kyckling sallad. gott. sen slog jag in lite julklappar och det här med paketinslagning är verkligen inte min grej. tur att jag inte jobbar i en sån butik som behöver så in så ofta. för haha det är mer tejp än papper.
.
sen åkte jag ner till stallet. alla djuren skötte sig jätte bra. jag hade tänkt att jag skulle rida ut på diamnat. men då hade inte han några broddar och det kände jag att jag ville ha nu när dte är lite snö på marken. så nej vi fickrida dressyr. men det gick faxist bra. det kändes kul. jag jobbade mest bara på basic att han ska lyssna på mej och inte bara springa på i det blå. nej men dte va kul att dte gick bra :)
.
sen på min lektion så red jag viola. vi fick välja häst och jag sa att jag kan rida vems om helst utom el passo så jag slapp honom. det va jag mycket glad för. men det gick jätte bra med lilla viola. jag va på henne från början att hon skulle trava på och inte bli superkort. som hon har så lätt för att bli. hon blir superkort drar in och upp huvudet och lämnar bakbenen hemma i stallet.
nej men hon jobbade på bra idag så det va kul. vist hon ser ju ut som greve drakula ibland men hon jobbar ju fortfarande på och då är jag nöjd.
.
men nu är jag trött. haha va typ helt slut efter att ha ridit diamant. man får jobba så himmla mycket med benen. för att få honom loss. han tappar typ bogarna och man måste få tag på yttersidan i högervarv och då måste man jobba jätte mycket med höger skänkeln så att man fåt tag på den. samtidigt som man måste va på honom så att han går frammåt och att han formar sig i volterna. så jahan är inte helt lätt. haha men det vet jag ju. därför som jag mest rider ut på honom ;) och för att vi tycker att det är kul:)

flickan och kråkan

Jag satt häromdagen och läste min tidning
en dag som så många förut.
O jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som
en efter en har tatt slut

Då såg jag en bild av en flicka
med en skadskjuten kråka i famn
hon springer iväg genom skogen
så fort som hon någonsin kan

Och hon springer med fladdrande lockar
hon springer på taniga ben
o hon bönar och ber och hon hoppas och tror
att det inte ska vara för sent

Flickan är liten och hennes hår är så ljust
o hennes kind är så flämtande röd
kråkan är klumpig och kraxande svart
om en stund är den alldeles död

Men flickan, hon springer för livet
hos en skadskjuten fågel i famn
hon springer mot trygghet och värme
för det som är riktigt och sant

O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent

O jag började darra i vånda och nöd
jag skakade av rädsla och skräck
för jag visste ju alldeles tydligt och klart
att det var bilden av mig som jag sett

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent

motions pass

ja klockan ringde 06:00. uch sa min kropp och hela jag.. sen 16:11 började min klockradio och spela. då är det dax och kliva upp.. jag kände mej mer död än levande. men det va bara och tvinga sig upp. hoppa i spring kläderna och ge sig ut. från mitt fönster på 7våningen så kunde jag konstatera att ja det ligger snö på marken. så då åkte broddarna på. när jag kom ut och började springa så upptäckte jag ganska snabbt att jag hade haft mer användning av gummistövlar. det va ju en ganska blöt snö. det tog bara några meter sen va jag blöt om fötterna. men det va bara och kämpa på. men hade jag inte jaft broddarna på så hade det säkert vart is och halt.
men det gick bra. men jag kände mej lte trött och seg. men det va bara och springa på men jag tog dte ganska så lugnt. öste inte på för fullt.
.
men nu äter jag lite morötter. ska äta frukost sen när jag kommer till jobbet. för jobba ska vi göra idag igen :) men idag idag jobbar jag med elena och det ska bli jätte kul att få äran och jobba med henne =)

snööööö

åååååå det snöar och ja nu kan man kalla det för snööö. åååå jag blir som ung på nytt;) haha. nej men så fort det kommer lite snö så får jag sån längtan att göra en massa saker som att: bara klä på mej en passa kläder goose jackan och termosar på och bara göra en massa snöänglar. eller att spänna fast longerlina bakom en häst. ta med en kompis+en pulka. nu ärallt klart och det är bara och tuta och köra. haha eller nej man ramlar mest :). men det är helt sjukt kul. vi brukade ta oss till andra sidan av vägen och tolka på den lilla ängen som är uppe vid kohagen. sjukt kul. men gud vad man ramlade och flög ur den där pulkan. haha skidglasögon är ett måste.. man kan även åka mini skidor. men jag är inte så bra på det. utom pulka fungerar bättre. men så sjukt kul det är :). den vill jag bara hoppa in i bilen. åka ner till ica maxi parkeringen och bara få busa runt. slira och glida runt;). sen vill jag bara ta en pulka och köra fullt ös ner för den längsta och brantaste pulka backen. bara köra tu-tu-tut i backen annars får du 10 tusen hål i nacken(eller hur den nu går).
.
sen vill jag bara ut och springa och skutta runt i snön och bara springa runt som värsta galningen ;). kasta snöbollar och bara ha sååå kul. haha men det är ju ingen risk att man blir träffad för jag har absolut inget bollsinne eller prick säkerhet över huvudtaget. hahaha.
.
oj vad vill jag mer göra.. hmmm jag vill.. ååå jag vill bara ut i snön och mysa =)

äntligen

ja äntligen så är jag hemma.. skönt. efter att ha vart på jobbet mellan 10-18 på en lördag. haha det är inte okej. men det är bara och härda ut och gilla läget:) dom sista tre timmarna vå va det bara jag och ingrid kvar. ja vi pratade om allt och lite till. hela lördan va lugn så lugn. men vi sålde bra så det va kul. det va äckel väder både till jobbet och hem från jobbet så det blev inte av att jag gick. men ska försöka och komma ut och springa i morgon bitti i alla fall.
.
just nu så kollar jag på harry potter i väntan på att så mycket bättre ska börja. jag har ätit taco. eller typ taco. det va i alla fall taco bröd. men till det hade jag tomat, gul paprika, orange paprika, rödlök, banan och rökt lax. hehe lite lyx taco med den rökta laxen men det tyckte jag att jag va värd. för när jag kollade på hur mycket jag hade kvar på mitt ica kort tyckte jag att jag kunde unna mej det :) man kan ju inte bara spara in på allt man måste ju unna sig lite saker oxå. och jag älskar ju typ rökt lax :)
.
måste säga att jag tycker att jag har klarat av denna månad ganska bra. med tanke på att jag både har betalat bilen och julklappar är inköpta. men jag har ju inte köpt nånting till mej själv(typ inte i alla fall) hehe det är kankse såhär man ska tänka varge månad så kankse man skulle kunna spara lite pengar oxå ;). nej jag har ett sparkonto som om jag ska säga det själv är ganska stolt över =).
.
men nu är det bara väntan på att så mycket bättre ska börja. hmm det blir nog ett glas vitt vin till det oxå ;) sen har jag laddat hem the help oxå somjag ska kolla på det är filmen som är efter boken niceville. som jag har läst och tyckte va gryymt bra. har du inte läst den.. Gör det :) en bra bok som fåren både att sitta och små skratta på bussen och har många bra tänk värda budskap och samtidigt hämst att det va sådär för i tiden för svarta människor. man får sig en tankeställare.
.
på tal om svarta människor gud vad jag vill läsa boken rötter och uppföljaren till det som jag tror heter queen. men finns bara som böcker vad jag vet. och dom är grymt tjocka och tunga inget man tar med i handväskan inte. haha behöver snarare en pirra till den. men jag har sett filmerna och älskade dom. och som alla vet så är alltid boken bäst.
.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på så mycket bättre
så ha det såå bäst

bästa sida

ja i morse så visade sig det svenska vädret från sin bästa sida. jag va uppe i morse och sprang. haha dum som jag är. men jag pallar inte springa när jag kommer hem sen. men det va snö,blask, is på vägen. det regnade och va snålblåst. haha så man kunde säga att det regnade i sidled. men det va bara och kämpa på och springa på. för ju fortare jag springer ju fortare får jag komma hem och värma mej i duschen.
.
men det är så värt det att tvinga sig upp och ut och springa på morgonen. för då har man det gjort och när man kommer hem sen efter jobbet kan man bara sätta sig ner och ta det lugnt.
.
men tänkte att jag skulle ha gått till sågen men nej det regnar så det blir att åka buss. får se om jag tar och går hem sen.
.
uch men snart måste jag ta mej ut i snålblåsten igen. jag förstår inte jag känner bara så trött hela tiden. jag är precis lika trött när jag vaknar på mornarna som jag va när jag gick och la mej. på dagen när jag är på jobbet är jag trött. känns som att om jag la mej ner så skulle jag somna utan problem. och på nätterna så sover jag som en sövd gris. när klockan ringer känns dte som att jag precis gick och la mej och känns som att nån måste ha gått upp och ändrat om min klockor. för det är ju lika svart som när jag gick och la mej.
.
det är ju inte så att jag lägger mej direkt sent eller. nej min ljusstacka släcks va 23:15 och ja då ligger jag i sängen. för när den släcks så är det läggdax för länge sen. haha.
.
men aja måste ta och gå till bussen snart
så ha det så bäst

imperiet

sjukt bra låt :) obs ingen party låt ;)

fryser

gud vad jag fryser om mina händer. får nog ta och kypa ner i soffan snart under en filt. jag är igentligen kanske inte kall om händerna eller jo för omjag tar dom mot kinderna så är dom kalla. men aja fryser gör jag i alla fall.
.
idag har jag jobbat som vanligt. har lyssnar på min ljudbok. gud vad spännande den är. fast ja nu vet jag vi vem som har mördat flickorna och varför. nu är det bara lite kvar och allt ska bara vävas i hopp. men ja bra va den.
den har jag vart ute och sprungit efter jobbat. hjälpte mamma på bolaget innan för hon skulle köpa till jul och ville ha hjälp med att öppna och stänga dörrar. för vi tog en ica kundvagn. sen åkte jag med henne hem till mej :).
.
sen måste jag ge ett jätte stort + till kicks. har kollat påen ögonskugga som jag vill ha. finns inte hemma i tyresö suck. går in på kicks.se och då går det och beställa hem. gudl tänker jag. men uch då måste man ju betala frakt+porto och allt annat sånt där tråkigt som gör att det blir såå mycket dyrare. men så såg jag att man kunde få det skickat till en butik och då fanns tyresö med där. guld tänkte jag. kunde det bli bättre japp det kunde det. för om jag betalade direkt via min internetbank så kostade det inget extra. helt sjukt jätte bra. jag betalade bara för vad varan kostade och inget mer. som om jag hade köpt det i butiken=). jag blev såå glad. fort gick det oxå tyckte jag. beställde det torsdags kväll och på onsdag kunde jag gå och hämta det i min butik i tyresö c :)
.
så många +++ till kicks.se och deras super duper braiga system :)
.
men i morgon är det fredag vilket är helt underbart skönt. mindre skönt är att jag ska jobba hela helgen och att jag jobbar till 19 i morgon.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan så ha det såå bäst

nu har han åkt

ja efter att haft lilla Linus som sällis här hemma så har han nu fått åka hem. Pia och tobbe kom och hämtade honom. känns lite tomt utan han. men ändå skönt för jag skulle ju inte vilja ha honom i typ 20år. men gud vad stort köket känns. haha jag kan till och med gå in utan att komma vart jag sätter fötterna för att inte trampa på honom. och så kan jag gå in utan att gå på sidan för att komma förbi buren. men som sakt va det känns ändå lite tomt.
.
efter det så va jag ute och sprang min vanliga runda. det kändes bra. men jäklar vilken motvind det va på vägen hem. hehe ja dom sista 3km. mysigt. när man är som tröttast då kommer motvinden som ett brev på posten.
.
ja juste som tack för hjälpen fick jag två tröjer av pia och tobbe. dom va jätte coola tyckte jag. en svart och en lila. jag får ta kort på dom nån dag. det är två Ed Handy tröjer. dom har lite rock tema eller ganska mycket men haha det kan jag behöva:)
.
hmm vad har jag mer gjort. ja inte så mycket jobbat som vanligt jobbar hela helgen 10-18 på lördag och 11-18 på söndag. sen håller jag på och läser en bok som heter flickan med snö i håret. det är riktigt bra måste jag säga. det är som vanligt en kriminal roman. handlar om en flicka som hittas mördad och ja det visar sig att hon säljs till män och ja så är det fler flickor som dom säljer. sen har dom nu hittat en till flicka mördad ute i skogen. och vad hon med den här härvan att göra ja det har man inte fått reda på än men dte kommer nog. nej men den är bra. sen får jag se vad jag ska gå på och läsa. har hittat en bok som jag vill läsa men den finns inte på ljudbok. inte vad jag kunde hitta i alla fall.
.
men nej nu ska jag nog ta och krypa nej i soffan och kolla lite på tv.

sjukt bra

måste bara säga att jag älskar jasons tolkning av mikael wiehes låt flickan och kråkan =)

Mange bjuder

asså man kommer och älsk/hata den här låten. haha sitter redan på hjärnan.
köpa häst...Mange bjuder

uch

ja uch säger jag bara. vilket fruktansvärt vidrigt äckligt vädervi har idag. det typ regnar och blåser underifrån. inte kul.
men som tur va så va det mycket bättre väder i morse. klockan ringde 06:00 och då tvingade jag mej upp och hoppade i springkläderna och gav mej ut. det va ortoligt skönt att komma ut och springa efter 4dagars vila. hehe kankse inte vila men vilande från sprigningen. men det va skönt att få komma ut och bara känna att benen får jobba lite och pulsen kommer upp.
.
men uch nu ska jag bara krypa ner under min filt i soffan och bara ta det lugnt:)
.
jag måste oxå börja fixa mina julkort snart. haha innan det är helt försent ;) haha måste bara börja med att hitta mina julkort och se om dom räcker eller om jag måste köpa fler. jag vet att jaghar sett dom men vart. hmmmm.

ledig

idag är jag ledig vilket va otroligt skönt. mindre skönt va att klockan ringde 06:00 och talade om att nu är det dax at stiga upp och göra lite nytta. så det va bara och släppa sig upp och åka ner till stallet. det va förtfarande mörkt när jag kom till stallet vid halv åtta.. inte helt okej. jag hade reflex på när jag red ut på diamant. tänkte att det är lika bra. men det blev ju ganska snabbt ljust så närjag hade kommit en bit så va det redan ljust. men jag red ut på båda djuren och båda djuren skötte sig jätte bra:) det är ju kul och rida när man känner att det går bra. haha det va nog ett tag sen diamant va ute för han bruka aldrig kolla på nått men även han hittade läskiga stubbar och kolla på. va till och med så att han stannade en gång. men han är ju inte så svår övertalad. bara att ta det lugnt och låta honom kolla på vad det nu är som är läskigt och sen bara be honom att gå så går han.
.
gud när jag gick ut i hagen för att lämna en häst och hämta nästa så fick man gå fort. för det va sååå jävla lerigt i hagen. haha man vågade inte stanna upp för länge på samma ställe för då hade man väl aldrig kommit upp. samtidigt som det gällde att hålla koll på fötterna för man ville ju inte tappa balansen och ramla. haha då hade man väl aldrig kommut upp igen. hade ridskolan fått komma och gräva upp en när dom skulle hämta in hästarna.
.
men när båda hästarna va fördig ridna så va det bara mockning och fixning till båda hästrana. fixa mat, halma, smörja av tränsen. göra rent och spola av alla skydd. avsluta med att soppa och sen åkte jag hem. eller nej jag skulle ta bussen till tåget missade bussen men typ 10 meter. den åkte om mej när jag gick på grusvägen. men jag pallade inte springa som en dåre. så jag gick till tåget och väntade. men dom går ju en gång i halvtimmen nu förtiden så behövde inte vänta så länge.
.
nu är jag hemma och har fixat mat och ätit lite oxå. dricker mitt älskade kaffe med en massa mjölk:)
har inte sprungit på flera dag och idag blev det inte eller nån runda. kände att jag nte orkade eller hade tiden till det. men imorgon bitti ska jag ta mej ut på en tur :)
.
ska ta och äta lite middag sen innan jag ska ta och åka ner till stallet igen och rida min lektion :) jag hoppas att jag får ridanån rolig häst. fast samtidigt så är jag inte så kräsen. det finns nog ingen på ridksolan som jag inte kan tänka mej och rida.
.
men ha det så bäst

galet

hela den helgen har vart galet kul. igår så drog jag ner till ösmo med fem tåget. va hos izza vid sex då gjorde vi oss i ordning för partyyyy:). jag va nöjd med min glitter kajal oxå. så det va bara och börja om igen. haha jag höll på att somna på tåget ner till ösmo. sen vid åtta tiden så kom folket:). det blev en sjukt galet rolig kväll som bjöd på lite överaskningar. vi åkte en jävla massa buss(ölspel) haha jag tyckte att jag mest fick åka 848bussen som inte missar en enda busshållplats på vägen mellan vh och nynäs. haha men ja jag hade ju inget vin att släpa på när jag skulle hem i alla fall ;).
.
idag blir det bara att chilla ligga i soffan och bara ta igen sig. haha nej men känner mej mest trött efter helgens bravader. men det är det värt för så jävla sjukt kul den har vart =). det va så skönt när jag kom hem från ösmo att bara få ta bort allt smink ta ur linserna och bara hoppa in i duschen. gud gick in i badrummet som ett gammalt white trash. kom ut som en helt ny männsika.
.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på så mycket bättre :)

haninge

nu har jag vart ner till haninge. jag tyckte att jag behövde lite frisk luft så jag tog och gick dit. skönt med en liten promenix det är ju inte alls långt från mej ner till haninge. och det va skönt att få komma ut och känna lite friskluft och få gå i ett lugnt tempo utan att ha bråttom. men jag gick i alla fall ner till haninge och in på kicks köpte mej en glitter eyeliner :) jaom jag får säga det själv så tyckte att det blev snyggt.
.
nu ska jag bara ta det lugnt chilla.jag ska ha en ta hand om mej själv kur:) med ansiktsmask och kankse ska ta ett bad oxå och bara myssa med bra musik och kankse en bra bok. bara lite ta hand om sig själv tid. samlanu energi till i kväll för då kör vi en repris. haha nej inte direkt men det är bara och börja om igen:). men jag känner mej absolut inte bakis. vi drack ju ingeting där inne sen bara vatten:)
.
haha det blev den osminkade sanningen ner till haninge. och för att jag inte skulle se ut som en 12 åring som har gått vilse från sin mamma så tog jag på mej mina glasögon
ja nu har jag bara tagit på lite glitter jag har ingen maskara eller nånting annat på mej och
ja jag tyckte att det blev ganska party =)

avenyn

ja igår när jag kom hem så satte jag lite fart och gjorde mej i ordning. åt lite middag och sen kom izza till mej. då blev det mer vin är mat ;). men gud vad kul vi hade igår. vi satt hemma hos mej och snackade en massa sen drog vi in till stan till avenyn. vi stod med på V.I.P listan.. helt grymt.det va en massa folk som köade för att få komma in. vi gick rakt förbi den kön och fram till röda mattan. sa våra namn och gick rakt in. betalade bara garderob inte inträde eller nått sånt. haha nej dej det va perfekt. precis som man vill ha det. bara att gå in :). sen dansade vi och gud vad vi dansade. haha jag gjorde av med 60:- och då va det garderoben :). sen drack vi bara vatten. behövde inte så mycket mer för det va så varmt. men kul hade vi.haha.
.
i kväll ska jag dra hem till izza på lite chill krök kväll :) ska bli superkul.
men innan det tänkte jag att jag skulle dra till till haninge en snabbis och in på kicks och köpa en glitter kajal som jag har fått syn på. för i metro igår fanns det en 25% värdecheck som jag tänkte ta och använda :)

läggdax

ja snart är det läggdax och vad har anna gjort idag då. jo jag har jobbat som vanligt. sen när jag kom hem så böt jag om till spring kläderna och sprang min vanliga runda på 7km. kallt va det som fan. så jag fick springa fort för att få upp värmen. men dte va nte så halt för dom hade sandat. men på vissa ställen så fick man typ leta efter dom där små sandkorna ;). men det gick så bra så.
.
sen har jag städat. haha och ja det va inte så många dagar sen tyckte jag inte. men jo det va i söndags och det är ju nästan en vecka. ja det blir fort skutsigt. det va ett gelt grustag i hallen (som vanligta) och det va ett halft marsvin av hår oå hall mattan(som vanligt) och en massa damm överallt. gud säger jag bara. sen har jag gjort en hår in packning på mitt hår. hittade ett prov som jag hade hemma. det stod att det va en 3 Minute Miracle Frizz Remedy deep tretment for misbehaving, frizzy hair. haha ja det återstår och se om denna kan göra nått mirakel på mitt hår.. det som inte talar så mycket för den är att den heter Aussie och har samma känguru (men med närmare blick så ser jag att den skuttar nog åt ett annat håll) som det billiga vinet som man köper på bolaget i tetrapack. haha..
men än så länge så känns det i alla fall bra :)
har även funderat en outfit som jag ska ha i morgon. haha jag och izza kommer och ha sååå jävla kul =) jag är assa taggad...
men nu måste jag snart ha min skönhetssömn.. eller kankse bara sova. aja men ha det såå bäst

haha

haha gud asså jag har verkligen innan modell ben och om jag nån gång i mitt liv har trott det så såg jag sanningen i vitögat idag.. jag har precis gått lös med min motorsåg på benen och haha insåg att mina ben är mer lila är ja hudfärgade. dom är en blandning mellan lila, röd/rosa och ja nått genomskinnligt. och där jag slog i knätt i somras när jag va ute och sprang. det har blivit ett jätte fint ärr. eller ner jag vet inte om man ska kalla det för ärr. för det är en blandning mellan lila och röd och sen lite rosa såklart oxå.. jätte snyggt. sen har jag fler ställen somjag är mer lila/röd på och vissa som jag bara är rosa på. lite sol kankse mina ben skulle behöva. eller typ en total makeover. haha nån som vet nån bra mirakel kur eller kräm som har bort och ger nytt liv till ett par gamla ben???någon bara nån hahaha..
.
nej det blir nog långbyxor nästa sommar oxå ;)

gud vad halt

jag va ute och sprang idag efter jobbet och det va typ sjukt grymt halt. det va så att man fick ta det väldigt lugnt. men det va ändå så att jag halkade till några gånger. hehe men man vill ju inte ramla och bryta nått då får man ju ligga där tills nån kommer och hittar en. för nån mobil har man ju inte med sig ;). det blev lite bättre underlag när jag kom till sågen men ja detva ju inte guld. när jag kom hem va jag helt slut i benen för att man ta i men man kommer ingensans. haha kändes som att jag stod still. sen drog jag in på biltema haha iklädd reflexväst och hela paketet. köpte impregnerings spray till mina skor.
.
så nu luktar det i hela min lägenhet efter att jag gick lös på dom.  nästan så att man sitter och blir hög.
.
ååå vad jag vill att det ska bli fredag inte bara för att det är fredag utom för då kommer jag och izza göra staden osäker. haha nej men vi kommer och ha sjukt kul. vi båda är sååå taggade =)
.
men nu sk ajag ta och göra lite nytta här hemma och försöka och vädra ur lite kankse för det stinker här hemma..

SNÖ

ja om det nu är nån som har missat det så va det och är fortfarande lite snö på backen :). i går så snöade det lite när jag va nere ösmo. jag va väldigt glad över att det inte blev snösstorm när jag skulle åka hem vid 21:30.
i morse när jag vaknade och skulle ut och springa så låg det där på marken. det vita härliga pulvret snööö:). haha jag älskar typ snö. spring rundan gick jätte bra. jag va ju så klart trött men kände mej ändå pigg i benen. men gud vad kallt det va.
.
sen va det bara hem duscha äta lite frukost för att sen åka till jobbet. på jobbet gick det bara bra. har köpt nästan alla mina juklappar för i år. skönt att ha det gjort tidigt. så att man slipper denna julstress...
.
hehe det är så kul när man kommer hem och öppnar upp buren till linus för nästan det första han gör är att skutta ut och skutta runt i köket. hehe nu är han nästan mer utan för än i buren. men snart är dom dagarna över. försnart kommer pia och tobbe hem:). ska blir tråkigt att bli av med honom men samtidigt så vill jag inte ha nått eget djur.
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv och bara ta det lugnt.
ha det såå bäst

port73

ja jag kom tillslut ner till porten och handlade lite juklappar haha både till mej själv och till andra. till mej själv köpte jag ansikts mask och en låda som det står coffee på men jag ska ha mina teer i den :). lägger upp ett kort så blir det lättare och förstå vad jag menar. sen så kollade jag runt lite. men köpte inte så mycket onödigt efter som jag måste köpa lite juklappar. sen när jag va ner till ica så va fortfarande självscanningen trasig. sååå suck jag blir sååå trött. för det betyder att jag måste packa ner allt i dramaten för att sen framme vid kassan plocka upp allt för att sen lägga ner allt igen och sen gå hem. kan dom inte laga den snart snällla.
.
men nu har jag lagat min kyckling gryta. eller nej jag skulle inte kalla det för gryta utom det är typ kyckling wok.eller nått sånt. det är kyckling som jag tärnar och steker i lite olja tillsammans med två purjolökar. sen får det ligga och puttra ett tag. senhäller jag i tre strimlade bananer och ca 1dl Cashewnötter. sen får det ligga och puttra ett litet tag. sen är det klart. till det ska jag ha en sallad som jag har paprika, rödlök och tomat i. jag hoppas i alla fall på att det ska bli gott :)

söndag

ja idag har vi söndag och snart står man på synsam igen och slavar.. gud vad fort dom lediga dagana går. idag är det bara en allmän söndag som alla dom andra söndagar. man laddar om och upp batterierna till nästa vecka. jag började dagen me sovmorgon. gud vaknade typ 9 och kände mej som en ny människa :). sen har jag vart ute och sprungit.  idag tog jag 1 mils rundan. det bästa med den rundan är att jag vet att jag orkar den och att när man kommer tillbaka till den vanliga rundan och se skylten 7km. ja då vet man att det bara är 3km kvar sen är det klart. det är skönt när man har sprungit klart för man känner sig sååå duktig. sen är det så klart jätte jobbigt det ska man inte glömma bort. haha jag tror att jag ska döö i varenda uppförsbacke. men dte gör man ju så klart inte. men det är grymt jobbigt. men jag vet samtidigt att jag klarar av det.
.
nu så håller jag på och tvättar. inte så mycket men lite lakan, underkläder, kläder ja sånts om alltid behöver tvättas. sen ska jag ner till ica och sen funderar jag på om jag ska ta mej ner till porten. skulle behöva fundera ut lite julklappar. bara gå runt och kolla lite för även fast jag är ute i god tid så vill jag ha det klart så snabbs som mörjligt. för sen jobbar jag helgen innan jul och jag vägrar ge mej ut i sista stund som alla andra galningar så att man får kriga och stå i mils långa köer... nej tack..
.
jag har även lite planer för nästa helg wiiiii. så nej då kommer det nog inte bli så mycket tid över till det. kankse på söndag. ja vi för se.
.
sen såg va jag på bio igår sån nya twillight. måste säga att den va bra. jag tyckte att dom hade gjort den bra och attman inte missade allt för mycket. sen är det ju såklart svårt och få med allt för i boken är det ju såå mycket mer. mennej jag va mycket nöjd när vi åkte hem. innan det åt vi på mitt älskade taco bar.. haha vi äter alltid på taco bar:) ja jag vet att det är precis lika onyttigt som att äta på mc donalds. men det är så mycket godare :). sen blev det glass på det vanliga stället. på vägen hem så regnade det och blåste nått fruktansvärt. det va som vågor på motorvägen. då diskuterade jag och madde att vi båda va glada att vi inte satt i en liten nissan micra som typ inte står pall för några vindar alls utom att vi satt i en stadig volvo :).
.
sen i kväll ska jag ta och laga mat till nästa vecka jag funderar på att gö ett recept som jag hittade i en tidning på ica. det är nått med kyckling och banan och det lät ju väldigt gott tyckte jag :). men vi får se hur det blir haha kankse blir jätte äkligt men det tror jag inte.
.
men ha det så bäst

twilight breaking dawn

nu är det twilight breaking dawn som står på schemat men först ska dom komma hit och hälsa på linus sen drar vi vidare in till heron ♥ :)
jag har ju l'st boken så jag vet hur det slutar men ändåroligare och se filmen på bio än att se den hemma i sin ensamma ensamhet ;)

om

ja om det nu är nån som har missat det så är jag chinchilla vakt. för min moster och hennes man är i ljuva varma thailand och jag vaktar deras chinchilla Linus.. åååå han är sååå söt. hah ajag komme rinte och vilja lämna infrån mej honom. jo det kommer jag och nej jag komme rinte skaffa husdjur. det är kul i några veckor inte i 20 år;). men i alla fall jag har gjort så att jag har spärrat av till köket så att jag kan ha buren öppen och så kan han skutta runt i köket. i början så va han kvar i buren. så jag tog ut honom ur buren och han skuttade runt ett tag. sen skuttade han snabbt in i buren när han märkte att han kunde hoppa in. sen lät jag honom va en stund. såg att han va ute en gång och hoppade sen in.
.
haha nu är han mer utanför buren än i buren. men nu när jag kollar till så är han ibland i buren och ibland utanför. men mest är han utanför :). men ja han kommer bara få va utanför när jag är hemma. för jag måste ju hålla lite koll på honom så att han inte hoppar över min avspärrning och äter upp alla kablar som jag äger och har ;).
.
fånga råttan ;)

haha men vem

haha asså ärligt vem ringer mej en fredag ellervilken dag som helst kl:05:46 på okänt nummer och tror på riktigt att jag är vaken och kommer och svara. jag trodde att det va alarmet som ringde och om jag svarade eller la på det har jag ingen aning om för tyst blev den i alla fall :). och jag kunde glatt fortsätta och sova. och hallå okänt nummer jag känner ingen som har det. det är bara jobbiga telefonfärsäljare som har det som inte vill avslöja vilka dom är. nej kan du inte säga vem du är behöver du inte ringa till mej haha. nej den ända som jag känner som har dolt nummer är jobbet och nej jag tror inte att dom ringer 05:46 på morgonen. och jag såg inte att det brann nån stans eller.
.
sen idag så har jag vart ute och sprungit skönt att få komma ut lite och bra köra på. men ja det va ju sjukt jobbigt. tog min 1mils runda i skogen och ja det va ett tag sen jag tog den pch det märktes. sjukt jobbogt men samtidigt skönt. eller ja i alla fall efter när man har sprungit klart:)
.
vad har jag mer gjort denna fredag. ja klockan är snart 4 och vad har jag gjort. stor städat. dammsugit hela min lägenhet på 34kvm. att 34kvm kan bli såå skitigt stökigt och dammigt är för mej en gåta. sen har jag rensat avloppen. fy fan säger jag bara. jag har ju märkt att det är dax för länge sen i handfatet. inte så konstigt efter som jag plattar och fönar håret där. så det kommer ju ner typ 10 kilo hår. men det tar emot och man tänker nej jag gör det i morgon och nej jag gör det i morgon. nu kom denna morgondag. jag märker att det är dax för jag tycker att det luktar. är kankse lite känslig oxå. men jag tycker att det luktar illa inte mycket men när man spolar så tycker jag att man känner att dte luktar. ja det luktar inte kiss och bajs utom mer ja. kankse avlopp eller typs om att man har haft lera i en hink ståendes ett tag typ så. så nu va det på med handskar och lossa. men den här gången fick jag lös hela ja vad det nu är plats biten... och ojojoj jävar vilken hår tuss. det va som ett helt marsvin. inte kostigt att det luktade. jag har inte fått loss den tidigare. vågar inte riktigt bara skriva hej vilt. vill ju inte att det ska börja spruta vatten i halva lägenheten. men jäklar vilken klump. men nu är det så fint och luktfrit så :)
.
sen tog jag badkaret avlopp medans jag ändå höll på. där va det inte så farligt. jag har ju gjort rent där ganska ofta försöke roch hålla efter så att det inte ska bli såå äkligt. men första gången uch då va det inte mysigt.
men nu är det gjort och det är så skönt såå:)
.
haha och gud jag kan ju säga som så här att min dammsugare inte är gjord för att dammsuga upp hö med. det blev typ stopp. för dom små höstråna gick inte av utom fastnade och då kom ju inte dammet förbi. suck det går bra för mej när jag ska städa. men det är ju lätt löst:) haha men bajset gick bra och dammsuga upp. jag tog även en omgång i linus bur och dammsög up lite bajs och hår. han bara satt där nere och bara jaja men dammsug du då sitter jag här nere. men han har en massa plankor som han kan sitta på och där uppe så va det massa bajs ofräscht tycker jag så jag tog bort det:). så nu är det rent även hos han.
.
men nu tänkte jag att jag skulle ta och åka lite ärenden som jag tänkte att jag skulle göra innan jag grävde ner mej i avloppen.
i morgon ska jag på bio. wiiii vi ska se twilight filmen. jag vet ju hur den slutar efter som jag har läst böckerna men jag vill ju ändå se filmerna:)
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart kankse
ha det såå bäst.

RSS 2.0