Såååå trött

Haha det känns som att trött är det jag är mest just nu. Men jag va i alla fall inte trött i morse. För jag tog nämligen en välbehövlig sovmorgon till kl 08:00. Det va ju bara så skönt. Sen har jag haft fullt upp på min lediga dag. Jag har tränat och sen tränat lite till. Sen har jag handlat för hela veckan och sen fixat lunch till nästa vecka. Fixa lite här hemma. Och ja en massa mer. Så nu känner jag mig ganska så trött och det ska bara bli så skönt att få sova. 

Idag på t-banan så va det en tjej som stod och pratade med sin kompis om att hon va så trött. För att hon hade behövt att gå upp sådär jätte tidigt. 07:30 hade hon vart tvungen att gå upp idag. Då tänkte jag på mig själv och skrattade lite för mig själv i mitt eget huvud. Jag hade sovmorgon och gick upp en halvtimme senare än henne som va tvungen att gå upp jätte tidigt. Men ja jag vet ju inte när hon gick och la sig. För det förtäljde inte hennes historia. Men kan nog va så att jag gick och la mig lite tidigare än henne ;). 

Trött

Usch känner mig bara såå trött just nu. Jag va uppe sådär obehagligt tidigt i morse. Inte okristligt tidigt utom bara obehagligt tidigt. 06:00 ringde klockan och det va bara att stiga upp om jag skulle hinna med att springa innan jobbet. Det va dimmigt och såg lite sådär magiskt ut ute. Det va bara att klä på sig med både linne och T-shirt. Sen på med skorna och att sen bara att ge sig ut. Det va lite små kallt i början. Men efter nån kilometer när kroppen kom igår och jag fick upp värmen så kändes det kanon bra. Det va bara så härligt att få starta dagen med att springa en runda. Det blev att springa både i skogen, på grus och sen att avsluta med asfalt. Totalt blev det en runda på 1 mil. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Idag va det bara jag och Sofia som jobbade. Men det gick så bra så. Det va ganska så lugnt men vi sålde bra. Så det va kul. Men även om det har vart lugnt så känner jag mig ändå trött. 

I morgon är jag helt ledig och det ska bli så skönt. Då blir det att  hinna med att träna, fixa lunch lådor och en massa mer. 



Ledig

Ååå idag är jag ledig. Bara för att jag ska jobba på lördag. Det kanske är mindre kul men det va skönt att få va ledig sådär mitt i veckan. Sån lyx. Det är nog det bästa med mitt jobb att jag är ledig mitt i veckan sådär. Det sämsta är just att jobba lördagar. Men men. Det kan inte alltid va en dans på dom där små rosorna. Och ska inte klaga. Jag jobbar vara var 3:e helg och då bara på lördag. 

Men vad har jag då gjort idag då. Jo jag har börjat morgonen med en sovmorgon. Gud så skönt det va. Gick inte upp fören vid 8. Åt frukost i lugn och ro. Fixade lite hör hemma. Handlade mat och sen gav jag mig ut och sprang en runda. Det va  skönt att få komma ut och springa. Det va ett tag sen så det va verkligen behövligt. Jag sprang såklart i skogen och det är nått som jag verkligen kommer att sakna när det blir mörkare, blötare och kallare. Jag älskar att springa i min skog. Så ska försöka och njuta så mycket som möjligt så länge som jag kan springa i min skog på vardagarna. Sen får det att ge sig ut i skogen bara på helgerna. 

Sen efter det så har jag städat här hemma. Det blev att plocka fram snabeldraken och gå lös. Det behövdes. Det kändes som att dammet började att ta över lägenheten. Jag älskar när det är rent och snyggt omkring mig. Men tycker att själva städandet är såååå tråkigt. En jobbig och svår kombination. Men men nu är det städat och snyggt igen =). 

Men snart ska jag iväg till gymmet och för första gången prova på att gå på ett Box pass. Det är i Haninge och det ska bli både spännande och roligt. Det är 90 min så jag hoppas att jag orkar ;). Sen efter detta pass så är det en snabbare kiss paus innan bodybalance börjar och det ska oxå bli sååå skönt. Tånaglarna är nymålade och jag är redo för att först få ut alla mina agritioner för att sen balansera ihop kroppen igen =). 

Sist på bollen

Haha som den absolut sista människan som är född på 80-talet har jag nu skaffat mig ett trädlöst internet.  Vad har jag då haft innan?  Jo en såndär hederlig gammal kabel som går från modemet till datorn. Varför har jag då aldrig skaffat mig ett trådlöst. Jo för att jag aldrig har kännt ett behov för det. För att från det att jag köpte min dator till nu så har den typ stått på samma plats. Jag har flyttat den ibland från vardagsrumsbordet till tv bordet. För att sen flytta den tillbaka. Och till det har det bara behövts en vanlig hederlig internetkabel på ca 3 m. Min dator har kanske vart utanför min lägenhet några få gånger. Dom få gånger går typ att räkna på en hand. 

På min mobil har jag tre och den har ett eget mobilt internet. Lika så med paddan. Den har jag oxå tre på och ett eget mobilt internet till. Men på senare tiden har jag kännt att det skulle kanske va bra att ha ett trådlöst internet. För att jag har inte sådär jätte mycket internet till paddan utom mest bara så att jag kan surfa runt lite och inte kolla på nån play kanal eller nått sånt. Men så har jag kännt att det kan va kul att lite snabbt bara kunna kolla nått program utan att behöva starta upp hela datorn. Eller att kunna lyssna på musik utan att starta upp hela datorn. Och speciellt under semester så har det gått mer internet än vad jag hade så då va man tvungen att köpa till extra och det är ju inte sådär jätte kul när jag har internet men då i en kabel. Men så ja på senaste tiden har jag kännt att det skulle ju kunna va bra att ha det. 

Men så kommer min mänskliga snålhet fram. Jag va inne på en butik i Tyresö och såg att ett trådlöst modem. Det billigaste som fanns kostade 400kr. Det tyckte jag va lite för dyrt. Haha snål Anna ;). Men den som väntar tillräckligt länge med att modernisera sig och uppdatera sig kan ibland löna sig. För vips som det va en dag när jag kom hem så låg det ett brev från comhem. Där dom ville erbjuda mig att uppdatera mitt internet till den dubbla hastighete utan extra kostad. Men att jag hade ett så ett sånt gammalt och uråldrigt modem att det inte skulle gå. Men då erbjöd dom mig ett nytt och uppdaterat hyper duper modernt trådlöst modem värde 995kr. Det enda jag behövde betala va för frakten på 99kr. Lite dyr frakt men ett erbjudande som jag inte kunde tack nej till. Så jag har då helt enkelt fått ett såndär modernt trådlöst internet med dubbel hastighet och till en kostad för endast 99kr och det kändes ju bara såååå bra. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;). 

Jag känner mig riktigt modern ;). Sist på bollen men vem har bråttom =). Och den är alldeles vit och fin och fungerar alldeles utmärkt. Det va super enkelt att installera den och so far so good så fungerar den alldeles utmärkt. 

Avslöjad

Träningsvärken som jag känner i rumpan, framsida lår, baksida lår och i ryggen avslöjar att gårdagens pass va bra och tog bra i musklerna. Och det är bara början av den här träningsvärken. Och jag har nu jobbar upp den lite extra igenom att börja min morgon med att köra ett Grit Cardio pass sådär okristligt tidigt på morgonen ;). 

Viola

Igår hade vi måndag och det blev ingen träning för min del. Jag har kännt mig lite konstig och magen har vart lite orolig efter dopet. Haha jag tror att min kropp fick en chock av allt vitt bröd och gluten ifrån den otroligt goda smörgåstårtan och ifrån tårtan och alla små kakor som jag frossade i mig under lördagen jag mådde lite illa under måndags morgonen och kände att nej jag vill inte va på gymmet och typ behöva springa till närmaste toa. 

Så nej blev att ta en sovmorgon och fokusera på att fä i mig ordentligt med bra mat för min mage och kropp. Efter jobbet som va en helt vanlig tråkig måndag så åkte jag ner till stallet. Men inna det så svängde jag förbi mina föräldrar jag har nämligen en lampa som lyser så där irriterande röd. Och den bara vägrar aft slockna. Det är nått med abs:en. Så vi gjorde en felsökning och sen skulle pappa tänka och så skulle vi höras av för att boka in en tid och sen fick jag åka vidare ner till stallet. Där fick jag rida viola. Det va kul för det va ett tag sen som jag red henne. Jag tänkte mycket framåt och på att hon skulle bli kvickare i sina små ben. Det va kul att rida henne för det va ett tag sen och jag tyckte att jag fick henne riktigt fin. 

I morse blev det att ta en sovmorgon. Då magen fortfarande inte känns helt okej. Blev att sova till kl 8. Sovmorgon säger jag med stora bokstäver. Sen åkte jag till jobbet och åt en ordentlig frukost. Dagen rullade på bra. Det va en hel del att göra och vi sålde bra så det va riktigt roligt =). Jag och Sofia har bytt stängningsdag så hon stänger för mig idag och jag för henne i morgon. Och efter som jag då slutade kl18:00 och nu kändes magen bra. Så bestämde jag mig för att åka till gymmet efter jobbet. Det va ganska mycket folk på gymmet i början men jag lyckades få tag på två ketterbells och sen en ledig stång och så det blev att börja med en bens marklyft med ketterbells. Sen blev det att köra både benböj och marklyft med stång. Jag fokuserade på att få till en bra teknik och att få kontant med rätt muskler. Sen körde jag lite axlar, triceps, sneda magmuskler och avslutade med 5x5 pull ups. 

Kände att jag fick till ett bra pass med fokus på teknik och att göra få reps med lite tyngre vikter men ändå så att jag kände mig säker. Jag kände redan när jag skulle ta mig i och ur badkaret hur träningsvärken kommer krypandes i benen. Härligt. Då vet man att man har jobbat med rätt muskler. 

Nu blir det inte så mycket mer än att ta det lugnt och sen sova. 

Sorunda

Igår tog jag bilen ner till sorunda och till sorunda kyrka. Det va dax för lilla Melissa dop. Det va så fint och hon va så tyst och snäll. Hon bara Jaja hängde med när prästen höll i henne och hällde vatten på henne. Sen blev det att prata lite och åka vidare till porthus för fika. Underbara Elin hade gjort så sjukt mycket gott. Först va det smörgåstårta som va sjukt god. Sen blev det fika med både tårta och typ sju olika sorters kakor. Det va bara såååå jäkla gott =). Jag åt så att jag trodde att både magen och klänningen skulle spricka. Sen blev det paketöppning. Och ut av alla som va där och ut av allt som hon fick så blev det inte dubbelt ut av nånting. Helt otroligt. Det va mycket halsband men inte två helt likadana. Helt otroligt. 

Sen blev det att prata en hel del och sen blev det hemgång. Jag va hemma vid nio. Då blev det att ta det lugnt i soffan och kolla på en film. Eller nej förlåt jag började att kolla på en film men jag somnade vid tio och vaknade upp när den va slut. Då blev det att flytta över till sängen. 

I morse va jag uppe vid sju åt frukost och gjorde mig redo för att åka till sats Regeringsgatan. Där blev det att köra dubbelpass med först prformance strength och Hi-Intensity. På första passet va det fokus på deadlift ( marklyft ) och militärpress med ketterbells. Det va två veckor sen som jag körde det här passet så det kändes tungt. Det set med kortast rep som va 4 körde jag med 70 kilo och det kändes så sjukt tungt. Nej nått som jag måste göra fler gånger är värkligen deadlift. Det är både roligt och tungt. Man får jobba med typ hela kroppen och det är ju bara såå bra. 

Nästa pass va första delen uppdelad i 10 min med en OTM övning. För varje ny minut skulle vi göra 5 push ups på tå, 10 situps och senaten av tiden till nästa minut började skulle vi göra air squat. 

Nästa del skulle vi göra 10 ketterbells swing, 10 jumping pull ups och 10 Box jump. Dessa övningar skulle vi göra så många varv som möjligt under en viss bestämmd tid. Det blev en hel del mjölksyra och en hel del puls. 

Men nu är jag hemma har ätit lunch. Ska ta det lugnt ett tag, gå ner till Ica köpa lunch till nästa vecka. Och sen kanske ge mig ut och springa en runda =). 

Redo

Idag blev det att börja min morgon med att äta frukost och lyssna på ring så spelar vi. Efter det blev det att cykla ner till gymmet och köra ett crosstraining pass. Det blev det 55 min långt pass med bara egen kroppsvikt och att det kan va så tungt att jobba med bara kroppen som redskap. Efter det så cyklade jag vidare till handenterminalen och sen vidare till sats Regeringsgatan. Där blev det att köra ett prformance pass. Idag va det fokus på pull ups och ketterbells utfall. Vi dela upp och två och två. Jag hamnade men en tjej som det va första gången som hon va på det här passet och som hon gjorde pull ups. Så det va kul ta få hjälpa, puscha och dela med mig av dom få kunskaper som jag har till henne. Hon uppskattade min hjälp mycket och att jag va där och petade på henne och sa spänn här spänn där. Tänk såhär och gör såhär. 
För min egen del så kändes det mycket bra. Jag känner mer och mer att jag hittar bättre kontakt med musklerna och får bättre teknik. Så kul att man märker någon skillnad =). 

Sen efter passet så gick jag till tåget men på vägen så blev jag stoppad av en kvinna. Jag tror att hon va nunna eller nått sånt för hon såg ut som nån från en värsting till syster.  Hon frågade om hon kunde få störa mig lite kort och bara ställa en fråga. Ja visst kunde hon få det. Jag trodde typ bara att hon skulle fråga om vägen eller nått sånt. Så frågar hon mig att om jag dör om jag tror att jag skulle hamna i himlen, helvetet eller hos djävulen. Jag svarade att jag hoppas att jag hamnar i himlen. Då sken hon upp som en sol och såg mycket lättad och glad ut. Önskade mig en trevlig dag och sen gick hon vidare. Jag vet inte riktigt om hon tyckte att jag såg ut att komma direkt från hades mörka helvete i mina kolsvarta black as hades träningskläder. 

Men nu är jag hemma har ätit lite lunch och gjort mig i ordning. Ska nämligen snart ta och åka ner till Ösmo. Jag ska gå på dop. Det är nämligen lilla Melissa som ska döpas. Det ska bli trevligt mycket trevligt =). Jag ska ta bilen ner så att man kommer ner och hem nån gång. 

Min outfit blev en crémevit bondelid tunika/klänning. Till det lite smycke. Och sen ett par vita Björneborg skor. En lättsam men ändå lite uppklädd outfit. 



Närodlat

Gårdagen bjöd på en mysig AW efter jobbet och i morse så började jag min morgon på gymmet. Blev att köra ett härligt och jobbigt Grit strength pass. Sen åkte jag till jobbet och krigade. Dagen gick mycket bra. Det rullade på bra och det va mycket roliga fredags kunder inne. Jag är älskar fredagar. Jag är glad, kunderna är glada och det blir bara en sån härlig fredags stämning =). 

Efter jobbet så blev det att åka hem och sen att direkt byta om att ge mig ut och springa en runda. Först så funderade jag på att strunta i det. För jag kände mig trött och seg på bussen hem. Men sen när jag kom hem och bytte om så kände jag mig lite piggare. Så jag gav mig ut och ångrar mig absolut inte. Så fort jag kom ut och började att springa så kände jag hur bra det kändes. Kroppen kändes pigg, benen kändes pigga och det va bara sååå härligt. Jag sprang på och fick en riktigt bra tid. Så det kändes riktigt bra=). 

Sen på vägen hem så plockade jag med mig några äpplen från några äppel träd som vi har här i Brandbergen. Dom är så otroligt goda. Inte alls sura som dom ser ut att vara utom dom är riktigt söta och goda. Sen är dom ju både när odlade och ekologiska. Kan ju inte bli bättre =). 

När jag kom hem blev det att äta bananpannkakor med mosade hallon och kvarg till. Jag är så otroligt glad att jag har hittat det här receptet på dom goda och nyttiga pannkakorna. 




Känslan

Känslan av att läsa en person som man känner dödsannons är inte en känslan som man önskan någon. Idag va det min tur att känna den känslan. Jag slog upp sidan och det är som att det där och då är så definitivt att nu är det över på den här sidan av jordklotet. Det känns så konstigt och overklighet på samma sätt. Och man får sig verkligen en tankeställare om hur skönt livet är. 

Annars idag så har jag jobbat och slitit som vanligt. Va och Höör hade ut ett paket som jag hade beställt. Men det har vart lugnt oxh tråkigt. Det blir blir nog betydligt mycket mer att göra när lönen kommer in. Men det märks samtidigt att folk är tillbaka från semester. Det är mer drag i butiken och fler som ringer och bokar tid för synis. Men just idag va det lugnt. Är det lika lugnt i morgon måste jag hitta på nått terapiarbete att göra. Men det finns ju massor man kan göra. Man måste bara ta tag i det. 

Sen har jag ju såklart oxå tränat. På schemat stog prformance strength och prformance Hi-Intensity. Övningarna va back squat och ring push ups. Och på andra passet va det en jäkla passa pull ups och push ups så ja jag räknar med fet träningsvärk i morgon. Planen i morgon är antingen vila helt eller typ bara ta en enklare pw på morgonen. Men ja vi får se. Haha lär ju blir sovmorgon och vilodag om jag känner mig egen lata sida när klockan ringer i morgon ;). Jag har såå mycket svårare att komma upp om jag ska träna själv och inte har nått inbokat pass att åka till. Jag vet inte riktigt varför. Men det känns som att man skolkar om man avbokar passet och ligger kvar och somnat om i sängen. Medan att inte orka kliva upp och ställa om alarmet när det ringer för en löprunda eller pw känns inte alls så. Det känns typ lite mer som att inte gå på typ elevens val där man ändå inte fick betyg i. Eller som att man hade eget arbete hemma och då passade på att ta lite sovmorgon. Typ så känns det. 

Men känslan efteråt är ju grym. Men den känslan känner jag inte när jag ligger kvar i sängen och somnar om och tycker på nått vis att jag är värd det och för att det ser lite för kallt ut där ute. Och det är sååå mycket varmare och skönare att ligga kvar här i sängen och gosa. Haha ja vi för som sakt va se om jag kommer upp i morgon eller ej. 

Händerna

Asså omg jag har så sjukt ont i mina händer just nu efter dagen pass. Det va mycket mer ringar och att hänga i stänger. Det va först rodd i ringar och sen nån övning där man skulle hänga i en stång och dra upp fötterna till magen eller så långt upp man kunde komma. Det va både jobbigt, tungt och byggde på mina sexiga valkar i händerna. Men det va bara att kriga på. I morgon blir det nog att ta med mina handskar så att man inte bygger på dom ännu mer ;). Sen avslutade vi passet med tabata övningar där vi bara skulle hänga rakt ner i stången. Det va bara såå jobbigt och värst va det i händerna som redan innan gjorde ont. Men ja det va bara att kriga på. 

Men förutom att träna så har jag ju såklart jobbet. Det va så där lugnt och tråkigt som det kan vara ibland. Usch såååå tråkigt. Men efter som det va så lugnt så tog jag tillfället i akt och började rensa bland alla fodral. Vi har såå sjukt mycket fodral. Och fodral kvar från märken och bågar som vi inte ens säljer längre. Sen nej jag tog och gjorde en stor rensning. Alla fodral som vi inte har bågar till åkte ner i en enormt stor kartong så att vi kan ge ut dom till kunder som köper terminalglasögon. Eller nått liknande. Sen så har jag även om organiserat för innan så låg typ dolce & Gabbana under g och inte under d. Medan Polo Ralph lauren låg under r. Det va nån någon gång för typ 100 år sen som bestämde att det skulle vara så. Och sen har det bara vart så. Men nu har jag rensat och om organiserat så att dolce & Gabbana ligger under d i stället. Mycket bättre =). Jag blev mycket nöjd med resultatet och det blev så mycket snyggare och lättare och hitta dom fodral som man söker. För nu finns bara dom fodralen som vi säljer bågar till i lådan och resten är inne på lagret. 

Nu sova så ha det såå bäst. 

Illamående

Nu tänkte jag skiva om nått som jag typ aldrig brukar skriva om. Kan ju bero på att jag väldigt sällan brukar må såhär. Men igår efter att jag hade ätit middag så började jag känna mig lite dålig. Lite lätt illamående och väldigt trött. Så jag gick och la mig väldigt tidigt. Vid 21:00. Vid 23 tiden så vaknar jag av att jag bara mår sååå sjukt illa. Jag kände typ att okej nu måste jag spy. Så jag springer i panik till badrummet. Tur att jag bor så litet litet som jag gör. På vägen till badrummet så lyckas jag hugga tag i en tofs. Hinner sen typ precis få upp locket till toan och sen börjat jag och kräkas. Det är inte bara en gång utom flera gånger. Sen känns det sååå mycket bättre. Hårig lägger mig igen. Känner mig något snurrig och så. Men det är ju inte helt konstig och känna sig så. Somnar om och vaknar sen upp mitt i natten och mår fortfarande så sjukt dåligt. Det blir en till spurt till badrummet för att kräkas ytterligare en gång. 

Usch varje gång som jag kräks vilket är extremt sällan så påminns jag om hur mycket jag verkligen hatar att kräkas. Det är bara en sån obehaglig känsla. Och nej jag ska inte in på några detaljer. Men efter denna gång så kunde jag sen sova hela natten. Jag tänkte först att jag skulle åka och träna på morgonen men när jag hade vart uppe och kräks omgång nummer 2. Så ställde jag om klockan till sovmorgon. Det tyckte jag va mycket klokt gjort. När jag sen vaknade på morgonen så kände jag mig som vanligt. Mycket skumt. För min första tanke mitt emellan kräkningarna va att jag måste ha ätit nått dåligt eller ja nånting som min stackars mage och kropp reagerade så kraftigt på. Min andra tanke va att nej jag kan inte bli sjuk nu. Det har jag varken tid/ork/lust eller råd med. 

Men det måste ha vart nått som jag ätit för nu mår jag som vanligt. Mycket skumt det där. 

Outfit

Dagens outfit =)







Färdig

Nu är jag färdig tränad och klar. Sitter i soffan under min filt och myser. Jag är mätt och belåten. Och ska snart ta och gå ner till Ica. Men idag så blev det att köra först ett Crosstraining pass på Haninge där alla övningar va fokus på den egna kroppsvikten. Det finns så mycket man kan göra bara med hjälp ut av den egna vikten. 

Sen cyklade jag vidare i regnet ner till stationen och sen vidare till Regeringsgatan. Där blev det att gå på ett prformance pass. Dom två övningarna som det va fokus på va pull ups och utfall med ketterbells. Det märks att jag har gått på det passet några gånger nu och att jag har övat mer och mer på pull ups. För jag känner hur jag får till tekniken bara bättre och bättre och det sa instruktören oxå. Att det såg riktigt bra ut. Så det kändes värkligen jätte kul =). 

Sen blev det att åka hem. Nu ska jag ta och sätta lite fart. Gå ner till Ica och sen göra mig i ordning för kalas =). Det ska bli såå kul. Först blir det förfest och sen skulle vi troligtvis gå ut och svänga på våra lurviga =). 

Discofredag

Efter att ha sovit som en död säl hela natten efter gårdagens bodybalance pass så va jag inte super pigg på att kliva upp när klockan ringde i morse. Men det va bara att kliva upp. Det va dax för discofredag i form ut av Grit strength på sats Odenplan. Jag har under min semester inte kört just Grit så där super duper mycket utom det har blivit mer prformance pass. Det kändes när jag lite nervöst klev in i salen och började att plocka fram en stång och lite lösa vikter. Jag körde på 20 kilo på stången och det va vad jag hade inna oxå. Eller nej då hade jag ett kilo till på varje sida. Så jag gick ner lite i vikt. 

Men när passet drog igång sådär okristligt tidigt så kände jag att det va ett bra tag sen som jag körde detta pass sådär tidigt på morgonen. Pulsen skenade, musklerna skrek av mjölksyra, kroppen protesterade samtidigt som jag ändå kände mig pigg och fräsch i kroppen. Jag gjorde betydligt många fler armhövningar på tå än förra gången och det kändes ju bara så jäkla grymt. Men när passet va klart så va jag typ helt död. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det gick så bra så. Det va kul att jobba idag. Det va en mycket god stämning och alla va bara så goa och glada. Det va verkligen fredags stämning hela dagen. 

Efter jobbet så bestämde jag mig snabbt för att springa direkt när jag kom hem.  Blev att byta om lite snabbt och ge mig ut innan jag hann ångra mig. Jag är glad att jag inte ångrade mig. För oj vad skönt det va att bara få komma ut. Stätta den ena foten framför den andra och bara få rensa hjärnan. Luften va så frisk och skön. Det märka verkligen att luften är svalare för vips så orkar man springa så mycket snabbare och jag får så mycket bättre tider. Härligt. 

Sen när jag kom hem så blev det att äta bananpankakor med mosade hallon och kvarg till. Mums =). 






Sovmorgon

Gud jag va bara såååå trött igår. Jag somnade på soffan vid 22 vaknade upp 23 och flyttade då över till sängen och somnade om. Min plan i morse när klockan ringde va att jag skulle ge mig ut och springa. Men när jag vaknade så va jag bara sååå trött. Inte bara trött i huvudet och rent allmänt. Nej jag kände mig trött och sliten i kroppen. Benen kändes som två stenar och träningsvärken i dom ska vi inte ens prata om. 

Så jag tog faxist ett mycket klokt beslut. Jag lyssnade på kroppen och ställde om klockan och tog en sovmorgon. När klockan ringde igen vid 07:30. Så va jag ju inte direkt piggare varken i huvudet eller i kroppen. Men kroppen ska i alla fall få en chans att återhämta sig från gårdagens träning under dagen och förhoppningsvis vara pigg och glad i morgon igen =). Gjorde kroppen i tjänst idag oxå att boka in mig på ett bodybalance pass efter jobbet. Ska bara bli sååå skönt att få sträcka ut på den lite. Tänja och sträcka utanpå den för att sen få balansera ihop den igen. 

Känner man att kroppen är trött och vill ha en vilodag så är bodybalance ett grymt bra pass att gå på. Ja det är grymt bra att gå på det annars oxå. Men just dom här dagarna så känns dom bara sådär extra bra. Jag vet inte riktigt när jag hade en vilodag sist så ja det behövdes verkligen. Jag måste bli bättre på att lyssna på min egen kropp och det här va kanske ett segt i rätt riktning. Man ska lyssna på kroppen och inte på latmasken ;). 

Nu mot arbetet för att kriga.



 

Semester

Det här med semester kan inte vara nyttigt. Man blir ju helt förslappad. Det va med hjälp ut av slägga och domkraft som jag lyckades komma upp i morse när klockan ringde sådär okristligt tidigt. Det va med släpande steg som jag lyckades ta mig till bussen och sen in till Regeringsgatan för att köra ett prformance pass. Det va fokus på back squat och ring push ups. Men även om min kropp va stel som en planka och även om jag va trött som jag vet inte vad och det kändes som att min kropp hade gett upp och gått hem för dagen så körde jag ändå tyngre än vad jag gjorde förra veckan på passet. Jag körde med en tjej som va sjukt grym. Hon puschade mig att ta tyngre än vad jag tänkte att jag skulle göra och vad jag trodde att jag skulle klara av. Som tyngst hade jag 55 kilo och jag kände att det går att ha på mer. Ska bara känna mig säker först. Både på vikten och på tekniken. 

Efter detta pass så va det ett Hi-Intensity direkt efter och jag räknade snabbt ut att jag skulle hinna med det oxå. Så jag sprang till receptionen och frågade om det fanns plats och det fanns det =). Så blev att köra dubbelpass. Efter dessa pass så blev det att duscha i rekordfart och sen åka till jobbet. Nu va jag hungrig som en Björn. Åt frukost och sen va det bara att jobba hela dagen. 

Det är ganska kul att vara tillbaka och det känns att man har haft semester och laddat upp sina batterier. För även om jag är sjukt trött på kvällarna så är det ändå kul att vara tillbaka på jobbet och få tillbaka sina rutiner. Träffa alla jobbarkompisar och alla kunder igen. 

Efter jobbet så blev det att åka hem. Och vad göra hemma. Jo jag bytte om direkt till löparkläder och gav mig ut. Kroppen kändes så jäkla pigg, glad och stark. Vädret va kanon. Det va lagom varmt utan att vara för varmt. Det va en skön luft. Den va både frisk och sval. Så blev att springa min runda i skogen och en lite extra så totalt blev det 10km. Det va 10km härliga kilometrar. 

Men nu blir det att inta soffläget och att bara ta det sådär lugnt och skönt tills jag ska sova. 

En tråkig sak som har hänt är att min kära älskade Extasy ( Exit ) har vandrat över till dom evigt gröna ängarna. Men han va ju jätte gammal. Han va född 1989. Men han va inte halt och frisk i kroppen men hade dåliga tänder och hade magrat ur en del. Så då va det bäst att låta han få vandra vidare. Men jag har många helt fantastiska minnen med den ponnyn. Han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. 




PB

Omg jag har idag slagit mitt person bästa och lyfta mer än min egen vikt idag. Ja jag vet att det inte här nått hämnandes väckande tränings, crossfit och fitness världen. Men i min egen lilla rosa fluffiga värld där är det stort. Jag är så sjukt nöjd. Det va galet tungt och jag kände att det kanske va lite för tungt. Men instruktören tyckte att jag hade en god teknik och att det bara va att köra på. Det va på prformance passet idag där fokus lixom förra söndagen va deadlift ( marklyft ) och militärpress med ketterbells. 

Det är det som är sååå jäkla grymt med dom här passen för om man går varje vecka så kan man för varje vecka utmana sig själv lite mer. För man får så mycket hjälp och man får ut sååå mycket av dom här passen. Det är ingen stress och ingen instruktör som står längstfram och säger vad man ska göra. Utom man är två och två och fokuserar bara på dessa två övningar. Och repsen blir förre, tekniken blir bättre och vikterna blir tyngre. Jag kände idag att tekniken satt och att jag kände mig stark. Så på det när det bara va 4 reps lassade jag på lite till från mitt tidigare pb och hade totalt ink stång 70 kilo att lyfta. Det va tungt och det va grimasernas paradis men det gick. Stången lyfte från marken och upp. Där och då kände jag mig som mitt starka jag. Sen att killen bredvid mig lyfte sååååå mycket mer att min vikt såg ut som flugvikter. Ja det betydde mindre just där och då. För det är skillnad på att vara stark och på att känna sig stark. Han är stark och jag kände mig stark ;). 

Efter mitt pass blev det att duscha och göra sig i ordning i rekordfart. Jag och Lena skulle nämligen åka till farmor och farfar. Eller först till farmor och sen till farfar. Vi skulle mötas kl 13:00 på parkeringen. Passet slutade 12:00. Haha jag kom till farmor vid 13:07 typ och fick höra att jag va lite sen. Haha såååå typiskt farmor. Jag såg henne stå vid fönstret redan när jag hoppade av bussen. Efter som både jag och Lena va sena så trodde hon nästan inte att vi skulle komma idag. Men jag sa ju runt 13:00 inte prick 13:00. Sen kom Lena och vi åkte till Tyresö och till farfar. Hemmet som han bor nu är helt fantastiskt. Åååå det va så fint. Personalen va så trevlig och vi fick både kaffe och fika som vi ville men vi tog bara kaffe. Men det fanns en jätte mysig inglasad balkong, en super mysig innergård och rummet som han hade ja det va nästan större än min lägenhet. Nästan så att man längtar tills man blir gammal och kan bo sådär flott och mysigt. Det är ju bättre än vad jag har det. 

Men vi va där ett tag och pratade. Sen åkte vi tillbaka till trollbäcken och åt middag med farmor innan vi åkte hem. Jag till mig och Lena till sig. Men det va trevligt att träffa dom. Det är såå sällan som vi gör det. Och jag får så dåligt samvete just för att vi är så dåliga på att åka till dom. Men jag försöker och följa med när mamma och pappa ska dit. Eller när jag och Lena bestämmer för att åka till dom. Men nu har vi i alla fall vart där och hälsat på och det känns bra för jag vet ju hur glada dom blir för att se oss. Men det känns som att tiden inte räcker till. Man har så mycket annat som man ska hinna med här i livet. 

Sen har jag inte gjort mycket mer än gjort matlådor till nästa vecka. Alltid lika roligt.....not. 

Men nu måste jag sova så att jag orkar upp i morgon. 




Kombination

Jag kunde inte riktigt bestämma mig för om jag ville ha klänningen eller kjolen och såklart nått till den. Så det blev helt enkelt en kombination av dom dåda. Klänningen som överdel och zigenare kjolen som underdel. Så nu ser jag ut som en ut av alla dom här tiggande romerna som sitter på gatorna och tigger pengar på underkroppen och som en party prinsessa på överkroppen ;). 

Men träningen idag har gått mycket bra. Crosstrainingen va sjukt jobbig och vi började med denna 100 övning som jag har ångest för inför varje lördag. Men nästa gången är sista gången sen blir det nått nytt och dom brukar aldrig bli snällare, lättare eller fjösigare. Utom bara värre och värre. Idag va det sådär fruktansvärt retligt att jag precis inte han bli klar. Jag hade 20 utfall kvar. Övningen är att vi ska göra lite som den heter 100 st ut av följande övningar burpees, fällkniv, utfall och mountain climbers. Jag brukar dela upp det 20x5. Och hade alltså bara 20 utfall kvar när tiden va ute. Vi har 13 min på oss och det är ju precis att man inte hinner. Sen gick vi på alla varven och jag gick ut som en blöt fläck. Cyklade sen till handenterminalen och åkte tågen in till Regeringsgatan. Körde där ett prformance pass där fokus låg på strikta pull ups och lungers med ketterbells. Det va jobbigt för om det är nått som jag är både dålig på och svag i så är det just pull ups. Men dom har ändå blivit sååå mycket bättre än från när jag började med dom. Men dom är ändå sjukt jobbiga. Sen att mina händer ser ut som en byggarbetares händer efter. Ja det är en annan femma. Det igår lixom. Eller som Kim säger det ska synas att man tränar. Man ska ha både valkar och blåmärken över halva kroppen.

men nu ska jag ta och sätta lite fart om jag ska hinna ner till Ösmo med det tåget som jag hade tänkt. 





Ösmo

Just nu så är jag uppe och lyssnar på ring så spelar vi. Frukosten är uppäten och jag sitter och laddar för att åka till sats och träna innan jag sen ska göra mig i ordning för att åka ner till Ösmo och träffa min familj och fira Lena som har fyllt år. 

Men gårdagen bjöd på en massa härlig träning. Jag började på förmiddagen på Regeringsgatan och körde ett prformance strength pass. Där som två övningarna som det va fokus på va pike push up, feet on box och en ben marklyft med en ketterbells i varje hand. Pike push up är den övningen där man har fötterna på en box, arslet i vädret, händerna så nära lådan som man kan och huvudet rakt ner. Och ja sen är det bara att göra armhävningar därifrån. En sjukt jobbig övning. 

Sen efter detta pass blev det att vila en halvtimme, rätta till kläderna, gå på toa och dricka en massa vatten. Innan nästa pass började ett crosstraining pass. Första delen av av passet bestod ut av övningar med egen kroppsvikt. Vi skulle göra 100 jumping Jacks, 80 mountain climbers, 60 squat och 20 burpees. Vi hade 15 min att hinna med så många varv som möjligt. Jag han med tre hela varv och ca 60 st jumping Jacks. Gick vi in i del två av passet då skulle vi ha en stång. Repsen va 21-15-9-9-15-21. Två övningar som va push press och burpees. Vi skulle göra 21 av båda sen 15 ja och så vidare. Vi hade 12 min att hinna med att bli klara. Det va jag och några till som hann bli klara. Om det vi som va grymt snabba eller dom andra som va långsamma ja det vet jag inte. Men en sak är säker. Jag hade 20 kilo på stången och va helt död efteråt. Jag låg i en pöl i fosterställning och hyperventilerar. Sen gick vi över till sista övningen som va att hinna med att göra 100 utfall på 3 min. Kan kännas som en enkel sak. Men efter alla andra övningar va det såå jobbigt. Hann typ precis klart. Sen va passet klart och jag kröp typ ut ;). 

Sen blev det att åka hem tömma kylskåpet på typ all mat och sen lägga mig i soffan och typ bara dö. Men så plingade det till i mobilen. En ut av mina träningskompisar hade uppmärksammat att Kim skulle hålla i ett prformance Hi-Intensity pass på sjöstaden och tyckte att jag skulle hänga med på det. Hans pass brukar alltid vara grymt bra. Så det ville jag ju såklart jätte gärna va med på. Det va bara att väcka benen och kroppen igen, ställa mig på reservlistans kö. Men jag kom med och hade en plats innan jag åkte in. Man brukar nästan alltid få plats även om man står som reserv. 

Passet va sjukt roligt och galet jobbigt. Första blocket va 10-1. Det betyder att man ska göra 10 reps sen 9 och så vidare ner till 1. Övningarna va push up, pull ups och fällkniv. När man va klar skulle man göra 1-10 av Box jump och burpees. Vi hade 14 min att hinna så långt som möjligt. Jag hann komma till 8 på box jump. Och det va ingen som hann klart. Sen block två skulle vi hoppa 5 gånger med både fötterna så långt vi kunde, 10 sit ups och 20 mountain climbers. Vi hade 8 min att hinna med så många varv som möjligt. Jag tappade snabbt räkningen på varven. Men en sak är säkert jag va halvt död när dom 8 min va klara=). 

Det va en trött men glad Carlsson som åkte hem och åt middag och kollade på tv. Men nu ska jag snart ta och bege mig ner till Haninge för dagens träning. 

Paketinslagning

Jag har aldrig påstått att jag är bra på att slå in paket. Och när jag slog in det här så tänkte jag nog. Att om jag tar alla färger på exakt en och samma gång så ser man inte hur mycket jag har tejpat och vikt åt alla håll och kanter. Sen att jag har blandat både rött med rosa, stora prickar och små prickar. Det är helt okej och enligt regelboken om paketet ska till en estet. Då kan det se ur såhär utan att det är konstigt. 

Jag kanske har gröna fingrar i alla fall. Två ut av mina tre orkidéer har blommat om och den ena blommar om för tredje gången =). Helt otroligt. 





PT

Idag så började jag dagen med att inte åka till sats utom till iform i Haninge. Jag skulle nämligen utnyttja min en gratis PT timme som jag vann när jag sprang iform loppet. Jag hade en tid kl:11:00 och jag va ute i god tid. Jag hälsade på min PT som va en kille som hette Simon. Han va mycket snäll och trevlig. Han började med att visa mig runt i alla olika lokaler. Dom håller på att bygga om för dom har precis flyttat till en ny lokal. 

Sen körde vi igång. Vi gick igenom mycket teknik träning. Både för att han aldrig har tränat mig förut och har absolut ingen aning om vad jag kan och inte kan göra. Jag kanske säger att jag är grym och så är jag kanske nybörjare. Så jag tyckte att det va super nyttigt att gå igenom teknik i basic övningarna. Som är squat, marklyft, armhövningar och utgång. Han tyckte att det såg mycket bra ut i alla övningar och hade inte mycket att klaga på angående teknik och utförande. Vilket känns så grymt jävla bra. För då vet jag att jag gör rätt och bara kan fortsätta därifrån. Han tyckte även att jag hade en bra rörlighet i mina squat så det kändes kul. Det ända jag skulle tänka på va i mina knän i marklyft. Att dom kommer lixom i vägen ibland. Men sen så vet jag att det är i just marklyft som jag behövde hjälp med tekniken. Både för att jag nästan precis har börjat med det ( och då pratar vi vanliga marklyft från golvet och upp och inte raka marklyft som är uppifrån och ner till knät ). Men det är så jäkla mycket att tänka på i marklyften. Det är super mycket teknik i det och en massa som man ska tänka på och sen är det tvärt om från det att man går upp till det att man går ner. Ja men förutom mina knän så tyckte han att det såg jätte bra ut =). Så det va verkligen super duper kul att få höra. 

Sen gick vi på att köra lite cirkelträning med lite olika pulshöjande övningar. Det blev en svettig och rolig avslutning. Nej jag är mycket nöjd med mitt gratis pass och jag fick ut jätte mycket ut av det. Och det va värkligen kul att träna för PT. Kanske är nått som jag ska satsa på lite mer. Och unna mig själv det. För inte är det gratis inte. 

Sen blev det att cykla hem äta en snabb lunch och sen dra vidare på ett hemligt uppdrag. Jag hittade hela vägen fram utan att köra fel en enda gång. Vilket va väldigt skönt. Jag som hatar att köra bil där jag inte riktigt hittar. Men det blev ett otroligt snabbt besök. Det va in plocka dom saker som jag skulle ha och sen direkt till kassorna och sen ut och åka hem. Det va som en lättnad när jag satt i bilen igen och fick åka därifrån. Men innan jag åkte hem åkte jag förbi Tyresö och både hälsade på mina kära kollegor och hämtade en kartong som jag hade sparat. 

Sen åkte jag hem. Nu va jag både trött och hungrig. Trött i huvudet efter både bilkörande och krigande. Så blev att äta lite lätt och sen byta om till springkläder och ge mig ut på en härlig runda. Blev att springa ca 9 mil. Det va sköna, svettiga, jobbiga men samtidigt så härliga 9 mil. Vädret va bättre än på länge och det blåste lite mellan värmen. Så det va grymt skönt. 

Men nu har jag ätit middag och ska bara inta soffläget och ta det lugnt och skönt. 

Laddar

Gud jag vaknade i morse vid 5 tiden av att det åskade, blixtrade och hade sig. Sen kom regnet. Fy fan va det regnade. Så det va bara att gå upp och stänga alla fönster och att sen försöka och somna om igen. Men nu har jag ätit en ordentlig frukost och sitter och laddar för att cykla igår för att köra ett pt pass. Men inte på sats. Nej jag ska till ifom.  För det va nämligen så att när jag sprang iform loppet för ett tag sen så vann jag en gratis pt timme. Så nu idag ska jag ta och använda den. Det ska bli mycket spännande. Efter som jag vill bli säkrare ute i gymmet och köra mer där ute så ska vi gå igenom massa övningar som jag kan göra. 

Men det ska bli jätte spännande och roligt samtidigt som jag är lite små nervös. Men det ska nog gå bra. Jag kanske till och med tycker att det är så kul att jag köper lite pt timmar på sats sen. Men vi får se jag börjar såhär så får vi se sen hur det blir. Berättar mer sen efter om hur det va =). 

Träningsvärk

Jag har sån sjuk träningsvärk i benen och i rumpan efter både måndagens squat och det blev inte bättre efter gårdagens zombie squat. Jag har även lite ont i armarna, axlarna efter där stången låg under gårdagens pass. Kanske inte så konstigt dom fick ju bära upp 30 kilo. Men det va bara att bita ihop i morse och ta sig upp ur sängen äta frukost och sen åka in till sats Regeringsgatan för att köra dubbelpass av prformance. Började med ett strength pass där dom två olika övningarna va back squat ( naturligtvis jag som inte redan hade träningsvärk i benen och rumpan ) och sen ring pusch ups. Vi delade in oss tre och tre och körde 6 set med följande reps 12-10-8-6-4-10. Jag vågade utmana mig själv den här gången och som mest hade jag 53 kilo att jobba med. Det va tungt men det är absolut inte omöjligt att lägga på mer. Men vill känna mig säker med tekniken och utförandet först. Jag vill inte känna att jag inte kommer att komma upp. Utom jag vill känna mig säker med att jag både kommer att komma upp och att jag gör övningen på rätt sätt. 

Sen blev det att köra Hi-Intensity. Där delade vi upp oss två och två och skulle hinna med att göra två varv av följande övningar
40 burpees
40 pull ups
40 Box jump
40 global squat

När vi va klara med detta skulle vi ro i rodden. En började 
Med att jo 15 cal och sen skulle den andra ta över. Så höll vi på tills tiden tog slut. Och när den va slut så va vi alla helt slut. Fy fan va det här passet kändes. Det kändes extra mycket efter som vi hade gjort back squat innan. Men kul va det. 

Nu har jag ätit lunch och funderar på om jag ska ta och gå ut och gå en promenix i det fina men inte allt för mördar varmt väder. 

Varmt

Ja jag vet man ska inte klaga men jag börjar och bli lite trött på den här värmen. Jag känner mig bara så matt, trött och orkeslös. Det känns som att den här sommarens väder är extremt. Antingen så är det mördar varmt eller så ösregnar det med blixt, dunder och oska. Det finns verkligen inte lagom. Vad har hänt med lilla landet lagom??

Jaja men förutom att jag har svettas bort i min lägenhet så har jag även svettas bort på gymmet. Blev att köra dubbelpass idag som bestod ut av ett crosstraining och sen ett bodypump pass. På crossen idag så började vi med lite rörlighets träning. Det märks att jag har gjort det lite oftare nu för jag är lite mer rörlig än vad jag va förut. Det känns bra. Sen delade vi upp och två och två och skulle göra två övningar som va zombie squat ( ja jag vet det låter helt galet ). Och den andra va nån övning som jag inte kommer ihåg vad den hete. Men den första övningen som då heter zombie squat. Är en övning där man har armarna rakt fram och stången på armarna och bröstet lite som en front squat men armarna rakt fram i stället. Vi skulle hinna med 12 set med olika reps som va 10-8-6-10-8-6 och där emellan skulle vi göra den övningen som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men man skulle ligga mer på magen och ha händerna raka och i luften och lika så benen och sen ligga där och gunga. Det va en jobbig övning som kändes rejält. Där skulle vi ligga och gunga i 30 sek. 

Det gällde ju att lassa på mer vikt när repsen blev färre och som mest så hade jag 30 kilo att jobba med. Sen gick vi över till den andra delen av passet som va en mer pulshöjande del. Vi jobbade med  OTM. Och skulle göra 10 push ups ( armhävningar ) och 10 fällkniv den tid som va kvar på minuten till nästa minut började skulle vi göra air squat. Detta jobbade vi med i 8 min. Sen gick vi på nästa OTM övning som va burpees och utfall. Vi började med 2 burpees och 4 utfall men för varje minut som gick så ökade antalet med 2 på burpees och 4 på utfallen. Vid 12 burpees och 24 utfall så blev det ingen vila emellan utom det va. Bara direkt på till nästa omgång. 

Efter detta roliga pass så blev det att köra bodypump. Och det blev det att cykla hem. Det va två trötta ben som jag tog mig hem på. Nu har jag ätit middag och dricker typ en massa vatten. Kollar lite på tv innan jag ska gå och lägga mig. 

Semester

Nu har jag semester. Ja jag vet vad ni tänker. Men du hade ju precis just det. Ja jag vet men nu har jag bara i en vecka. Det ska bli sååå skönt. Har inget planerat utom bara ta dagen som den kommer. Jag började morgon på det bästa sättet igenom att gå upp vid sju och äta frukost i lugn och ro. Sen åkte jag in till sats Regeringsgatan och körde ett crosstraining pass. Idag va det fokus på övningar med nästan bara egen kroppsvikt. Men att det kan va så tungt. Sen va det galet varmt i salen oxå. Jag svettades typ bara efter uppvärmningen. Vi varvade mellan att jobba med två övningar i två min och sen vila i en minut för att gå på två nya övningar i två min och sen vila i en minut. Så höll vi på fyra set två varv. Sen gick vi på nästa upplägg som va en variant av OMT men mer var 30 sek skulle man hinna med att göra 5 burpees och sen när nästa 30 sek skulle vi göra 10 fällkniv och så va det en jäkla massa varv på den. Jag köra ut ur salen som en blött svettig fläck. 

Sen åkte jag hem och åt lite snabbt för att byta om till springkläder. Ja jag vet att det va mitt på dagen och att solen stog som högst på himlen. Men jag tänkte att hur varmt kan det vara. Det va väldigt varmt. Det va inte bara väldigt varmt. Det va jätte jätte varmt. Så det blev att springa min vanliga runda och inga extra rundor eller nånting annat. Det handlade mest bara om att komma runt. Jag hade varken kollat på nån klocka eller nån pulsmätare på mig. Jag ville bara springa på känslan. Och för att det va några dagar sen som jag sprang. Men det är inget bra spring väder just nu det är bara för varmt. 

Sen efter min runda så gick jag en promenix och sen blev det hem och duscha. Ladda om batterierna i form av en massa mat. Lyckades somna på soffan i typ en timme. Men vaknade upp vid fem. Planen här va att jag skulle ner till sats Haninge och köra ett bodybalance pass. Men nu kände jag att jag ville dra ner till gymmet lite tidigare och köra lite där. Jag både vill och måste bli bättre på att bara dra ner till gymmet och köra bland vikterna där. Jag fick till ett ganska så bra pass med olika övningar för hela kroppen. Bara med fria vikter, ketterbells och skivstång. Sen blev det att köra ett bodybalance pass och det va bara sååå skönt att då balansera ihop kroppen. Träffade på en kompis oxå på gymmet så det va kul =). 

Men nu är jag hemma har ätit middag och ska kolla lite på tv innan det blir att sova. 

Deadlift

I morse så började jag min dag på gymmet. Gick upp vid sju åt frukost och åkte sen till sats sjöstaden. Blev att köra dubbel pass av prformance. Men jag va lite tidigt så körde lite på gymmet först i form av en bra rörlighets uppvärmning och sen enbens marklyft med ketterbells och sen axelpress med fria vikter. 

Sen började passen och det första passet va ett Hi-Intensity pass. Där började vi med att under 12 min hinna med så många varv som möjligt av dessa tre övningar. Squat med ketterbells emot bröstet , 80 st höga knän och inte 80 totalt utom höger, vänster är en gång och så då 80 st. Och sen ketterbells swing över huvudet. Galet jobbigt och samtidigt så sjukt kul. Efter dom 12 min fick vi två min vila. Innan vi gick på OMT. Då skulle vi för varje på började minut hinna med att göra 3 burpees, 5 jumping Jacks och 7 jumping lungers. Den resterande tiden som va kvar innan nästa minut började skulle vi stå i plankan. Det va oxå sjukt jobbigt och precis lika sjukt roligt. 

Sen va det direkt till nästa pass som va strength. Idag va fokus på deadlift och militärpress. Så det va bara att plocka fram en 20 kilos stång och ladda på med vikt. Jag började med 10 kilo på varje sida och sen va det bara att lassa på med mer vikt därifrån. Det som är bra med detta pass är att vikterna ska bli tyngre och repsen blir färre. Sen ska man avsluta med 10 och då kan man ta bort lite men absolut inte lika mycket som man har lassat på. Utom det ska va mer än vad man började med. Som mest så hade jag jag 60 kilo totalt med stång och vikt. Det va både tungt och kul. Men jag kan absolut lyfta mer. Får bli till nästa gång. Jag har ju precis börjat med det här med att lyfta tungt så vågar inte lassa på för mycket. 

Det va extra skönt att komma till gymmet idag och bara få lyfta tungt. Få svettas och bara ta i. Inte tänka nånting annat. Få rensa hjärnan och bara få känna pulsen gå upp, svetten spruta och mjölksyran skrika i alla muskler. Det va Terapi med ett jätte stort T. 

Haha det syns när det har ståt marklyft på schemat. 
Coloramas färgkarta fortsätter. 



Prideparaden

Som jag skrev innan så började jag min morgon med träning. Först med ett crosstraining pass på sats Haninge. Härliga Mikaela va tillbaka efter sin semester och det va även många deltagare som va tillbaka eget sina semestrar. Men vi började med hennes övning som är 100. Det betyder att man ska hinna med att böra 100 burpees, 100 fällkniv, 100 mountain climbers och 100 utfall. Man får lägga upp det precis så som man själv vill. Jag har experimenterat lite olika taktiker. Men kommit fram till att bästa sätter för mig är att göra 20 st av vardera och då blir det 5 varv för att komma upp i 100. Men tidigare hade vi 15 min oss. Nu jag vi bara 13 min och det är fan precis så att man inte hinner. När 13 min hade gått så va jag inne på mitt sista varv och hade avverkat både burpees och fällkniven så hade bara mountain climbers och utfallen kvar. Hade jag bara fått en minut till så hade jag hunnit med några sekunder till marginal. Men nej nu är det så att man inte hinner och det är ju bara såå frustrerande. 

Sen gick vi  dom olika varven innan vi avslutade passet. Det va galet jobbigt och jag har nog glömt bort ( förträngt ) hur jobbig den där 100 övningen är och hur jobbigt hennes pass är. Efter detta pass blev det att cykla ner till tåget och åka in till stan för att gå på nästa pass på Regeringsgatan. Det va ett prformance strength där dom två övningarna som det va fokus på idag va pull ups och utfall med ketterbells. Jag viste ju vad det va fokus och det va ju därför som jag hade anmält mig till detta pass. För jag behöver verkligen bli sååå mycket starkare på mina pull ups och jag vill verkligen oxå bli det. Jag märker ju stor skillnad från när jag började. Men det är ändå galet jobbigt. 

Efter mitt andra pass så åkte jag till Mariatorget för att både hälsa på Lena vår gamla massör som brukade komma till jobbet och för medan jag ändå va inne i stan kunde jag passa på att kolla på prideparaden som har sin början just vid Mariatorget. Så jag slog helt enkelt två flugor i en smäll. Det va såå mycket folk, så mycket färg, så mycket glädje, så mycket budskap och bara sååå mycket kärlek. Det va såå härligt att stå där klappa händerna och se alla glada och stolta människor som gick i paraden. 

Sen åkte jag hem. Hämtade cykeln och cyklade sen hem för att få lite mat i magen. 







Lördags träning

Igår va det discofredag och idag är det träningslördag =). Jag är uppe och klockan ringde 07:00. Har sovit sååå gott hela långa natten. Frukosten är upp äten och nu sitter jag i soffan i väntan på att cykla ner till sats för att börja morgonen med lite träning =). 

Igår började jag morgonen med ett köra ett transformers pass på zenit innan jag drog till jobbet. Det va så lugnt och så tråkigt. Så vi passade på att städa typ hela butiken och putsa av alla bågar och fixa med lite sånt. Sen vid 18:00 fick man äntligen åka hem. 

Bara för att jag just nu ser ut som Coloramas färgkarta. 



RSS 2.0