tankar

ja som rubriken avslöjar så går jag i tankar. mina tankar går till om jag ska eller inte ska köpa mig en padda. och nej då menar jag inte en padda som i det slämmiga och äckliga djuret padda utom i en ipad. men jag är lite kluven för jag vill ha men men tänker samtidigt att det kankse är lite ondöigt. efter som jag redan har en dator och en mobil och det där är ju bara nått typ av mitt emellan. lite mer som en liten dator och ja då har jag ju redan en data. men aja jag får fundera lite till. hehe nej men det skulle ju va skönt som typ när vi ska ut till landet att bara kunna ta med den och inte bara behöva sitta med mobilen. och att inte behöva starta upp datorn så fort jag ska göra nått när jag tycker att mobilen är för liten.
 
förutom att fundera på om jag ska köpa mig en padda eller inte så hade vi ju måndag igår. dessa måndagar som man alltid för slängda rakt i ansiktet. och det va verkligen en sån måndag igår. det regnade halva dagen och när jag skulle åka ner till stallet så va det två händer på ratten, vindrutetorkarna på max, full fokus på vägen och sen bara lägga sig i ledet blad dom andra bilarna på motorvägen. det gick typ i 90 hela vägen ner till ösmo. på vägen hem gick det mycket bättre. så det va skönt :).
 
på ridningen så fick jag rida marvel. jag kände mig lite kluven efter ridningen. stundtals så gick det bra och sen kunde det vända och bara gå såå dåligt som att man vänder blad när man läser en tidning. jag kände själv hur jag blev lite frustrerad för jag känner själv hur jag typ ger alla signaler på en och samma gång och känner själv att jag vill ha allt på en och samma gång och känner då själv att det här blir lite frör mycket på en och samma gång men ändå så gör jag det. och då blir jag lite frustrerad på mig själv. men förutom det så gick det bra. a-k va nöjd och då är jag oxå nöjd ;).
 
sen idag så körde jag ett cykel pass på 45 min på morgonen. men faxist inte på zenit utom på medis. för hon som jag brukar köra för hon är borta och då tyckte jag att jag lika gärna kunde köra på medis. på gullmars så mötte jag cillan så det va ju trevligt. hon skulle oxå köra det cykel passet som jag skulle på. så det va ju trevligt. passet gick bra. det va mycket backar blanadat med intervaller och det passar mig perfekt. mycket variation och det tycker jag om. efter passet så blev det lite mag och core övningar innan jag gick och duschade.
 
på jobbet idag har det vart full rulle det va mycket och göra och jag han inte säga mer än hej till sofia fören vi båda kom tillbaka från lunch. men det är ju samtididgt kul för då går dagen fort. och ja denna dag gick extremt fort. det va en blandad kompit med människor som kom in men dom flesta va mycket roliga och trevligt =). jag kände mig pigg och glad. det va ju trots allt tisdag och inte måndag. en dag närmare helgen =).
 
men ja i morgon blir det träning som vanligt =)
 
 

Söndags mys

Nu är det söndags mys med jordgubbar till bron =) 





söndag

det här med att man ställde tillbaka klockan en timme tyckte jag inte kändes nånting i morse när klockan ringde. jag va lika trött som när jag gick och la mig när klockan ringde 05:45. en inte okej tid att ringa en söndags morgon. men det va bara att tvinga sig upp och åka ner till stallet. det blev först att åka buss, tåg och sen gå från stationen och ner till stallet. alltid lika härligt det här med kommunaltrafiken nere i ösmo. det bästa är att räkna med att man få gå för då blir man inte besviken om det är så. utom mer som en positiv överaskning om det går en buss.
 
men ja i stallet blev det i alla fall att släppa ut dom djur som skulle ut. sen rida, mocka, fixa och sen åka hem igen. när jag kom hem så blev det att äta lite snabbt och nått lätt fick bli en mosad banan och två finn crips. ett bra mellanmål. sen bytte jag om till spring kläderna och tog mig ut på en runda. det va på tunga, trött och framför allt träningsvärkiga ben som jag sprang min runda i skogen. känslan va inte sådär super duper härlig som det va i fredags men det va ändå skönt att komma ut och spinga lite. men nu blir det vila från sprigningen i några dagar. då jag inte vill springa så mycket på asfallt utom mest bara springa i skogen. och det kan jag ju typ bara göra när jag är ledig för på mornarna är det mörkt som i en liksäck och på kvällarna när jag har slutat så är det oxå mörkt som i en liksäck.
 
men ja efter min spring tur blev det att duscha och gå ner till ica och tagga till nästa träning. gick sen ner till sats haning för att köra ett cross training pass. med fredrik som brukar köra detta pass va inte på plats utom det va en vikarie. jag brukar tycka attd om flesta vikarier är bra. men jag tyckte inte att hon va så bra. och jag va inte ensam om att tycka det. eller så är vi bara så vana och kräsna med hur det brukar va på dom här passen som vi brukar gå på. men det brukar va många stationer med roliga, tuffa och utmanande övningar med tunga vikter och ett högt tempo. men nja det va lite som att gå på ett cross training pass med lite mellan mjölks varning. eller så är det jag som inte tyckte att det passade mig för så kan det oxå va. det va igentligen inget fel på övningarna som vi gjorde. men jag hade önskat fler stationer med olika övningar. sen tog det sån tid innan vi kom igång. 
 
vi började med uppvärmning som va lite olika stretch övningar det va en mysig och bra uppvärmning. sen skulle hon gå igenom alla övningar och det va där det började och ta tid. det va lite små rörigt oxå över vad vi skulle göra. det va lite som att hon funderade på vilken övning som skulle komma här näst medans hon höll på med den som hon skulle visa. och vad hon visade. det va nästan som att man började fundera på om det va hon som skulle träna eller vi ;). när det väl va dax för att börja och träna så hade man hunnit att bli kall och man hade glömt bort vad det va man skulle göra på den sista stationen. efter typ två varv så va det dax för att byta övningar. dela upp oss i två och två och medans den ena gjorde bänkpress och armhävningar skulle den andra göra marklyft och sen hoppa upp och ner från scenen och sen lite mer olika övningar. det va ganska så kul för då blev det mer tempo och mer tyngre vikter. 
 
för vi är ju ganska så vana med tunga vikter mycket blod, svett och tårar. idag va det inga tunga vikter bara lite hantlar och sen bara arbete med sin egen kroppsvikt. det är ju inget fel med det utom det va själva helheten som jag inte tyckte va så bra. men aja allt kan inte passa alla. men som sakt va det va fler än jag som inte va nöjda och tyckte att det va rörigt och lite oigenomtänkt. men aja.
 
nu har jag i alla fall gjort lunch till nästa vecka det blir taco med sallad gjord på soyafärs =) mums. längtar redan till måndags lunchen.
nu blir det solsidan och sen bron =)

Regnig lördag

gårdagen hemma hos izza va mycket trevlig. jag höll ju som vanligt på att somna på tåget både ner och sen när jag åkte hem. men annars så va det jätte trevligt och så mysigt så. jag kom ditt vid åtta tiden och började med att äta min mat som jag hade med mig. sallad såklart =). jätte god blev den oxå. jag hade inte bara räkor i utom även lax. mums. sen kollade vi på film och åt godis. haha jag passade på att chocka mina vänner och åt även jag lite godis och drack även lite julmust. valde med noga omsorg ut dom godis bitarna som jag ville ha :).
 
men idag så vaknde jag ut av att regnet piskade emot rutan. allt annat än mysigt. det va på en mysighetsfaktor nere på minus. meni stället för att bara döö i sängen så tog jag mig upp och gjorde i ordning min frukost som jag skulle äte. det fick bli det vanliga. min gröt, mosad banan, ett ägg, kanel, hallon och så en klick kokosolja. till det blev det både ett äpple och ett päron. mums =). sen blev det bara att klä på sig och gå ner till bussen. men på väg ner till bussen så ringen mamma på min mobil. det är väldigt sällan som hon ringer så pass tidigt än då på en lördagsmorgon. min första tanke är att nu har det hänt nått allvarligt. och då menar jag inte allvaligt som i alla pappa har bytt färg på sina strumpor från svart till grå. utom med som i allvarligt som i alla pappa har ramlat ner från en stege och landade på huvudet och ligger nu på intensiven och dom vet inte om han kommer och klara sig eller att vakna nått mer. men riktigt så allvarligt va det inte utom mer som att om det nånstans i haninge finns där man kan ta ett passkort för att farfar behöver ta ett nytt kort för han måste förlänga sitt korkort. 
 
sen pratade vi bara lite allmänt innan vi la på. men väl på plats på sats älvsjö och efter att ha upptäckt att jag lämnat strumporna hemma och efter att ha köpt nya så blev det att köra ett Bodypump pass och sen ett Grit Cardio pass. ojojoj säger jag bara. det va jobbigt, kul, svettigt. mycket mjölksyra och bara sådär härligt det kan va när allt det där möts på en och samma gång. vikterna åkte av och på och jag utmanade mig själv på både en och två låtar. den andra ben låten med 4 min utfall tog som vanligt död på mina stackars ben. och efter det första passet på 1 timme så väntar nästa pass på 30 min. haha 30 min tänker du det är ju rena rama barnleken. 30 min är typ precis vad man klarar av innan man lägger sig ner och dör. Cardion va som vanligt en sån där nära döden upplevelse som det brukar va. men jag kände mig ändå hyfsat stark och försökte att ta i lite mer och pressa mig lite extra när jag igentligen höll på att ge upp. det ska tydligen va det som ska göra en starkare ;).
 
efter detta mördar pass kröp jag till tåget och åkte in till stan för att köra ett trigger point pass på sats zenit. det är det där passet när man ligger och rullar över en rulle och står på en boll och stånkar och stönar som om man höll på med att lyfta världsrekord i tynglyftning. det är ett sånt pass där man blir varm utan att göra nått och där det jag så sjukt ont att man tror att man ska börja och gråta vilken sekund som hällst bara för att det gör såå jävla ont. det va ett tag sen som jag gick på detta pass och det kändes. fy fan säger jag bara. det gjorde så jävla ont att jag trodde att jag skulle börja och gråta. och när man flyttade över bollen till en viss punkt bakom armen på ryggen ja då gjorde det så ont att armen domnade bort. men oj så skönt det är när det är över. jag riktigt känner hur kroppen tackar mig.
 
sen åkte jag hem och tänkte att en Power walk på det här skulle ju inte sitta helt fel. så nej sakt och gjort bara att byta om. eller jag hoppa in i duschan spolade av mig gammal svett och hoppade i ut och premenixa kläderna. och tur att jag tog på mig både jacka och keps för typ 100 meter från min dörr så började det ju såklart att regna. blåste gjorde det ju rena. min första tanke va att jag vänder. gud vill tydlgen inte att jag ska ut och promenixa och för en gång skulle så tänkte jag lyssna på honom. min andra tanke va att nej men så kan jag ju bara inte göra. ska lite regn få stoppa mig. och min tredje va att tur att jag tog på mig både jacka och keps. så jag power walkade på och gick en runda på 8 km. det va allt annat än härligt. det va en kamp emot vädrets makter. det regnade och blåste typ konstant. 
 
när jag kom hem blev det helt eneklt att hoppa in i duchen för att värma sig lite och sen gå ner till ica och köpa mat. så snart ska jag ta och äta min sallad innnan det blir att mysa ner sig i soffan och kolla på så mycket bättre.
 
bjuder på två bilder som jag har snott ifrån världens bästa intruktör Elin Atlebond som för övrigt är den sjukt starka tejen i blont hår med svart linne och sverige blå skor. det är hon som får enn att orka mer än vad man tror. du är bara så grym =) läs gärna hennes blogg http://lesmills.elle.se/ och låt dig inspireras. och om ni undrar vem den svettiga, döende och sjukt osexiga tjejen längst till vänster är så är det bara en döende anna ;)
min outfit på g på en Power Walk
                            


Det man inte har i....

Ja det man inte har i huvudet det får man lov och ha i plånboken ;). Jag upptäckte nämligen när jag kom till sats älvsjö att jag hade glömt och ta med mig ett par såna där sjukt braiga andas strumpor. Ooooo noooo!!!! Det går ju bara inte att träna hårt i 1,30 utan såna där braiga andas strumpor. 

Så vad göra jo jag fick helt enkelt gå till sats shoppen och köpa mig nya strumpor hittade ett kitt med tre snygga nike strumpor som fick bli min räddning =) tack sats shoppen för att ni har allt man kan ha glömt hemma. 





Ledig fredag =)

idag har jag en ut av mina älskade lediga fredagar och vad har jag än så länge hunnit med då.
jo igår så va jag och körde ett NTC pass på sats medis och efter det när jag kom hem hade duschat och ätit så kände jag mig ganska så trött. så kollade bara lite på tv och gick sen och la mig innan 22:30. haha sov som en stock hela natten. hade såklart innan jag gick och la mig ställt klockan på 8. så att jag inte skulle sova bort hela dagen. men det hade ju inte behövts för jag vaknade ju såklart vid 7 tiden och kune bara inte somna om. nej lika bra att gå upp då. kände mig pigg och glad.
 
så jag bara att sätta igång datorn och äta frukost. datorn satte jag igång bara för att jag skulle beställa biljetter till avicii. jag tog på mig det uppdraget efter som jag va ledig och vaken vid 9 tiden som biljetterna skulle släppas. vså vid kvart i nio gick jag in på ticnets hemsida och började med att logga in på mitt konto som jag redan har på ticnet och ställde mig så snällt i en dator kö. haha japp man fick köa via datorn för att komma in på sidan för att kunna beställa biljetterna och nu hade dom inte släppts än. vid 9 så börjdade det och rassla till. jag fick ganska så fort komma in på beställar sidan och kunde beställa. tänkte att det där gick ju riktigt smärtfritt och smidigt. skickade sms till madde och sara att nu är biljetterna bokade. fick sen ett sms om att det stod på aftonbladets hemsida att biljetterna hade tagit slut på typ 20 min och att han hade bokat in en extra spelning och om biljetterna är slut där oxå ja det vet jag inte. OMG säger jag bara vilken jävla tur jag hade =). jag tyckte att ja men det där gick ju kalas bra inga problem där inte ;).
 
men efter att ha bokat biljetter och ätit min gröt frukost med hallon, mosad banan, kokosolja och kanel så gick jag ner till sats haninge för att först köra ett cykel pass på 45 min. han som kör det passet är så jävla rolig. han håller vekligen ögonen på en och om nån inte vrider på motståndet när han säger att man ska göra det. ja då hoppar han av cykeln går fram och vridet det åt en. sen om man står i en backe med tung växel så ska man sen sätta sig ner och behålla det så är det många som fuskar och lättar lite. inte på hans klasser inte. nej anntingen så skriker han i micken så att det ekar i hela salen att du jag såg dig lägg på det där motståndet igen. eller så hoppar han av cyklen igen och går och vrider på det igen. jag tycker att han är rolig och köra för. många kan nog tycka att han är lite jobbig som verkligen håller ögonen på en. men hallå du gick ju dit för att jobba, du gick ju dit för att svettas som en gris och för att ta i tills du tror att du ska döö. inte för att gå ute lika perfekt sminkad som du kom in. enda skillnaden är att du möjligt vid är lite rödare om kinderna.
 
nej du ska krypa ut med en svettig pöl bakom dig och smink vad är det. man är bara korkad om man går på ett cykel pass med smink på sig. ja i alla fall efter det svettiga och jobbiga passet så va det då dax för absolution. det är ett 30 min pass för mage och core. soft tänker du. inte soft säger jag som har gått på detta pass några gånger. det är under dom här 30 min som man känner sig som en daggmask utan några magmuskler och utan andra muskler för den delen oxå. det är en massa olika övningar vissa svårare än andra och vissa helt omöjliga. som att stå på händer. haha det är ju som ett skämt när jag försöker och stå på händer. om nu överkroppen är rak och inte viker sig från tyngden av underkroppen som försöker och komma upp. så är det mest benen och sprattlar oc skuttar en liten centimeter ifrån golvet. ja ni kan ju själva se det framför er. det är mer som ett barn som försöker och stå på händer med böjda armar och sprattlande ben.
 
men efter detta pass så gick jag hem. det va på pigga och glada fötter som jag gick hem. jag kände mig så pigg att och det va ett sånt helt underbart väder ute att jag tänkte att jag vill ju bara ut och springa innan det börjar och regna igen. så japp jag gick hem åt lite snabbat en mosad banan och två finn crips. ett perfekt mål mellan målen ;). sen bytte jag om till torra träningskläder och tog mig ut i det underbara vädret. jag sprang inte på tid utom bara för känslan. känslan av att kunna spinga. känslan av höst. känslan av den svala vinden löven som ligger på marken och den underbara känslan av att va tillbaka till skogen och min slinga i den. det va på pigga och friska ben som jag sprang min runda. 
 
sen gick jag hem och mötta en gammal gubbe i hissen. haha han frågade mig om jag hade vart ute och sprungit. japp svarade jag och då frågade han om jag hade sprungit långt. jag svarar nej jag sprang bara 5 km. när jag sa dom orden att nej inte så långt bara 5 km då skrattade han till och bara kollade på mig som att jag va helt dum i huvudet. haha sen att han hade en mage lika stor som halva jag och käpp ja det kankse ska tillägas. han såg inte ut att varken ha sprungit nått dom senaste 50-60 åren och jag tror inte ens att han skulle kunna springa en meter om det så brann bakom honom.
 
men ja sen blev det att hoppa in i duschen. ååå det va sååå skönt att få stå där och ta det lite lugnt ett tag. bara ett litet tag. ja sen gick jag ner till ica köpte mat gick hem och åt lunch. haha ett till mål mellan målen ;).
och ja det är typ där jag är nu när jag skriver. så vad har jag då klar att göra denna lediga fredag. jo jag ska göra i ordning middag som jag ska ta med mig ner till ösmo. för jag ska åka ner till ösmo och träffa mina underbara vänner vi ska ha myskväll. äta gott tillsammans och kolla på film. jag ska såklart ta med mig sallad =).
 
men innan det så ska jag ner till sats haninge igen och köra ett Grit Strenght pass. haha ja jag vet jag är galen. men vad göra ;). jag kommer att sova gott i alla fall.
 
mina två mål mellan målen =)
 
  



Onsdag

Min onsdag började med att jag chockade kroppen med att köra ett Grit Cardio pass. Det va precis sådär jävla gris jobbigt och svettigt som det ska va. Pulsen skenar så att det känns som att man inte för tillräckligt med luft. Och det känns som att okej nu dör jag...

Sen avslutade jag dagen med att balansera ihop kroppen med ett bodybalance pass. Det va precis sådär avslappnande och mysigt som det ska va. Och jag stod och vevade med armarna som en elvisp med adhd för att försöka men ändå misslyckas med att hålla balansen. Precis som vanligt helt enkelt ;). Men det känns ändå så bra och så skönt avslappnande :). 

Nu blir det varm mandelmjök ock sen sova =) 





Tisdags cykling

i dag har vi ju tisdag och japp jag började dagen med att köra en tisdags cykling på sats zenit. men usch fy och blö vilket äckligt väder det va i morse. det regnade, blåste och va bara sååå vidrigt. det gick lixom inte att skydda sig på nått viss. det va både mössa, vantar och halsduk på. och sen stå och huttra i väntan på bussen.
 
men själva passet gick kalas bra. benen kändes pigga pch fräscha. svetten forsade, mjölksyran skrek i benen och känslan va helt underbart fantastisk. det va mycket intervaller idag och det passar mig bra tycker jag för då får jag snabba pigga ben mycket flås och det är bara och kriga på. när instruktören säger att det är 30sek kvar då är det bara och skruva lite till på motståndet och bara köra på ren vilja. 
 
efter passet gick jag en 10 min på bandet för att sen mörda mina ben med en massa olika ben övningar med olika maskiner och vikter innan jag gick ner för att duscha och sen åka till jobbet. det va ett roligt och tungt träningspass idag =) lööv it
 
på jobbet va det lugnt och tråkigt... jag och sofia höll på att dö av tristess. det va äckligt väder ute och man kände sig bara så oinspirerad att göra nånting över huvudtaget. haha vi stod en del och tryckte vid elementet och brände vårt fläsk ;). men vi sålde ändå bra så det va ju bra. för dom kunder som kom in va köpstarka kunder och det är ju det som är huvudsaken. bara en massa spring kännar man inga pengar på ;). 
 
haha sen va det en kund som frågade mig om inte jag hade en storesyster som bor i huddinge.jag svarade att nej inte vad jag vet. det va tydligen nån som han kände som jag va väldigt lika. jaha där ser man. men ser ju jag ganska så alldaglig ut oxå.
 
ååååsen har denna älskade tyresö katt fått en mössa och en tröja. det är nån som har stickat den till honom och såklart så är dom i tyresös färger =)
 
 

Frukost

Mmmmm finns det nånting som jag älskar så är det att äta. Och finns det nån mat som jag älskar mer än andra så är det just frukost. Den ska ätas sittandes i lugn och ro. Jag älskar att gå ut på en uppfriskande power walk. Sen komma hem duscha och sen äta just frukost i lugn och ro framför TV4 nyheterna =). 
En bra start på dagen helt enkelt. 





berns

ja igår va det ju 50 års kalas för hoya på berns. men jag började min lördag med en Power Walk. för att sen äta frukost göra mig i ordning för jobb och sen packa ner kläning, plattång, smink, smycken och allt sånt. sen åkte jag till jobbet och krigade. det va ganska så lugn på jobbet men det blev mer när ingrid hade gått och det bara va jag och lovisa kvar. vid 17:00 tiden va det dax att låsa dörrarna. och jag började och göra mig i ordning. då va det i med plattången, på med kloäningen, på med sminket, på med alla mycken. platta håret och sen stänga, släcka och låsa butiken. åkte in till den stora staden och gick till fridays möte upp dom andra och tog en för drink innan vi gick vidare. det va trevligt att träffa alla. men oj nu va jag hungrig. eller att bara ha ätit lite fil och två mackor till lunch vid 13 tiden. haha vinet gick rakt upp ;)
 
sen gick vi vidare till berns med våra guldbiljetter i högsta hugg. först va det va med ytterkläderna hejja på alla som jobbar på hoya ta en fördrink och prata med alla människor. eller ja i alla fall med alla som jag känner. träffade på både jennie och lotta som har jobbat hos oss förut och så träffade jag på mamma och hennes nya arbetskollegor. 
 
efter lite fördrink och prat så gick vi vidare och in i matsalen. jag hade innan sakt att jag skulle va nöjd så länge vi fick sitta ner och äta. för att förra gången vi va på berns va på en synsam fest och då fick vi stå upp och äta. det va helt värdelöst. jag va sjuk min mamma som skulle sova hos mig va sjuk och när hon kom fram till mig och sa att vi åker hem när du vill det. då svarade jag vi åker hem. haha
 
men nu fick vi sitta ner och vi hamnade vid ett bord nära scenen och vid samma bord som hpya per. vi började med att läsa sig igenom menyn och nu va jag så hungrig att jag höll på att gå lös på duken. sen kom förrätten in och det va så otroligt gått. men nu va jag samtididgt så hungrig att om nån hade ställt fram hund mat så hade jag ätit ;). men som tur va så va det inte det. sen kom det upp två trollkarlar som stod för själva underhållningen. dom va jätte roliga. haha dom trollade och höll på att dra en massa skämt. haha jag höll på att dö både en och två gånger. nej dom va helt grymma. sen kom varmrätten in och det va nån fisk och en massa gott till. tur att jag har fisk tränat mig ;). men jag tror att jag hade kunnat äta den även om jag inte hade fisktränat mig. för den här fisken va jätte god och inte sådär super torr som fisk kan va ibland.
 
efter maten va det dax för underhållning igen. och så skulle dom gå runt och leta rätt på nån som skulle få va med under ett trick. dom valde ut hoya per han fick hålla i en cigg högt upp och sen frågade dom runt om det fanns en frivillig som ville komma upp på scen. om det finns nån frivillig så räck upp handen. och nej men där sitter hoya per och räcker upp handen ;). så japp upp på scen med honom och så höll dom på och jonglera med han i mitten.
 
sen va det efterätt med nån super duper god kaktårta med nån citron smak. den va bäst. den andra va oxå god men tårtat va helt klart bäst :).
sen va det underhållning igen och den här gången hade han en jätte stor ballong som han sen hoppade in i. haha det va så jävla kul. nu hade jag ju drukigt både ett och två glas vin och en massa mat i magen ;)
mellan all mat och underhållning så pratade vi lite mer med jennie och lotta satt jag brevid så henne pratade jag hela tiden med =).
 
sen va det dax för dans. haha som vanligt så stod haninge gänget med helena i täten längst fram och dansade. och vad vi shakade loss =). det va sjukt roligt. det behövdes verkligen det känns som att det va länge som jag kom ut och länge sen som jag hade så kul. bara att få dansa loss och inte tänka på så mycket annat än här och nu och på hur kul det va.
 
vid ett tiden så blev berns öppet för alla och då välde det in med folk. haha det blev om än ennu roligare då. en massa folk och inte bara en massa optiker människor. inte för att optiker människor kan festa men det blir bara lite roligare med lite annat folk oxå. haha kul hade vi i alla fall. sen åkte vi hem vid två halv tre tiden och jag komi säng vid hlav fyra tiden. på vägen hem va jag mycket glad över att jag hade vart smart och tagit på mig min vinterjacka för nu va det -grader. jag kom hem och somnade i fallet på väg ner till kudden. jag va bara sådär sjukt trött som jag brukar va när det är lågt efter läggdax ;).
 
men idag så vaknade jag vid 8 tiden och kunde naturligtvis inte somna om. så bara att gå upp äta frukost kolla lite på tv och sen gå ut på en uppfriskande Power Walk. det va så skönt och ett sånt härligt väder att va ute och gå i. sen har jag mest bara fixat lunch till nästa vecka och fixat lite här hemma innan jag gick ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. med tanke på att jag ändå va ute igår så kändes det bra jag tog i och svettades som vanligt. träffade även på nathalie som jag har lärt känna på det här passet. vi bestämmde oss snabbt för att köra på samma station. efter passets om va sådär gris jobbigt som det alltid är gick jag hem duschade åt middag och chillade i soffan.
 
nu kollar jag på bron och efter den ska jag bara gå och lägga mig för nu börjar jag och bli sådär jätte trött igen =)
 
 
 

Hoya fest

Nu har jag jobbat klart för idag. Och även gjort mig iordning för kalas. Det är 50 års kalas för hoya på Berns =). Det känns lite konstigt att göra sig i ordning på jobbet. Det hör ju inte till vanligheten precis ;). Men nu sitter jag på bussen. Klänningen är på, humöret är på topp och jag är redo för kalas =)






fredags grit

jag började min morgon med att köra ett fredags grit strenght på sats odenplan. haha men det är som att min krpp inte är byggd för att börja dagen med ett sånt pass. för jag är alltid jätte seg i kroppen under detta morgon pass än vad jag är när jag kör på onsdagar efter jobbet. det är som att stången och vikterna är extra tunga. som att kroppen är för stel för tung och för ovig för att orka göra en enda burpees eller armhävning. 
 
men det va bara och kriga på. precis som det va igår när jag körde ett NTC pass för enny instriktör som jag inte har kört för förut. jennifer va inte på plats utom nu va det en kille som stod där och skulle hålla i passet. han va jätte rolig och ställde en massa frågor som att om vi började och känna oss varma typ 30 min in i passet och alla låg som döda fiskar på golvet efter 30 sek burpees med nått jävla hopp och alla svarar ja så säger han vad bra för nu är uppvärmningen klar. men hans pass va jätte roligt och jätte jobbigt. jag va helt död när jag kom hem. och jag kan ju säga att alla såg helt döda ut efter passet. för det va ingen vila inte mellan dom olika blocken utom det va en aktiv vila och det är att stå och springa på stället.
 
men nog pratat om träning. i morgon är det fest och jag ser fram emot det såååå mycket. det kommer och bli galet roligt =). är taggad till tänderna. kläningen är framplockad och skorna är nerpackade =).
hoppas på att det blir mycket dans och god mat =)
 
 

trött

usch känner mig bara just nu så där obotligt trött. jag va trött i går när jag gick och la mig. jag va typ precis lika trött i morse när jag vaknade. jag har vart trött på jobbet och nu är jag så trött att det känns som en kamp att hålla sig vaken i en enda minut till. jag vet inte varför jag har drabats av denna trötthet. kan mest bara konstatera att jag är sååå sjukt trött.
 
men förutom att bara ha vart trött idag så har jag hunnit med att starta dagen med att köra ett Grit Cardio pass på sats spårvagnshallarna på morgonen. jag gick från jätte trött till andnöd och svettattacker. annars så gick passet bra. kände mig ganska så starkt.
 
sen blev det att åka till jobbet och kriga. sofia som va på linsoptiker dag eller vad det nu heter. en dag som dom pratar bara om olika linser så va kurt på plats. och ja med honom va det som vanligt jämna plågor med dom där plågorna verkar komma allt oftare tror jag. eller så kommer dom bara när han måste komma och jobba... hmm men jag tror ändå att han tycker att det är lite kul att få komma och träffa oss få som är kvar. men ja annars så va det bara jag och bertil på plats. det va mycket och göra idag. så ja det va full rulle från början till slut. vå sålde bra oxå så det är kul =). men jag va helt död när jag fick gå hem och åka bussen in till sats medis. höll typ på att somna på bussen och missa att hoppa av. tänkte att nej jag skiter i det här. åker hem och sover i stället. men samtidigt så vet jag att om jag åker hem så kommer jag ju inte att gå och lägga mig utom bara sätta mig vid datorn och surfarunt.
 
så nej lika bra och åka till gymmet försöka och bli lite pigg och träna i stället. passet gick bra. jag kände mig både sjukt pigg och sjukt stark. men nu kommer tröttheten som en käftsmäll tillbaka typ som måndagar gör på måndagar.
 
men usch nej nu ger jag faxist upp och går och lägger mig så att man kankse kan få va pigg i morgon.
 
men ja på lördag är det fest i alla fall så det ska bli super duper kul =). det är Hoya fest på bernts wiiiii =)

Lite mörker

lite mörker har inte stoppat mig förut. nej det va bara på med reflexvästen och sen att ge sig ut och springa min asfalts runa på 7km. det märks att det va ett bra tag sen som jag sprang på asfalt. det va på kankse inte så mycket trötta men väldigt stela ben som jag sprang den sista kilometern på bara ren jävla vilja. sen blev det lång stretch av ben, vader och rumpa först ute och sen när jag kom hem. efter duschen blev det att smörja in vaderna. så nu hoppas jag att dom kommer och må bra i morgon. för om dom gör det så betyder det kankse att jag kan börja och springa på lite asfalt igen. men bara lite kankse en max två gånger i veckan.
 
så nej det blev ingen träning på gymmet utom det blev utomhus träning i stället =). men det va härligt och väldigt uppfriskande :).
 
men i morgon blir det träning på gymmet igen.
 
             


Ingen tisdags cykling

Idag blev det ingen tisdags cykling för min del. Jag va nämligen inte för lat, eller för trött eller lagt det här med träning högs upp på den där berömda hyllan. Nej jag va och besiktigade bilen. Kl:07.20 hade jag fått en tid. En mycket bra tid tyckte jag oxå. Då hinner jag innan jobbet. Jag va där i god tid. Anmälde mig i datorn och satte mig ner i bilen igen och väntade. Och väntade och väntade lite till. Dom brukar alltid va så punktliga tycker jag. Så blev lite orolig när kl började och närma sig. 07.30 jag tänkte att ett dom kanske har glömt bort mig. Två jag har tagit fel på dag och tid. Tre jag har missat att min bil har kommit upp på svarta tavlan. 

Jag gick vänta till nästan 07.35 innan jag fick rulla in. Det visade sig att det va två personer som va hemma och va sjuka idag så därför hade jag fått vänta lite. Men sen gick det fort. Jag har då tagit lärdom av dom andra gångerna jag vart där. Att det bästa är att bara sätta sig ner och vänta inte följa med och inte ta nått kaffe. Utom bara sitta ner och vänta. 

Det gick fort dom skakade, knackade, bromsade och börnade ett varv runt så va det klart och jag va välkommen ut och hämta bilen. Allt såg så bra ut så det va bara att tacka så hemskt mycket, andas ut och avsluta med att vi ses om ett år igen :). Så ja dagens guldstjärna går till min älskade bil som gick igenom besiktningen idag =). Skönt tycket både jag och pappa. 

Sen åkte jag hem åt frukost och åkte sen till jobbet. Nu har jag lunch och har ätit lax med grönsaker till. Får se om det kanske blir nån träning i kväll i stället eftersom det inte blev nån i morse. Jag har med mig kläderna så får se när jag slutar. Haha beror på hur jag känner fört och hur mycket ångest jag har efter utebliven träning från i morse ;)

Ha det såå bäst. 

landet

har vart på landet i helgen. det har vart helt underbart. underbart väder och trevligt sällskap. 
det började med att jag såklart åkte och tränade på sats odenplan. blev att köra ett Grit strenght pass. sen åkte jag hem och åt frukost och gjorde mig sen i ordning för att åka och hämta upp lena i sollentuna. så när jag va klar så styrde jag bilen ut på vägen och in emot den stora stan och sen ut ur den stora staden för att åka till sollentuna. efter att ha kört fel både en och två gånger i själva sollentuna så hittade jag sen tillslut rätt. plockade upp henna och sen åkte vi vidare emot strägnes och sen vidare till rökärr. haha vi körde ju såklart fel oxå och missade avfarten och tänkte att det är lugnt vi vänder bara vid nästa avfart. lena kollar på mobilen och ba eee det är en mil till nästa avfart. haha japp men självklart att det ska va en mil till nästa. hur ofta är de det lixom jo men nu såklart. haha men det va bara och köra på.
 
men vi kom fram tillslut. och kunde packa upp våra saker och såklart inspektera bastun som pappa har byggt. den va så fin och passade så bra ihop med huset =). ja efter att man har gått runt ett varv så har man ju sett allt som finns att se. sen är det bara att slå sig ner och försöka och ta det lite lugnt. vilket inte är helt lätt för mig som bara bir utråkad när jag sitter ner och har väldigt svårt för att bara sitta ner och koppla av utan att göra nått. och sitter jag ner så känner jag oftast bara hur trött jag är. men jag hadde laddat upp med en bra kom. nämligen boken viktigt av terese alvén.  sen åt vi middag och gick ut och gick en promenix med hela familjen. kollade på det härliga landskapet och hälsade på alla kossor. efter det så hade min syrra som är en mer pysslig människa än jag gjort en tårta som vi åt medans vi kollade på filmen the pianist. sen gick vi och la oss vid 23 tiden. man är så sjukt trött när man är på landet och jag somnade typ direkt i fallet på väg ner till kudden ;).
 
sen vaknade jag bara en gång under natten och det va nä jag slog armbågen i skåpet som jag låg brevid ;). sen vaknade jag vid 8:15 tiden av att det va nått som knackade ganska så mycket. min första tanke va att oj hjälp nu har mössen till och med lärt sig och knacka. det andra va att det va en jävla fågel som försökte och knacka sig in och det tredje va att hjälp står det nån därute och knackar. pappa gick och kollade och det va en fågel som höll och på och picka helt hysteriskt. efter det hade jag lite svårt att somna om utom läste lite i sängen i väntan på att frukosten skulle bli klar. för ja pappa kunde ju inte eller somna om utom gick upp och började fixa frukosten.
 
men oj jag kände mig så utsövd. det är helt otroligt kände mig sig en helt ny människa. en piggare människa =). efter frukkosten så blev det att äntligen få ge mig ut och springa på dom rökärriska grusvägarna och som jag har längtat. det va med något nervösa fingrar som jag fick igång min runkeeper app musiken kom igång och benen började och springa. känslorna var många. det va så härigt, uppfriskande, befriande och såå mycket terapi. det va bara att springa på njuta ut av landskapet och vilket landskap sen då. det går upp och ner man springer bokstavligen talat mellan gårdarna. det är hus på ena sidan av grusvägen och ladugården på den andra sidan av grusvägen. det är en massa kossor och alla bara kollar på en när man springer förbi. man hälsar på alla som man möter. och man ser att alla tänker samma sak. ut och springa vad ska det va bra för jävla stockholmsfjompar. jag sprang på och tog i i uppförsbackarna och det va jobbigt. mjölksyran, pulsen och andningen steg i takt med att backarna blev brantare och fler. jag sprang en extra runda och när jag kom hem så hade jag sprungit 14km.
 
helt sjukt det kändes inte som att jag hade sprungit så långt. men det va jobbigt. jag va helt död när jag hade spurtat upp för brunos mördarbacke för att sen fortsätta och spurta in i mål =). stängde av appen och gick upp till stugan. där kollade jag igenom hur det hade gått för mig. och ja det hade gått riktigt bra. jag sprang med appen förra gången som jag va här ute och det är ett år sen. den här gången när jag va ute och sprang så sprang jag mycket snabbare i genomsnitts tid per kilometer än förra året. och det kändes ju jätte kul det trodde jag inte efter som det kändes så tungt och jobbigt. och efter som jag inte hade sprungit så mycket under hela året både för att jag har vart skadad och nu dom senaste veckorna har jag bara sprungit på helgerna efter som jag inte vill springa på asfalt. men det visar ju bara att all träning som jag har gjort under året har gett resultat i sprigningen. att jag har mer muskler och en högre uthållighet i dom. och det är ju super kul =).
 
det kanske är som dom säger när man går på alla grit pass att alla grit pass ska kännas för jävliga och att man ska känna sig svag på dom passen för att det är i den övriga träningen som man märker skillnad =).
 
 men ja efter sprigningen så blev det då dax för den berömda duschen. haha nej man började med en hink och tvål och började med kroppen i själva duschen. min pappa hade ju såklart värmt upp vattnet på spisen så att jag slapp duscha i iskallt vatten ;). men det gick så bra så. det är nog sällan som jag skrubbar min kropp så mycket som jag gjorde då. sen va det dax för håret. då va det dax för den såkallade duschen. men med mammas hjälp så gick det kalas bra. jag stog ute i gräset. med såklart kläderna på och så va det i med schampo och balsam.
 
medans jag hade vart ute och laddat mina batterier så hade dom börjat och elda så när jag kom va det en ordentlig brasa. så jag kände att nej där behövde dom ingen hjälp. så efter att ha fönat håret och gjort mig i ordning så blev det lunch och bok medans resten ut av familjen jobbade på med elden och tomten.
till lunch blev det kvarg med fikon, vatten och en raw food kokosboll. mums =).
 
sen efter mycket bokläsning och njutning i en och samma stol så va det dax för mat igen. ja fast inomhus såklart för nu började det och bli kallt ute. sen blev det mer tårta till film och sen läggdax vid 23 tiden och då hade pappa redan gett upp och gått och lagt sig. jag hade borstat tänderna och satt mest och gäspade i väntan på att få sova. somnade även denna gång i fallet på väg ner till kudden. 
 
vaknade upp vid 8 tiden kände mig utsövd och pigg. man sover så jäkla gott där ute på landet. det måste ju va den friska luften och att det är så mörkt och tyst runt om kringen. sen blev det frukost och att packa i hop alla saker för att sen åka hem. vi åkte hem vid 12 tiden och allt gick så bra så. haha behövde bara stanna och kissa en gång och köde bara fel en gång innan vi hittade hem till sollentuna. jag lämnade av lena och vi slängde in min älskade gamla kärring cykel i bilen som dom har fått låna men dom jag nu får tillbaka :). den ska bara hem till pappa först och bli lagad sen så jävlar har jag en cykel igen så att jag kan börja och cykla till och från gymmet.
 
sen åkte jag vidare hem men nu började det och bli mer bilar mer köer för att sen tjockna till totalt. det va blandat mellan att krypa fram till att stå helt stilla till att rulla lite för att sen stå stilla igen för att sen släppa och gå lite fortare för att sen tvärnita igen och stå still. ja lite så höll det på. tills det lättade och sen vid söderledstunneln så blev det stopp igen när det är så mycket bytte ut av filer hit och dit. men annars gick det så bra så. jag kom hem och där blev det bara att slänga in alla saker byta om like stålmannen och hoppa in i bilen igen för att åka vartdå??? hehe jo till gymmet såklart. jag hade inte bokat in mig på nått pass utom gjorde en ren chansning på att det kankse möjligtvis skulle finnas nån plats på det cross training pass som jag brukade gå på. och jo men vis fanns det de =). 
 
så ja blev att köra ett cross training pass och det va så härligt att få svettas och ta i. efter att ha vart på landet och fullkomligen frossat i mig godsaker. och efter att ha suttit stilla i en bil i flera timmar. 
 
men nu är jag hemma och håller på och gör i ordning lunch till nästa vecka och har ätit middad och ska nu bara ta det lugnt innan det är läggdax och upp för en ny arbetsvecka.
 
sammanfattning av helgen på en instagram bild :) en glad och färgglad carlsson 
 
            stugan på landet
            tårta
            grusväg som jag springer på
            glad, svettig och trött carlsson
                                          snyggaste byxorna och snabbaste skorna fick följa med
            massa löv
            mamma fick ta lite kort på en mycket glad, svettig och trött carlsson =)
            lunch kvarg med fikon, vatten och så en raw food kokosboll 
 
 
 

Min kära far

Jag ska åka till landet nu i helgen. Och jag åker ju inte bara ut dit för att umgås med min så kallade kära familj. Utom jag åker mycket ut dit för att få komma ut och springa. Kan låtas lite konstigt att åka typ 10 mil för att springa lite. Men den naturen och dom grusvägarna som finns där borta är helt otroliga. Jag kan typ springa i minst en timma bara på grusväg. Då springer man förbi ladugårdar med kossor och det är åkrar och en och annan sjö och ja bara så lantligt idylliskt som man bara kan föreställa sig. So far so good. Men så alltid till detta men. Vi har där ute på landet en egen brun som vi tar vårt vatten ifrån. Och det har ju inte regnat så mycket under sommaren och hösten. Så det är lite oklart hur mycket vatten vi har kvar. Och efter att jag har vart ute och sprungit typ en mil så vill ju i alla fall jag väldigt gärna duscha efter det. Men det är ju kanske inte helt optimalt enligt min kära fars åsikt efter som vi inte kanske inte har så mycket vatten. Så inget slösande med vatten som han så fint utrycker sig. Att duscha är att slösa. Även om jag sa att ja men jag kan ju duscha lite fort. Behöver ju inte stå och skvala och sjunga bubbelibi bubbeliba nu badar jag idag. Medans jag duschar och har en inpackning i håret. Han såg inte direkt över förtjust ut i mitt förslag. 
 
Men ja nu har då min kära far vart och köpt en dusch till mig. Och ja ni läser rätt en dusch. Vart han nu har köpt den nån stans jo såklart på biltema. vart annars lixom?? Hur och om den nu fungerar vet jag inte. Fick bara ett sms från mamma att han hade köpt en dusch till mig och så en bild på den. Så ja den ska då jag få använda och så tar vi med vatten hemifrån till den. haha det är nog bara min far som kan komma på en sån ide.
 
Hur nu det här kommet och gå ja det återstår och se. Jag har ju trots allt campat nån gång i mitt liv och om jag överlevde det så borde jag ju överleva det här eller????
 
I värsta fall får jag väll sätta mig i bilen och åka in till flens badhus i ilfart med schampo i både håret och i ena ögat ;)
 
Önska min lycka till. Jag tror att jag kan behöva det ;)
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 

 
 
 
 

hoppning

igår fick vi ännu en såndär härlig måndag släng i ansiktet. det va mycket på jobbet och dagen gick fort. helt plötsligt så va det lunch sen fika och sen fick man gå hem. ja fast jag skulle ju ner till stallet och rida min lektion. jag fick rida pg och på schemat stod hoppning. jag har ju hoppat honom förut och då va det hål, hål och hål. om han drar iväg så ska man typ göra en volt och inte styra på hindret. nu märks det att han har hoppat en del för nu va det tvärt om. det va upp med huvudet och driv på. han väntade fint och drog inte iväg som en galen jude efter hindret. utom det gick faxist och rida hela vägen emot hindret och även efter. så ja det kändes ju bra.
 
idag så började jag dagen med att köra ett roligt och tufft cykelpass på 45 min på sats zenit. det va sådär härligt tufft och svettigt som det ska vara. efter passet så körde jag lite mag och core övningar började med 30st crunches med en 5kilos viktplatta och sen 30 st Twist crunches med 5 kilos viktplatta. och sen 30 st Bicycle crunches med en 5 kilos viktplatta. dom här övningarna gjorde jag 30 st av varge x 3. sen blev det att duscha och åka till jobbet.
 
idag va det oxå mycket tat göra på jobbet. kände mig halft död när alla gick hem och jag och sofia skulle stanna kvar och jobba till 19. men vi sålde bra och det är ju bra. hehe så att det inte bara är mycket och göra men ingen försäljning det är helt värdelöst dom dagar som det är så. 
 
så ja jag känner mig just nu ganska så trött. så blir att mest ta det lugnt i kväll och bara slö kolla lite på tv.
 
men ha det såå bäst =)

fort

idag har dagen gått sådär jätte fort som den bara gör när man har mycket att göra och när man känner att man ändå inte riktigt har hunnit med allt. men ja jag började dagen sådär obehagligt tidigt med att mobilen ringde, klock radion började och spela en alldeles för glad melodi och lampan tändes. det va bara att dra av sig täcket och gå upp. inte tända lampan på toan och möta det där ansiktet som mer ser ut som ett öde värre än döden. utom undvika alla speglar gå på toa i mörker. sätta upp håret ta på sig alla kläder, fixa frukost och sen gå till bussen. tur att det inte är så mycket folk ute sådär obehagligt tididgt på söndags mornar för ja det kan inte ha vart en vacker syn som busschaffören fick se när jag klev på ;)
 
ja jag skulle ju då åka ner till stallet och fixa där och då är det bäst att ta det direkt på morgonen. för det där med att sova ja det har man gått om tid att göra sen i graven. så jag åkte då ner till stallet släppte ut dom djur som skulle ut, fixade och mockade. idag va det inte så mycket folk på plats. när jag va klar med allt så åkte jag hem. 
 
åt lite snabbt och bytte om till spring kläderna. blev att springa min vanliga runda i skogen. så härligt att komma ut och få springa. jag är glad att jag fortfarande kan springa utan en massa kramper. elle rjo jag hade jävligt ont i benen och i arslet men det är bara lite hederlig träningsvärk och det har ju ingen dött av. kände mig pigg i både huvudet och i kroppen så sprang på bra och fick en bra tid. härligt.
 
sen gick jag hem duschade och tog fram fido för att gå ett varv runt i lägenheten. det bästa med att bo i en låda är att det går fort att städa. det jobbiga med att bo i en låda och ha mycket lådor under sängen är att dom måste ut för att man ska kunna dammsuga där under. efter det åt jag lite lunch för jag måse ju planera det där lite när jag ska äta. för om jag inte ska behöva smaka på maten fler än en gång så är det bäst att äta minst två timmar innan jag ska åka och träna. så japp innan 2 måste jag ha ätit lunch för att den ska stanna säkert där nere och inte åka hiss upp och ner ;). 
 
sen gick jag ner till ica och köpte lunch till nästa vecka. det fick bli kyckling med sallad till och med egen hemgjorda goda röra :) mums säger jag till det. sen vad gjorde jag sen. jo jag bytte om igen nu till träningskläder och gick ner till sats haninge för att köra ett dubbelpass. men det blir nog sista gången som det blir dubbelpass på söndagar för dom har flyttat på dodgeballen från 17:00 till 14:00 inte nån bra tid tyckte jag. 
 
på plats va nathalie som jag har träffat många gånger nu på crossen. vi bestämmde som vanligt att vi skulle köra tillsammans och väntade nu bara på att själva instruktören skulle kolla. tanken va att det skulle va fredrik som skulle ha oss som vanligt. men in kommer kim med en något stressad blick. han som alltid brukar va på plats tididigt och plocka fram alla stationer, redskap och vikter i god tid. nu kom vi in i en nästan helt tom lokal och skulle då plocka fram alla olika stationer lite fort sådär. men han hade ju såklart en skiss över hur det skulle se ut och med kankse 20-30 pers på plats så gick det jätte fort. det va nämligen så att fredrik va sjuk så kim hade fått lite akut hoppa in och ta hans pass.
 
men ja passet gick jätte bra när det kom igång och det va sjukt jobbigt. som alltid när han håller i passet. han är ju en sån person som älskar burpees. så mellan var 5 övning va det dax för buprees och när vi hade gått ca 2 varv och vi va inne på slutspurten så va det varannan övning på stationen och varannan burpees. det tog död på mig. jag kände bara att nej nu orkar jag inte mer. inte en enda burpees till. sen avslutade vi hela passet med en massa magövningar. och det är ju som vanligt inte helt lätt när man är född till lika stel som en planka och maggmuskler som en daggmask. när detta pass va över så kände jag att nu har jag nog slakit rekord i antal burpees som man kan göra under ett cross training pass. då hade vi inte börjat med dodgeball än. 
 
jag som är ganska så dålig åkte ju på ganska många straff och det är som att den där jävla tärningen va inställd på nummer 2 för mig som är 10 burpees. jag kände bara att nej jag orkar inte nu går jag ut. haha försökte till och med att slå om tärningen en gång och nej 2 igen. det är klart att jag fick andra straff oxå med dom där jävla burpeesarna dom kändes. och som att inte det räckte så tyckte kim som håller i även detta pass att vi skulle köra lite mer burpees under ena pausen. eller paus och paus är fel val. man gör nån annan övning mellan dom olika halvlekarna. vi som hade gått på crossen innan bara kollade på varandra när han sa vad vi skulle göra och alla bara nej inte mer. men jo bara att börja. 
 
sen förlorade såklart det lag som jag och nathalie va med i så som straff fick vårt lag göra 15 burpees innan vi fick sluta för dagen. det va med trötta ben som jag tog mig hem till fots.
 
men nu har jag ätit min middag. lagat lunch till nästa vecka och ska nu kolla på bron innan jag ska gå och lägga mig.
 
men ha det såå bäst

sats älvsjö

jag började min morgon med att äta en stadig frukost med både gröt och en frukt till det :) mums. det är bäst att ladda upp ordentligt för dagen har lite träning att bjuda på. så ja lagom till när jag skulle gå ut så börjdade det ju såklart och regna. gud hatar verkligen mig ibland (ganska så ofta). men bara att dressa på sig och bege sig ut till bussen. blev att åka till sats älvsjö och köra ett dubbelpass med först bodypump och sen ett mördande Grit cardio pass. men vi började ju med pumpen idag va ordinarie intruktören: super starka elin på plats. även hennes kompis som är precis lika stark isa. det va tungt, jobbigt och mjölksyran stod ända upp i halsen under första benlåten. mina ben va typ döda redan innan jag började passet. dom skrek av träningsvärk efter gårdagens legsolution och grit strenght pass. 
 
men det va ju bara och kriga på. efter pumpen va det då dax för det där mördande cardio passet. det blir inte bättre eller lättare utom det är ett sånt pass där alla låtar och alla övningar bara blir värre och jobbigare. det är aldrig så att nej men det här går ju fina fisken. nej nej. det är svettigt och mördande från början till slut. när passet är klart så lägger man sig bara ner och spelar död. för nån som aldrig har kört ett Grit cardio pass så är det svårt och beskriva hur det är. men det är i alla fall ingen mys träning ;)
 
efter träningen så åkte jag raka vägen ner till ösmo och till stallet. på vägen ner åt jag en raw food bars så att jag inte skulle dö av hunger. väl nere i stallet så träffade jag på en massa människor. det är så mycket mer folk när man kommer ner på lördags eftermiddagen än söndags morgonen. inte direkt konstigt ;). men ja jag snackade lite med madde innan jag satte lite fart. mockade fixade och när jag va klar med allt så blev det att gå till tåget och sen åka hem. somnade som vanligt på tåget och vaknade upp lagom i jordbro. så kunde hålla mig vaken i en station för att sen hoppa av.
 
men ja nu blir det inte så mycket mer än att bara inta soffläget och bara mysa ner mig i min mjukisdress och bara krypa ner under en filt och bara ta det lugnt =)

ledig

idag hade jag en sån där härlig ledig fredag och på min lediga fredag så har jag gjort det som jag tycker om att göra allra mest just nu. som att träna. hehe det har blivit en hel del träning idag :). härligt. jag va typ sjukt trött igår så jag gick och la mig vid 22:30 och gick inte upp fören vid 08:30. ojojoj jag kände mig som en ny människa nä jag vaknade. skönt att få sova ut lite.
 
sen har jag åkt in till stan och kört ett legsolution pass. det är ett pass som är 30min och där fokus ligger på ben och rumpa. jag kan lova att det käns i rumpa och i ben. vissa övningar va typ hel omöjliga och göra utan att sätta ner en hand eller två. både för balansens och för att styrkan i benen typ inte riktigt fanns där ;). men det är ett roligt pass som jag försöker och gå på när jag är ledig.
 
sen åkte jag hem åt lite fort och bytte om till spring käder. jag har inte sprungit på ja minst en vecka. både för att jag har haft lite ont i höger ben eller mer lår och knä och för att jag har vart förkyld. men nu jävlar. nu fanns det ingenting som kunde stoppa mig inte ens lite irriterande snor som så fort man får upp pulsen börjar och rinna okontrolerat. men det va så härligt att få komma ut och springa i skogen. det är som att man laddar upp batterierna där ute. nu är det så fint i skogen. det är skönt och svalt oxå så att man kan hålla ett högre tempo. och det märks jag sprang rundan på en bra tid så det va kul. för samtididgt så kände jag att jag kunde ha tagit i lite mer och sprungit lite snabbare på flera ställen men ville inte ta ut mig för mycket efter som jag ändå har vart förkyls och inte har sprungit på ett tag.
 
men ja det va skönt att komma ut och springa i skogen.
sen gick jag hem hoppade in i duschen gick ner till ica köpte mat tog det lite lugnt laddade om. gick sen ner till sats haninge för att köra ett Grit Strenght pass. när jag kom in så fanns det en massa kanelbullar. för ja det är ju kanelbullensdag idag. men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att det va bäst att inte ta en kanelbulle innan träningen för då skulle jag få smaka på den både en och tre gånger när den skulle åka upp och ner i alla burpees och hopp. så nej jag tog ingen. och när själva passet va sjuk så va jag så död så då tog jag ingen då eller. så nej jag firade min kanelbullens dag igenom att inte äta nån kanelbulle =). 
 
men ja hur ska man säga om Grit passet. det va precis sådär jävla gris jobbigt som det ska va. svetten och snoret sprutar ikapp med mjölksyran i typ alla muskler. det bästa är som vanligt när det är över ;).
 
men ja nu ska jag bara döö i soffan. det bästa med hösten är helt klart att bara krypa in i mjukisdressen tända en massa ljus och bara ligga och mysa =)
 
men ha det såå bäst
 
bjuder på två bilder som jag inte jar lagt upp från förra helgen då jag va på kalas =)
 
           
OMG nu är dom mina =). mina nya älsklingar jag älskar dom redan. jag ser framför mig hur sjukt jävla snygg jag kommer och se ut när jag kommer in skuttandes i träningslokalen med dom här på fötterna 
                jag körde ju såklart Grit passet för kim
 

mina dagar

om det är nån som undrar där ute om jag har gått och dött, bytt planet eller bara lagt det här med bloggandet på den där dammiga gamla hyllan. så har ni helt fel. jag har bara haft en hel del för mig och vart för trött för att starta datorn och sätta mig för att skriva om hur trött jag är just nu ;)
 
så nej det har blivit en liten bloggpaus för att idag ta nya tag och skriva lite.
 
och ja om det är nån som undar vad jag har gjort dom dagarna som jag inte har bloggt på så har jag i onsdags kört ett Grit Cardio pass på morgonen. jag hade lite tid innan passet började på morgonen så tänkte att jag skulle ta och springa en stund på löpbandet så att jag skulle få upp pulsen lite innan den ska skena på passet. 
det va den nya releasen som vi körde och oj vad jobbig den är. det är inte bara burpees nej det är burpees med armhävningar och sen springa som en galning fram och tillbaka för att gör fler burpees med armhävningar.
 
dom andra övningarna är oxå jobbiga sen blir det ju inte lättare av att snoret bara rinner hela tiden så att jag och några fler deltagare fick gå och snyta oss i dom mikro som kommer ibland. men ja det va bara och kriga på när passet va klart va det bara att hoppa in i duschen göra sig i ordning och sen åk atill jobbet. 
 
det har vart en del att göra på jobbet oxå. det är mycket bokat och det är många som är köpstarka kunder och det tycker vi om. vi har sålt bra den här veckan och det är alltid kul. sen efter jobbet så åkte jag till sats haninge och körde ett bodybalance pass. nu har jag kört det nåra gånger och jag känner hur min kropp tackar mig. det är så härligt avslappnande och samtidigt svårt, tung och ibland helt omöjligt. man ska slå knut på sig själv kolla åt ett håll ha ena foten i luften den andra i golvet och händerna vridna åt ett tredje håll. och så ska man stå kvar så utan att ramla... helt omöjligt. jag står ju mest och flaxar med armarna och benen lämnar knappt golvet. men det är ändå sååå skönt och så härligt.
 
i torsdags så va min plan att jag skulle ge mig ut och gå en promenix innan jobbet. ja den stannade vid en tanke för när klockan ringde så stängde jag av den och somnade om. inte bra. men innan jag somnade om så ställde jag i alla fall om klockan tack för det. så när klockan ringde sen igen. kände jag mig sååå otroligt mycket piggare... eller inte. jag kände mig precis lika trött som när klockan ringde första gången och nu ångrar jag mig att jag bara inte kunde ta mig upp och ut för att gå den där jävla promenixen. men nej.
 
men ja jag tvingade mig upp och iväg till jobbet. på jobbet så va det mycket att göra. det va mycket kunder, mycket spring och vi sålde bra. så det va kul. dagen gick jätte fort och helt plötsligt så va det dax för att gå hem. och åka til gymmet för att köra ett NTC pass. men jag började med att springa ca 10 min på bandet för att värma upp och bli lite varm i kroppen. 
 
passet gick kalas bra det va sådär svettigt och gris jobbigt som det ska va. vissa övningr känns helt okej som att det här är jag bra på och sen kommer en såndär käft smäll övning och man känner bara att nej det här är jag inte bra på. när passet är klart så är det död valross som står på schemat. haha det är jag absolut bäst på.
det som är roligt med NTC passet det är att det är så mycket med egen kroppsvikt. det händer nått hela tiden. det är snabba byten och nya övningar hela tiden. sen är det några övningar som man behöver hantlar till och vissa en platta. men mycket ut av övningarna är utan vikter och tro mig det är tungt bara som det är ;).
 
ja det va mina dagar det. vad jag har gjort idag tänkte jag att jag kunde skriva ut sen för nu måste jag ta och gå ner till ica för att handla mat så att jag har nått att äta när jag kommer hem från träningen idag :)
 
men ha det sååå bäst

på tal om....

 på tal om ingenting.. eller jo på tal om att jag just nu håller på tvättar eller kankse inte jag utom tvättmaskinen. jag har typ behövt tvätta hur länge som helst och nu började det och bli riktig kris jag hade typ till och med gått in på ful-trosor-lagret och även det höll på att ta slut..så ja det va kris. men jag har lixom dragit ut på det hela lite för länge. både för att det är extremt tråkit och tvätta, eller så har jag bara vart för trött, eller så har jag inte haft lust, eller så har det inte funnit nån ledig tid. för när jag väl har lyft arslet ur soffan och samlat dom där krafterna som krävs tvingat mig ner till tvättstugan och nästan vart laddad på att tvätta. ja då är det alltid nån annan jävel som har bokat upp hela tvättstugan och håller på att tvätta för fullt. jag har till och med tvingat ner mig själv kl:20:00 på en fredags kväll. det brukar aldrig va nån som tvättar då. jo men då är det en som tvättar och en som har bokat den tiden. suck. nej gud vill nog inte att jag ska ha rena underkläder.
 
då kan man ju ställa sig den frågan varför inte jag bokar in en tid som jag kan tvätta på. hehe jo för att jag inte har nån sådär liten smidig bokningsplupp. ja det är som en plast bit som man sätter upp där man vill tvätta. och nej jag har ingen och har aldrig haft nån. jag har inte orkat bry mig om att fixa nån egen eller efter som det sällan är några problem att bara glida ner och tvätta. och ja tro mig jag har provat alla pluppar som finns på den där tavlan flera gånger. jag har nämligen en nyckel men ingen plupp. frågan är om den är borta eller om dom förra ägarna tog med sig den till sitt nya ställe men glömde nyckeln kvar. eller om den där jävla nyckeln går till nått helt annat.
 
men så idag när jag stod nere i tvättstugan och känner känslan av att yes det är ingen som tvättar eller har bokat jag kan tvätta =). så gör jag än en gång ingenom alla pluppar för ja det är en del och tänker att det kankse har skett ett under kankse har hsb upptäckt att nej men hon där i lägenhet 540 på lejonetsgata 373 hon har ju faxist ingen plupp bäst att vi tillverkar en och sätter upp den så att hon kan boka precis som alla andra. så ja jag provar alla och helt plötsligt. precis sådär plötsligt som det kan börja och spöregna ja precis så plötsligt så går en plupp att vrida om utan problem och där står jag helt paff med en bokningsplupp i min hand... det finns en gud.
 
ja om det nu är min plupp eller nån annas plupp ja det vet jag inte. men nu har jag bestämmt att det är min plupp och det ska jag ta med hem när jag har tvättat klart lägga den på det där braiga ställe och använda som min bokningsplupp till nästa gång som jag ska tvätta =)
 
tummen upp för en tvättnyckel =)
 
 

RSS 2.0