melodifestivalen

kollar på den melodifestivalen just nu. det är ganska kul tycker jag och typisk svensk eller vadå. typ älska melodifestivalen hehe. men jag vet inte vem jag hejjar på. för att min och pappas favo är ju inte med och det va mikael rickfors. men han kom ju inte enns vidare så det sög. så nu vet jag inte. fast det spelar typ ingen roll vem vi skickar för vi kommer ändå typ alltid sist. bara för att dom där jävls baltikum länderna röstar ändå bara på varandra. asså jag fattar inte enns att det tydligen finns så mycket länder i europa. dom fanns inte med på min karta när jag gick i skolan utom då va det frankrike och dom där. nu är det fornajugoslaviska republikiska makedonien och sånt tjats. säger bara utt med skiten fram med eliten. dom kan väll ha en egen så att dom kan rösta på varandra. vi röstar i alla fall bara på dom låtarna som är bra det vill säga norge,finland och danmark och kanske island. men jag funderar på om ett såntär litet skit land van. skulle dom ens ha råd och ha en tävling där. och kan man skicka dit nån utan att den kommer hem typ skottskadad. hehe kommer hem i en liksäck eller nått sånt det skulle ju va snygg reklam för landet. nej men nu får jag ta och bli säga nått positivt om dom där länderna hmmm. dom ligger långt bort ifrån oss det är skönt.

och vad har jag gjort idag ja inte så mycket. har vart ute och gått i en timme sen har jag mäst ätit mina nötter. gottt. är hemma hos jonte just nu. läste min bok på väg hit den är typ sååå spänande. det är sista delen i millenium trilogin. ja jag vet det är för avanserat för att vara jag. men vad ska man gö när man åker kollketivtrafik i två timmar för att komma till rimbo. allternativet är att kolla ut på ingenting eller att kolla på alla konstiga människor. som altingen ser konstiga ut eller så luktar dom äkligt. så då är det skönt och bara sitta och läsa och se ut som en nörd. med en bok som man skulle kunna slå ihjäl nån med. den är typ så tung så jag tar bara med mej den när jag ska åka långt.

fuck jävla pilot jävlar som slog utt stackars lilla amy. vafan låten suger+ att det är en plagierad låt nej det va inte kul. hehe inte för att jag röstar det är jag får snål till men tycka är jag bra på. och bwo åkte ut men det gör inte så mycket men men .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0