den stora staden

ja jag skulle behöva åka in till den stora staden någon dag. jag ska gå på jakt efter min klänning. hehe det kommer och sluta med att jag inte köper nånting.

ja nu sitter jag här och lökar. i väntan på att törnrosa ska vakna upp ur sin dvala. ungefär som att kolla på när målafärg torkar;) sen vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på me jag hoppas på nått roligt. men det är pissväder. luftfuktigheten liger typ på 300000. så det är ju ingen idé och försöka gö nånting med håret för det kommer ändå och farvandlas till en fuktigboll på typ 3min. och efter som jag bor uppe i himlen så kan jag medela att risk för regn/regnskurar och ja allt blött ligger oxå på typ 30000%. det är grått och tråkigt.

åå jag har läst klart min bok oxå....nattfåk. den va jätte bra så nu måste jag börja på en ny ska se vad det blir. för den där hupnotisören. den finns bara som bok och jag vill ju ha pocket för anars så blir den ju sååå tung och släpa runt på. blir fan som att ha med sig ett mordvapen i handväskan och min axel kommer och få förslitnings skador.

nej nu ska jag komma vad jag ska läsa och sen gö mej en caffelatte...

men ha det så bäst

och simma lugnt;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0