lördag

japp nu så är det lördag och jag är hemma hos jonte men ska dra ut på en promenad snart. eller jag borde igentligen springa men jag är för lat för det så det får bli gå. men igår så va det idol och erika åkte ut jag säger bara gud sååå skönt. men vafan gör han rabih där eller vad han nu heter. han suger. han är ju såååå dålig att han borde inte ens få va med i en munkgossekör. han är sååå värdelös. men bara för att han är kvar är för att typ hela rinkeby, tensta, kista och ja så klart schordbro röstar på honom. jag säger bara kan man inte få rösta och ge minuspoäng.

och ja vi ska kankse få en prao hos oss hehe han är en långhårig rockare som skelar så att man inte vet vilket öga man ska kolla på. men bertil tyckte att han va trevlig och ja jag vet inte det är han säkert men jag pratade inte med honom. jag va typ tvungen och gå in på lagret och dö av skratt. typ som när jag lämnade ut en skalm så va det nån som hade satt på en miss sixty skalm upp och ner. och han som skulle ha det va typ i 60 års åldern. ja jag bara hoppas att han såg dåligt. fast jag förklarade att det va ett svårt fäste och att det bara va den som pasade och han tyckte att det va sååå snyggt så. men jag höll typ på och döööö.

nej men nu ska jag typ ta och sätta lite fart

men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: saraaaaaa

vad du e duktig!

Och jaaaaaaaaaaaaaaa jag hade typ segerdansen när erica åkte ut, hon e så tråkig att kolla på. inte speciell någonstans.



Och rabi, ahah ja heliumsmurfen lär ju ha en del fans hrmhrm om man säger såååå :D hhaha

2009-10-31 @ 16:52:31
URL: http://sariih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0