marknaden

japp igår så va det marknad. ja det va som alla andra marknader det går i ett specielt mönster. först kommer godis, sen leksaker, sen strumpor, sen ölkorv, sen mat, sen saker för 10kr och nån stans där emellan så är det nått godis stånd igen. sen är det konstiga kläder, sen vantar+strumpor, och sen handväskor. sen börjar allt om igen och igen och igen. fast godis mat och bakelser uppreppar sig minst 10000 gånger mer än allt annat. sen i mitten nån stans på nån utstöt kant där ingen går och kollar så sitter det nån stackars tant som har slitit hela året med att gö små skyltar och sånt för hand. men det är typ ingen som ser det för alla är så upptagna med att undvika alla kokosbollar och godis och att få en kräslig sjal över halsen som turken tycker att passa såååå bra i hopp med mina vackra klargröna ögon. man ba ursäkte dom är inte gröna dom är asfalts grå och nej tack jag vill inte ha en sjal som kliar och sticks och som typ är spy grön.
nej men jag köpte strumpor 14 par för 100kr det tyckte jag va bra. och sen mina älskade mintkyssar. åååå dom är såååå goda. smakar nästan som tandkräm.

men idag så vet jag inte riktigt vad vi ska gö men det brukar lösa sig. väntar på att jonte ska gå upp för vaken är han hehe. jag hör honom där inne. men det är lika bra och gå och släppa upp honom.

så ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0