efterlyst

kollar på efter lyst just nu. uch det är så mycket hämskt och konstigt som händer.har äver försökt och sätta upp min carpe diem skylt utan resultat. fan det är ju typ omöjligt. har köpt betong spikar nej men då är hängarna för små så det går inte och hänga dom på spikarna. jag säger bara cp. så nu sitter jag och äter avokado och funderar på vad jag ska gö???.

men idag så har jag jobbat sen så va jag nere på ica och köpte mat som jag nu håller på och gö matlåda på. sen va jag ner till bilen för det har ju regnat och det betyder att det regnar in som betyder att jag måste flytta om och byta handduk så att det inte blir en pöl med vatten i typ halva bilen. sen efter det så gick jag ner till icamaxi för att köpa mina krokar till min skylt. bara för att jag har betong så det måste va några speciela. och nu så håller jag på och gör lunch.

sen ska jag kolla på en film som min mamma har sett och hon sa att den va bra. den heter 1408. handlar typ om nått hotelrum och så händer det en massa saker men vi får se hur den är. den värkade bra i alla fall. sen så har jag hyrt en bok idag oxå. eller man kanske säger lånat på bibblan. hehe jag har nämligen ett biblioteks kort i tyresö *STOLT*.

så red jag neo i måndag oxå och det gick bara bra. han har blivit bättre och rida nu när han har slutat och sparka när man ska fatta galopp. fan jag höll ju på och ramla av när han gjorde det . sen så anmälde jag mej till hopptävling oxå på lewi den 20 september då får vi se hur de går.

men nu ska jag bråka lite till med min skylt

men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: saraaa

tjo!

jag har tyvärr inte fått bilderna än, men jag jobbar på det hehe :P :D

jag slår en pling när jag får dem.

2009-09-03 @ 14:30:51
URL: http://sariih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0