ensam mamma söker

kollar på det nu. dom är så himmla gulliga tycker jag. det är ett program som jag tycker om och är bra att kolla på. vad har jag annars gjort i helgen ja. i lördags så när jag hade vaknat lite så började jag med mitt golv. så jag hämtade stolen från hissen och tog bort allt från hallen och började och sticksåga. måste nämligen gö ett hål där toan ska vara. och fick order av min pappa och börja med toan. och fan hade jag vetat att det va så här jobbigt så skulle jag fan anlita en firma eller nått. heheh nej men det jobbigt är ju och såga och så måste man såga om och slipa och hålla på och tänka jättte mycket så att man inte gör fel. och så blir det så mycket slipdamm och spån överallt och sen så går man i det så det blir sånt där spån överallt. och det är inte tungt men jobbigt. för man måste ju såga på avisidan och där är det en massa plast taggat och sånt. så jag måste ha vantar på mej när jag sågar för att det inte ska gö ont i händerna och för att hålla i trät. och så får man hålla emot för det hoppar till ibland och så får man ta i för att sågen ska komma nån vart. hehe ibland tyckte jag at det gick såååå jävla trögt och jag tog i bara mer och mer. hehe sen visade det sig att jag höll på och såga stolen i två delar;).

sen så fick det va bra med sågandet och jag fick börja gö mej i ordning för att åka till jonte. så det va bara och hoppa runt bland träbitar, dammsugare, skohylla, stövlar och framförallt och undvika och trampa på sticksågen. mendans jag sprang runt och sminkade mej kläde på mej och funderade samtidigt på vafan jag skulle ha på mej och typ rakade benen samtidigt. men det gick bra jag har alla armar och ben kvar och bara lite små sår. sen så åkte jag till jonte och så läste jag lite i min bok och ja den verkar väldigt bra. sen när jag kom hem till jonte så han jag bara in genom dörren som kom han hem och vi åkte till rimboträffen. hehe han åt pizza och jag åt min favo sallad. en räksallad som är jättte god. sen kollade vi på film drack lite vin (och ja jag menar lite vin jag drack bara tre glas) och åt vindruvor. vi kollade på sex and the city filmen. den va bra tyckte jag. sen va det lägdags.

vaknade dagen efter med sån träningsvärk. assa jag vet inte om man kan få träningsvärk av att såga men om man kan få det så har jag fått det. för jag har ont i armarna och i benen av alla ställen helt sjukt. sen så åkte jag hem och kom hem till mitt kaos som jag lämnade det. typ snubblade över hårfönen och han specis flytta på foten för att inte trampa på sågen:). men det va bara och börja med mitt golv igen. så idag har jag hunnit med ganska mycket tycker jag. jag har fortsätt med mitt sågande och tänkande angående mitt golv. sen så får man ta lite pauser i mellan för jag får såå ont i handlederna av allt sågande. sen när jag tyckte att jag hade fixat klart med golvet för idag och klockan började och bli rätt mycket. med tanke på att man måste ju städa oxå. så jag började och städa och skura badrummet så att jag kunde lägga ut som plator som va klara. sen va det bara och förtsätta. sen så fick jag för mej och städa lite och rensa. så det va bra att jag hade en stol så att jag kunde nå upp och se vad för nått jag hade där. så jag hittade massa gräsligt fula dukar som jag har fått av nån så dom slängde jag direkt och lite annat skräp. och så rensade jag bland kläderna oxå så att jag får lite mer plast. för i mina garderober är det sjukt trångt. sen så gick jag och slängde det.

och nu så kollar jag på ensam mamma söker. ska fortsätta min dammsugning när det är klart. sen så måste jag gö mina matlådor oxå. ska gö sallad. räksallad som jag älskar. hehe om räkor skulle bli ett utrotningshotat djur så skulle jag typ dö hehe;)

sen så är det sängen som väntar är typ jätte trött. fan om jag har gjort typ nått hela tiden ändå har jag inte gjort så mycket typ bara bråkat med mitt golv och städat och rensat. men det tar sån tid allt.

nej nu måste jag sätta fart igen för ensam mamma söker är slut:)

men ha det så bäst

P.S jag älskar värkligen min jonathan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0