inte vår månad

nej denna månad är nog inte min familjs månad. först så dog min bil. och nu så har tommy min syrras kille krockat med sin bil. men han klarade sig. och det är ju huvudsaken. men han körde på essingeleden och sen så va det nån bil com bytte körfält till tommys körfält och bilen innan fick bromsa och tommy han inte bromsa tillräckligt så han körde in i den bilen. suck säger vi bara. och min pappa säger suck den skulle ju åka till besiktningen på onsdagen. men ja så blev et inte. den fick åka till skroten. gick inte och rädda. och pappa som hade svettsat i hopp hela bilen tog honom typ en heldag. men ja mette-marit har fått en kompis som hon känner.

sen har det inte hänt så mycket mer jag gick hem idag från gudö. sen så har jag ätit min soppa och en avokado gottt:). nu så kollar jag på efterlyst. helt sjukt asså om det är han som har dödat hon linda.

idag på jobbet har det vart helt sjukt mycket och jag fick jobba till sju bara för att vi va inte så många. men det va ingen fara efter som jag hade inget annat för mej. men det va mycket mellan sex och sju oxå typ hellt sjukt. man blir så trött i huvudet när det är så mycket. så det va skönt och gå hem och rensa tankarna lite och bara gå. få lite motion och luft är inte helt fel eller.

jag har inge bil än men snart så. hehe så i måndags efter ridningen så fick jag glatt åka buss. lite drygt tycker jag nog men det går bra. kom hem vid 23. då va det bara hoppa in i duschen. och sen sova.  man är såå trött när man kommer hem så sent. så man orkar ju inte gö nått mer.

nej nu ska jag kolla på efterlyst men ha det så bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0