matttt

att ett ord kan säga så mycket. det finns ord som kärler, hat, drömmar och ja mycket mer som kan beskriva så otroligt mycket. och dom orden har en stor inverkan på vad vi har att säga. och så finns det mat det är oxå ett sånt ord det kan beskriva en hel mening. det är nog det ordet man bara kan säga utan att säga nått mer och det behöver ingen förklaring. och just nu så håller jag på och lagar mat. det blir nån soppa och så avokado till och ett äpple:). 

idag så har jag jobbat och det va mycket och gö. vi har ju kampanj att vi bjuder på ena glaset så det har vart helt sjukt mycket. folk typ springer benen av sig för att kunna köpa ett par glassögon och få den rabatten.och sen så har jag haft två utlämningar och den ena gick det inte så där jätte bra för. men den andra va jätte duktig. det är kul när det går bra. heheh mindre kul när det går dåligt.

och i morgon är det fredag och LÖNNN. äntligen säger jag bara. jag älskar och få pengar. heheh och sen ska vi hem till simon en kompis till jonte så hjälp jag måste fixa nått som jag kan ha på mej. tänkte ha jeans och nått till. hehe måste bara hitta nått som jag kan ha. sen så på lördag så ska vi antingen till invigning av motorvägen eller så ska vi på mässan. eller ja mässan ska vi gå på i alla fall men vi får se om vi hinenr men invigningen oxå. sen på söndag så ska vi gå på bio. vi ska gå på flickan som lekte men elden. jag tror att den kan va bra.

men nu är min mat klar men ha det såå bäst


Kommentarer
Postat av: Elli

Tack :) Ja, de skulle va kul om ni kom förbi :)

2009-09-25 @ 16:32:57
URL: http://elliaurore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0