mode grej i centrum

ja under ca två veckor så har centrum haft mode veckor. och alla affärer i centrum har haft möjlighet att ha ett stånd på torget. och idag va det våran dag. vi visade upp ett smakprov av höstens collektion. det va hugo boss, cheap monday och tiger of sweden. sen hade vi lite tidningar och synsam dumlekola. hehe jättte goda. och jag kan ju lugnt säga att det gick åt mäst. och det va tur för vi hade typ 10kilo. och ja vi har typ en och en halv kartong som vi får äta upp. men man orkar ju inte stå så länge utom man fick stå i typ en halvtimme sen kom nån och böt av en och sen gick man dit igen och stod i en halvtimme. men det kom fram ganska mycket folk och frågade och pratade. provade lite bågar och åt kola hehe. nej jag tyckte att det va lyckat. vi sålde en båge oxå så det va bra:). men han hade kanske köpt ändå men det vet man ju inte.

och så har min kära far kanske fixat en ny bil till mej. våran granne i ödesmo har en gammal saab som han vill bli av med. hehe den är från 83 så den är ganska så gammal+att det är automat jätte läskigt. men i alla fall han vill bli av med den och jag vill ha en bil. men ja som vanligt så finns det alltid ett men. det är inte hans bil utom hans dotters bil och det är inte säkert att hon vill sälja den. fast hon har inte använt den på två år tror jag. för den har i alla fall vart avstäld i två år. men vi får se hur det blir. man ska ju inte ta ut nått i förväg.

vad har jag gjort mer ja inte ås mycket red heidi i måndags det är en ponny hehe. men det gick jätte bra. det va en lite utmaning. för hon är stark och pigg. och kan lätt bli hängig i handen så man måste gö mycket halvhalter så att hon inte hänger i handen. men jag tyckte at det gick bra:) hon är ju såå söt oxå.

nej nu ska jag kolla på tv och sen sova

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0