dagen

ja idag har jag ju jobbat och det gick bara bra. jag jobbade med jonathan och även det fungerade bra. det va ganska mycket och göra. jag sålde både ett par nike solisar och ett par glasögon och vi kommer och sälja ett par till för jag ska ta hem en guccie 1438 till en kund. det va verkligen bara att det är den bågen hon ska ha. för hon kom in och sa att hej jag skulle vilja ha en ljusbrun transparant fyrkantig plastbåge och det skreck typ gucci 1438:) för hon hade en gucci idag och starka minus så hon skulle inte ha en stor båge. så hon kommer och ta den:).

sen har jag lite funderingar oxå. och vad är nu detta funderande jo om anna ska eller inte ska haka på denna hunter trenden???. asså det är ju bara ett par gummistövlar. men nej anna det är inte vilka gummistövlar som helst nej det är ett par hunter gummistövlar. så ja jag vet inte. jag är ju inne på att köpa nya skor och ett par vinterskor måste jag ju ha. men gummistövlar är ju inte vinterskor tänker du nu. nej jag vet men då kan man köpa ett separat lurv till som man kan ha när det blir kallt:). men ja jag vet inte dom är ju ganska dyra. men samtidigt så kollade jag ju på ett par replay skor och ja dom va betydligt dyrare än dessa hunter stövlar med lurv.



men jag får fundera lite till:). ska även in på tyr och prova dom för odm har dom där. för jag har inte provat och gå i dom. för jag måste ju kunna gå till sågen i dom annars är det helt meningslöst.

men ja vad har jag mer gjort idag. ja pratat lite med jonte han hade haft det bra på kryssning och nu så va han med sin bror och söder och satt och drack öl. så han kommer inte till mej idag. hehe och ja han jobbar inte i morgon.

men nej nu ska jag ta och kolla lite på tv.

men ha det såå bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0