ett år äldre

ja uch nu har man blivit ett år äldre 24 år gud säger jag bara ett år kvar sen går det bara utför. som min gamle far brukar säga:). men jag tycker att jag börjar bli så gammal man har typ bara lust att gräva en grop lägga sig där i och be nån fylla på. hehe nej nu är det nog om mitt depp prat.

men jag fick jätte mycket grattis på fb och på sms så det känns jätte kul:). hehe skckade ett grattis sms till kurre(som är min morfar). hehe svaret jag fick va något defust. det stod typ vem är du som glade mej på min födelsedag. jag ba eee ja det är ditt barnbarn anna om du mins mej. men jag tror inte att han lägger in nummer i mobilen utom har en adressbok när man ska ringa nån (får man hoppas). hehe kankse ska presentera mej nästa gånger jag träffar honom.

nästa vecka så är det dop(igen) som står på schemat. det är jontes brorsa som har fått ett till barn. ja hehe den ska heta nått på L som jag inte kommer ihåg. typ leonel eller nått sånt.

i morgon ska jag till stallet och rida. jag har även bakat en kaka. en kladdkaka med chocklad i. jag har inte gjort den förut så jag hoppas på att den blir god. men vi på jobbet är ju inte så kräsna. vi äter typ allt med socker i:). sen ska jag köpa lite grädde så är kakan klar. jag kände att jag va tvungen och baka nått för innan så har kurre och jag delat eller han har get mej pengar och jag har gått och köpt nått men ja han jobbar ju inte i morgon eller nån annan dag den här veckan och jag måste ju bevisa att jag faxist kan. jag är ju ändå trots allt 24 år så jag måste ju kunna baka nått:)

men ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: M-L

2010-10-11 @ 19:49:22
Postat av: M-L

Kakan var underbart god. Du får gärna baka den fler gånger.

2010-10-11 @ 19:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0