haha

helt sjukt kul det va igår. hehe cillan blev lite chockad över att jag va där för jag hade ju bjudit in mej själv;). så hon viste inte att jag skulle komma så det va lite kul. men hon blev glad och se meji alla fall:). kom hem vid 4 kankse då va det bara direkt i säng och nu så är jag uppe men känner mej ganska så pigg. jag drack inte så mycket igår efter som jag skulle upp och jobba. sen så drack jag vatten dom sista två timmarna. men ja hur ska man försklara kvällen då.

ja först så när jag kom så va det inte så mycket folk. sen kom det fler sen öste det in folk. sen öste det ut folk son va det folk som kom och gick. den va det en som spyde på golvet mindre kul. men gud ja vad hände mej. jag pratade mycket med elli som va där oxå det va kul:). dom garvade glatt åt att jag bjöd in mej själv:).

jag säger bara att jag är glad att det inte va jag som hade festen för det va glas, ölburkar, ciderburkar och allt sånt överalt. och det va kletigt vart man än gick för öl, cider och vin som folk hade spilt ut och inte torkat upp efter sig. gud jag mins bara en fest som jag hade på hösten och jag hade ett helt träd med löv i lägenheten. det va bara upp med soppen och soppa bort allt.

nej men nu ska jag göra mej i ordning för en dag på jobbet:)

ha det såå bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0