helgen

ja nu är det ju söndag igen och man får en till måndag slängd i ansiktet. men vad hrr jag då gjort denna helg. i fredags och lördags så va jag ute och sprang. det är skönt och ha det gjort på morgonen. sen på lördag efter min springtur så blev det lite bråttom för vi skulle till tyresö centrum för att kolla på EMD. man måste ju kolla det är ju inte varge dag som dom kommer till tyresö c. efter det så åkte vi in till stan och gick på bio. vi såg på himmlen är oskyldigt blå. den va jätte bra tyckte jag.

men jag tycker ju om svenska filmer så jag tyckte om den:). sen så stannade vi på ett ställe som ligger vid centralen och drack några öl. klockan va ju inte så mycket så det va skönt och komma hem tidigt. man börjar och bli gammal:).

sen så i söndags så va jag i stallet för jag hade diamant och jag brukar ta honom på morgonen så har man det gjort. hittade dom hästar som jag skulle släppa ut och även dom hagarna som dom ska gå i. sen så skrittade jag ut på diamant och sen mockning och fixa allt sånt. sen så stod jag mest och snackade med madde innan jg åkte hem. väl hemma så väntade jonte på mej. jagva ju jättte hungrig för jag hade inte ätit nån frukost eller ja ett päron.  så jag åt mina ölskade plättar. och ååå jag sa till min pappa att jag skulle vilja ha ett plättjärn. häst minne som han har ringde mej när han stod på priskrossaren och frågade om han skulle köpa ett plättjärn till mej ååå ja sa anna. så nu har jag snart ett plättjärn.

sen så har jag även gjort nyttig vegetarisk lasagne enligt anna skipper så jag hoppas att den är god. har inte smakat den än utom hur den smakar återstår och se i morgon. men jag hoppas att den är god eller så är det första och sista gången som jag gör den.

men nu kommer lite bilder från min helg

















en gubbe i guld som jag och jonte såg i stan




jag får bara en impuls av att vilja hoppa i denna lövhög




jag och diamant på äventyr



jag och diamant









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0