anna blir ett med naturen

oj ja nu va det ett tag sen jag skrev men det händer lixom inte så mycket. men nu har det hänt lite mer i alla fall. i fredags efter jobbet så åkte jag till jonte. fick sällskap av härliga elena. vilket va jätte kul gjorde halva resan rolig i alla fall:). sen när jag kom till söderhall så kom jonte och hämtade mej. vi åkte till norrtälje och handlade lite och sen åkte vi till hans mamma och snackade lite. sen åkte vi hem.

på lördag så ringde klockan 06:00. uch hämska tanke. hehe men vi skulle upp och va med på jakt. vi skulle typ gå drev det är när man går i skogen plåser i en nån trumpet och motar fram alla djur som kan finnas i skogen. ja anna hade ju sett framförsig hur man gick i en lummig skogsdunge med solen i ansiktet och vinden i håret och bara bli ett med naturen. så klart planmark eller lite lätt nerför. och öppen planlösning så klart. möjligt viss lite björkar som gungar av blåsten. hehehe ja så va det inte. det gick upp och ner som ett dragspel. det va berg och klipper och fick hoppa ner från klipper och kasta mej upp. det va pinnar och stockar överalt. det va granskog som va så tät så att jag hade barr och grenar innan för kläderna när jag kom hem. det va döda granar som stod så tätt och det va så stort parti med dom så det gick inte och gå runt utom det va bara och kasta sig in och ta händerna för ansiktet och bara gå. en gång gjorde jag inte det då rev jag med på näsan. jag fick hoppa över diken och landa mitt i dom för att hoppet blev för kort. jag fick hoppa över fler diken och hugga tag i gamla grenar för att inte ramla ner igen. det va träskmark, det va allt annat än lummiga skogstigar. hehe nej men oj glömde jag säga att nej här va det inte och följa sigar ner det va och bara traska i en riktning tills man kom ut till en väg som vägrade och komma.

men dom sköt ett vildsvin i alla fall som jag tog kort på men den lägger jag upp när jag kommer hem. vi blev bjudna på mat så det va bra. det fanns brunaböner och grillad korv med bröd. dom som känner mej kan ju gissa vad jag åt;). men det va faxist kul. det va en upplevelse. fasten jag ibland bara hade lust att bränna ner hela jävla skogen och bryta av varenda gren jävel och slänga tut helvettet åt skogen och låta den ruttna där. och typ jonte som ringer när jag är mitt i en stid med en gran och frågar vart jag är. ja vart tror du på stureplan och njuter av ett glas champagne rosé. nej inte direkt. så säger han ja men har du gått över ett berg. ja du det gick typ bara uppför där jag gick sen gick det typ ner i stup för att komma till nästa berg. men jag kom rätt tillslut.

men i det stora hela så va det kul.

men jag har insett att nej anna kommer nog aldrig och bli ett med naturen;)

ja sen så när jag kom i fredags så fick jag min födelsedagspresent av jonte jag fick 6st stora vin glas. så jag bev jätte glad för det va såna jag ville ha:)

men nu ska vi snart på dop så jag måste kankse gö mej i ordning.

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0