idag

ja idag va jag ledig skönt. jag fick sova ut eller jag sov till typ 9 sen vaknade jag och gick upp. jag började med och springa. det är skönt och komma ut det första man gör på morgonen man vaknar till i alla fall då. och så har man det gjort och det är skönt. efter att jag hade sprungit klart och jag va på väg hem så gick jag förbi ett äppelträd. men vafan det låg en massa äpplen på marken och dom vill jag ju inte ha. nej så vad gör man då jo man skakar lite på trädet så vips så kom det ner ett äpple. och åååå det va jätte gott så där måste jag ta fler äpplen:).

sen när jag kom hem så har jag gjort mina nyttiga plättar jättte gott så jag åt lite plättar till frukost och kaffe:). det är så härligt och sitta och äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro. sen så började jag och stor städa med stort S jag har dammsugit och torkat golv gjort rent toa och badkar och ventelationer och sånt. sen så började jag med mitt garderobs problem. för jag har lagt ner en massa häst/vinter kläder som jag nu vill ha upp men som jag inte har plats för. men nu så har jag plats för det. jag har tagit ner så otroligt mycket kläder så det är helt sjukt. sen för att dom inte ska bli förstörda så har jag soppsäckar över dom. och tro det eller ej det blev eorushoppers soppsäckar och det va bara för att icas hade handtag och det behöver jag inte. men nu när dte är klart så är jag så nöjd såå:). det blev såå bra. hehe inte för att jag har så mycket mer plats i mina två garderober men lite mer i alla fall:)

men jag åkte aldrig till port 73 fick inte tid till det och jonte va inte så taggad på att åka dit. men i morgon så vill jag åka till tyresö c bara för att emd ska dit och sjunga:) men först så ska jag ut och springa på morgonen.

hehe och jag såg på idol att det ska va 90-tals tema vadå att man börjar och känna sig gammal.

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0