nu så

japp nu så har jag beställt mina hunter stövlar:) så snart så kommer jag kunna spatsera i mina stövlar som alla andra;). jag beställde även med en socka så att jag kan ha dom på vintern. så jag hoppas på att det blir en kall och snöig vinter som förra så att mina stövlar får sig en ordentlig match.

men går så va jag i stallet och red på milan åååå vad skönt det är och rida en häst där man kan rida och koncentrera sig på sin egen ridning och på att jobba på sig själv och så klart hästen. men det kändes jätte bra. hehe när vi red på vonterna så hade jag svarten bakom mej och hon red som en galen jude. hehe hon typ sparkade och smackade så jag behövde inte driva nånting utom snarare bromsa. inte för att milan är känslig men hon smackade så galet så jag tror ingen behövde driva på min volt. och andledningen varför hon smackade som en galen jude och sparkade så att man hörde hur det ekade va för att hon inte vågade piska och heheh ja det är ju inte rätt häst och sitta på då. jag kan ju säga att han gick inte ett enda steg i onödan. han typ stannade från galopp till skritt på 4sek. nytt rekord typ;).

idag på jobbet så va jag typ själv i butiken från det att jag kom fram till 11:30 för dom andra hade kurs med jesper. men det va rätt lugnt jag klarar mej själva så bra så. ja det va ju inget bokat så det va bara alla kunder som kom in som jag skulle ta han dom. men det va ändå rätt mycket och telefonen ringde men det gick så bra så. det va aldrig så att det blev stressigt precis.

nu tror jag inte att det har hänt så mycket mer.

min pappa har opererats idag jag tror att det gick bra har inte pratat med nån men får fråga mamma i morgon. jag blev oxå otroligt glad när jag tankade i måndags. min bil har gått från att dricka bensin till att tänka på annas plånbok. så från att dra ca 1,6 L/M så drar den nu 1,1L/M. hehe en normal människa med en normal bil skulle tycka att det va fruktansvärt mycket men nu är ju inte min bil normal och så tycker jag att det är jätte bra:)

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0