planer

ja nu har anna stoora planen. jag har ju extrem platsbrist i mina två garderober får inte in en enda galge till och inte ett enda linne till. så vad ska då anna gö. jo anna ska göra om mitt föråd till klädkamare. eller inte riktigt men jag ska ordna så jag ska kunna ha lite kläder där nere. jag ska bara fixa lite först sen ska jag köpa plastsäckar så att kläderna inte blir förstörda. så det ska jag ordna när jag är ledig men först så måsta jag köpa fler gagar och soppsäckar.

men vad har jag gjort idag jo jag har jobbat och det va dötttt. jag och elena va det som jobbade vi städade och fixade sen va det kanon döttt. jag fixade med reklamations högen och skickade in allt sånt sen så gjorde jag alla beställningar och sånt. elena tog lite kunder och plockade. men tillslut så va klockan fem och man fick gå hem.

i lördags så va vi nere i ösmo hos mamma och pappa och det va trevigt. jag fick dit mina vinter däck och han fixade lite och än sålänge så ser det mycket lovande ut:). det känns ju bra. vi åt jätte god mat ååå det är såå gott men det är tur att man inte äter sån mat varge dag för gud då skulle man rulla fram. det va potatid klyftor kött och pappas svampsås:). jag skulle typ kunna leva på den där såsen. fick även en matlåda så det blir vi glada för.

men nu ska jag ta och städa och plocka lite här hemma

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0