snöö

ja som nog ingen har missat så är det lite snö ute:). men den snö så kommer även problemen. när jag skulle åka buss i fredags morse när så började det med att bussen va sen. sen kom den sakta men säkert:). sen så gick det bra igenom alla rondeller och det gick bra ända fram till rödljuset när man svänger in från gudöbroleden till tyresö vägen. så han stod ju såklart längstfram och va tvungen och stanna för att det va rött. sen när det blev grönt så kom vi inte därifrån. hehe jag ba nej jag kommer och få gå härifrån. det blev rött och grönt igen och rött och grönt igen. sen blev det så några gånger och han höll på och kämpade. bilarna bakom körde om och svängde in men bussen han stod där han stod. men för varje försök så kom han typ 1mm så efter typ ett tag så kom han så pass att han fick grep under hjulen så att vi kunde tuffa vidare. hehe sen kom jag till jobbet. men det är lite läskigt när det kommer snö så pass tidigt för det är ju ingen som har vinter däck.

jag ska snart åka till ösmo för att få vinterdäck på min bil. men jag skulle vilja åka till port 73 innan och se hur det ser ut:). det va tydligen kaos i onsdags när dom öppnade det kanjag tänka mej men ändå.

men idag så va jag uppe vid kankse 9:00 och så va jag ute och sprang sen så har jag ätit mina hemgjorda plättar och min hemgjorda sylt:) jättte gott.

vad har mer hänt. ja jag har jobbat och jobbade till sju i morgon mindre kul men det gick bra. hehe när alla har gått hem så är det inte så mycket mer som händer det va helt dött.

hehe sen när jag åkte till jobbet i torsdags så va det en gubbe som satt och drack vodka. uch säger jag bara. det ser så skabbigt ut. hehe och nej inte direkt att man blir sugen när man ser nån som sitter och dricker klockan 08:30 på morgonen man ba skål.

jag har ju köpt ny jacka oxå och den va jätte varm och go. så jag är väldigt nöjd med den. och när det snöade så hade jag den och snön la sig som ett täcke på den så jag blev inte blöt så det va bra.

men nu ska jag ta och sätta lite fart

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0