tisdag

ja nu ska vi se vart jag ska börja. jag kan ju börja med i måndags åå måndagar är ju alltid så roliga eller inte. men det är bara och härda ut. sen efter jobbet så va det stallet som stod på schemat. det va hoppning alltid roligt:). jag fick faro. anna va lite chockad jag brukar typ alltid få typ neo bubblan eller laura där man mer får bromsa än att driva. men det är alltid kul och få rida nån som man får driva lite på. hehe a-k typ sa anna du behöver inte driva så mycket det behöver inte gå så fort. men hehe jag tyckte typ att jag smög fram och ville bara ha lite tryck i galoppen. men det gick jätte bra. han va så duktig så. han tyckte nog att det va lite kul och få jobba lite och få galoppera på:). han är ju så snäll

jag kan även meddela att kladkakan gick hem den blev kladdig och good. så det får jag gö flera gånger. hehe nu när jag har ingredienserna hemma;).

sen så är jag förkyld oxå mindre kul men det går nog över snart.

sen så har jag jobbat idag som vanligt sen så när jag kom hem så har jag färgat håret. det blev det vanliga skandinaviskt blont så jag kommer och va gul ett tag men sen blir det bättre;). sen så va det dammsugar dax. så min godkända dammuppfödning fick se upp när snabeldraken kom fram.

sen har det nog inte hänt så mycket mer.

men nu ska jag ta det lite lugnt.

men ha det så bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0