jag säger bara helt sjukt

asså jag säger bara den här dagen va hellllt sjuk. ja vi va bara 4st men det va inget problem. nej för först så kommer det in en kund som har den här lite stöddiga tonen och som typ stinker bolag och typ inte kan gå rakt jag ba ååå så trevligt. så har han tidigare vart i haninge och det står romaner och jag skriver och skriver och det va en massa problem typ inte betalat och en massa sånt och så toriska linser som han inte har hämtat ut och ja en massa sånt. så har han inte gjort en undersökning eller.

så jag säger till honom vänligt men bestämmt att han måste gö en undersökning först efter som han inte har nått giltigt recept. och att nej han kaninte få några linser och nej vi har inget hemma. utom det är bara och boka en tid och nej vi har inga tider idag (och helst så ska du va nykter då). men han tycker inte att det är nån bra idé. utom han börjar och ba men kom igen nu anna nu måste du ju hjälpa mej anna och jag tycker inte om när folk som jag inte känner (och inte tycker om) börjar och anna mej. jag har lust och bara nej du och jag är inte anna med varan. men han kommer i morgon bitti typ första tiden i hopp om att han är nykter då.

sen nästa kund som kom tog typ bara synisen 1 timme (brukar ta en halvtimme) sen så fattade jag varför. jag visade bågar för henne i 1 timme och 40minuter sen gav jag upp och hon fick kolla själv. för hon lyssnade ändå inte på mej. när jag sa att bågen satt jätte dåligt på hennes näsa så sa hon att den kändes bra. och ena sekunden så ville hon inte ha en bred skalm för hennes förra gjorde ont. då försökte jag förklara att det är inte skalmens fel utom att den är för liten men hon lyssnade inte. sen så kollade hon på bågar med breda skalmar.jag ba åå men gud. alla bågar jag tog fram va det fel på. hon provade dom inte ens utom sa bara att nej den är ont. men sen provade hon själv bågar som såg ut som dom som jag tog fram. så då gav jag upp.

sen nästa som kom in pratade på (vet inte riktigt vad han ville) sen så frågade han om han va i bollmora centrum eller tyresö centrum. då försökte jag och förklara att det va samma sak. han fattade inte så försökte jag förklara att förut för typ 20 år sen så hette det bollmora centrum men heter nu mer tyresö centrum. typ som haninge och handen. och jag tror att han fattade.

sen så va det nog inte så mycket mer men jag tyckte att det räckte så.

men nu är jag hemma och ska ta och vila upp mej för en ny arbetar dag i morgon

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0