lång dag

ja idag så har det vart en låång dag. först så va det möta klockan 08:00 ja jag vet inte om vi fick så mycket sakt. men möte hade vi i alla fall. men vi pratade mycket vi skulle behöva ett riktigt möte där vi kan prata och komma fram till saker. men vi samlades i alla fall och åt frukost och moa skrev.

sen så har jag jobbat hela dagen. klockan 18:00 så slutade jag och så åkte jag med mamma hem till ösmo för jag skulle ha diamant. han stod och väntade på att jag skulle komma. han fick hamna i uppställnings spiltorna. sen så skulle jag mocka. och ni vet när man kommer in i boxen och det är sån konstig stämning i boxen. det ser ut som att det skulle kunna va mockat (och man vet att det inte är det). men man ser bara halm som är tillplattat som om nån precis har mockat och han bra har gått runt och plattat till det. men så lyfter man lite på halmen och pofff där låg det 3000kilo bajs. japp han har bara lekt kurragömma. så det va bara och leta fram allt:)

sen när jag va klar så åkte hem och fick beröm av busschaffören för att jag stod och viftade som en galen jude med min lampa som jag har på mobilen för att han skulle se mej. han blev jätte glad och tackade mej. ja men det är ju mörkt och vill man med så får man ju visa sig annars så susar dom förbi och man får springa till tåget.

sen så när jag kom hem så fick jag reda på att jonte låg på sjukhus. han har haft ont i några dar typ när han andas så det har inte gått över så idag åkte han in och blir kvar över natten. ja det va ju inte så kul men han är i goda händer. så jag hoppas att han får komma hem snart och att han mår bättre snart.

ja sen har det inte hänt så mycket mer. ska jobba på söndag med elena så det ska bli skönt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0