laura

idag så är det måndag(igen) gud dom kommer så ofta. men i alla fall måndag=ridning. men innan jag åkte till stallet så åkte jag hem så att pappa kunde kolla på min bil. han ska kolla hur han kan gö för att rädda den. han har fixat några delar så nu så ska den snart gå som på räls. sen så ändrade han tomgången (igen) hehe den vill inte riktigt gå som pappa vill att den ska gå. men jag är ju som sakt va nöjd så länge den startar och puttar på.

men nog klart skivet om min bil. jag va i stallet idag och fick rida laura. jag tycker ju om och rida henne. det gick bra idag. det är ju bara när man ska bryta av från galopp till trav som det blir lite panik men annars så gick det bara bra. ändå tills vi skulle trava av och vi gick på volterna(inget konstig med det). sen så gick vi i olika varv så att vi kunde byta om volt när vi kände för det. eller ja trava av i både varven på två volter. detta tycker inte laura om för då gör inte alla samma sak hela tiden utom helt plötsligt så kommer en en häst på utsidan eller insidan eller att man bytervarv men inte den innan. eller den hästen byter varv men det ska inte hon göra. och när hon får lite panik så vet hon inte vem hon är, vad hon heter, vart hon bor, hon vet inte vad hon ska göra, hon blir helt enkelt förvirrad. och då kan hon inte koncentrara sig få vad man ber henne om utom hon börjar bara och springa och tar upp och ner huvudet och lyssnar på vad jag vill. men så fort jag gick själv på en volt så gick det mycket bättre då blev hon jätte lugn och kunde vila lite mer på stegen. men wipps så kommer det nån skenandes på utsidanoch hon får panik igen och vet inte vart hon ska ta ivägen.

men det kändes inte såm att det va hela vägene efter som vi bara skulle trava av. men man skulle ju önska att hon kunde trava av avslappnat och inte stressa upp sig för saker som hon inte behöver. men det är ju så hon är lite.

men nu ska anna ta och lägga sig på min spikmatta snart:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0