slottet

ja nu har jag precis kommit hem från en utsökt måltid på slottet. jag säger bara guud så gott det va. vi skulle ut och äta med vårt jobb och tog oss till tyresö slott. jag åt lamm med kantareller, potatiskaka och rödvins sås. det va jättte gott. hehe ville typ aldrig att det skulle ta slut. sen åt jag en lakris pannacotta med hallon glass tror jag att det va supper god den oxå och så ett gott glas vin till allt som pricken över det lilla i:et.

innan så satt vi och tog en öl mycket trevligt:)

men nu är jag hemma och ska ta och sova. man blir ganska så trött när man väl kommer hem men det kan va för att vi skrattar och pratar så sjukt mycket, man behöver verkligen komma bort lite från allt jobb och få gö nått annat.

hehe en kul sak va ju att det låg ett brev när jag kom hem från socialdemokraterna där det stod:
Socialdemokraterna i haninge var i dag och knackade på hemma hos dig, men du var inte hemma.... nej men va konstigt jag har ju faxist ett jobb och sköta.. hehe det va det första jag kom och tänka på när jag läste dom raderna:)

sen stod det ju så klart en massa mer oxå. men det hade ju samtidigt vart lite kul om man hade vart hemma när dom kom. bara tanken på att få säge nej men du tyvär jag har redan röstat och du har inte fått min röst(eller det hade jag nog inte sakt) men jag hade nog sakt att jag redan hade röstat:)

nej om man kankse ska ta och sova snart då

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0