sprang

ja jag kom hem och funderade på när jag va ute och sprang senast. för jag tänkte att jag skulle försöka och hålla igång flåset lite under höst/vinter. så att det inte blir såå jävla jobbigt när man ska komma igång till våren. jag skriver upp det i min kalender och den 22 augusti sprang jag 5km senast. inte jätte länge sen men tyckte ändå att det va dax. men jag tog inte skogsturen hehe hinner typ bli mörkt innan jag är hemma och det finns inga lampor där. så jag sprang till sågen och sen till maxi och sen hem. när jag kom fram till brandiz industriområde så gick jag sista biten för det är så mycket rödljus och får att det är skönt och gå den sista biten.

jag undrade ju så klart hur långt jag hade sprungit. så när jag kom hem så kollade jag upp det och jag sprang 7km. inte konsigt att jag tyckte att det va lite jobbigt emot slutet. det va inte så jobbigt i andningen för det är inga branta backar utom snarare i höften och att benen kändes stumma för jag sprang på bara asfalt.

men som sakt va jag ska försöka och springa lite oftare nu så att man håller igång flåset.

i morgon ska jag va på jobbet 08:00 för vi ska ha frukost möte jätte kul. sen ska jag till stallet och fixa med diamant sen får man komma hem. juste jag måste kolla om det är buss eller tåg som gäller när man ska komma hem och hur ofta(sällan) dom går.

men ha det såå bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0