äntligen

ja äntligen så är jag hemma.. skönt. efter att ha vart på jobbet mellan 10-18 på en lördag. haha det är inte okej. men det är bara och härda ut och gilla läget:) dom sista tre timmarna vå va det bara jag och ingrid kvar. ja vi pratade om allt och lite till. hela lördan va lugn så lugn. men vi sålde bra så det va kul. det va äckel väder både till jobbet och hem från jobbet så det blev inte av att jag gick. men ska försöka och komma ut och springa i morgon bitti i alla fall.
.
just nu så kollar jag på harry potter i väntan på att så mycket bättre ska börja. jag har ätit taco. eller typ taco. det va i alla fall taco bröd. men till det hade jag tomat, gul paprika, orange paprika, rödlök, banan och rökt lax. hehe lite lyx taco med den rökta laxen men det tyckte jag att jag va värd. för när jag kollade på hur mycket jag hade kvar på mitt ica kort tyckte jag att jag kunde unna mej det :) man kan ju inte bara spara in på allt man måste ju unna sig lite saker oxå. och jag älskar ju typ rökt lax :)
.
måste säga att jag tycker att jag har klarat av denna månad ganska bra. med tanke på att jag både har betalat bilen och julklappar är inköpta. men jag har ju inte köpt nånting till mej själv(typ inte i alla fall) hehe det är kankse såhär man ska tänka varge månad så kankse man skulle kunna spara lite pengar oxå ;). nej jag har ett sparkonto som om jag ska säga det själv är ganska stolt över =).
.
men nu är det bara väntan på att så mycket bättre ska börja. hmm det blir nog ett glas vitt vin till det oxå ;) sen har jag laddat hem the help oxå somjag ska kolla på det är filmen som är efter boken niceville. som jag har läst och tyckte va gryymt bra. har du inte läst den.. Gör det :) en bra bok som fåren både att sitta och små skratta på bussen och har många bra tänk värda budskap och samtidigt hämst att det va sådär för i tiden för svarta människor. man får sig en tankeställare.
.
på tal om svarta människor gud vad jag vill läsa boken rötter och uppföljaren till det som jag tror heter queen. men finns bara som böcker vad jag vet. och dom är grymt tjocka och tunga inget man tar med i handväskan inte. haha behöver snarare en pirra till den. men jag har sett filmerna och älskade dom. och som alla vet så är alltid boken bäst.
.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på så mycket bättre
så ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0