bästa sida

ja i morse så visade sig det svenska vädret från sin bästa sida. jag va uppe i morse och sprang. haha dum som jag är. men jag pallar inte springa när jag kommer hem sen. men det va snö,blask, is på vägen. det regnade och va snålblåst. haha så man kunde säga att det regnade i sidled. men det va bara och kämpa på och springa på. för ju fortare jag springer ju fortare får jag komma hem och värma mej i duschen.
.
men det är så värt det att tvinga sig upp och ut och springa på morgonen. för då har man det gjort och när man kommer hem sen efter jobbet kan man bara sätta sig ner och ta det lugnt.
.
men tänkte att jag skulle ha gått till sågen men nej det regnar så det blir att åka buss. får se om jag tar och går hem sen.
.
uch men snart måste jag ta mej ut i snålblåsten igen. jag förstår inte jag känner bara så trött hela tiden. jag är precis lika trött när jag vaknar på mornarna som jag va när jag gick och la mej. på dagen när jag är på jobbet är jag trött. känns som att om jag la mej ner så skulle jag somna utan problem. och på nätterna så sover jag som en sövd gris. när klockan ringer känns dte som att jag precis gick och la mej och känns som att nån måste ha gått upp och ändrat om min klockor. för det är ju lika svart som när jag gick och la mej.
.
det är ju inte så att jag lägger mej direkt sent eller. nej min ljusstacka släcks va 23:15 och ja då ligger jag i sängen. för när den släcks så är det läggdax för länge sen. haha.
.
men aja måste ta och gå till bussen snart
så ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0