fredag

det är fredag wiii :). jag älskar fredagar. det va typ väldigt dött och tråkigt på jobbet. men vi pratade oss igenom dagen :) jag gjorde lite terapiarbeten och lite sånt. slutade vid 18:00 vilket va skönt att man inte jobbade till 19:00 i alla fall. sen åkte jag hem och hoppade i spring kläderna. det va kallt ute. brrr man fick springa på bra för att få upp värmen och för att behålla den. men uch jag måste sluta äta så mycket onyttigt godis på jobbet. börjar känna att det blir bara svårare och svårare och knäppa byxerna på jobbet ;). men det är ju sååå mycket gott där just nu. pepparkakor och julgodis som lena har gjort mmmm super gott :). haha det kan man ju inte motstå.
.
i morgon är det jobbigen som står på schemat. jippi. men jobbar bara till 15:00 vilket är jätte skönt. sen ska jag ner till ösmo och gö mej i ordning för att sen fira in det nya året med mina fina älskade flickor. det blir hemma fest nånstans i ösmo eller nynäs :)vi får se vart vi hamnar. men kul ska vi ha i alla fall. jag har köpt tomtebloss så nu jävlar är jag redo ;)
.
har fått mitt simkort idag oxå :) men det måste aktiveras och hur lång tid det kan ta ja det vet bara gudarna. haha nej men jag hoppas att det går ganska fort :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0