fryser

gud vad jag fryser om mina händer. får nog ta och kypa ner i soffan snart under en filt. jag är igentligen kanske inte kall om händerna eller jo för omjag tar dom mot kinderna så är dom kalla. men aja fryser gör jag i alla fall.
.
idag har jag jobbat som vanligt. har lyssnar på min ljudbok. gud vad spännande den är. fast ja nu vet jag vi vem som har mördat flickorna och varför. nu är det bara lite kvar och allt ska bara vävas i hopp. men ja bra va den.
den har jag vart ute och sprungit efter jobbat. hjälpte mamma på bolaget innan för hon skulle köpa till jul och ville ha hjälp med att öppna och stänga dörrar. för vi tog en ica kundvagn. sen åkte jag med henne hem till mej :).
.
sen måste jag ge ett jätte stort + till kicks. har kollat påen ögonskugga som jag vill ha. finns inte hemma i tyresö suck. går in på kicks.se och då går det och beställa hem. gudl tänker jag. men uch då måste man ju betala frakt+porto och allt annat sånt där tråkigt som gör att det blir såå mycket dyrare. men så såg jag att man kunde få det skickat till en butik och då fanns tyresö med där. guld tänkte jag. kunde det bli bättre japp det kunde det. för om jag betalade direkt via min internetbank så kostade det inget extra. helt sjukt jätte bra. jag betalade bara för vad varan kostade och inget mer. som om jag hade köpt det i butiken=). jag blev såå glad. fort gick det oxå tyckte jag. beställde det torsdags kväll och på onsdag kunde jag gå och hämta det i min butik i tyresö c :)
.
så många +++ till kicks.se och deras super duper braiga system :)
.
men i morgon är det fredag vilket är helt underbart skönt. mindre skönt är att jag ska jobba hela helgen och att jag jobbar till 19 i morgon.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan så ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0