gina tricot

ja idag va jag ledig vilket är jätte skönt. gick typ ändå upp tidigare än om jag skulle jobba. för jag va nere i stallet på morgonen och red ut på diamant. det tyckte han va kul. få komma ut ur ridhusets fyra väggar och busa lite. men han tyckte nog mindre om tiden som vi gav oss ut på. sen när vikom tillbaka fick han gå ut i hagen och jag satte fart med mockandet. va klar vid strax efter 10. så gick jag till stationen och åkte till haninge. skulle kolla om jag kunde hitta nått och shoppa;). nej men jag behöver en ny liten party väska. men dte verkar som att det bara är inne med stora väskor nu för tiden. eller om dom är små så har dom kort handtag. jag vill ha en liten väska med ett långthandtag på så att jag kan ha den runt halsen och axeln.
.
men jag hittade en som fick bli bra. en blå på bikbok. helst så hade jag ju velat ha en svart/glittrig men har letta så jävla länge så nu fick den duga. sen gick jag in på gina för jag hade presentkort där. haha jag shoppade loss. köpte två linnen ett par leggins och en tröj/klänning som är genomskinlig eller vad man säger typ som virkad ;) svart så klart så kan man ha ett svart eller vit linne under. snyggt tänkte anna. jag har även kommit fram till att str:M är inte vad den va förut. tycker att den har allt mer med tiden som har gått blivit en Minimalisk storlek och inte en medium storlek. haha fan provade ett linne i str:M trodde aldrig att jag skulle få av mej det och på satt det som ett korvskin. sen legginsarna ska vi inte tala om det är för förudmjukande.... för att ens nämnas...
.
så jag har kommit fram till att
XS=skelett
S=supper small
M=minimaliskat
L=lagom
XL=extra lagom
så nu kan vi alla komma ihår att L står för lagom och ingeting annat ;)
.
men hjälp i morgon är det jul..igen.. jag har inte känt mej stressad iår vilket är jätte skönt:)
är oxå ledig nu i några dagar vilket oxå är jätte skönt. i morgon ska jag ta en sovmorron sen blir det en jogging tur och blir sen upphämtad av lena och tommy. måste kankse höra med dom när dom tänkte komma hit så att man inte står i duschen när dom kommer. skulle ju kankse inte va så där jätte poppis ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0