haha men vem

haha asså ärligt vem ringer mej en fredag ellervilken dag som helst kl:05:46 på okänt nummer och tror på riktigt att jag är vaken och kommer och svara. jag trodde att det va alarmet som ringde och om jag svarade eller la på det har jag ingen aning om för tyst blev den i alla fall :). och jag kunde glatt fortsätta och sova. och hallå okänt nummer jag känner ingen som har det. det är bara jobbiga telefonfärsäljare som har det som inte vill avslöja vilka dom är. nej kan du inte säga vem du är behöver du inte ringa till mej haha. nej den ända som jag känner som har dolt nummer är jobbet och nej jag tror inte att dom ringer 05:46 på morgonen. och jag såg inte att det brann nån stans eller.
.
sen idag så har jag vart ute och sprungit skönt att få komma ut lite och bra köra på. men ja det va ju sjukt jobbigt. tog min 1mils runda i skogen och ja det va ett tag sen jag tog den pch det märktes. sjukt jobbogt men samtidigt skönt. eller ja i alla fall efter när man har sprungit klart:)
.
vad har jag mer gjort denna fredag. ja klockan är snart 4 och vad har jag gjort. stor städat. dammsugit hela min lägenhet på 34kvm. att 34kvm kan bli såå skitigt stökigt och dammigt är för mej en gåta. sen har jag rensat avloppen. fy fan säger jag bara. jag har ju märkt att det är dax för länge sen i handfatet. inte så konstigt efter som jag plattar och fönar håret där. så det kommer ju ner typ 10 kilo hår. men det tar emot och man tänker nej jag gör det i morgon och nej jag gör det i morgon. nu kom denna morgondag. jag märker att det är dax för jag tycker att det luktar. är kankse lite känslig oxå. men jag tycker att det luktar illa inte mycket men när man spolar så tycker jag att man känner att dte luktar. ja det luktar inte kiss och bajs utom mer ja. kankse avlopp eller typs om att man har haft lera i en hink ståendes ett tag typ så. så nu va det på med handskar och lossa. men den här gången fick jag lös hela ja vad det nu är plats biten... och ojojoj jävar vilken hår tuss. det va som ett helt marsvin. inte kostigt att det luktade. jag har inte fått loss den tidigare. vågar inte riktigt bara skriva hej vilt. vill ju inte att det ska börja spruta vatten i halva lägenheten. men jäklar vilken klump. men nu är det så fint och luktfrit så :)
.
sen tog jag badkaret avlopp medans jag ändå höll på. där va det inte så farligt. jag har ju gjort rent där ganska ofta försöke roch hålla efter så att det inte ska bli såå äkligt. men första gången uch då va det inte mysigt.
men nu är det gjort och det är så skönt såå:)
.
haha och gud jag kan ju säga som så här att min dammsugare inte är gjord för att dammsuga upp hö med. det blev typ stopp. för dom små höstråna gick inte av utom fastnade och då kom ju inte dammet förbi. suck det går bra för mej när jag ska städa. men det är ju lätt löst:) haha men bajset gick bra och dammsuga upp. jag tog även en omgång i linus bur och dammsög up lite bajs och hår. han bara satt där nere och bara jaja men dammsug du då sitter jag här nere. men han har en massa plankor som han kan sitta på och där uppe så va det massa bajs ofräscht tycker jag så jag tog bort det:). så nu är det rent även hos han.
.
men nu tänkte jag att jag skulle ta och åka lite ärenden som jag tänkte att jag skulle göra innan jag grävde ner mej i avloppen.
i morgon ska jag på bio. wiiii vi ska se twilight filmen. jag vet ju hur den slutar efter som jag har läst böckerna men jag vill ju ändå se filmerna:)
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart kankse
ha det såå bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0