haninge

nu har jag vart ner till haninge. jag tyckte att jag behövde lite frisk luft så jag tog och gick dit. skönt med en liten promenix det är ju inte alls långt från mej ner till haninge. och det va skönt att få komma ut och känna lite friskluft och få gå i ett lugnt tempo utan att ha bråttom. men jag gick i alla fall ner till haninge och in på kicks köpte mej en glitter eyeliner :) jaom jag får säga det själv så tyckte att det blev snyggt.
.
nu ska jag bara ta det lugnt chilla.jag ska ha en ta hand om mej själv kur:) med ansiktsmask och kankse ska ta ett bad oxå och bara myssa med bra musik och kankse en bra bok. bara lite ta hand om sig själv tid. samlanu energi till i kväll för då kör vi en repris. haha nej inte direkt men det är bara och börja om igen:). men jag känner mej absolut inte bakis. vi drack ju ingeting där inne sen bara vatten:)
.
haha det blev den osminkade sanningen ner till haninge. och för att jag inte skulle se ut som en 12 åring som har gått vilse från sin mamma så tog jag på mej mina glasögon
ja nu har jag bara tagit på lite glitter jag har ingen maskara eller nånting annat på mej och
ja jag tyckte att det blev ganska party =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0