hmmm

blogg torka.. jag känner att jag har lite smått blogg torka just nu. har inte så mycket att skriva om. livet rullar på i min ständiga uppförsbacke... på taggbuskar och snår.. uch ställde mej på vågen här om dagen och kände bara att jag ville börja gråta. haha nej så farligt är dte inte. men ja inte går det åt rätt hål. och det vet jag ju. jag känner mej bara så hungrig hela tiden och om jag inte är hungrig så är jag bara sugen på nått gott:). och det är ju inte bättre för att det finns en massa sötsaker på jobbet. både godis och tårta. haha jag äter ju som en häst.
.
men jag är ju ute och springer varge dag så då tycker jag att jag kan unna mej att ätadet goda. men det känns som att det har blivit lite för mycket av det goda. och det fortsätter bra. för nu är det jul och nyår som står för dörren :). men jag får ta nya tag sen. för det är inte kul när man tar på sig kläder och ja magen är det som sticker ut mäst.. eller när man tar på sig spring kläderna och ja det är samma sak här.
.
men det är bara och ta nya tag sen efter nyår. men haha igår när jag va på bolaget så innan han frågade om leg så slängde jag det i hans ansikte. han kollar och ger tillbaka leget sen när jag ska betala så ber han att få kolla på leget igen. haha ser jag så olik ut mej på mitt leg som jag gör i detta nu.
.
men aja nu ska jag ta och kolla på tv och tycka litte allmänt synd om mej själv och föröska och inte äta nått...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0