läggdax

ja snart är det läggdax och vad har anna gjort idag då. jo jag har jobbat som vanligt. sen när jag kom hem så böt jag om till spring kläderna och sprang min vanliga runda på 7km. kallt va det som fan. så jag fick springa fort för att få upp värmen. men dte va nte så halt för dom hade sandat. men på vissa ställen så fick man typ leta efter dom där små sandkorna ;). men det gick så bra så.
.
sen har jag städat. haha och ja det va inte så många dagar sen tyckte jag inte. men jo det va i söndags och det är ju nästan en vecka. ja det blir fort skutsigt. det va ett gelt grustag i hallen (som vanligta) och det va ett halft marsvin av hår oå hall mattan(som vanligt) och en massa damm överallt. gud säger jag bara. sen har jag gjort en hår in packning på mitt hår. hittade ett prov som jag hade hemma. det stod att det va en 3 Minute Miracle Frizz Remedy deep tretment for misbehaving, frizzy hair. haha ja det återstår och se om denna kan göra nått mirakel på mitt hår.. det som inte talar så mycket för den är att den heter Aussie och har samma känguru (men med närmare blick så ser jag att den skuttar nog åt ett annat håll) som det billiga vinet som man köper på bolaget i tetrapack. haha..
men än så länge så känns det i alla fall bra :)
har även funderat en outfit som jag ska ha i morgon. haha jag och izza kommer och ha sååå jävla kul =) jag är assa taggad...
men nu måste jag snart ha min skönhetssömn.. eller kankse bara sova. aja men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0