ledig

idag är jag ledig vilket va otroligt skönt. mindre skönt va att klockan ringde 06:00 och talade om att nu är det dax at stiga upp och göra lite nytta. så det va bara och släppa sig upp och åka ner till stallet. det va förtfarande mörkt när jag kom till stallet vid halv åtta.. inte helt okej. jag hade reflex på när jag red ut på diamant. tänkte att det är lika bra. men det blev ju ganska snabbt ljust så närjag hade kommit en bit så va det redan ljust. men jag red ut på båda djuren och båda djuren skötte sig jätte bra:) det är ju kul och rida när man känner att det går bra. haha det va nog ett tag sen diamant va ute för han bruka aldrig kolla på nått men även han hittade läskiga stubbar och kolla på. va till och med så att han stannade en gång. men han är ju inte så svår övertalad. bara att ta det lugnt och låta honom kolla på vad det nu är som är läskigt och sen bara be honom att gå så går han.
.
gud när jag gick ut i hagen för att lämna en häst och hämta nästa så fick man gå fort. för det va sååå jävla lerigt i hagen. haha man vågade inte stanna upp för länge på samma ställe för då hade man väl aldrig kommit upp. samtidigt som det gällde att hålla koll på fötterna för man ville ju inte tappa balansen och ramla. haha då hade man väl aldrig kommut upp igen. hade ridskolan fått komma och gräva upp en när dom skulle hämta in hästarna.
.
men när båda hästarna va fördig ridna så va det bara mockning och fixning till båda hästrana. fixa mat, halma, smörja av tränsen. göra rent och spola av alla skydd. avsluta med att soppa och sen åkte jag hem. eller nej jag skulle ta bussen till tåget missade bussen men typ 10 meter. den åkte om mej när jag gick på grusvägen. men jag pallade inte springa som en dåre. så jag gick till tåget och väntade. men dom går ju en gång i halvtimmen nu förtiden så behövde inte vänta så länge.
.
nu är jag hemma och har fixat mat och ätit lite oxå. dricker mitt älskade kaffe med en massa mjölk:)
har inte sprungit på flera dag och idag blev det inte eller nån runda. kände att jag nte orkade eller hade tiden till det. men imorgon bitti ska jag ta mej ut på en tur :)
.
ska ta och äta lite middag sen innan jag ska ta och åka ner till stallet igen och rida min lektion :) jag hoppas att jag får ridanån rolig häst. fast samtidigt så är jag inte så kräsen. det finns nog ingen på ridksolan som jag inte kan tänka mej och rida.
.
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0