min jul

min jul va jätte kul i år :) det började med att lena och tommy kom och hämtade mej. sen åkte vi ner till ösmo. sen va det daxför att klä granen :). haha lena började styra och ställa såatt inte allt skulle komma upp i granen utom att vi skulle ha nått typ av tema. det blev blått och silver. så allt som va glått och silver ja det gick hamna i granen resten fick packas ner igen. sen när det va klart gick jag och mötte upp sara och bytte julklappar. sen när jag kom hem va det fika dax :). så kollade vi på kalle anka. efter det va det utlottning om vem skulle ha turen att gå ut med hund. på nått mystiskt och mindre otippat vis så va det jag som fick göra det. haha halva familjen vänder som om mot mej och bara anna snälla kan inte du gå ut med hampus. okej då.
.
men dte gör inte så myckte för då får man komma ut lite och få lite friskluft. och ja han går ju inte sådär överdrivet fort vår lilla gamla hund. men han pinnade på bra under vår runda.
.
sen va det mat dax. gud vad jag åt. haha det va så att man trodde att man skulle spricka. men gud det fans ju så mycket gott. både sill och en massa lax, ägg och rörande röror :). till det drack vi öl och snaps. sen gick vi ner och det va present utdelningsdax. jag gick det jag ville ha. vilket va present kort på kicks och på thernlunds :). så jag va mycket nöjd. sen fick jag ett kitt från body shop av lena och tommy som luktade jätte gott :) så himla skönt att ha sånt när man ska ha en ta hand om sig själv dag. sen fick jag oxå mer sånt av sara och en ansiksmask. som bara är såå skönt.
.
sen fick jag det vanliga pengar och allt sånt där annat. sen efter det så hade izza ringet mej så jag ringde upp. så va sara där och dom satt där och hade lite julmys med cider. och det vill man ju inte missa. så jag drog ditt. lena och tommy skulle åka hem så jag åkte med dom ditt. det är ju inte så långt men alltid skönare och åka bil :). sen va jag där ett tag och myste och pratade innan jag åkte sista tåget hem. va hemma vid 1 då va det av med sminket och slänga sig i sängen.
.
haha men gud vad jah älskar min familj ibland. för när vi ses så har vi så kul. vi pratade massor och skrattade lika mycket. haha.
.
men idag blir det mest bara lite chill. ska ut och springa snart. sen blir det bara ta det lugnt. för att sen göra sig fin och dra ner till izza på lite för krök. för sen ska vi in till stan och parta loss =). det kommer och bli sååå kul. haha vi har alltid kul när vi går ut ;)
marschaller :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0