nu har han åkt

ja efter att haft lilla Linus som sällis här hemma så har han nu fått åka hem. Pia och tobbe kom och hämtade honom. känns lite tomt utan han. men ändå skönt för jag skulle ju inte vilja ha honom i typ 20år. men gud vad stort köket känns. haha jag kan till och med gå in utan att komma vart jag sätter fötterna för att inte trampa på honom. och så kan jag gå in utan att gå på sidan för att komma förbi buren. men som sakt va det känns ändå lite tomt.
.
efter det så va jag ute och sprang min vanliga runda. det kändes bra. men jäklar vilken motvind det va på vägen hem. hehe ja dom sista 3km. mysigt. när man är som tröttast då kommer motvinden som ett brev på posten.
.
ja juste som tack för hjälpen fick jag två tröjer av pia och tobbe. dom va jätte coola tyckte jag. en svart och en lila. jag får ta kort på dom nån dag. det är två Ed Handy tröjer. dom har lite rock tema eller ganska mycket men haha det kan jag behöva:)
.
hmm vad har jag mer gjort. ja inte så mycket jobbat som vanligt jobbar hela helgen 10-18 på lördag och 11-18 på söndag. sen håller jag på och läser en bok som heter flickan med snö i håret. det är riktigt bra måste jag säga. det är som vanligt en kriminal roman. handlar om en flicka som hittas mördad och ja det visar sig att hon säljs till män och ja så är det fler flickor som dom säljer. sen har dom nu hittat en till flicka mördad ute i skogen. och vad hon med den här härvan att göra ja det har man inte fått reda på än men dte kommer nog. nej men den är bra. sen får jag se vad jag ska gå på och läsa. har hittat en bok som jag vill läsa men den finns inte på ljudbok. inte vad jag kunde hitta i alla fall.
.
men nej nu ska jag nog ta och krypa nej i soffan och kolla lite på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0