söndag

ja idag har vi söndag och snart står man på synsam igen och slavar.. gud vad fort dom lediga dagana går. idag är det bara en allmän söndag som alla dom andra söndagar. man laddar om och upp batterierna till nästa vecka. jag började dagen me sovmorgon. gud vaknade typ 9 och kände mej som en ny människa :). sen har jag vart ute och sprungit.  idag tog jag 1 mils rundan. det bästa med den rundan är att jag vet att jag orkar den och att när man kommer tillbaka till den vanliga rundan och se skylten 7km. ja då vet man att det bara är 3km kvar sen är det klart. det är skönt när man har sprungit klart för man känner sig sååå duktig. sen är det så klart jätte jobbigt det ska man inte glömma bort. haha jag tror att jag ska döö i varenda uppförsbacke. men dte gör man ju så klart inte. men det är grymt jobbigt. men jag vet samtidigt att jag klarar av det.
.
nu så håller jag på och tvättar. inte så mycket men lite lakan, underkläder, kläder ja sånts om alltid behöver tvättas. sen ska jag ner till ica och sen funderar jag på om jag ska ta mej ner till porten. skulle behöva fundera ut lite julklappar. bara gå runt och kolla lite för även fast jag är ute i god tid så vill jag ha det klart så snabbs som mörjligt. för sen jobbar jag helgen innan jul och jag vägrar ge mej ut i sista stund som alla andra galningar så att man får kriga och stå i mils långa köer... nej tack..
.
jag har även lite planer för nästa helg wiiiii. så nej då kommer det nog inte bli så mycket tid över till det. kankse på söndag. ja vi för se.
.
sen såg va jag på bio igår sån nya twillight. måste säga att den va bra. jag tyckte att dom hade gjort den bra och attman inte missade allt för mycket. sen är det ju såklart svårt och få med allt för i boken är det ju såå mycket mer. mennej jag va mycket nöjd när vi åkte hem. innan det åt vi på mitt älskade taco bar.. haha vi äter alltid på taco bar:) ja jag vet att det är precis lika onyttigt som att äta på mc donalds. men det är så mycket godare :). sen blev det glass på det vanliga stället. på vägen hem så regnade det och blåste nått fruktansvärt. det va som vågor på motorvägen. då diskuterade jag och madde att vi båda va glada att vi inte satt i en liten nissan micra som typ inte står pall för några vindar alls utom att vi satt i en stadig volvo :).
.
sen i kväll ska jag ta och laga mat till nästa vecka jag funderar på att gö ett recept som jag hittade i en tidning på ica. det är nått med kyckling och banan och det lät ju väldigt gott tyckte jag :). men vi får se hur det blir haha kankse blir jätte äkligt men det tror jag inte.
.
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0