utgång

japp igår va det utgång. gud vad kul vi hade :). det började med att jag åkte hem till izza sen kom sara dit. vi gjorde i ordning oss. sen satte vi oss ner och lyssnade på musik och började vårt buss åkandet (ett ölspel) fast med vin ;). efter några omgångar av buss åkningar och finns i sjön så va vi alla tre på g. vi åkte in till stan och gick först till abasadeur men det va sån sjukt lång kö och så oorganiserat så att vi drog därifrån. men under den tiden som vi stod där i kön så va det nån som han sno min mobil :(. vilket är jätte tråkigt. uch vad gör man i dagens samhälle utan mobil. jag har aldrig under mina 11åriga mobil ägande blivit av med en mobil. så det sög verkligen. men det va bara och bita i hopp för jag kunde ju inte ställa mej mitt på stureplan och börja gråta för en mobil.
.
det som oxå är helt värdelöst är att man har ju alla nummer på simkortet som är i mobilen som nån har snott.. så nu har jag inte ett enda nummer för det är ju inte så att man har dom uppskrivna nån stans.
.
men vi drog vidare till nype där vi kom in utan problem. för det va nån som izza kände som va inne på nype som kunde fixa in oss. där inne hade vi jätte kul. vi dansade jätte mycket och hade bara såå kul. drack typ 1l vatten för att det är så sjukt varmt och att man blir så törstig. efter mycket dans så böt vi skor från mördarklackskor till ballerina skor. sååå skönt. sen kunde vi fortsätta och dansa loss. sen vid 3 kom ewa och hömtade oss och vi åkte hem. det blåste typ storm ute..
.
i morse så vaknade jagv vid 9 tiden och så kom mamma och hämtade mej vid 10:30. för japp jag har jobbat idag.. såå kul. men det gick bara bra. vi hade lite projekt arbeten som vi skulle göra så tiden gick ganska snabbt. men det är skönt. sen så ringde jag och spärrade mitt kort och har beställt hem ett nytt simkort som ska komma om 2-3 dagar så jag hoppas att det går fort. sen får jag leta reda på min gamla mobil igen. men tur säger jag bara att jag har sparat den.
.
uch jag är så sur för att det är nån som har tagit den. men det är ingen mening att gräva ner dig i det. men det är bara sååå onödigt. och jag märkte ingening. dom hade typ kunnat tagit min plånbok i stället och det hade inte vart så kul för där i har jag min anycklar. nej uch jag fårnog börja tänka om när jag packar i min lilla party västa..
.
nej nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv. i morgon så ska jag jobba men innan det så ska jag ut och springa. det ska bli skönt. tog en vilo dag från det idag efter som jag va ute igår och jobbade idag. så tyckte att jag kunde ta en ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0