utgång

det är bara och ladda om och köra på för fullt :)
men innan det så har jag vart ute och sprungit.skönt att komma ut lite efter att ha ätit så mycket julmat. men det är ju såå sjukt gott så man vill ju bara ha allt och lite till och efter det så får man ändå ålats med lite till om man bara väntar ett litet tag ;).
.
men rundan gick bra känd emej pigg och laddad. så det gick riktigt bra och springa. jag springer ju typ påsamma tid varge gång som jag springer. inte för att jag tar tid utom för att jag lyssnar på musik och vet att när den låten kommer så brukar jag va här. eller när den låten kommer så brukar jag ha sprungit klart. så det är så jag har koll på om jag springer snabbare eller långsammare. men för det mästa så håller jag samma tempo. ett bra och avslappnat tempo så att jag både kan andas och springa på utan att dö efter halva rundan.
.
efter det så hoppade jag in och tog en snabbdusch. för att sen gå ner till ica maxi och handla lite mat. sen hoppade jag in i duschen igen ;). nu för stor tvätten an håret och kroppen :). nu håller jag på och sminkar mej och förösker och få ordning på skattbot(mitt hår).
.
men oj nu ska jag snart dra. har tagit lite kort på min outfit men den får helt enkelt komma upp i morgon  :)
wiiii snart ska jag dra hem till finaste izza där finaste sariih oxå kommer och va och sen ska vi dra ut och ha sååå jävla kul =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0