bodypump

idag så vaknade jag innan klockan ringde. varför är det alltid så att när man får sova lite till ja men då vaknar man och är typ klar vaken och när man ska gå upp då är man helt död. så det va bara och gå upp och äta frukost medans jag kollade på nyhetsmorgon. sen åkte jag in till globen och körde ett bodypump pass. hon körde den gamla release som heter 83. den tycker jag är mycket jobbigare än den nya. vilket man upptäcker när det är nån som kör den. samtidigt så känner man att det är skönt att man vet att man klarar av den. jag lassade till och med på lite mer på bröstlåten. ja det blev inte så mycket mer bara 1kilo på varje sida. men det är mer än innan så det kändes bra :).
 
sen drog jag till tyresö haha japp av alla ställen mitt kära älskade tyresö. det är ju så att det man inte har i huvudet får man ha i benen och i ett busskort. jag hade nämligen köpt en ram i fredags som jag skulla ta med mig hem för jag ska sätta upp ett kort i den. tog jag med mig den hem. nej den glömde jag kvar i tyresö. och när jag kommer på att jag vill göra nått så ska ju det ske nu och inte sen. så ja jag åkte helt enkelt föbi och hämtade den innan jag åkte hem. men dte går ju så smidigt att åka från globen och till tyresö och när jag hade hämtat den och gick till bussen så kom min buss direkt så tog ju nästan ingen tid extra alls. 
 
sen blev att åka hem och gå till ica krigade mig fram bland alla andra dårar. innan jag gick hem. nu håller jag på och färgar håret. så att jag haha ska slippa se ut som en överkörd grävling på julafton. ja inte i håret i alla fall ;). så japp nu sitter jag här med hårfärg i håret och det kliar som vanligt som fan... det är därför som jag gör det så sällan för att jag hatar det. men ja samtididgt så hatar jag lika mycket min vanliga döda rått färgade hår. så ja vill man va fin så får man ju lida nån sårts pin.
 
sen ska jag slå in alla paket oxå. haha funderade helt ärligt ett tag på att ta med alla till tyresö centrum och be dom som har paketinslagningen att slå in alla. men jag pallade inte och ta med mig dom. man måste säkert visa upp nått typ av kvitto på att varorna kommer från tyresö centrum vilket inte riktigt alla gör. så nej jag får helt enkelt slå in dom själv.
 
kankse bäst att sätta lite fart.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0