cykel

idag blev det att hoppa på cykeln på sats i farsta kl:11:00 för att köra gärnet i 45min. jag säger bara orden blod, svett, tårar, mjölksyra och mer svett. men annara så gick det bara bra. det va precis så jobbigt som det ska vara. sen känner man sig lite svaijig i benen när man hoppar av stålhästen ;). och stapplar sig tillbaka till omklädningsrummet. men det är så galet skönt både under passet och när det är klart. sen åkte jag hem hoppade in i duschen. eller nja snarare kämpade mig in i duschen ben för ben. för att inte riskera och ramla och bryta nått otrevligt ben. sen gick jag ner till porten men först förbi biltema för att köpa den sista julklappen som jag höll på att glöma bort.
 
det va typ den första som jag kom på att jag skulle köpa och den sista som blev både köpt och inslagen. men ändå tur att det va den för det va inte så mycket folk där så det va skönt. utom det va typ bara in köpa det jag ville och betala och sen ut. sen kunde jag gå vidare till porten och möta upp sara. för hon jobbade där idag. det va mycket trevligt att träffa henna idag och vi bytte julklapp och pratade om lite allt möjligt. 
 
fick ett jätte fint sport/tränings linne ut av henne som är både rosa och så där fluffigt som jag tycker om och ha ;) inget som sitter taijt här inte. den passade jätte bra och va super skönt så nu är jag taggad för att träna i den.
sen gick jag hem och bakade muffins. men inte vilka muffins som helst utom LCHF muffins. inte för att jag går på nån sån typ av diet. nej tack. jag har för mycket åsikter om den för att ta upp det här ;). men jag respekterar alla som tycker om det och tycker att det är kalas bra. men nej det är inget för mig. 
 
men jag tyckte i alla fall att det lät lite spännande. tänkte även att jag skulle ta med några i morgon när jag ska ner till familjen. i riska att ingen kommer och smaka för dom tycker inte om när jag kommer ner men en massa goda saker som är gjorde på nått helt annat än socker, smör och mjöl. utom när jag har hittat nått GI recept så att kokosbollarna smakar dadlar och när jag tar den mörkaste av den mörkaste chockladen och har i nötter och försöker och bjuda på. haha den ända som äter och tycker att det är gott är jag själv ;). men ja jag vet ju det redan innan så jag blir inte direkt besviken. för jag vet redan innan att dom inte komer och tycka att det är sådär jätte gott. mer till mig.
 
sen åååå nej sen har min hatthylla ramlat ner... hur kan detta hända just mig. jag som absolut inte kan få upp den själv igen. man måste ha både en borr och en massa pluggar och konstiga saker. varför...varför. suck den har suttit ganska så löst ett bra tag. typ ända sen jag flyttade in men på senaste tiden har den suttit ännu mer löst och så igår så ramlade den ner och det blev ett regn av jackor, vantar, mössor, skor, nycklar, halsdukar och ja allt. jaha så ondöigt. 
 
så ja nu har jag en hög av allt med typ vinterjackan högt upp för det är den som jag änvänder mest just nu i alla fall. haha får väll byta till sommaren ;). det är nu vid sånna här tillfällen som jag skulle behöva en händig karl eller en händig vänn. som jag bara kan ringa och säga hjälp. så ska dom komma i ilfart med påslagna saftblandare, borren i ena handen pluggen i bakfickan och skruvar i den andra. så att efter ca 10 efter att den ramlat ner ska sitta uppe igen som att den aldrig hade ramlat ner. men nej nu har jag fyra hål i väggen en hög på golvet och hatthyllaren nån stanns där under. 
 
 men nu ska jag ta och äta lite middag och bara chilla för i morgon är det jul och jag hoppas att tomten kommer iår ;)
 
om det är så att det är nån som vill ha receptet på mina muffins så är det bara och säga till :)
 
det går bra nu...not
 
 
             
 
mitt nya tränings linne som jag fick ut av sara
               
             
 
mina LCHF muffins med pepparkakssmak
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0