dålig

ja jag vet att jag har vart extremt dålig på att skriva men jag har haft fullt upp.
 
men ja jag skulle ju berätta om mi måndag som va allt annat än en pralindag. ja jag började med att åka till stallet det gick väl bra förut om att tåget va försenat så missade bussen så fick gå dom ca 2 km till stallet på en oplogad väg. bit ihop eller bryt ihop. själva stallet gick bra åkte sen direkt till sats på globen och körde ett bodypump pass. det va sjukt jul efter som det va en vecka sen som jag körde det. men oj vad jobbigt det va. sen åkte jag hem och började och skotta fram min bil. jag är glad att jag annvände den en lördag efter att det kommit snö. men jag har inte annvänt den sens det snöade så mycket förra onsdagen. gud säger jag bara. 
 
det va blod svett och tårar, mest svett. det va plogat och i och med det så hade jag en vall med snö som jag va tvunge och ta mig igenom först för att komma till bilen. och sen nästa fråga vafan ska jag gö av med alla snö. jag kan ju inte direkt slänga det på grannens p-plats. utom jag fick försöka och sprida ut det ute på vägen och framför bilen och där alla andra hade slängt det. som typ är på dom platser somingen står på.
 
men efter mycket skottning med både spade, soppborste och lite soppborste så hade jag kommit så långt att jag kunde komma in i bilen stata den och kankse kunna backa ut. bilen startar och bara står och slirar. ut ur bilen skotta mer. in i bilen slirar lite till. jag kan ju inte köra framåt för där är det ca 1 meter snö. haha det börjar typ och lukta gummi. ut igen skotta mer gräver med spaden under bilen vid däcken. jag står på alla fyra och sliter. hoppar in i bilen igen och nu så får den grepp. då är det bara plattan i botten och backa ut. sen får jag skotta mer på min p-plats och soppa mer på bilen. tillslut efter ca 1 timme så är jag både helt slut och klar.
 
sen går jag upp till lägenheten för att äta middag. nej men då går strömmen. jippi. aja och tänker att jag skulle ju ändå bara äta sallad. men vänta jag ser ju inget. jag ska ju hacka upp salladen oxå. kollar mig omkring och det ser ut som att det lysser hos folk går till hallen för att kolla i trapphuset. då tänds lampan i hallen. jaha tänker jag och bara va konstigt men då är det nog en propp som har gått. tur att jag är proppkvinnan då ;). börjar och byta propp för propp. börjar och bli allt mer irriterad och frustrerad ju fler proppar jag byter och det hjälper ändå inte. efter att ha bytt ut alla proppar en efter en så tänker jag att kan det va så att det är fler proppar som har gått sönder. jag byter ut alla. det är fortfarande natt svart i halva lägenheten. jag känner bara för att sätta mig ner på golvet och börja gråta. men jag måste äta och sen åka till stallet så det har vi inte tid med. jag får skarvsladda från hallen och ut till köket så att kylen får ström och så att jag kan tänka en ljusstake så att jag ser nått när jag ska fixa min mat.
 
sen får jag äta med en massa tändaljus. sen när jag kom hem efter stallet så lös det igen :) åååå det kändes bara sååå bra för då va det inte mig det va fel på utom det va nått störr fel som inte några proppar kunde göra något åt. det kändes bara sååå bra =). jag va såå nöjd över mig själv.
 
nu kommer lite bilder fårn förra veckan som jag inte har lagt upp. eller jag har inte ens lagt in dom i datorn fören nu ;)
 
en massa snö denna bild är tagen den onsdag då det snöade så mycket 
 
                 
 
redo att åka hem i snöstormen
        
             
 
en massa snö
           
               
 
plogningen inne i stan är lite egen. det här är gångvägen mellan medis och sats. det är som att det är plogat på en sida och den andra sidan är bara nedtrampad snö.
             
               
 
i torsdags såg jag inte fram emot att skotta fram min bil
         
             
 
myss glögg med hallon och lakrits smak :)
     
             
 
brrrr kallt
          
             
 
ja jag vet inte riktigt hur denna kvinna tänkte men hon körde med sin lilla lilla bil in på övergångsstället och fastnade sen där. det kom sen en kille med en lika liten bil och kollade under och höll på. sen stod den där ett bra tag tills bärgningsbilen kom och hämtaden den.
               
               
 
det är nån som har satt upp denna i där jag bor. det är sån barnen i bullerbyn känsla :)
    
               
jag tycker om att min förening tänker på dom som kankse inte har nån att fira jul med. 
            
             
 
i måndags så va det dax och kriga (skotta) ut bilen och det va inte kul
          
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0